Binnaz Abla

Ben de 4 kez fal baktırdım. Sonucu henüz çıkmadı ama her seferinde kimsenin bilmediği esaslı bir kaç nokta atışı oldu... Ama son dönem bir işler çevirdiği hususunda o kadar yazılıp çizildi ki kimlik bilgilerimizi, banka şifrelerimizi filan mı ele geçirdi acaba ? diyorum. Zihin mihin okuyorsa malum:))) En fazla topiği okur, bir kaç kişi ile samimi olur, ağzından laf alır...
Bu kişiler de biliniyorsa yazılsın buraya... Şu kişiden şüpheleniyorum. Bu bu sebepten diye... Her seferinde Seka'ya yürünüyor. O da haliyle savunma yapmak zorunda kalıyor... Taşıma suyla değirmen dönmez.. Laf toplasa toplasa 1-2 fal yorumlar o laflarla... Ben burada sezgi'ye 15'in üzerinde fal atan biliyorum ya... 16. yı da atacak kadın at dese...
Bu kadar memnuniyetsizliğin içinde kadının 1 boş gününün olmaması da ilginç... Bu yoğunluk niye ?
Benimde kafamda deli sorular yani...

Son düzenleme:
ya kızlar cidden bence de yeterli bu tartışmalar yaa ... akıllı insanlarız kimilerimiz önlemini alır baktırmaz, kimilerimiz de 20 küsür fal atar.

kimlik bilgileri ifşa konusunda ise ben kendi kendimi maşallah yeterince ifşa ediyorum falcıya gerek kalmadan , nerdeyse fallarımı açıktan yazmadığım kaldı, buna bir dur demem gerek ama nasıl

Anlatmak istediğim bu iştee kim atarsa atsın denmiyoo kendini uyanık sanan biri var burdaa hee sen akıllısın hee sezginin mail sezgi hep cıkar tek en iyi oo hee
bence sen kendini uyanık sanıyorsun eğer ima ettiğiniz neyse bence açık edin böyle vur kaç vur kaç ben kendimi savunmaya geçince sezgiyi savunuyor oluyorum. evet LoveMeKyrenia theraven aynı şeyi sizin için de söylüyorum. Beni zan altında bırakan daha fazla kim varsa onlar için de söylüyorum. Dürüst olun,cesur olun SIKILDIM! tek derdim forum da değil fal da değil . Bir derdiniz varsa açıkça söyleyin sizin bu yaptığınıza başka bir şey derler.

ayy yazgız er diyince tüylerim diken diken oluyor ask adına sevda adına bla blabla bu güzel sonrabahar aksamında bana merhaba dediginiz için teşekkürler falan bu ne yaa saygısızlık valla

Valla resmen ülkenin kücük bir yansimasi diyorum bu topige baska da bir sey demiyorum.

Girmeyim girmeyim diyorum, bidlirim geliyor bakiyorum. Bir ton yazi.

Bir falcinin neler cevirebilecegini zamaninda cok guzel bu topikte gordu insanlar. Gelip burada okuyup okuyup, eslestirip gidio yoruma bildiklerini yazmalar. Buraya standart uye gibi gelip, ozelden arkadas gibi yazisip gidip falda biliyormus gibi yazmalar. Gelip burada insanlarin ozel hayatini ifsa etmeler, neler neler... Neler yapilabilecegini artik herkes kendisi tartsin olcsun bicsin..

Sorun sezginin bir sey cevirmesi degil, butun fal siteleri ve butun falcilar birseyler ceviriyor bence. Ama sorun sezgiyle ilgili olumsuz bir sey yazilinca sayfa sayfa yazilar dosenmesi. Burada konu theraven in basit bir yorumuyla basladi. Koskoca bir birey, bir seyden suphelenmis ve gelip dile getirmis. Buarasi bir forum degil mi? Bunu dile getirmeyecek mi insanlar? Sonrasinda yok karalama yok bilmem ne. Olay uzuyor geliyor iste.

Bu ne bicim bir mantiktir arkadas, övgüler dizilince, ay bana ne dediyse bir birrr cikti, 20 fali da bana hep cikti hep cikti yazilinca bicbir sey yok. Ben biseyden suphelendim daha da atmam diyince ortalik toz duman.

Meselenin uzamasini istemiyorsaniz herkesin fikrine saygi duyacaksiniz. Ben aylardir yaziyorum gordukce sezgi abartiliyor diye. Ortulu reklam var diye. Bunun da nedeni hep savunma hep savunma diye. Bir kere sezgi bir sey ceviriyor yazmadim, cunku ben denk gelmedim 1 fal attim daha da atmam. Ama denk gelenler de buraya yazacak tabi.

Ya siz hic tanimadiginiz insanlara nasil bu kadar emin kefil oluyorsunuz hic anlamiyorum.

Bir de karalama mevzusu var, sunu bile suraya bunaldigim bi an bdv ye bakayim diyerek forumi acip bildirime bakmak icin topige girdigim an yaziyorum. Kimsenin tutup birini karalamaya vakit ayiracak kadar luksu yok arkadaslar. Ben sezgiyi ya da forumdan birini karalasam nolacak? Ne kazanirim? Ha tutup sen falcisin ondan karaliyorsunuzdur diyin, inanin umrumda olmaz, bana ne yani ben kendimi biliyorum. Siz niye bunu yapamiyorsunuz. Insanlar resmen sezgiyle ilgili olumsuz dusuncelerini dile getiremeyecek boyuta geldi.

