baktırdı yani bana da sayfa çok özenli geldi sadece biraz bilinçaltı gibi keşke islami bir eğitimde alsaydı ama yıne de çokkk sagol canım benım denicem.hatta özelden yazarım sanaEevt kuzu benim arkadasım baktırmıstı guzeldi yani emek verilmiş belli
Selam kizlar bu benimki dün akşam aradı. Bir saat konuştu ben yarin is var kapatıyim dedim anlattikca anlattı kocaelinde oturuyor ev site içinde giriş katında Bahçeli videosunu atiyim dedi attı. Susmak bilmedi ne oldu da bu kadar konuşasi geldi.
Kizlar yesilcingenin bahsi gecmisken bende yorum yapiyim.Sakin falci savuniyo olmasin beni bilen biliyodur.Son zamanlarda en begendigim kisi o oldu.Tarzi uslubu yaklasimi ben cok seviyorum.Fal baktirmiyorum artik ama baktircak olsam tek daniscagim kisi o olur
Çingene nin fallarım çıkıyor mu, neden bu kadar baktırmak istiyorsunuz.off ama bana bakmiyor yaaaa
Evet canim mailini bunuda yanlis anlayan olur filan.mailini demek istedin herhalde yeni bir zan altında kalmayayım şimdi
Ilgileniyorlar mi canim ya kim bilir kac bin kisi vardir donus yapiyorlar mi:)Canım hurriyet ruya kahini rüyanı yazıyosun kişiye özel yorum yapıyo.hürriyet gazetesinde.ben çok memnunum.
Yeterince açık oldumm işine gelmiyorsa o isimleri anma oldumuu ? Yıllardır fal baktırırım bende bu falcı iyi dedim ama hepsi para kazanıyoo banane demeyi bilmeli sen güzel reklamcısın sezgi candan senle duyuldu bi falı çıkanda yok iyi gidiyosunn alkışş sana cok uyanıksın varyaaa anlayan zekiyse aferim bana sen safları kandırbence sen kendini uyanık sanıyorsun eğer ima ettiğiniz neyse bence açık edin böyle vur kaç vur kaç ben kendimi savunmaya geçince sezgiyi savunuyor oluyorum. evet @LoveMeKyrenia @theraven aynı şeyi sizin için de söylüyorum. Beni zan altında bırakan daha fazla kim varsa onlar için de söylüyorum. Dürüst olun,cesur olun SIKILDIM! tek derdim forum da değil fal da değil . Bir derdiniz varsa açıkça söyleyin sizin bu yaptığınıza başka bir şey derler.
Ağzına sağlıkkCoook uzun zaman once binnaz abla ve tırt yorumcuları buralarda konusulmazdı bile, sonra birileri geldi gunlerce online sırada cok kisinin beklemedigi yorumcular nostro oldu ,kemal devrimler, sezgiler ,Asenat lar ve ozellikle Asenat a birileriniz ulasamazken cok kolay bi sekilde yakalayanlar ve bunu tesadufe baglayanlar oluyordu :) Ve arkasından kulis cevrilecegini dusunecek kadar narsist olmak da ayrı bi durum :) yazmıyorum iyi ki de yazmamısım uzun zamandır ,eskiden alenen yapılırdı simdi diplomasi ile :) Selena gibi cok daha onceden var olup, cok daha fazla isabet ettiren falcılar bile bu kadar ovulmedı, ovulunce de bu kdar goze batmadı.Ekip calısması onemli tabi.
Kızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var
Geçenlerde bir arkadaş Taracayı sormuştu güncel fikrimi aktarayım
Anda Sezgi Candan en iyisi bana göre
Aslında benim Sezgi hayranlığımı 3-5 sayfa okusan anlarsın:)) ilkayı denemedim yalnız pek sıcak gelmiyor iş disiplinsizliği falanAY NOLURRR HALA BIRAKINN YAAA BUNLAR NE SEZGIYE ULAŞMA YÖNTEMI BENDE HEPSI CIKTII SEZGI BILMEM NE KUSURA BAKMADA HESABI KAPATICAM DEMİŞTİNN AYLAR ÖNCE HALA BURDASINN BENDE ZAMANINDA SELANA CIKTI NESIBE CIKTI DIYE KAVGA ETTIM AMA ARKADAŞLARIMDAN ÖZÜR DILEDİM ALTI ÜSTÜ FALCI BIZ PARA VERYOZ DIYE BEN ŞIMDI DESEM SELENAYA NESIBEYE ULAŞMANIN YOLU HERŞEY CIKIYO DESEM SALAKMIYIZ SEKA VAR GIT MADEM NEYIN DAVASI ESKI GÖNDERİLERİNİİ OKUYUN YAA COK ZEKISIN YADA DERTTEN GÖRMEYEN VAR FALCILARDA FAL GÖNDERIYO ÇOK GÖRDÜK BURDA BİNNAZDAKİ SEZGİ CANDAN SIK SIK FAL BAKTIRAN BI FALCI KENDINE BAK SEN UYANDI MILLET :)))) kusura bakmayınn ya çocukla uğraşırken Arkadaşlarıma yazıyorum isteyen yanlış anlasın cok param gitti benim bilmesem yazmam Israrla Yazdığım herşeyy sonunda doğru cıktı herkes bilsinsorun tam olarak şu; Sezgiyi benden ayrı bir falcı olarak değerlendirememeniz. Falcı olarak beğenmediğinizi yazsanız ben "nasıl beğenmezsiniz?" diye çıkışsam sonuna kadar haklısınız ama böyle bir şey yok. Sürekli bana bir ithamda bulununca insanlar "bir işler çeviriyor" denince doğal olarak ben kendimi savunmaya geçtim.
hahah o suphede haklisin :)) hatta biz de gulduk tesadufe bakinca haklilar suphelenmekte dedim sekaya :) ama sekayi da sezgiyi de biliyorum yani bunun ispati icin ancak kimliğini ifşa etmeleri gerekir baska turlu ispati mumkun degil herkese de ifsa edecek halleri yok oyle bir mecburiyetleri de yok Yalniz bu forumda sekayi sahsen taniyan bircok kisi var yani en son supheniz mail ve nickname benzerligi olsunSezgi Candan=(SE)rra (KA)lkan
SEKA?
Sezgi Candan=(SE)rra (KA)lkan
SEKA?
Günaydın...
Bakın belki süphelerinizde haklısın. O kadarını bilemem ama şu ispat diye yazdığınızla sadece gülünç olursunuz.
Evet belki seka sezgidir ama şu rumuzu kullanacak kadar da kimse akılsız değildir.
Mailu gördüğünde bu çıkarımı
Yapamayacak kimse de yoktur bu forumda .olağanüstü birsey kesfetmediniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?