Binnaz Abla

yok seni kast etmedim ben bir ekip vardı ve ne biçim kulis çevirdiklerini çok iyi biliyorum. o ekipten sadece baldankabak kaldı bıkmadı usanmadı. Ya bana ya da Sezgiye katlanamıyor emin değilim.

Merhabalar, yeni üye oldugum icin belki beni de zan altinda birakacak bu yorumum fakat ben burdan sezginin mailini aldim. Problemime iliskin de forum da hicbir sey yazmadim. Sezgi mailime geri dönüs yapti ve olumsuz konusmus olsa da durum tespitleri cok cok iyiydi. Sadece 3 gun kadar bekletmesi haricinde herhangi bir olumsuzluk sezmedim.

Allah ağlatmasın canım valla ben içimi döktüm açık açık söyledim benden bu kadar
Herkes her şeyin farkındaymış diye muhabbetler dönünce ben de paranoyalarınızdan başka şeylerle muhatap olacağımı sanmıştım. Bence Sezginin kaç senedir fal baktığını, benim ona ilk kez ne zaman baktırdığımı ve ben baktırmadan önce mi sonra mı popüler olduğunu bir incele eksik kalmış bu böyle dedektiflik olmaz anaokulu seviyesinde delillerle

kızlar yaa bu forumda boyle atısmalar olması gerceketn sinir bozucu var sayalım ki seka sezginin komisyoncusu sanki o fal attıgımız siteler komisyon almıyor mu sonucta yüzlerce tl almıyor bu kadın binnazdakilerle aynı fiayat bakıyor ve hakkaten ortalamanın üstünde bir falcı ... yapmayın hakikaten üzülüyorum boyle olunca , begenmeyenlerin de eminim cok haklı sebebpleri avrdır lütfen kapansın artık bu konu

Valla beni şüphelendirmeye yetti. Ki yaşımda evet çok büyük değil. Delil diye sunmuyorum bin kere dedim benim fikirlerim bunlar. Tamam değilmişsin uzatma yeter.

Ben forumda hiçbir zaman özel hayatımı ifşa etmedim ve Sezgi'ye özelden fal attım son 1 ay içerisinde. Hiç de geri dönmemezlik yapmadı. Benim hakkımda forumda edinebileceği bir bilgi olmamasına rağmen oldukça isabetliydi falı. Bence yersiz bir önyargı olmuş sizinkisi.

Hanımlar,
İnanın dilimde tüy bitti burada size şüphelendiklerinizi kibleyin demekten.
Biz özel mesajları göremiyoruz, özel mesajları kötü içerik yaparsanız görebilme şansımız oluyor.
Kim kime özelden baskı yapıyor, kimler özelden gerçekte ne düşündüğünü yazıyor ve neden baskı altında dediğiniz kişiler yönetimle irtibata geçmiyor?
İddialarınız var o zaman yönetime yazacaksınız, bu kişiler kim? Amaçları nedir delilleriyle yöneticilere yazmalısınız, ister falcı olsun isterse falcı destekleyen biri bu sitede kimse dilediği gibi davranamaz, kimseye de baskı yapamaz, baskı yapıyorlar iddiasındaysanız kibleyeceksiniz özel mesajları vb incelenecek, onlar kimse artık gereken yapılacak bu kadar basit.

Ama burada yazmak tartışmaktan başka birşey getirmiyor sizlere, baskı diyorsunuz, siz kartlarınızı yönetime açmadığınız sürece o baskı devam eder öyleyse.

Ben PENELOPE ye byv da fal baktirmistim üstelik bunu cok cok sonradan tesadüfen ögrendim yani seka´nin byv nasil calistigini ögrenmek icin oradan bir iki fal baktigini. Sezgiye ise bir iki kere baktirdim. Aklimda hicbir zaman seka sezgidir süphesi düsmedi ama konu gecende acilcinca özelikle kontrol ettim ayni kisi olma ihtimali yok

valla ben de en az senin kadar istiyorum kapanmasını ama ne zaman küçücük bi eleştiri olsa bu konu buralara geliyor. bu kimin suçu? bilmiyorum artık.

sürekli iftira atmak dışında bir iş yapmayan kalbi çirkinlerin ne düşündüğü umrumda değil ama bu ihtimalin düşünülmesi bile beni üzüyor gerçekten ne komisyoncusu? benim sırf binnazda sezgiye 16 falım var özelden de daha geçen hafta attığımın dekontu elimde

yok seni kast etmedim ben bir ekip vardı ve ne biçim kulis çevirdiklerini çok iyi biliyorum. o ekipten sadece baldankabak kaldı bıkmadı usanmadı. Ya bana ya da Sezgiye katlanamıyor emin değilim.

