Hepimiz deneye yanıla bulduk favori falcılarımızı hiç bir falcı herkese tutturamıyor zatenbenim merak ettigim bir durum var, siz kimlere güzel bakiyor falan dediyseniz bende bombos
acaba sorun bendemi ?
ben hiç sevmiyorum onu tamamen saçmalık. hiç bi dediği de çıkmadı zaten ama burda beğeneni çok. enerji meselesi yanihanimlar aranizda serkan tek e baktirip memnun kalanlar varmi ?
benim hiçbirşeyimi bilmiyo sezgi kimsede bilmiyo forumdan arkadaşlar sezgi harika anlattı benim ilişkimi.ilk falda 2.ci falıda çok harika..beni tanıyanlarım bYa seka en başından beri aşırı derecede senin sezgi olduğundan şüpheleniyorum. Açık açık da söyleyeyim. Değilim dersin olur biter. Ne yapayım öyle hissettim. İsminden de olabilir. Kızın ismi sezgi, senin nickin seka, kızın mail adresi serra. Ne bileyim, byv de falcıydım diyorsun bir günlüğüne.
Aynen ben de bazen sadece işime gelen şeyleri hatırlarım olur öyle.
Sezgi burda belirli insanlara derdini anlatmış kimselere fal bakıyor sadece. Hakkında hiç bir şey bilmediği ya da foruma derdini ifşa etmemiş kimsenin mailine de dönmüyor? Hadi inkar edin?
Bende hiç bir şey anlatmadım harika bi yorum geldi kendisinden ..Ben forumda hiçbir zaman özel hayatımı ifşa etmedim ve Sezgi'ye özelden fal attım son 1 ay içerisinde. Hiç de geri dönmemezlik yapmadı. Benim hakkımda forumda edinebileceği bir bilgi olmamasına rağmen oldukça isabetliydi falı. Bence yersiz bir önyargı olmuş sizinkisi.
Bunu sormamin nedeni su, bu adama haziran ayina kadar birkaç fal baktirdim ve biraz ara verdikten sonra ekim ayinda su fali baktirdim, nasil anlatsam sanki o serkan tek ile ilk zamanlarda bakan adam ayni degilmis gibi geldi bana.ben hiç sevmiyorum onu tamamen saçmalık. hiç bi dediği de çıkmadı zaten ama burda beğeneni çok. enerji meselesi yani
Hadiiii çıktı mı pekibenim hiçbirşeyimi bilmiyo sezgi kimsede bilmiyo forumdan arkadaşlar sezgi harika anlattı benim ilişkimi.ilk falda 2.ci falıda çok harika..beni tanıyanlarım b
Bende hiç bir şey anlatmadım harika bi yorum geldi kendisinden ..
Ben karıştırdım olayları biraz o yolda ilerliyor diye düşünüyorum..Net sonucu yılbaşından sonra yazarım artık çünkü tarih verme dedim 2.falında o da vermemiş bana...Hiçbirşey bilmeden baktı ve gerçekten enerjimiz çok uyuştu sezgiyle benim:))Tanımıyorum ama çok çok seviyorum kendisinden yorum aldığımda 15 gün fal atasım gelmiyor...Sırf anı iyi görüyor diye bile atabilirim...Hadiiii çıktı mı peki
İnanki malum kişi kim seka ysa hiç özelden muhabbetim olmadı..mailinide ondan almadım...:)))Kızlar rica ediyorum beni alıntılayıp, etiketleyip malum falcıyı savunmayın. Biz kimseye kötü falcı demedik. Benim forumdaki malum kişilerle muhabbeti olmayan tek bir arkadaşıma bile dönüş yapmadı o falcı. Tamam size dönmüş ne güzel. İyi falcı reklam yapmayacak, hesap açamayacak, ajanı olmayacak diye bir kural yok. Yeter artık. Malum kişiye hiç fal atmadım atmam da. Ben 2011 den beri bu sitede, bu konudayım. Beni üç beş aylık falcılar için münakaşaya zorlamayın. Ayrıca çok da sevdiğim beğendiğim falcılar var. Burda birisi için bile kimseyle kavgaya tutuşmadım. Bu mesele ilk kez başıma geliyor. Düşüncemi söyledim, hala da arkasındayım. Söyledikleriniz zaten fikrimi değiştirmiyor. Allah aşkına beni bu konuda alıntılamayın.
Semaya baktırdım ben sadece bunların arasında sanırım diğerleri hakkında pek fikrim yok ama sema iletişim tarihini tutturmuştuBen karıştırdım olayları biraz o yolda ilerliyor diye düşünüyorum..Net sonucu yılbaşından sonra yazarım artık çünkü tarih verme dedim 2.falında o da vermemiş bana...Hiçbirşey bilmeden baktı ve gerçekten enerjimiz çok uyuştu sezgiyle benim:))Tanımıyorum ama çok çok seviyorum kendisinden yorum aldığımda 15 gün fal atasım gelmiyor...Sırf anı iyi görüyor diye bile atabilirim...
Hee ilerde çıkmazsa çıkmadı patladı derim...Yada kötü bi yorum gelirse onu da söylerim..Sorun yok yani..Sevdiğimizi söylemek suç değil herhalde..bizde deniyerek bi ton para harcayarak öğrendik falcıları..kim reklam yaparsa yapsın..denerim olmadı bi daha baktırmam..Ama burdan beğendiğimi sevdiğimi de söylerim.
Ayrıca bu fal atılan kişilerin face adresleri de var bi çok hayranları var ordan da okuyup değerlendiriyodum..Şimdi fal attığım atacağım isimler belli Sezgi nehir şevval erdal hüma geysu sema...En beğendiklerim bunlar.
Ehh iyi fiyata göre dediklerim Elani soylu ve Aslıhan Yılmaz...Kemal Devrim o fiyat etmez asla...Benim yorumlarım bunlar..
Okurken iş stresimi unuttum amaEn birinci sezgi tamam artık yeter
En birinci sezgi tamam artık yeter
Sen kimden memnunsun kuzumOkurken iş stresimi unuttum ama
Ben hiç baktırmadim zaten yorum yapamam
Seka sezgi değil..çünkü o akrep sezgi koç burcu:)Sezgi ben değilim:))))))))boğayım bennnn:)))Seka nın semayı ve kemal devrimi beğendiğini biliyorum...ve gerçekten aynı falcılarla benim enerjimde tuttu ne yapayım söylemeyeyim mi şimdi size???Kimse kimsenin günahınada girmesin..Bi falcı burdan ne öğrenebilirki allah aşkınıza..ne yazıyoruz ki çıktı çıkmadı cart curt..detay kimse vermiyo ki kimseye:))Falcılar burda varsa dolanıp dursun...Kötü bakan kaçkez para kazanabilir ki bu işten sizce???Boşverin kimse kimseyi kırmasın hiç gerek yok..Herkesin aklı kendine yeter beğenir beğenmez..Şu tartışmalara bi son verelim ne olur artık...Hepimiz eğitimli kültürlü bayanlarız..Hiç gereği yok...
Bende bende:))Boğanın aklını seveyim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?