Evet ya teli kapatmıyolar ve anlamsız bı sohpet anlatıyolar aptal oluyo ınsan.,Selam kizlar bu benimki dün akşam aradı. Bir saat konuştu ben yarin is var kapatıyim dedim anlattikca anlattı kocaelinde oturuyor ev site içinde giriş katında Bahçeli videosunu atiyim dedi attı. Susmak bilmedi ne oldu da bu kadar konuşasi geldi.
Aslına bakarsan burda enerji tutmadı diye çeviriyor denildiğinde ilgimi çekti, sırf bakar mı diye atmıştım :)valla ne yalan söyliyim ben de senin yorumuna şaşırdım, ben ve ona atan 2-3 arkadaşıma da aynı şeyi yaptı çünkü. hepimizin ilk falına bakıp sonrakileri savsakladı. gerçi onların sorularına da fal kadar cevap vermiş bende o da yok
Evet ya teli kapatmıyolar ve anlamsız bı sohpet anlatıyolar aptal oluyo ınsan.,
Meraba kizlar. Kizlar byv dede medyum cem kac saate yorum yapiyo. 4 saattir falim.var yorumlanmadi hala
Gecen 15 gun oldu konuştuk..ortak bı arkımız rahatsızdı..onun için konuştuk ama sadece durumunun bılgısını verıcektı bı baktım dıyet tarıfındeyız:) oradan banka kredılerı:) en son ben dedım hani 3 saat oldı senı mesgul etmıyım dıye 3 daat olmuş:) yok dedı gene devam.sonuç gene elde var sıfır.hanevebubi sîz konuşuyo msnz?
YEşilcingene bana da kıbardı.gecıktı dıe özürdıledı.hatta yorumunuz olumsuz olucak ıstersen cek sonra sıkıntı yasamak ıstemıyorum dedı.. bende bakın farketmez dedım.gecmışı okumuş,anıda bılmış gelecek umarım cıkmaz:) kızlar sureklı falcı soruyorum ama semaya baktırıpta çıktıı mutlaka baktır dıyen varsa yazın ltf.ben byv sevmedıgım için cok gelgit yaşıyorum..anket yapar gıbı soruyorum ama son kapanış yapıyım dıyorum kahvede..sema nasıl?? Degermı byv ezıyetıne kaba demıştı bırılerı uyarın yasayan varsa,,,, ya şu asenat bı gelse aslında son yorumum olur
Semanın verdıgı tarıh cıktımı?Aklıma yeşil çingeneye bundan 1 ay önce attığım fal geldi:) canım yanmıştı baya ama sonradan iyi geldi. Sema da doğrucu aslında ama en son falında beni asıl oğlanla evlendirdi :) o yüzden bilemedim zaten daha çocuk aramadı da
Yeşil çingeneyi baya merak ediyorum ama gal baktırmıcam dedigim için atamıyorum offAklıma yeşil çingeneye bundan 1 ay önce attığım fal geldi:) canım yanmıştı baya ama sonradan iyi geldi. Sema da doğrucu aslında ama en son falında beni asıl oğlanla evlendirdi :) o yüzden bilemedim zaten daha çocuk aramadı da
Aklıma bişey takıldı sema ikili tarih veriyo biri aralık biri nisan anlamadım ki ben....Daha aralıktayız sana da öyle mi yapmıştı??Semaya baktırdım ben sadece bunların arasında sanırım diğerleri hakkında pek fikrim yok ama sema iletişim tarihini tutturmuştu
Semanın verdıgı tarıh cıktımı?
Yeşil çingeneyi baya merak ediyorum ama gal baktırmıcam dedigim için atamıyorum off
Ahahahahahah valla kızlar direniyorumAralık-şubat dedi beklemedeyim valla
En sonunda ben atıcam senin yerine
2 zaman aralığı veriyor bende öyle olmuştu. Ilk zaman mi ikinci zaman mi tuttuSemaya baktırdım ben sadece bunların arasında sanırım diğerleri hakkında pek fikrim yok ama sema iletişim tarihini tutturmuştu
ya siz kızlar bayaa konuşuyonuz işte adamlarla bzmkilsrden ses Seda yok :) yok canm ben falı Temmuz'da bıraktım en son Elif e baktrdm bnnazdaElifsude1453@sen semaya baktırdın mı?
Çıktı mı bari elif hanzadeya siz kızlar bayaa konuşuyonuz işte adamlarla bzmkilsrden ses Seda yok :) yok canm ben falı Temmuz'da bıraktım en son Elif e baktrdm bnnazda
Tatlım senin ex evlenmemis miydiya siz kızlar bayaa konuşuyonuz işte adamlarla bzmkilsrden ses Seda yok :) yok canm ben falı Temmuz'da bıraktım en son Elif e baktrdm bnnazda
Hesabı falan sildim full...güzel tespitleri vardı bZm özel durumla ilgli hatta cok spesifik bişeyi bildi valla ben bile bilmıpdum olayı şok oldum...Çıktı mı bari elif hanzade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?