Binnaz Abla

Araya giricem ama Akrepgoz'u beğenenler Geysu'yu da beğenmişler miydi? Enerjiler aynı mı acaba ona göre atmayı düşünüyorum da artık

Araya giricem ama Akrepgoz'u beğenenler Geysu'yu da beğenmişler miydi? Enerjiler aynı mı acaba ona göre atmayı düşünüyorum da artık
Benim ilk fallarımdan birisi arapgozdu, ani ve sikintilarimi bilmisti. Herkes bana kısa vade verirken o bana uzun vade vermişti. Hatta vedası vade dolmadi bile. Geysu yu da çok beğendim ama geleceği patlak tir diyenler var ama kendisine ben çıkan fal haberlerini okuduktan sonra attım yani çıkan fal lari da var. Geysuyu beğendim, zihin okuyur birde ona eminim

Bende de tek çıkan fal Geysu'nun , ufak tefek de olsa çıkıyor hep. Akrepgoz pek güven vermedi niyeyse ama. Profil fotosundan belki de. :)

Bende de tek çıkan fal Geysu'nun , ufak tefek de olsa çıkıyor hep. Akrepgoz pek güven vermedi niyeyse ama. Profil fotosundan belki de. :)
Ben geysuyu çok beğenirim, akrepgözü de denedim. Çok iyi diye anlattığı adamın hayatında başkası varmışo da bana şöyle böyle iyi insan, sana hisleri çok fazla falan diyr anlatmış. Çok beğenen de var, bana uymadı

Geysuyu ben de çok sevmiştim anda analizde süperdi. akrepgöz beni ikizler burcu biriyle 2017 içinde evlendirdi:)

Suan akrepgpze girip baktimda profiline puan vermeden soru yanitlamam yazmis burdan ciz ustunu bir kere, benim falim olumlu olumsuz cikar yazmis :)) bu ne ozguven ... burdan da ikinci kez ustunu ciziyorum. Baktirsammi dedim ama girer girmez itti beni zaten tellwe site olarak cok korkutucu geliyor bana ya cok daginik herkes her telden takiliyor guven vermiyor bana

Evet tellwe garip bir site, Geysu ve Yeşilçingene'yi seviyorum sadece. Yeşilçingene çok gidince tavsiye niteliğinde şeyler söylemeye başlıyor ama.

Kyrenia, bunu yazmayacaktım çünkü ne bileyim böyle hisler söylenince olmuyor gibi düşündüğümden belki ama ben nedense senin acayip güzel bir aşk yaşayacağını düşünürüm hep yani böyle kendin bile kendine şaşıracaksın gibi geliyor bana, bir gün gelip öyle şeyler yazacaksın gibi içime doğuyor.

öyle bir şey olursa yaz buraya kız, ben buralarda olmasam bile. bir yerlerden okuyor olurum

geysu nun falı anlık durum çok çok iyiydi ama gelecek patladı. akrepgöz ise aslında iyi gibi ama 2 fal baktırdım biraz ağzımdan laf aldı gibi hissettim sonra da.

ya ben saftirik bir fal müptelasıyım sanırım :))) ilk okuduğumda her falı beğeniyorum.

Evet tellwe garip bir site, Geysu ve Yeşilçingene'yi seviyorum sadece. Yeşilçingene çok gidince tavsiye niteliğinde şeyler söylemeye başlıyor ama.

bende orada bir bu ikisine baktiriyorum.

Akrepgözün Gizem Sitare oldugunu okumustum biryerlerde sanirim yanlis hatirliyorda olabilirim.

tellwede özelikle dikkatli olmak gerek ama özelikle eskilerde iyi falcilari vardi ah sonra kayboldular malesef.

Profiline zaten böyle iddali konusuandan bende hic haz etmiyorum ama sanirim Hümaninkindede böyle birsey cikiyor.

akrepgöz bende gerçek bir fiyaskoydu. çingene belli ki hisli ve kibar bir adam ama onunla da tam olmadı maalesef. geysuyu beğenmiştim, anda ve geçmiş kısmında iyiydi. gelecekle ilgili ilk olarak olacak şeylerin zamanı geçti :) tellwe beni nedense itiyor. bir yolun var bile daha iyi gibi :)

hümaninkinde az da olsa tevazu var. "katina zaman vermez, vadeye ilişkin kartlar çıkarsa kendi hislerimi de katarak zaman söylüyorum. danışanlarımın %95inde bu zamanlar çıkar" minvalinde bir şey yazıyordu. benim falım olumlu olumsuz çıkar fazla iddialı bir laf üzgünüm akrepgöz, bana an da dahil olmak üzere hiçbir şey tutmadı

hicbir falcinin böyle birsey söyleme lüksü yoktur burda bircok kisiye cikmis fallari olan falcilar var ama onlarinda asla her falci cikmaz. cingene cidden kibar ve iyi niyetli biri ama dünde yazildigi gibi özensiz davrandiklarida olmus. Geysu en s1k gittiklerimden bircok dedigi tutmasada gelecek konusunda tarzini ve enerjisini seviyorum o yüzden yinede baktiriyorum

Bugün sabah Nehir bir kahve fali baktirayim dedim sabahin 08:30 5-10 dakikada 6 kisilik kota doldu ya ben ilk baktirdigimda ne güzel rahatca göndermistim hatta o ara hergün giriyor ve genelde cabuk baktigi icinde hep onlinedi. Hangi falci icin forumda "tutu, bir dedigi cikti" denilse nimet gibi havada kapiliyor vallahi.

ben ikisini de çok beğenmiştim ama geysu daha samimi geliyor bana, özenerek bakması bütün sorulara net cevap vermesi falan. akrepgözün falı bana 2.5 dkcıktı fal da birden kesiliyordu, söyledim evet falın yarıda kesilmiş burda bitmemişti sen sor ben cevaplıyım yazmıştı sinir olmuştum. 2.5 dkda 10lık fal bakmıştı ama puan vermeden soruları cevaplamam falcılarını sevmiyorum karar senin tabi :)

bu arada kizlar lütfen yazim hatalarimin kusuruna bakmayin yazdigimi göndermeden okumama ragmen sürekli bir imla hatasi yazim hatasi oluyor

Nehir bana giyeceğim gelinliği bile tarif etmişti. Iıhhh o da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…