Binnaz Abla

Eevt kuzu benim arkadasım baktırmıstı guzeldi yani emek verilmiş belli
baktırdı yani bana da sayfa çok özenli geldi sadece biraz bilinçaltı gibi keşke islami bir eğitimde alsaydı ama yıne de çokkk sagol canım benım denicem.hatta özelden yazarım sana

eski fallarıma bakıyorum da ilkkez baktırdıgım için ne derece guvenilir bilmiyorum Falsepeti Firuzen hiç baktıran yorum yapabilecek olan var mı? falından çok 3 seans enerji terapisi mi ne ona davet etmiş beni deneyen varmı?

bir de su var, falcilar eskileri geri getirmekle inat yapiyorlar.....gelecek mi gelecek, bir de ölme esegim ölme yani gelecek illa ki; oldu da gelmedi ha o zaman : yok büyü var, senin duygularinda aksama olmus o yüzden gelmemis, yok gelmek istemis senin verecegin tepkiden dolayi korkmus vazgeçmis....ama yine de gelecek

Kiz siz ayri deilmiydiniz noldu..bende is bulayim benimki zaten yuzdeyuz maddiyatci herif

off ama bana bakmiyor yaaaa

Yeterince açık oldumm işine gelmiyorsa o isimleri anma oldumuu ? Yıllardır fal baktırırım bende bu falcı iyi dedim ama hepsi para kazanıyoo banane demeyi bilmeli sen güzel reklamcısın sezgi candan senle duyuldu bi falı çıkanda yok iyi gidiyosunn alkışş sana cok uyanıksın varyaaa anlayan zekiyse aferim bana sen safları kandır

Ağzına sağlıkk

Kızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var

gollom Bravo seni ZEKA KÜPÜ bunlari arayip alintilamak icin beyin nöronlarini fazla yormamissindir insallah zira sezgiyi begenenlerin bu sayida iletisini ben de sana kolayca bulabilirim hatta ilk kendimden.

Saygi cercevesinde fikirlerini belirtenlere saygi duyulur ama sana asla degil cunku sen sadece ve sadece ortaligi karistirmak icin firlayip geliyorsun saklandigin yerden kaos ortami da ne guzel isine gelmis oldu gollom

Seka kime gidip de bak kesinlikle sezgiye baktir diye teklif etmis simdiye kadar bunu da ortaya cikarir misin? Kendi begenisini dile getirmekten baska ne yapmis kaldi ki sadece sezgiyi övmedi burda o üstün zekanla biraz daha arastirirsan donem donem asenat gibi hüma gibi baska falcilari daha cok begenip tavsiye ettigi zamanlari da gorursun.

İnsanlar burda seka daha sezgiye baktirmamisken lafini dahi etmemisken sezgi o saatte online oluyor diye gece 02.30 a saat kurar kalkardi yakalayabilmek icin yalansa yalan denilsin.
Seka iletisimi kolaylastirildigi icin ben dahil bircok kisinin işine geldi kimseye de dayatilmadi koş sen de baktir diye. Ciddi bi cogunluk tarafindan begenildi de , Övülmesinden rahatsiz olan varsa o üyenin mesajlarini "göz ardı et " butonu ile bundan sonra gormeyebilir site bu kolayligi sagliyor sizlere ama kalkip da insanlarin fikirlerini begenilerini paylasmasini engelleyemezsiniz topiğin amaci basli basina buyken.
Ben sahidim en cok sezginin falinin sekaya harfiyen ciktigina napsin bazilarinin hoşuna gitmiyor diye yazmasin mi ? Ona cikan sana cikmayabilir hatta bicok kisiye de cikmayabilir bu sezgiyi en iyi falci yapmaz zaten ama deneyimini dile getireni reklamcı da yapmaz ! allahtan korkan gorur ki bu kiz burda bir tek sezgiyi övmedi surekli baska falcilardan da bahsetti bunca deneyiminin sonunda en cok begendigi ve kendisine en cok cikanı övdü , ki benim de favori falcimdir ben de soyluyorum millet artik soylemeye korksun mu reklamci yaftasi yemekten.

