Binnaz Abla

Bakın bakın ben hukuki terim bilmek zorunda değilim... İhtiyacım olduğunda meslektaşlarınıza danışırım. Zaten herkes hukuki terim bilecek olsa Avukatlık diye bir meslek olmazdı ve herkes kendi işini görürdü. Ben bencesini yazdım... Sizde sizcesini yazdınız...
Yanlış ya da doğru... He sizzz herşeyi çok biliyorsunuz mu dersem rahatlayacaksınız... Tamam... En büyükkkk M Mar_r ...
Oldu mu ? Yeterli mi ?

Son düzenleme:
Ay da bir Sezgi=Seka yorumumuzu yaptığımıza göre artık normale dönebiliriz.Bu olay açıldığında köşesinde sessizce bekleyen kişiler birden ortaya çıkıveriyor en çok da buna şaşırıyorum:)) Bi Sezgi olayı çıksa da tartışmaya girsek gibi herkes bi hallere bürünmüş. Bırakın arkadaşlar bu öfke,kin,kutuplaşma niye alt tarafı fal.. Madem öyle düşünüyorsun birdaha baktırma o falcıya konuşarak da olsa niye prim veriyorsunki.Diyelimki Seka Sezgi ya da komisyoncusu ya değilse? Ya gerçekten masumsa ? Lütfen insanları kırmayın,yargılamayın,suçlamayın.. Falları da falcıları da çok ciddiye almayın..

Sağol canım benim. İstediğim buydu. Artık rahatça ölebilirim

kızlar o değil de kafanızı biraz dağıtayım. fal gönderecek meteliğim de yok da işte sohbet etmek güzel.

sanırım hayatım böyle devam edecek yahu. byv de sadece 1 kez baktırdığım bir falcı vardı. adına bakmaya üşendim şimdi. sağolsun kötü gününde miydi yoksa benim kaderim mi b.ktandı ama bu adamdan hayır yok sana, hoş hayatına girecek kimse de yok, böyle yalnız tek tabanca demişti. çok samimiyim falına hiç sinirlenmedim, hatta 5 yıldızı da bastım geçtim. bu devirde puan kaygısı olmadan, atarlanma cevabı bekleyerek böyle fal gönderme cesaretine de hayran oldum.

düşünüyorum da bu yorulmuşluktan sonra ne ben birine kendime anlatacak mecaldeyim. ne geleni gelse bile görecek gücüm var. yaşıtlarım zaten 2.-3. bebelerini avutmaktalar, sohbetlerimiz bile farklı.

kandilde ilk defa bir şey dilemedim kendim için. aranızda umudu, duası olan varsa olsun diliyorum

kavga etmeyin len

Ya biliyor musun ben de ilk defa bi kandilde kendim için tek bir şey istemedim. Hiç içimden gelmedi bilmiyorum ya.

Geçen sene bu kandilde 4444 tefriciyeti bitirmiştim. Hem de bilerek değil, denk geldi. Dua bitti, bi baktım kandil o gün. Aradan bir yıl geçti, bu kandilde tek bir şey isteyemedim ya. Gerçekten artık benden de geçmiş bazı şeyler galiba.

Amin canım:)) Umutlar bi yanıp bi sönüyor ama hiç bi zaman kül olmuyor.Sen de şuan söndürdüğün dönemdesindir yeniden alev alıp içine ışık saçacaktır eminim ben bazen kül olmuş gibi geliyor bize ama bi kıvılcım yeniden alev aldırıyor dilerim sen de o kıvılcımı en yakın zaman da bulursun:)

bu aralar herşeyden nefret eder oldum ben
özellikle umut etmekten
daha iyi olacağını düşünmekten falan..
baktırınca olmayınca falan daha da dibe iniyorsun sanki..
onun dışındaki mutsuzluk stabil...
ben bir mucize bekliyorum artık kendi adıma..

Demeseydin böyle iyiydi... Ne demek dileğim yok, umudum yok.... Sadece motivasyonun azalmış...
Az işim var... ben sana özelden geleceğim...

Duvara çarpa çarpa kafatasımız sertleşti. Bize birşey olmaz.

Demeseydin böyle iyiydi... Ne demek dileğim yok, umudum yok.... Sadece motivasyonun azalmış...
Az işim var... ben sana özelden geleceğim...
kuzum ama hiç de kendimi böyle hafiflemiş hissetmemiştim ne bileyim umut etmek zehir gibi, durdukça insanı beter ediyor. böyle olmak daha iyi geldi gibi

böyle güzel dileklere dualara ihtiyacımız var gerçekten canım:) zaten hayatımızda bir çok olumsuz durumla karşılaşıyoruz hepimiz. iş stresi ,aşk ki ah o aşk derdi:)

sen umudunu kaybetme yahu boşver o olmazsa başka biri olur. illaki olur, sınavlarımız var bitmiyor ki.

Kesinlikle artık fallara inancım kalmadı ki kafa karışıklığı zihin yorgunluğu yapıyor sadece..

fallara mumkün mertebe zaten umut, inanc baglamamak gerek özelikle bircok degisik falciya baktirinca kesinlikle zihin karisikligi ve yorgunlugu olusuyor. Ben 5-6 yildan beri online fal baktiriyorum ilk zamanlar sadece tellwede baktirmistim o zamanlar daha iyi falcilar vardi sonra kayboldular. Kimisi asiri pembeci kimisi felaket tellali. Bazen bir fali tutuyor öbür ikisi tutmuyor

Sevgili Forum Arkadaşlarım,
Bir fal tutkunu olarak falların/falcıların boş boş boş çıkması, o falcı ile şu falcı aynı kişi mi, paslaşıyorlar mı, sakız falı daha bile iyi, baştan savmış sallamış yorumlarından bezdiğimden epeydir fal baktırmıyorum. Burada sevdiğim arkadaşlarım olduğundan, artık eskisi gibi (eski nickim: bilhassa) aktif yazmasam da, burayı takip ediyorum.

Bugün bazı forumdaşların, umutsuzluktan bahsettiğini okuyunca aklıma geldi. Boşa çıkan umutlarınız yerine birilerine, mesela maddi durumu yeterli olmayan, okumak isteyen kız çocuklarına yardım etmek ister misiniz?

Hiç bir derneği önermiycem. Dilediğiniz, güvendiğiniz bir derneği, isterseniz, tercih etmek size kalmış.

Çokkk sevgiler

Ne güzel bir öneri. Hayat paylaşınca çok daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…