- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
mailini demek istedin herhalde yeni bir zan altında kalmayayım şimdiAyy gercekten yine kavga ve yine sezgi meselesi gercekten baydi ve cok sikti.Sezgiye hic baktirmadim Sekadan nosunu aldim ama atmadim fal filan eksik te hissetmiyorum begenen baktirir begenmeyen susar.Isiniz mi yok burada kavga ediyorsunuz yaa cok sacma .
evet özelden her şeyimi paylaşıyorum bu konuda da inkar yok?
ya Allah aşkına daha ne kadar dramatize edeceksin merak ediyorum. Temmuzdan beri beni etiketlemeden yazdıkların ortada sonra da komşu teyzeler gibi kenara çekilip "Allah kuru iftiradan saklasın" tavrı nedir ya
Valla ben gorebiliyorsunuz diye yazdim, keske gorseydiniz de hic konusma olmadigi kanitlansaydi belki o zaman bu iftiradan dolayi arkadas uzulurdu. Ben olsam uzulurdum yani iftira bu. Hem de alenen. Ben gerektigi yerde kib liyorum, o yonden icim rahat. Kusura bakma mune abla ben gorebildiginizi dusundugum icin sana yazdim, cunku gercekten gormenizi istiyorum mesajlari. Ama gorulmuyorsa kanitlanamaz zaten cok da onemli degil, susuyorum artik. Ban yiyecegim yoksa anlasilan.
iyi de bunu inkar etmiyorum Sezgi fal baktırdığım günden itibaren gittikçe artan bir boyutta bağımın olduğu birisi. Çünkü her problemimi paylaştım ama doğru ama yanlış bu beni ilgilendirir. O da saat şart demeden her sıkıntımda benimle bazen saatlerce dertleştir. Benim normal arkadaşlarımdan daha fazla duygusal bağım olan birisi ben bunu aylar önce de yazdım ama bunun sizin ithamlarınızla ne ilgisi var?Seka gercekten senle hic bir ortak noktamiz yok anlasamayacagiz.
Sen bize alttan alttan uzerime yuruduler minvalinde giydir giydir beiz bisey yazinca tonla sey. Biraz once bana yapmadigim bir konuda iftira attin farkinda misin? Nasil bu kadar basitlestiriyorsun cok garip. Ben sana yazdigim seylerde kartimi heo acik oynadim. Sezgi degilsin ama cok ozel bir bagin var bu kadar. Bu arada karalamadan vs den dramatize eden 2 gun once sendin. Neyse diyebilecegim bir sey yok. Bekleyen isim var. Benden bu kadar. Her ne yapiyorsan diyorsan de, ama bu kadar ben merkezcilikle hayatin zor sadece bunu diyebilirim. Insanlarin isi gucu yok senin icin ozelden kumpas kucaklar, bunu dusunmek cok cok uc bir durum bence.
vallaha mı kız ? ne diyosun ? Nasıl ulaşırız arzu bacımaTarotcu arzu cok iyi telefondada bakabiliyor.
Ben baktirdim ve gercekten dogru ve net anlatti.. kesinlikle oneriyorum..vallaha mı kız ? ne diyosun ? Nasıl ulaşırız arzu bacıma
banlanacaksın birazdan... reklam yapmaktanBen baktirdim ve gercekten dogru ve net anlatti.. kesinlikle oneriyorum..
Ben soyleyincemi rejlam yapiyorum sanirim oteki yazilanlari gormediniz herkez biseyler diyor.. reklam yaptigim yok. Olsaydi hertarafta yazardim. Kendi tecrubemi soyledim.banlanacaksın birazdan... reklam yapmaktan
Ne baktirmak isitorsunuz? Tarotsa eger bildigim biri var.. iyi bakar..Kızlar o akdar sezgi dediniz ki kanımı kaynattınız:)
Yakın zamanda mail atan var mı ne zaman müsaitmiş
banlanacaksın birazdan... reklam yapmaktan
bu sefer oyle yapıcam canım gerçekten teslim olcam kaderime belki bişeyleri yanlış yaptım ama yapmam gerekiyordu ki yaptım,oyuzden bu sefer sukunetimi korucam okula devam edicem hayatımı dondurmicamcanım aynen oyle biz hayata tek bir sebep ugruna geliyoruz allah bizi dünyaya gönderirken ben sizi rabbiniz degil miyim diye soruyor allahınızm demiyor rabbinizim diyor rab öğretmen demektir allah biiz dünyaya öğrenmemiz için gönderiyor ve hayatımıza giren her insan birsey öğretiyor hiç kimse kalıcı olmayacak eninde sonunda annemizden babamızdan bile ayrılacagız eger allah kaderimize nikah yazmıssa da o insan dogru zamanda bizi bulacak içini rahat tut o yüzden teslim ol huzuru o zaman bulacaksın hayatım ...
Ne alaka ya? Ne sacma sapan fessatci kadinlarsiniz siz boyle herkez biseyler demis bi ben bisey dedimi reklam yapmis oluyorum. ALLAH SIZI BILDIGI GIBI YAPSIN kocakarilar sizicanım esprin güzeldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?