Ben herşeyi açık açık yazdım. Sonuna kadar da arkasındayım. Başka ekleyecek lafım yok. Cesur olun derken, ben zamanında burda senin gönderini alıntılayıp, aramızda falcılar var dediğimde hiç oralı olmadın? Neden şimdi seninle alakası bile olmayan bir gönderim bu kadar battı sana anlamıyorum.

Sizin fikriniz beni zan altında bırakıyorsa saygı falan duyamam üzgünüm. Saygıya inanıyorsanız üstü kapalı sürekli bana laf sokup beni zan altında bırakmayacaksınız bana da cevap hakkı doğmayacak böylece çözülür. Gisip özelden insanları doldurup doldurup üzerime salmazsan mesela kafalar rahat eder.

ben zamanında fal baktığımı açıkça yazdım 2 gün tellwede 1 gün byvde bunları siz keşfetmişsiniz gibi davranmayın kullanıcı isimlerimi bile yazdım
Konu üstü kapalı bal gibi de benim üzerimden yürüyor tabi ki kendimi savunacağım bir akıllı siz misiniz?
Ayrıca beni alıntılayıp öyle bir şey yaptığını da asla hatırlamıyorum eğer hatırlayan varsa beni bir aydınlatsın bir zahmet

madem bugün yeniden hortladı, herkes elinde sezgi ile ilgili şüphelendiği ne gibi bilgi, kanıt varsa döksün kızlar.

ben kendi adıma tekrar baktırmayacağımı aylar önce yazmıştım bir kaç defa ama denemek isteyenler için, henüz denememişler için fikir olur, önemsiz veya yetersiz bulurlarsa kanıtları ona göre hareket ederler.

Öpüyorum seni cidden basit bi şüphemi yazdım bir daha atmam dedim kudurdunuz. O kadar çok mesaj aldım ki benimle aynı şeyi düşünen forumun yarısının haberdar olduğunu gördüm olan bitenden. Şebeke gibi insanları nasıl sindirdiyseniz (ya da bıktırdıysanız) burda hiç görmüyorum o şüphelenenlerin bir şey yazdığını. Devamlı övgü, devamlı yok arkadaşım ayda 30 kez atıyo sezgiye muhteşem, yok her dediğini yaşadım. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Rahat bırakın insanları da gördükleri olumsuzlukları da övgüleri gibi özgürce yazabilsinler.

Asla seninle ilgili kimseyle konusmadim. Forumun eskisi gibi olmadigini eskilerden 2 arkadasla gorustum ikisi de topikte cook uzun suredir yazmiyor. Mune abla arkadas kendisiyle ilgili ozelden insanlari doldurdugumu dusunuyor, ozel mesajlara siz bakabiliyorsunuz diye biliyorum oyle bir sansimiz vsr bakar misiniz brn theraven ya da LoveMeKyrenia ile hic seka dan ya da sezgiden konusmus muyum. Hatta bu iki uyeyle hic son bir yilda bir konusma yapilmis mi?

Biliyorum abla sacma oldu ama insanlari karalamak bu kadar basit degil. Asil karalama su an bana yapiliyor.

Ya seka en başından beri aşırı derecede senin sezgi olduğundan şüpheleniyorum. Açık açık da söyleyeyim. Değilim dersin olur biter. Ne yapayım öyle hissettim. İsminden de olabilir. Kızın ismi sezgi, senin nickin seka, kızın mail adresi serra. Ne bileyim, byv de falcıydım diyorsun bir günlüğüne.

Aynen ben de bazen sadece işime gelen şeyleri hatırlarım olur öyle.

Sezgi burda belirli insanlara derdini anlatmış kimselere fal bakıyor sadece. Hakkında hiç bir şey bilmediği ya da foruma derdini ifşa etmemiş kimsenin mailine de dönmüyor? Hadi inkar edin?

Ben kimseye değil baskı yapmak, çıkmadı diyen birine bir kez bile "nasıl çıkmaz?" yazdıysam alıntılayıp koyun önüme tek kelime etmeyeceğim.
Herkesin farkında olduğu şey neyse bence özelden değil açık açık yazsın herkes rahatlasın.

Ya nasıl da biliyor insanlar kendisini. Bi de konuyu aldı ya. Ben bu kadar iyi kamufile olanını da ilk defa görüyorum. He yanılıyorsam düşüncemde paşa paşa özrümü dilerim ama yanılıyor olduğumu da sanmıyorum

" kudurma " tabirini düzeltmeni rica ediyorum...

Doldurup doldurup üstüne saldığını düşündüğünüz insanlar arasında ben de varsam yok öyle bişey kendisiyle konuşmamız olmadı özelden. Çok çirkin bi itham bu bizim aklımız fikrimiz yokmuş gibi

yok bence değil. Ne burada üye olan ne de online falın ne olduğunu dahi bilmeyen bir arkadaşıma 2 kez baktı...Benim mailim üzerinden. Çok da güzeldi... Ben bile bu kadarını beklemiyordum... Tek bildiği şey kızın adı... Geçen de de yazdım... Nehir'in verdiği tarihte sezgi nin dediği gibi ilerliyor diye... Bakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…