Binnaz Abla

mailini demek istedin herhalde yeni bir zan altında kalmayayım şimdi

Seka gercekten senle hic bir ortak noktamiz yok anlasamayacagiz.

Sen bize alttan alttan uzerime yuruduler minvalinde giydir giydir beiz bisey yazinca tonla sey. Biraz once bana yapmadigim bir konuda iftira attin farkinda misin? Nasil bu kadar basitlestiriyorsun cok garip. Ben sana yazdigim seylerde kartimi heo acik oynadim. Sezgi degilsin ama cok ozel bir bagin var bu kadar. Bu arada karalamadan vs den dramatize eden 2 gun once sendin. Neyse diyebilecegim bir sey yok. Bekleyen isim var. Benden bu kadar. Her ne yapiyorsan diyorsan de, ama bu kadar ben merkezcilikle hayatin zor sadece bunu diyebilirim. Insanlarin isi gucu yok senin icin ozelden kumpas kucaklar, bunu dusunmek cok cok uc bir durum bence.

Yok göremiyoruz maalesef, görebilmemiz için özel mesajları kötü içerik yapmanız gerekiyor.
Bu topiğe son 1 aydır o kadar çok girmek zorunda kaldım ki, neredeyse açıldığı günden bu yana bu kadar sık girdiğimi hatırlamıyorum, çoğunuzun yazdıklarını okuyorum ister istemez, iki taraf var belli ki, iki tarafta zaman zaman birbirine çaktırmadan laf atıyor, laflar kimlere gidiyor anlamamak mümkün değil, artık buna gerçekten bir son verilsin, her iki tarafta tavrından vazgeçsin.

Burada komisyonculuk, reklam, ücret karşılığı fal vb yasak, son kez diyorum, varsa komisyonculuk yapan ki bunun haklı gerekçesi falan da olamaz zaten, düpedüz reklam yönlendirmeye girer ve yasaktır ya da direkt falcılık yapan kibleyin.

Fal topikleri açıldıysa birilerinin tekelinde olsun, birilerine reklam alanı olsun diye açılmadı.
Fal baktırmaya sevenler deneyimlerini paylaşsın diye açıldı, kötüye kullanılırsa karşılığı belli.

Artık şu topik bir toparlansın lütfen.

iyi de bunu inkar etmiyorum Sezgi fal baktırdığım günden itibaren gittikçe artan bir boyutta bağımın olduğu birisi. Çünkü her problemimi paylaştım ama doğru ama yanlış bu beni ilgilendirir. O da saat şart demeden her sıkıntımda benimle bazen saatlerce dertleştir. Benim normal arkadaşlarımdan daha fazla duygusal bağım olan birisi ben bunu aylar önce de yazdım ama bunun sizin ithamlarınızla ne ilgisi var?

Tamam mıdır? Konu kapanmıştır, daha da bu topikte sezgi denen falcı için en ufak kavga olursa sayfa dolusu uyarı yazılmaz, uyarı alırsınız.

theraven LoveMeKyrenia Baldankabak M Mar_r
Şimdi kızlar sizi etiketledim çünkü;
aynı olayı ben yaşadım (geçmiş msjlarıma bakılırsa görebilirsiniz)
ve o zaman da burada birkaç kişinin gruplaşarak kendi fikirlerini dikte ettiğini söyledim.
ve konu yine aynı idi. ağlamalar, hakaretler, özelden mesaj atan hanım arkadaşlar falan.
ben çıkıyorum alın sizin olsun topic demeler :)
ve o dönem birbirine destek olan 3 arkadaş vardı.... hala aynı üçlü.
BİRŞEY İMA ETMİYORUM. İSTERSEM İSİM İSİM YAZARIM. BENCE KİMSE KİMSE DEĞİL.
AMA BAZI KİŞİLERİN BİLİNÇLİ YÖNLENDİRMELERİ O KADAR ORTADA Kİ!
BEN SEZGİ DEN MEMNUN KALAN EMEĞİNE SAYGI DUYAN AMA GELECEK PATLADI diye yorum yapan biriyim.
O KADAR ZAMAN GEÇTİ
KONU AYNI
KONU İLE ALAKALI KONUŞULAN KİŞİLER AYNI
MEVZU DA HEP AYNI NOKTADA İSE ;
BENCE BUNU KENDİNE GÖREV EDİNEN İNSANLARIN BİR NOKTADA KENDİNE DUR DEMESİ GEREKLİDİR.

o kadar okudum ilk ve son yorumum. bende engelli zaten o hanımlar.

burada konu ile alakalı bilgi almak isteyen ve yorum özgürlüğüne saygısızlık edilen arkadaşlara destek olmak için yazdım.

öpüldünüz.

Kızlar o akdar sezgi dediniz ki kanımı kaynattınız:)
Yakın zamanda mail atan var mı ne zaman müsaitmiş

Coook uzun zaman once binnaz abla ve tırt yorumcuları buralarda konusulmazdı bile, sonra birileri geldi gunlerce online sırada cok kisinin beklemedigi yorumcular nostro oldu ,kemal devrimler, sezgiler ,Asenat lar ve ozellikle Asenat a birileriniz ulasamazken cok kolay bi sekilde yakalayanlar ve bunu tesadufe baglayanlar oluyordu :) Ve arkasından kulis cevrilecegini dusunecek kadar narsist olmak da ayrı bi durum :) yazmıyorum iyi ki de yazmamısım uzun zamandır ,eskiden alenen yapılırdı simdi diplomasi ile :) Selena gibi cok daha onceden var olup, cok daha fazla isabet ettiren falcılar bile bu kadar ovulmedı, ovulunce de bu kdar goze batmadı.Ekip calısması onemli tabi.

bu sefer oyle yapıcam canım gerçekten teslim olcam kaderime belki bişeyleri yanlış yaptım ama yapmam gerekiyordu ki yaptım,oyuzden bu sefer sukunetimi korucam okula devam edicem hayatımı dondurmicam

Az önce Nehirin ikinci falini dinledim haksizlik etmisim kendisine simdi fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…