Binnaz Abla

Meraba kizlar. Kizlar byv dede medyum cem kac saate yorum yapiyo. 4 saattir falim.var yorumlanmadi hala

Evet ya teli kapatmıyolar ve anlamsız bı sohpet anlatıyolar aptal oluyo ınsan.,

Aslına bakarsan burda enerji tutmadı diye çeviriyor denildiğinde ilgimi çekti, sırf bakar mı diye atmıştım :)

Gecen 15 gun oldu konuştuk..ortak bı arkımız rahatsızdı..onun için konuştuk ama sadece durumunun bılgısını verıcektı bı baktım dıyet tarıfındeyız:) oradan banka kredılerı:) en son ben dedım hani 3 saat oldı senı mesgul etmıyım dıye 3 daat olmuş:) yok dedı gene devam.sonuç gene elde var sıfır.

Aklıma yeşil çingeneye bundan 1 ay önce attığım fal geldi:) canım yanmıştı baya ama sonradan iyi geldi. Sema da doğrucu aslında ama en son falında beni asıl oğlanla evlendirdi :) o yüzden bilemedim zaten daha çocuk aramadı da

Semanın verdıgı tarıh cıktımı?

Yeşil çingeneyi baya merak ediyorum ama gal baktırmıcam dedigim için atamıyorum off

Aynen hanevubi anlamadım bende zaten uzağız ha ariycaksan etrafında başka kızlar var ben zaten istanbuldayim ise girip görmediğimiçin çok soruyordu ben de ise girdigimi söyledim sonra beni tekrar aradı dün konuymak istemeyen adam aramaz o kadar konuşmaz çevremden biliyorum iplemeyen adam ne olursa olsun iplemiyor.Vallahi kafam karıştı.

kızlar biraz farklı bir soru sorucam ama rüya tabiri alan arkadaş varmı birçok sitede rüya tabiri kısmı açılmış falcıların yuzde 99 u da ruya tabiri de bakıyor ama ruya tabirinden anlayan kaç tane vardır ki ve buna ben çok önem veriyorum.O yuzden sitelerden veya gerçekte RÜYA TABİRİ yapabilen biri var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…