Binnaz Abla

Dikkat edin fama ile serkan tek ayni kisiler olabilir (yani olabilir derken ben eminim

serkana hiç baktırmadım, famaya 2 kere attım. hatta online fal dünyasında ilk falımdır gerçekten beğenmiştim, bir ay sonra son derece baştan savma bir fal yorumladı bana ve soru kısmında bunu söylediğimde azarlandım! aynı dönemde burdan birçok kişiye de aynı şeyi yapmıştır. kara listemdedir

Sen kimden memnunsun kuzum
Şimdi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem foruma ya yeni üye sayılirim forum üyeliğimle fal seruvenim başladı denebilir, o yüzden tavsiye vermek için erken olduğunu düşünüyorum suan için çıkan yok an ve geçmişte de tüm falcilar hemen hemen iyi

Serkan,fama,bende cıkmadı.nedense byv sevmıyorum ben.kredı anında gecmıyo msj atıyosun beklıyosun yoruyo benı ıade zaten yapmıyolar.ben orada en son asıyeye attım formda bı arkadas bana bı o cıktı hatta ılk baktıgında begenmedım ayrılıcaksın demıştı ama dedıgı oldu yazmıştı dıye baktırdıgımda da begenmıştım şimdi bı daha okudum dedıgı gıbı gıdıyor olayım.ama yonlendırme yapıcak kadar cıktı bu fal dıyemem..semayı merak edıyorum ama bazı arklara kotu davranmış dıye okudugum için cesaret edemıyorum..kaba yorumcı sevmıyorum zaten..yeşilçingene cok takılıyo aklıma baktıgı yorum olumsuzdu ama adamın karakterınıde okumuştuı..dedıgım gıbı gecmışı bıleni çok salamam ama boş bı yorumcu degıldı.cıkmadı bana dıyen varsa sevınırım ama:)

yeşilçingeneye nasıl baktırıyorsunuz ya anlamadım gitti. adama attığım ilk fala baktı onda da sorularıma cevap bile vermedi özensizdi çıktı mı çıkmadı mı anlamadım sonrakileri de ya iade etti ya da ben üşenirim kendin çek der gibi tenezzül bile etmedi ben çektim her seferinde. falcı kaprislerine de sinir oluyorum bakmayacaksan sisteme girip girip benim falı da 3 gün bekletme orda

Ya çok şaşırdım şu yorumuna, aksine bana da sabah attım akşama geldi falı özür dilerim beklettim, falan dedi. Hep de özenerek bakmış

savunmak gibi bir sey olmasin ama, bir gün bana rahatsiz oldugunu ve bu yüzden falimi beklettigini söylemisti, ben de o zaman geçmis olsun ve acil sifalar dilerim size dedigimde, benim hastaligim geçecek türden degil dedi, . yani belki sen de öyle bir anina denk gelmis olabilirsin, çünkü tam aksine ben de çok kibar bulmustum.......ama falida bombos ve tamamen fos

Fal müptelası olarak baktırmadığım kimse kalmadı hepsi yalan dolan vermeyin online sitelere para hiç mi çıkmaz çıkmadı. Geçmişimi ben zaten biliyorum

yok denk gelmiş olacağımı sanmam çünkü kısa aralıklarla da değil baya alakasız zamanlarda attım, attığım sırada yorumdaydı hatta her seferinde tamam şimdi bana bakar dedikçe girdi-çıktı, birinde enerjimiz tutmuyor diye iade etti (ama ilk falıma neden baktı o zaman) diğerlerinde de ben çektim

Ya çok şaşırdım şu yorumuna, aksine bana da sabah attım akşama geldi falı özür dilerim beklettim, falan dedi. Hep de özenerek bakmış

valla ne yalan söyliyim ben de senin yorumuna şaşırdım, ben ve ona atan 2-3 arkadaşıma da aynı şeyi yaptı çünkü. hepimizin ilk falına bakıp sonrakileri savsakladı. gerçi onların sorularına da fal kadar cevap vermiş bende o da yok

Bi arada sana mı hüma demişlerdi kuzu yablış mı hatırlyrm :/

Kizlar yesilcingenin bahsi gecmisken bende yorum yapiyim.Sakin falci savuniyo olmasin beni bilen biliyodur.Son zamanlarda en begendigim kisi o oldu.Tarzi uslubu yaklasimi ben cok seviyorum.Fal baktirmiyorum artik ama baktircak olsam tek daniscagim kisi o olur

Binnazda kalan son kredim ile Elani Soylu' ya baktırayım, hesabı da kapatayım dedim. Burda da övülmüştü. Ama arkadaşım ile aynı falı göndermiş, kelime kelime aynı. İkimiz de şikayet ettik. Hiiçç baktırmayın, kimseye baktırmayın.

Fal müptelası olarak baktırmadığım kimse kalmadı hepsi yalan dolan vermeyin online sitelere para hiç mi çıkmaz çıkmadı. Geçmişimi ben zaten biliyorum
Aynen bu topicte öğrendim fal gercegini
1. Giden varsa pişman olup dönecek , dönecek ama sen istemeyeceksin..
2.o adamdan hayır gelmez dönmez..
3. Evlilik kapınız acık, o adam senin canım...
4. Bi kadın varsa arada adam onu sevmiyo geciçi bi ilişki onlarınki 3 ay sonra ayrılcaklar...bla bla.... Gecmiş- an okey iyi falcı biliyo , bazen de asırı yanılıyo falan.... Gelecek muamma zaten..

Aaaaa çok şaşırdım

YEşilcingene bana da kıbardı.gecıktı dıe özürdıledı.hatta yorumunuz olumsuz olucak ıstersen cek sonra sıkıntı yasamak ıstemıyorum dedı.. bende bakın farketmez dedım.gecmışı okumuş,anıda bılmış gelecek umarım cıkmaz:) kızlar sureklı falcı soruyorum ama semaya baktırıpta çıktıı mutlaka baktır dıyen varsa yazın ltf.ben byv sevmedıgım için cok gelgit yaşıyorum..anket yapar gıbı soruyorum ama son kapanış yapıyım dıyorum kahvede..sema nasıl?? Degermı byv ezıyetıne kaba demıştı bırılerı uyarın yasayan varsa,,,, ya şu asenat bı gelse aslında son yorumum olur

Selam kizlar bu benimki dün akşam aradı. Bir saat konuştu ben yarin is var kapatıyim dedim anlattikca anlattı kocaelinde oturuyor ev site içinde giriş katında Bahçeli videosunu atiyim dedi attı. Susmak bilmedi ne oldu da bu kadar konuşasi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…