Ben senin gunahini emin olmadigim icin almadim ama sen benim gunahimi aldin. Seninle ilgili tek bir gorusmem olmadi. Onceki olayda da yazin fikrimi yazdim sonra herkea yazmaya basladi hicbiriyle ozelden konusmuslugum yok.

Ozelden 2 kisiyle gorusurum. Misscherryblossom ve atart onun disinda ozelden kimseyle yazismam. Bir de gecen gun bir arkadas avukat var mi yazmis bi soru sordu o kadar, onla da muhabbeti cok devam ettirmedim bile yapim bu ozelden cok konusmuyorum. Ama sen hic bilmeden acikca gunah alabiliyorsun pes.

Senle ilgili kumpas kurdugum birilerini senin deyiminle dokdurdugum kanitlansin. Ben uyeligimi silerim. Ben Allah tan korkarim kolay kolay iftira atmam. Sana da atmadim, sana senin sezgi oldugunu dusunmiyorum ama savunmalarin oyle bir kani olusturuyor yazdim sen bana agresif cevabinla supheleri katladin da katladin. Hala ben sana sezgisin demiyorum, ama ozel bir bagin var bunu yaziyorum.

Karalama karalama derken karalamanin tillahi bana yapildi. Neyse gunahimi aldin o kismi sen dusun.

valla ben de en az senin kadar istiyorum kapanmasını ama ne zaman küçücük bi eleştiri olsa bu konu buralara geliyor. bu kimin suçu? bilmiyorum artık.
sorun tam olarak şu; Sezgiyi benden ayrı bir falcı olarak değerlendirememeniz. Falcı olarak beğenmediğinizi yazsanız ben "nasıl beğenmezsiniz?" diye çıkışsam sonuna kadar haklısınız ama böyle bir şey yok. Sürekli bana bir ithamda bulununca insanlar "bir işler çeviriyor" denince doğal olarak ben kendimi savunmaya geçtim.

Senin anlamadığın ne biliyor musun seka? Aylardır foruma girmiyorum. bugün girdim, tartışmaları gördüm ve direk yüzüne ben senin sezgi olmandan şüpheleniyorum dedim. Anaokulu seviyemle bu iftira olmuyor, dürüstlük oluyor bence. Değilim dersin ve konu benim için kapanır. garip garip random gülüşlere dalgaya vurmalara ajite etmelere, insanların seviyelerine kalplerine laf söylemeni gerektirecek bir durum yok. Sözlerim gayet açık. Bir iftira, bir ima, bir hakaret ya da küçük düşürme yok. Kendine gel.

evet özelden her şeyimi paylaşıyorum bu konuda da inkar yok?
ya Allah aşkına daha ne kadar dramatize edeceksin merak ediyorum. Temmuzdan beri beni etiketlemeden yazdıkların ortada sonra da komşu teyzeler gibi kenara çekilip "Allah kuru iftiradan saklasın" tavrı nedir ya

Valla ben gorebiliyorsunuz diye yazdim, keske gorseydiniz de hic konusma olmadigi kanitlansaydi belki o zaman bu iftiradan dolayi arkadas uzulurdu. Ben olsam uzulurdum yani iftira bu. Hem de alenen. Ben gerektigi yerde kib liyorum, o yonden icim rahat. Kusura bakma mune abla ben gorebildiginizi dusundugum icin sana yazdim, cunku gercekten gormenizi istiyorum mesajlari. Ama gorulmuyorsa kanitlanamaz zaten cok da onemli degil, susuyorum artik. Ban yiyecegim yoksa anlasilan.

burada ben griyorum devreye allah yukarda burda bi iki kişi derdimi bilir bana mail adresini veren kişi Vaveyla_90 'dır .

ve kendisi de hiç bişi sormadan sadece mail adresini istedim yazmıs sagolsun ben de sezgiye yazdım evet biraz gec yolladı falı ama tek kelime sormadan herseyi bildi adamın yuh deencek akdar iyiydi ve hümayla aynıydı

ya sen benim psikolojimle bıkmadan usanmadan oynadığın için üzülmüyorsun ben mi üzülmeliyim şimdi gerçekten:)

Ayy gercekten yine kavga ve yine sezgi meselesi gercekten baydi ve cok sikti.Sezgiye hic baktirmadim Sekadan nosunu aldim ama atmadim fal filan eksik te hissetmiyorum begenen baktirir begenmeyen susar.Isiniz mi yok burada kavga ediyorsunuz yaa cok sacma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…