Bu çıkarımı daha önce yazanlar oldu.Bunca karmaşadan sonra şüphelenmekte haklıyız ama dim
1- sonunda soru işareti olan bir kelime asla delil olarak sunulmaz. Adı üstünde soru işareti. Ben de delillendiriyorum yazmadım zaten.
2- bu isim benzerliğini herkes uzun zamandır söylüyor ama kimse yazmıyordu, ben yazdım. Yazarım çizerim var mı ötesi! Siz insanların zekasıyla dalga geçmeyi hobi edindiniz.
hahah o suphede haklisin :)) hatta biz de gulduk tesadufe bakinca haklilar suphelenmekte dedim sekaya :) ama sekayi da sezgiyi de biliyorum yani bunun ispati icin ancak kimliğini ifşa etmeleri gerekir baska turlu ispati mumkun degil herkese de ifsa edecek halleri yok oyle bir mecburiyetleri de yok Yalniz bu forumda sekayi sahsen taniyan bircok kisi var yani en son supheniz mail ve nickname benzerligi olsun
Bunca karmaşadan sonra şüphelenmekte haklıyız ama dim
1- sonunda soru işareti olan bir kelime asla delil olarak sunulmaz. Adı üstünde soru işareti. Ben de delillendiriyorum yazmadım zaten.
2- bu isim benzerliğini herkes uzun zamandır söylüyor ama kimse yazmıyordu, ben yazdım. Yeni keşfetmedim. Yazarım çizerim var mı ötesi! Siz insanların zekasıyla dalga geçmeyi hobi edindiniz. Ne bu seka- sezgi sevdası? Laf söyletmiyor, insanları ablukaya alıyorsunuz. Forumun ismini değiştirelim, konu sahibi ile aynı olsun. Ben varım. Peki ya sen?!
Yazamazsınız demedim ki zaten... Daha önce de yazıldı, yeni değil dedim... Milyon kere daha yazabilirsiniz vaktiniz sınırları içerisinde... Kendimdeyim gayetkendinize gelin, isteyen istediğini yazar. Herkesin hür iradesi. Hani diyorsunuz ya isteyen baktırır isteyen baktırmaz diye. Hah işte aynen öyle. İsteyen şüphelenir isteyen yazar isteyen kahve yerine çay içer. Eleştiri hakkımızı kullanmak için veya şüphelerimizi sunmak için sizden izin mi alacağız. Siz yasal mercii ya da siyasi otorite misiniz? Burda benim ne kadar söz hakkım varsa sizin de ancak o kadar söz hakkınız var. Sinirden alıntılamayı da unuttum. ......Ncarot......
12 yıllık avukata delillendirme tanımını öğretmeye ve dalga geçmeye çalışırsan onu sinirlendirirsin. Bundan sonra biraz da ben dalga geçip sinirlendireyim. Şu uçan kuşları avlayıp soslayıp pişirmek ve sonra da misafirlerime yediresim geldi.Yazamazsınız demedim ki zaten... Daha önce de yazıldı, yeni değil dedim... Milyon kere daha yazabilirsiniz vaktiniz sınırları içerisinde... Kendimdeyim gayetBu ne sinir ne öfke... Sakin...Hayat güzel, kuşlar uçuyor...
Ay keske Seka olsaydi hahahah :)))valla sekaysa da guzel baktı , benim sekayla tek kelime özel konsumam olmadı hayatımı dkötü ortaya agzına saglık :)
Bakın neden bu kadar öfkelisiniz bilmiyorum ? " delil" kelimesini kullandığım mesajı bana alıntı yapar mısınız rica etsem ?12 yıllık avukata delillendirme tanımını öğretmeye ve dalga geçmeye çalışırsan onu sinirlendirirsin. Bundan sonra biraz da ben dalga geçip sinirlendireyim. Şu uçan kuşları avlayıp soslayıp pişirmek ve sonra da misafirlerime yediresim geldi.
Ay keske Seka olsaydi hahahah :)))
Ben nehir'i seviyorum... En son ona baktırmışım zaten 1,5 ay önce... Dün dinledim tekrar. Hiç fena değildi...kızlar kahve falında nehir'i mi önerirsiniz? ben hep emine ye baktırdım da başka birini denesem diyorum
ay umarım her zaman ulaşılabilecek biridir? hem fal hem de falcı beklemek istemiyorum artıkBen nehir'i seviyorum... En son ona baktırmışım zaten 1,5 ay önce... Dün dinledim tekrar. Hiç fena değildi...
İspat yazmışsın ya. İspatın eş anlamlısının delil oldupunu bilmiyor musun? En azından Türk Hukukunda...Bakın neden bu kadar öfkelisiniz bilmiyorum ? " delil" kelimesini kullandığım mesajı bana alıntı yapar mısınız rica etsem ?
Evet hukukçu değilim. Bilmediğim konularda konuşmak gibi huyumda yok. Mesleki yetkinliğinize de tek bir kelime etmedim. Bence biraz sakinleşin sonra konuşalım...
Soya sosu ve az zencefille şahane olur. Tavsiye ederim :)))
Bakın neden bu kadar öfkelisiniz bilmiyorum ? " delil" kelimesini kullandığım mesajı bana alıntı yapar mısınız rica etsem ?
Evet hukukçu değilim. Bilmediğim konularda konuşmak gibi huyumda yok. Mesleki yetkinliğinize de tek bir kelime etmedim. Bence biraz sakinleşin sonra konuşalım...
Soya sosu ve az zencefille şahane olur. Tavsiye ederim :)))
Dedim ya hukukçu değilim diye... Neden sürekli vurguluyorsunuz mesleğinizi.. Kişiselleştirmeye hiç gerek yok:))İspat yazmışsın ya. İspatın eş anlamlısının delil oldupunu bilmiyor musun? En azından Türk Hukukunda...
Şaka mısın? Beni alıntılayıp kişisel olarak laf atıyorsun. Sonra da kişiselleştirme diyorsun. Algınla değil bilginle konuş lütfen. ((Benim algımda delil ispata götüren izler ya da emaredir)) yazmışsın yaDedim ya hukukçu değilim diye... Neden sürekli vurguluyorsunuz mesleğinizi.. Kişiselleştirmeye hiç gerek yok:))
Benim algımda delil ispata götüren izler ya da emaredir. Hukuk dilinde ne anlama geldiğinin detaylarını bilemem.
Hahhh öyle diyorsanız illa da heee tamam siz haklı olun.. Benim için hiç sıkıntı değil...
Ya zaten konu helal, haram tartışmasına bile açık değil. Yani adı üstünde yapılması da baktırılması da helal dairesi dışında...vallahi helalikten filan bahsedilmemesi gerek eğer öyle bir şey yazıldıysa, çünkü bizim falcılarla ilişkimiz tamamen ticari bir iş. para karşılığı danışma alıyoruz. anasının sütünü karşılıksız vermiyor bunlar bize.
ne helalliği yahu? millet iyice duygusal sömürüye girmiş. o zaman bana evlilik vaadi vermek daha büyük vebaldi. ben neden kimseye höykürmedim.
rica ediciiim şu falcılara süt anamız muamelesi çekmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?