Burda insanlar suphelerini elbette dile getirebilir ayni zamanda bu konuda karsit gorus de verilebilir bu neden bu kadar garip geliyor anlamadim . Sezginin insanligini bildigi icin bi gerekce gostermeden "bi isler ceviriyor oyunlar döndürüyor" seklinde kisiligine hakaret sayilabilecek bir ithama karsi burda cevap veremeyecek biri icin konuyu aydinlatma ihtiyaci hissetti ki o yazmasa ben de yazardim cunku ben de yapmayacak biri oldugunu dusunuyorum . Karsit gorus bildirmek ne zamandan beri reklamcilik olmus ? vakti geldi selena övüldü vakti geldi hüma övüldü bir tek sezgi degil burda baktirmazsiniz olur biter gormek istemeyen goz ardi eder her sezgi begenildiginde kiyametleri koparmanin ortaligi karistirmanin alemi yok sana kotu falcidir bilememistir bakamamistir olabilir bu bana efsane baktigi gercegini ve bunu paylasma özgürlüğüm oldugunu degistirmez.

Bu fikri savunan arkadaslarin rahatsiz oldugu nokta biri sezgiyi begenmedim denildiginde ben begendim denilmesi . Iyi de bundan dogal birsey yok ? Cunku bu sadece bu falcida olmuyor . Cunku burasi bir forum ve KARSILIKLI bilgi alisverisi , fikir paylasimi yapiliyor. Ayni sekilde asiyeyi asiri begenenler oldugunda ben vasatin altinda buldugum icin ben de kendi deneyimimi paylasiyorum , begenen kisinin fikrini curutmek degildir bu, kimsenin begenmedigi eminenin lafi gectiginde cok begendigimi soyluyorum bu da "ay sana nasil cikmaz " demek degildir.

Bu yazdiklarimda genele hitap etmek istedim ban yemeyi gayet goze alarak , cunki bazilarina tane tane anlatmakla olmuyor :) gollom kardes senin karsilikli iletisime kapali biri oldugunu daha once de gorduk bu sebeple yazacagin anlasilmaz karışık kuruşuk cümlelerin hic birini de okumayacagim ara ara degerli vaktini bize ayiriyorsun cok zahmet veriyorsun uzuluyorum bi kez daha verme dedim hadi selametle :)

Son düzenleme:
Sezgi Candan=(SE)rra (KA)lkan
SEKA?
Dünki Elani Soylu' nun copy-paste falından sonra da fal baktırmaktan şiddetle soğudum.

Sezgi Candan=(SE)rra (KA)lkan
SEKA?
hahah o suphede haklisin :)) hatta biz de gulduk tesadufe bakinca haklilar suphelenmekte dedim sekaya :) ama sekayi da sezgiyi de biliyorum yani bunun ispati icin ancak kimliğini ifşa etmeleri gerekir baska turlu ispati mumkun degil herkese de ifsa edecek halleri yok oyle bir mecburiyetleri de yok Yalniz bu forumda sekayi sahsen taniyan bircok kisi var yani en son supheniz mail ve nickname benzerligi olsun

Ahahahha ayyyy zaten fallara tövbe ettim burayi okumaktanda soğutuyorsunuz ya arkadaşlar ben seka ile özelden de görüsen biri olarak inan ki sezgi olsaydi bana birkerecik de olsa bi fal bakardi yeter ama yaaaa seka ya üzuldugum kadar kendi halime uzulmedim

Bunca karmaşadan sonra şüphelenmekte haklıyız ama dim
1- sonunda soru işareti olan bir kelime asla delil olarak sunulmaz. Adı üstünde soru işareti. Ben de delillendiriyorum yazmadım zaten.
2- bu isim benzerliğini herkes uzun zamandır söylüyor ama kimse yazmıyordu, ben yazdım. Yeni keşfetmedim. Yazarım çizerim var mı ötesi! Siz insanların zekasıyla dalga geçmeyi hobi edindiniz. Ne bu seka- sezgi sevdası? Laf söyletmiyor, insanları ablukaya alıyorsunuz. Forumun ismini değiştirelim, konu sahibi ile aynı olsun. Ben varım. Peki ya sen?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…