Bakın bakın ben hukuki terim bilmek zorunda değilim... İhtiyacım olduğunda meslektaşlarınıza danışırım. Zaten herkes hukuki terim bilecek olsa Avukatlık diye bir meslek olmazdı ve herkes kendi işini görürdü. Ben bencesini yazdım... Sizde sizcesini yazdınız...Şaka mısın? Beni alıntılayıp kişisel olarak laf atıyorsun. Sonra da kişiselleştirme diyorsun. Algınla değil bilginle konuş lütfen. ((Benim algımda delil ispata götüren izler ya da emaredir)) yazmışsın ya
Sağol canım benim. İstediğim buydu. Artık rahatça ölebilirim
Baştan söylesenize bunu duymak istediğinizi :)) Söylerdim biterdi. Ben boşuna yorulmazdım, siz de boşuna gerilmezdinizSağol canım benim. İstediğim buydu. Artık rahatça ölebilirim
İşte sema ilişki olacağını iddia ediyordu her şey mahvoldu ama öyle de bir şey varsonuç kötü olmuş ama bi etkileşim olmuş gibi...
Ya biliyor musun ben de ilk defa bi kandilde kendim için tek bir şey istemedim. Hiç içimden gelmedi bilmiyorum ya.kızlar o değil de kafanızı biraz dağıtayım. fal gönderecek meteliğim de yok da işte sohbet etmek güzel.
sanırım hayatım böyle devam edecek yahu. byv de sadece 1 kez baktırdığım bir falcı vardı. adına bakmaya üşendim şimdi. sağolsun kötü gününde miydi yoksa benim kaderim mi b.ktandı ama bu adamdan hayır yok sana, hoş hayatına girecek kimse de yok, böyle yalnız tek tabanca demişti. çok samimiyim falına hiç sinirlenmedim, hatta 5 yıldızı da bastım geçtim. bu devirde puan kaygısı olmadan, atarlanma cevabı bekleyerek böyle fal gönderme cesaretine de hayran oldum.
düşünüyorum da bu yorulmuşluktan sonra ne ben birine kendime anlatacak mecaldeyim. ne geleni gelse bile görecek gücüm var. yaşıtlarım zaten 2.-3. bebelerini avutmaktalar, sohbetlerimiz bile farklı.
kandilde ilk defa bir şey dilemedim kendim için. aranızda umudu, duası olan varsa olsun diliyorum
kavga etmeyin len
Amin canım:)) Umutlar bi yanıp bi sönüyor ama hiç bi zaman kül olmuyor.Sen de şuan söndürdüğün dönemdesindir yeniden alev alıp içine ışık saçacaktır eminim ben bazen kül olmuş gibi geliyor bize ama bi kıvılcım yeniden alev aldırıyor dilerim sen de o kıvılcımı en yakın zaman da bulursun:)kızlar o değil de kafanızı biraz dağıtayım. fal gönderecek meteliğim de yok da işte sohbet etmek güzel.
sanırım hayatım böyle devam edecek yahu. byv de sadece 1 kez baktırdığım bir falcı vardı. adına bakmaya üşendim şimdi. sağolsun kötü gününde miydi yoksa benim kaderim mi b.ktandı ama bu adamdan hayır yok sana, hoş hayatına girecek kimse de yok, böyle yalnız tek tabanca demişti. çok samimiyim falına hiç sinirlenmedim, hatta 5 yıldızı da bastım geçtim. bu devirde puan kaygısı olmadan, atarlanma cevabı bekleyerek böyle fal gönderme cesaretine de hayran oldum.
düşünüyorum da bu yorulmuşluktan sonra ne ben birine kendime anlatacak mecaldeyim. ne geleni gelse bile görecek gücüm var. yaşıtlarım zaten 2.-3. bebelerini avutmaktalar, sohbetlerimiz bile farklı.
kandilde ilk defa bir şey dilemedim kendim için. aranızda umudu, duası olan varsa olsun diliyorum
kavga etmeyin len
Demeseydin böyle iyiydikızlar o değil de kafanızı biraz dağıtayım. fal gönderecek meteliğim de yok da işte sohbet etmek güzel.
kavga etmeyin len
sema dediğiniz falcı sema mı byv dakiİşte sema ilişki olacağını iddia ediyordu her şey mahvoldu ama öyle de bir şey var
Duvara çarpa çarpa kafatasımız sertleşti. Bize birşey olmaz.bu aralar herşeyden nefret eder oldum ben
özellikle umut etmekten
daha iyi olacağını düşünmekten falan..
baktırınca olmayınca falan daha da dibe iniyorsun sanki..
onun dışındaki mutsuzluk stabil...
ben bir mucize bekliyorum artık kendi adıma..
kuzum ama hiç de kendimi böyle hafiflemiş hissetmemiştimDemeseydin böyle iyiydi... Ne demek dileğim yok, umudum yok.... Sadece motivasyonun azalmış...
Az işim var... ben sana özelden geleceğim...
evet canım byv sema... gelecek çıkmıyor da anlık iyi bencesema dediğiniz falcı sema mı byv daki
evet bende de gelecek çıkmamıştı felaket tellalı sema :)evet canım byv sema... gelecek çıkmıyor da anlık iyi bence
kızlar o değil de kafanızı biraz dağıtayım. fal gönderecek meteliğim de yok da işte sohbet etmek güzel.
kavga etmeyin len
Kesinlikle artık fallara inancım kalmadı ki kafa karışıklığı zihin yorgunluğu yapıyor sadece..İşte sema ilişki olacağını iddia ediyordu her şey mahvoldu ama öyle de bir şey var
Kesinlikle artık fallara inancım kalmadı ki kafa karışıklığı zihin yorgunluğu yapıyor sadece..
Ne güzel bir öneri. Hayat paylaşınca çok daha güzelSevgili Forum Arkadaşlarım,
Bir fal tutkunu olarak falların/falcıların boş boş boş çıkması, o falcı ile şu falcı aynı kişi mi, paslaşıyorlar mı, sakız falı daha bile iyi, baştan savmış sallamış yorumlarından bezdiğimden epeydir fal baktırmıyorum. Burada sevdiğim arkadaşlarım olduğundan, artık eskisi gibi (eski nickim: bilhassa) aktif yazmasam da, burayı takip ediyorum.
Bugün bazı forumdaşların, umutsuzluktan bahsettiğini okuyunca aklıma geldi. Boşa çıkan umutlarınız yerine birilerine, mesela maddi durumu yeterli olmayan, okumak isteyen kız çocuklarına yardım etmek ister misiniz?
Hiç bir derneği önermiycem. Dilediğiniz, güvendiğiniz bir derneği, isterseniz, tercih etmek size kalmış.
Çokkk sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?