kızlar biraz farklı bir soru sorucam ama rüya tabiri alan arkadaş varmı birçok sitede rüya tabiri kısmı açılmış falcıların yuzde 99 u da ruya tabiri de bakıyor ama ruya tabirinden anlayan kaç tane vardır ki ve buna ben çok önem veriyorum.O yuzden sitelerden veya gerçekte RÜYA TABİRİ yapabilen biri var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
Aklıma bişey takıldı sema ikili tarih veriyo biri aralık biri nisan anlamadım ki ben....Daha aralıktayız sana da öyle mi yapmıştı??
Bana da iki tarih verdi ilki ekim diğeri kasım. Ekim sonu birbirimize girdik kasımda da hiç bir şey olmadı tek bir şey bile.2 zaman aralığı veriyor bende öyle olmuştu. Ilk zaman mi ikinci zaman mi tuttu
aa sadece bunun için site mi yapmışlar hemen bakıyorumKuzu sanırım birruyagordum.com var destek veren
Eevt kuzu benim arkadasım baktırmıstı guzeldi yani emek verilmiş belliaa sadece bunun için site mi yapmışlar hemen bakıyorum
Canım hurriyet ruya kahini rüyanı yazıyosun kişiye özel yorum yapıyo.hürriyet gazetesinde.ben çok memnunum.kızlar biraz farklı bir soru sorucam ama rüya tabiri alan arkadaş varmı birçok sitede rüya tabiri kısmı açılmış falcıların yuzde 99 u da ruya tabiri de bakıyor ama ruya tabirinden anlayan kaç tane vardır ki ve buna ben çok önem veriyorum.O yuzden sitelerden veya gerçekte RÜYA TABİRİ yapabilen biri var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
ÇBana da iki tarih verdi ilki ekim diğeri kasım. Ekim sonu birbirimize girdik kasımda da hiç bir şey olmadı tek bir şey bile.
Haaha hiç bir şeyi. Sadece tarihi. Ona kalsa bu tarihlerde ilişki olacaktı. Ama ciddi bir kavga oldu.Ç
Burda cıkan ne oldu?kavgayımı bıldı yoksa ıletışımımı?
Haaha hiç bir şeyi. Sadece tarihi. Ona kalsa bu tarihlerde ilişki olacaktı. Ama ciddi bir kavga oldu.
Aaa o derece yuh.yok zaten içimde bı isteksızlık vardı vazgectımHaaha hiç bir şeyi. Sadece tarihi. Ona kalsa bu tarihlerde ilişki olacaktı. Ama ciddi bir kavga oldu.
ay demebenim de falim geldi sema dan.....sene basinda kendisine birkaçtane fal baktirmistim, sizi hatirlamiyorum ve eski fallarinizi göremiyorum demis , ve ......hiçbirsey de bilememis
kalan kredilerimi kullandiktan sonra daha fala tövbe
Çıkmışmıydı ilk yorumları?benim de falim geldi sema dan.....sene basinda kendisine birkaçtane fal baktirmistim, sizi hatirlamiyorum ve eski fallarinizi göremiyorum demis , ve ......hiçbirsey de bilememis
kalan kredilerimi kullandiktan sonra daha fala tövbe
sonuç kötü olmuş ama bi etkileşim olmuş gibi...Bana da iki tarih verdi ilki ekim diğeri kasım. Ekim sonu birbirimize girdik kasımda da hiç bir şey olmadı tek bir şey bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?