- 4 Şubat 2016
- 111
- 93
- 98
Dikkat edin fama ile serkan tek ayni kisiler olabilir (yani olabilir derken ben eminim
Şimdi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem foruma ya yeni üye sayılirim forum üyeliğimle fal seruvenim başladı denebilir, o yüzden tavsiye vermek için erken olduğunu düşünüyorum suan için çıkan yok an ve geçmişte de tüm falcilar hemen hemen iyiSen kimden memnunsun kuzum
Serkan,fama,bende cıkmadı.nedense byv sevmıyorum ben.kredı anında gecmıyo msj atıyosun beklıyosun yoruyo benı ıade zaten yapmıyolar.ben orada en son asıyeye attım formda bı arkadas bana bı o cıktı hatta ılk baktıgında begenmedım ayrılıcaksın demıştı ama dedıgı oldu yazmıştı dıye baktırdıgımda da begenmıştım şimdi bı daha okudum dedıgı gıbı gıdıyor olayım.ama yonlendırme yapıcak kadar cıktı bu fal dıyemem..semayı merak edıyorum ama bazı arklara kotu davranmış dıye okudugum için cesaret edemıyorum..kaba yorumcı sevmıyorum zaten..yeşilçingene cok takılıyo aklıma baktıgı yorum olumsuzdu ama adamın karakterınıde okumuştuı..dedıgım gıbı gecmışı bıleni çok salamam ama boş bı yorumcu degıldı.cıkmadı bana dıyen varsa sevınırım ama:)
Ya çok şaşırdım şu yorumuna, aksine bana da sabah attım akşama geldi falı özür dilerim beklettim, falan dedi. Hep de özenerek bakmışyeşilçingeneye nasıl baktırıyorsunuz ya anlamadım gitti. adama attığım ilk fala baktı onda da sorularıma cevap bile vermedi özensizdi çıktı mı çıkmadı mı anlamadım sonrakileri de ya iade etti ya da ben üşenirim kendin çek der gibi tenezzül bile etmedi ben çektim her seferinde. falcı kaprislerine de sinir oluyorum bakmayacaksan sisteme girip girip benim falı da 3 gün bekletme orda
savunmak gibi bir sey olmasin ama, bir gün bana rahatsiz oldugunu ve bu yüzden falimi beklettigini söylemisti, ben de o zaman geçmis olsun ve acil sifalar dilerim size dedigimde, benim hastaligim geçecek türden degil dedi,yeşilçingeneye nasıl baktırıyorsunuz ya anlamadım gitti. adama attığım ilk fala baktı onda da sorularıma cevap bile vermedi özensizdi çıktı mı çıkmadı mı anlamadım sonrakileri de ya iade etti ya da ben üşenirim kendin çek der gibi tenezzül bile etmedi ben çektim her seferinde. falcı kaprislerine de sinir oluyorum bakmayacaksan sisteme girip girip benim falı da 3 gün bekletme orda
savunmak gibi bir sey olmasin ama, bir gün bana rahatsiz oldugunu ve bu yüzden falimi beklettigini söylemisti, ben de o zaman geçmis olsun ve acil sifalar dilerim size dedigimde, benim hastaligim geçecek türden degil dedi,. yani belki sen de öyle bir anina denk gelmis olabilirsin, çünkü tam aksine ben de çok kibar bulmustum.......ama falida bombos ve tamamen fos
Ya çok şaşırdım şu yorumuna, aksine bana da sabah attım akşama geldi falı özür dilerim beklettim, falan dedi. Hep de özenerek bakmış
Bi arada sana mı hüma demişlerdi kuzu yablış mı hatırlyrm :/Forum yine karışmış .... Ben burda falcı olduğunu düşünmüyorum insanlar begendikleri, çıkan fallarını baz alarak isimler yazıyor ... Şunu beğeniyorum şunu hiç begenmedim vs vs....bahsi gecen bayan da beğendikleri falcıları yazabilir yani... Hüma yı da Elif'i de tavsiye etmişti bi ara okudum.... Sezgi de sezgi demiyo ki...
aynen :/Bi arada sana mı hüma demişlerdi kuzu yablış mı hatırlyrm :/
Aynen bu topicte öğrendim fal gerceginiFal müptelası olarak baktırmadığım kimse kalmadı hepsi yalan dolan vermeyin online sitelere para hiç mi çıkmaz çıkmadı. Geçmişimi ben zaten biliyorum
Aaaaa çok şaşırdımBinnazda kalan son kredim ile Elani Soylu' ya baktırayım, hesabı da kapatayım dedim. Burda da övülmüştü. Ama arkadaşım ile aynı falı göndermiş, kelime kelime aynı. İkimiz de şikayet ettik. Hiiçç baktırmayın, kimseye baktırmayın.
Elani felaket berbat bı yorumcu ben ıade aldımyAaaaa çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?