Benim ilk fallarımdan birisi arapgozdu, ani ve sikintilarimi bilmisti. Herkes bana kısa vade verirken o bana uzun vade vermişti. Hatta vedası vade dolmadi bile. Geysu yu da çok beğendim ama geleceği patlak tir diyenler var ama kendisine ben çıkan fal haberlerini okuduktan sonra attım yani çıkan fal lari da var. Geysuyu beğendim, zihin okuyur birde ona eminimAraya giricem ama Akrepgoz'u beğenenler Geysu'yu da beğenmişler miydi? Enerjiler aynı mı acaba ona göre atmayı düşünüyorum da artık
Bende de tek çıkan fal Geysu'nun , ufak tefek de olsa çıkıyor hep. Akrepgoz pek güven vermedi niyeyse ama. Profil fotosundan belki de. :)Benim ilk fallarımdan birisi arapgozdu, ani ve sikintilarimi bilmisti. Herkes bana kısa vade verirken o bana uzun vade vermişti. Hatta vedası vade dolmadi bile. Geysu yu da çok beğendim ama geleceği patlak tir diyenler var ama kendisine ben çıkan fal haberlerini okuduktan sonra attım yani çıkan fal lari da var. Geysuyu beğendim, zihin okuyur birde ona eminim
Ben geysuyu çok beğenirim, akrepgözü de denedim. Çok iyi diye anlattığı adamın hayatında başkası varmışBende de tek çıkan fal Geysu'nun , ufak tefek de olsa çıkıyor hep. Akrepgoz pek güven vermedi niyeyse ama. Profil fotosundan belki de. :)
Araya giricem ama Akrepgoz'u beğenenler Geysu'yu da beğenmişler miydi? Enerjiler aynı mı acaba ona göre atmayı düşünüyorum da artık
Suan akrepgpze girip baktimda profiline puan vermeden soru yanitlamam yazmis burdan ciz ustunu bir kere, benim falim olumlu olumsuz cikar yazmis :)) bu ne ozguven ... burdan da ikinci kez ustunu ciziyorum. Baktirsammi dedim ama girer girmez itti beni zaten tellwe site olarak cok korkutucu geliyor bana ya cok daginik herkes her telden takiliyor guven vermiyor banaBende de tek çıkan fal Geysu'nun , ufak tefek de olsa çıkıyor hep. Akrepgoz pek güven vermedi niyeyse ama. Profil fotosundan belki de. :)
Nehir bende cıkmadıkızlar kahve falında nehir'i mi önerirsiniz? ben hep emine ye baktırdım da başka birini denesem diyorum
Evet tellwe garip bir site, Geysu ve Yeşilçingene'yi seviyorum sadece. Yeşilçingene çok gidince tavsiye niteliğinde şeyler söylemeye başlıyor ama.Suan akrepgpze girip baktimda profiline puan vermeden soru yanitlamam yazmis burdan ciz ustunu bir kere, benim falim olumlu olumsuz cikar yazmis :)) bu ne ozguven ... burdan da ikinci kez ustunu ciziyorum. Baktirsammi dedim ama girer girmez itti beni zaten tellwe site olarak cok korkutucu geliyor bana ya cok daginik herkes her telden takiliyor guven vermiyor bana
Kızlarrrrrr astrolojıden hbri olan varmı?
Benim de tek umudum yeşilçingene nedenseEvet tellwe garip bir site, Geysu ve Yeşilçingene'yi seviyorum sadece. Yeşilçingene çok gidince tavsiye niteliğinde şeyler söylemeye başlıyor ama.
Kyrenia, bunu yazmayacaktım çünkü ne bileyim böyle hisler söylenince olmuyor gibi düşündüğümden belki ama ben nedense senin acayip güzel bir aşk yaşayacağını düşünürüm hepYa biliyor musun ben de ilk defa bi kandilde kendim için tek bir şey istemedim. Hiç içimden gelmedi bilmiyorum ya.
Geçen sene bu kandilde 4444 tefriciyeti bitirmiştim. Hem de bilerek değil, denk geldi. Dua bitti, bi baktım kandil o gün. Aradan bir yıl geçti, bu kandilde tek bir şey isteyemedim ya. Gerçekten artık benden de geçmiş bazı şeyler galiba.
Evet tellwe garip bir site, Geysu ve Yeşilçingene'yi seviyorum sadece. Yeşilçingene çok gidince tavsiye niteliğinde şeyler söylemeye başlıyor ama.
Araya giricem ama Akrepgoz'u beğenenler Geysu'yu da beğenmişler miydi? Enerjiler aynı mı acaba ona göre atmayı düşünüyorum da artık
Suan akrepgpze girip baktimda profiline puan vermeden soru yanitlamam yazmis burdan ciz ustunu bir kere, benim falim olumlu olumsuz cikar yazmis :)) bu ne ozguven ... burdan da ikinci kez ustunu ciziyorum. Baktirsammi dedim ama girer girmez itti beni zaten tellwe site olarak cok korkutucu geliyor bana ya cok daginik herkes her telden takiliyor guven vermiyor bana
bende orada bir bu ikisine baktiriyorum.
Akrepgözün Gizem Sitare oldugunu okumustum biryerlerde sanirim yanlis hatirliyorda olabilirim.
tellwede özelikle dikkatli olmak gerek ama özelikle eskilerde iyi falcilari vardi ah sonra kayboldular malesef.
Profiline zaten böyle iddali konusuandan bende hic haz etmiyorum ama sanirim Hümaninkindede böyle birsey cikiyor.
İyidir o kısa ve özdür. Benimkinin şimdi takıldığı kızın ismindeki harfleri bilmişti daha benim kızdan haberim yokken.Benim de tek umudum yeşilçingene nedense
akrepgöz bende gerçek bir fiyaskoydu. çingene belli ki hisli ve kibar bir adam ama onunla da tam olmadı maalesef. geysuyu beğenmiştim, anda ve geçmiş kısmında iyiydi. gelecekle ilgili ilk olarak olacak şeylerin zamanı geçti :) tellwe beni nedense itiyor. bir yolun var bile daha iyi gibi :)
hümaninkinde az da olsa tevazu var. "katina zaman vermez, vadeye ilişkin kartlar çıkarsa kendi hislerimi de katarak zaman söylüyorum. danışanlarımın %95inde bu zamanlar çıkar" minvalinde bir şey yazıyordu. benim falım olumlu olumsuz çıkar fazla iddialı bir lafüzgünüm akrepgöz, bana an da dahil olmak üzere hiçbir şey tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?