- 13 Haziran 2015
- 142
- 14
- 18
Valla bizi korkutamazsın... Kübra dan dolayı ziyadesiyle şerbetliyiz bu tip söylemlere... bknz:kocakarıNe alaka ya? Ne sacma sapan fessatci kadinlarsiniz siz boyle herkez biseyler demis bi ben bisey dedimi reklam yapmis oluyorum. ALLAH SIZI BILDIGI GIBI YAPSIN kocakarilar sizi
Kubra kimValla bizi korkutamazsın... Kübra dan dolayı ziyadesiyle şerbetliyiz bu tip söylemlere... bknz:kocakarı
Kübra yı da özledik bu arada:)))
Valla bizi korkutamazsın... Kübra dan dolayı ziyadesiyle şerbetliyiz bu tip söylemlere... bknz:kocakarı
Kübra yı da özledik bu arada:)))
Kubra kim
Yakında tanışırsın... kendisi fenomendir topikte...Kubra kim
Hic bisey anlamadim .. bu forumdaki uye ismi kubrami.Yakında tanışırsın... kendisi fenomendir topikte...
Sen beni güldürüyosun Allahta seni güldürsün yaYakında tanışırsın... kendisi fenomendir topikte...
Ya sezigin bir oyun çevirdigi diyen arkadaslar beni aydinlatsin nasil bi oyun bu? Cidden cok merak ettim. Burda yazmak istemeyen özelden de yazabilir.
Öylesine kapadığım fincanım çok güzel şekilli çıktı kızlar önerdiğiniz kahve falı bakan bi falcı var mı?
Nehir Atesoglu begeniyorsan eger
Nehir Atesoglu begeniyorsan eger
yesilcingenede fena degil
Bunu gerçekten bende merak ediyorum. Taraf olmakla suçlanıyorum oysaki yaptığım tek şey aksi ispat edilemediği için ( çünkü her seferinde lafta kalıyor suçlamalar ve somut bir şey söylenmiyor sadece ithamlar ithamlar ) kendi gördüğüm bildiğim doğruyu savunuyorum... 1,5 ay oldu fal baktırmıyorum.. Daha da uzunca bir zaman baktırmayacağım. Ama geçmişte bakılan fallarım süreç ve sonuç olarak devam ediyor... Seviyorum da topiği ama cidden sıkıldım asılsız ithamlardan. Ama ispat eden olursa da kabulüm. Her türlü özürümü dilerim. Ve varsa da ispatlansın herkes bilsin isterim...Açıkcası bunu ben de merak ediyorum beni de aydınlatırlarsa sevinirim. Öte yandan da artık lütfen bu mevzu uzamasın, kafa dağıtmak için çıkan çıkmayan falları konuşmak için açılmış bi başlık bu. Son aylarda dönem dönem gereksiz gerginliğe misafirhane oluyor gerek yok.
ikisine de atmıştım ama nehiri daha çok beğenmiştim sanırım bi dediği de çıkmıştı. bakiyim onlinesa tekrar deneyebilirim belki
degil malesef bende baktirmak istedim :) genelde sabahlari bakiyor ben ikinci falini pek begenmemistim ama az önce dinledim gayette isabetliymis
bana da resmen çıkmış anlattığı olay ya dinleyince ihtimal vermemiştim ama aynısı gerçekleşti kısa zaman önce. esas konu da çıkar umarımdegil malesef bende baktirmak istedim :) genelde sabahlari bakiyor ben ikinci falini pek begenmemistim ama az önce dinledim gayette isabetliymis
bir de çok hızlı bakıyor, saatlerce de bekletmiyor. seviyorum nehiri :)
bana da resmen çıkmış anlattığı olay ya dinleyince ihtimal vermemiştim ama aynısı gerçekleşti kısa zaman önce. esas konu da çıkar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?