Binnaz Abla

Kuzu sanırım birruyagordum.com var destek veren

kızlar tartışmalar esnasında işyeri birden yoğunlaştı ve yazamadım. amacım konuyu uzatmak değil ama sadece kendi adıma bir çekincemi paylaşmak. konu ile ilgili forumdan arkadaşa da sorup onun da iznini aldım paylaşmak konusunda. normalde biz bu olayı konuşalı 1 ay olmuştur ama çok fazla tepkiler geldiğinden spekülasyonlarla uğraşıp başımız ağrısın istememiştik. şimdi yazayım içimiz rahat etsin.

ama öncelikle yine içimde kalmasın şu konuyu belirteyim. biz @seka_ ile tek bir kez bile benim özel yaşamım veya fal baktırma nedenlerim konularında tek bir satır yazışmadık. sezgi nin mailini kimden aldığımı bile hatırlamıyorum ama @seka_ benim erkek arkadaşımın hayatındaki gelişmeleri bilmez. ben seka' nın sezgi olmadığına tüm kalbimle inanıyorum. kız masum.

sezgi her iki falında da adamın o anki hayatına dair nokta atışlı yorumlar yapmış. tek tek yazarım ama ifşa olmak da istemiyorum.

gelelim ben neden sezgi'den soğudum:
forumdan bir arkadaşın falı ile yaklaşık 2 paragraflık kısım copy-paste idi. bu alıntı kısımlar arasına ise bizlere özel veya falımıza özel kısımlar eklemiş, tanımlamalar eklenmiş (detay veremiyorum) ama bence emek-zaman harcamamak adına diğer yola başvurmuş. yani ben isterdim ki o kısımları kopyalamasın. orada bir cümlesi var, iki kişiye de yazmış, ben o cümle için haftalarca üzüldüm, adamdan soğudum. ne bileyim eğer o kısımları genel-geçer çok kişiye yazıyorsa içime sinmedi.

kimileri için küçük ama benim istemeyeceğim bir durumdu ve ben bu noktadan sonra vazgeçtim. yoksa geleceği çıkmasa da hala attığım falcılar var.

Aklıma bişey takıldı sema ikili tarih veriyo biri aralık biri nisan anlamadım ki ben....Daha aralıktayız sana da öyle mi yapmıştı??

2 zaman aralığı veriyor bende öyle olmuştu. Ilk zaman mi ikinci zaman mi tuttu
Bana da iki tarih verdi ilki ekim diğeri kasım. Ekim sonu birbirimize girdik kasımda da hiç bir şey olmadı tek bir şey bile.

Kizlar ben de son bir aydir epey fal baktirdim. Ani ve gecmisi en iyi yorumlayan Geysu oldu. Hicbir bilgi vermemistim kendisine. Bunun disinda Sema, Medyum Cem, Fama'ya baktirdim. Onlar da durumu iyi ozetlediler sonucu ayni yola bagladilar ama tarihler farkli. Daha pek cok kisiye baktirdim ama hepsi fasa fiso bos seyler soylediler :)

Merhaba kızlar, ben 15 gun arayla Geysuya fal attım. ilk falı mükemmeldi; ikincisi ise ilkinden farklıydı ve daha az gerçekçi. acaba boyle arka arkaya fal baktırmamak mı gerek ? bir de; bir falcının ilk falı
mı cıkıyor genelde?

Canım hurriyet ruya kahini rüyanı yazıyosun kişiye özel yorum yapıyo.hürriyet gazetesinde.ben çok memnunum.

benim de falim geldi sema dan.....sene basinda kendisine birkaçtane fal baktirmistim, sizi hatirlamiyorum ve eski fallarinizi göremiyorum demis , ve ......hiçbirsey de bilememis
kalan kredilerimi kullandiktan sonra daha fala tövbe

sema'nın verdiği o 2 tarih tam olarak nedir? o tarihlerde mi o tarihler arasında mı? ben hep o aylar diye anladım da

zaten kahve fali ne denli dogru olabilir ki, bir falci bana demisti ki, Dûsüncelerimiz yansiyormus kahve falina, ve biz olumsuz düsündügümüz zaman öyle yansiyormus fala

benim de falim geldi sema dan.....sene basinda kendisine birkaçtane fal baktirmistim, sizi hatirlamiyorum ve eski fallarinizi göremiyorum demis , ve ......hiçbirsey de bilememis
kalan kredilerimi kullandiktan sonra daha fala tövbe
Çıkmışmıydı ilk yorumları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…