Binnaz Abla

Bu çıkarımı daha önce yazanlar oldu.
O zaman da yazan kişi de dahil olmak üzere gülmüştük. Yeni değil yani....
Ben burada keyifli vakit geçirmek için varım. Öyle de yapıyoruz. Fal da bahane falcı da... falcı izi sürmeye de hiç hevesim yok. Para benim, hayat benim. Beğenirsem bir daha baktırım. Beğenmezsem olmamış derim baktırmam. Buraya yazacaklarım içinde kimseye hesap vermem. Siz fikrinizi yazdınız bende yazdım. Bu kadar basit.
Zekasına bir şey dediklerim kibleyebilir.
Mahsuru yok....

valla sekaysa da guzel baktı , benim sekayla tek kelime özel konsumam olmadı hayatımı dkötü ortaya agzına saglık :)

zeka mı :) M Mar_r love you babe :)

kendinize gelin, isteyen istediğini yazar. Herkesin hür iradesi. Hani diyorsunuz ya isteyen baktırır isteyen baktırmaz diye. Hah işte aynen öyle. İsteyen şüphelenir isteyen yazar isteyen kahve yerine çay içer. Eleştiri hakkımızı kullanmak için veya şüphelerimizi sunmak için sizden izin mi alacağız. Siz yasal mercii ya da siyasi otorite misiniz? Burda benim ne kadar söz hakkım varsa sizin de ancak o kadar söz hakkınız var. Sinirden alıntılamayı da unuttum. ......Ncarot......

Yazamazsınız demedim ki zaten... Daha önce de yazıldı, yeni değil dedim... Milyon kere daha yazabilirsiniz vaktiniz sınırları içerisinde... Kendimdeyim gayet Bu ne sinir ne öfke... Sakin...Hayat güzel, kuşlar uçuyor...

12 yıllık avukata delillendirme tanımını öğretmeye ve dalga geçmeye çalışırsan onu sinirlendirirsin. Bundan sonra biraz da ben dalga geçip sinirlendireyim. Şu uçan kuşları avlayıp soslayıp pişirmek ve sonra da misafirlerime yediresim geldi.

Bakın neden bu kadar öfkelisiniz bilmiyorum ? " delil" kelimesini kullandığım mesajı bana alıntı yapar mısınız rica etsem ?
Evet hukukçu değilim. Bilmediğim konularda konuşmak gibi huyumda yok. Mesleki yetkinliğinize de tek bir kelime etmedim. Bence biraz sakinleşin sonra konuşalım...
Soya sosu ve az zencefille şahane olur. Tavsiye ederim :)))

Seka sezgi olamaz. Sezginin az çok görüleri var. Olsun olmasın umrumda değil. Bana ne. Ben 3 defa baktırdım. Ben de tutmadı, olabilir tutmayabilir. Sezgi dediğin de insan sonuçta. Daha baktırmıyorum bitti gitti. Benim kızdığım biri eleştiri yapınca hoop taktik savaşları, adam çağırmacalar, benmerkezcilik, tek bulduğunu çembere almacılık, herşeyi ben bilirimcilik. Anket konusunda da aynı şeyi yaptınız. Biraz ses çıkınca, tepki gelince peki tmm ayrı konu açalıma döndürdünüz. Bundan sonra çatır çutur, pata küte,trink tronk, şlop şlop yapcam kazulet cim

İspat yazmışsın ya. İspatın eş anlamlısının delil oldupunu bilmiyor musun? En azından Türk Hukukunda...

Şimdi ;
çok sevgili kullanıcı hanım arkadaşım ;
öncelikle tavsiyelerinizi kendinize saklamalasınız çünkü karşı tarafın bu noktada sizden böyle birşey rica ettiğini hatırlamıyorum..
burada kızların bas bas bağırdığı birşey var.
bahsi geçen hanımla,bu hanımın arasında organik bir bağ oluşu.
bilakis kendisi ise bile evet çok güzel baktı.
kendisidir,değildir,akrabasıdır yada çok sevdiği bir arkadaşıdır..bilemem.
BURADAKİ SORUN: OLUMSUZ YORUMLARDA LİNÇ / DEVAMLI SURETLE AYNI KİŞİNİN TAVSİYESİ VE ALGI OLUŞTURMA OPERASYONU..
Allah aşkına kim ya bu insanlar..şimdi ben burdan birinin dedikodusunu yapsam ne diyebilirim. en fazla bilmediğim bir insanı takma adı ile yazdıkları ile eleştiririm. aynısı başıma geldiği için söylüyorum. ağlamalar çıldırmalar yok terk ediyorum yok hakkım helal değil falan.. bu kızın tarzı bu ve dediğim gibi bir bağı var. ama konuşmaya bile değmeyecek kadar umrumda değil. asıl kendi kulislerini aralarında çevirirse bu tarz insanlar onlar için daha hayırlı olur.. ben o insanların kuyruğuna basıldığında neler yazdığını da gördüm. vicdan / hak / hukuk / helallik derken bence düşünsünler ya..

vallahi helalikten filan bahsedilmemesi gerek eğer öyle bir şey yazıldıysa, çünkü bizim falcılarla ilişkimiz tamamen ticari bir iş. para karşılığı danışma alıyoruz. anasının sütünü karşılıksız vermiyor bunlar bize.

ne helalliği yahu? millet iyice duygusal sömürüye girmiş. o zaman bana evlilik vaadi vermek daha büyük vebaldi. ben neden kimseye höykürmedim.

rica ediciiim şu falcılara süt anamız muamelesi çekmeyin.

ben eylemi çok severim. artık bir noktadan sonra dostum gibi oldu, onunla ilgili de bir sürü itham, çemkirme oldu, bana karşı kibardı diyip çekildim yerime. çünkü hunharca savunsam adım gibi biliyorum o kadına daha çok zarar vericektim. şu an sezgi de olduğu gibi. resmen bir hater'lar grubu oluşmasına neden olundu.

sezgi buraları okuyorsa kendisine tavsiyem, sevenlerinden rica etsin, can hıraş savunulmaktan vazgeçilmesini istesin çünkü falcı kişiliği çok zarar görüyor. antipati oluştu çok kişide.

İspat yazmışsın ya. İspatın eş anlamlısının delil oldupunu bilmiyor musun? En azından Türk Hukukunda...
Dedim ya hukukçu değilim diye... Neden sürekli vurguluyorsunuz mesleğinizi.. Kişiselleştirmeye hiç gerek yok:))
Benim algımda delil ispata götüren izler ya da emaredir. Hukuk dilinde ne anlama geldiğinin detaylarını bilemem.
Hahhh öyle diyorsanız illa da heee tamam siz haklı olun.. Benim için hiç sıkıntı değil...

Şaka mısın? Beni alıntılayıp kişisel olarak laf atıyorsun. Sonra da kişiselleştirme diyorsun. Algınla değil bilginle konuş lütfen. ((Benim algımda delil ispata götüren izler ya da emaredir)) yazmışsın ya

Ya zaten konu helal, haram tartışmasına bile açık değil. Yani adı üstünde yapılması da baktırılması da helal dairesi dışında...
Bu anlamda ben etsem ne olur etmesem ne?. Konunun dini boyutuna hiç girmedim, girmekde istemem zaten... Haram kılınan birşeyi hak ile özdeşleştirmek de bence abes...
Sen para veriyorsun o umut... İkisinin çektiği ağırlık birle kıyaslanamaz vebal terazisinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…