Binnaz Abla

Kaç kere elim gitti gitti geldi benim de Saluya :)) Hadi beraber katina baktıralım Cherrycimm olur mu? :)

Tamam diyorum, katina yapalım

Klothoyağmurun dedikleri çıkan var mı?

Mert bana kahvede sana bakan 1.82lik kumral biri var ama yakın çevrenden değil demişti.Sanırım anladım kim olduğunu Arkadaşıma geçen hafta kağıt oynamaya gittim, komşusu da 4cü olmaya geldiBugün arkadaşım dedi ki beni sormuş evli miyim bekar mıyım diye,tekrar gelecek miyim diye , bu herif mi acaba Tanıma uyuyor, üstelik zengin

Aaaaaaa nasik gulmustuk...gercek oldu....

Vay be Reiki bunuda bildi yani hadi hayırlısı be Cherry'm,senin için iyi olan olsun inşallah.

hayırlı cumalar olsun hepimize göz falı atıcam ben canım yok içim içimi yiyiyor

Canım benim sanada hepimizede hayırlı cumalar.Lalecim bari yarın at bugün cuma hepten salmış olmayalım canım.Zatwn bu fallar yüzünden cayır cayır yanmazsak iyi.Allah ım hepimizi affetsin.

Canım benim sanada hepimizede hayırlı cumalar.Lalecim bari yarın at bugün cuma hepten salmış olmayalım canım.Zatwn bu fallar yüzünden cayır cayır yanmazsak iyi.Allah ım hepimizi affetsin.

doğru diyorsun sela vakti bide carpılıcaz tamam seni dinliyorum ve yarın atıyorum canım

Daha atmadim, tarota mi girsem o zaman Ben tarot sevmiyorum ama katina insaniyim :2:

Hayirli kismetim sehir disindaymis, bakalim gelince gorsem mi?
ben katina yolladım 2 kere hemde:) iyiydi ama kehribanla venusamberin ilk falları çıktı valla onlara da ikinciyi yolladım tabiki durur muyum:)
venusamberle madam favorim oldu madamın dediklerine var hoş çıkarsa onada tapıcam:)

özgeceee mesaj kutun dolu mailine bak:)

Madam galiba bi çoğumuzun favorisi oldu.

bende burçlara takmazdım ama akrep burcu hakikaten zor bir burç karşı cinste arkadaşlar

evet çok zorlar, reiki bana su gurubundan birini görüyorum dedi, taygunda akrep biri çıkacak dedi. ıyyy kış kış. istemiyorum zor adam kolayından yokmu bunların.

bu arada ben göz falı gönderimicem sanırım , ama gözleri aklımda olmaz mı

Kizzlaaarr Salu'nun yorumu geldi, bayildimm bayildiiiiiimmmmmm :)) yine bir suru sey bilmis :)

Marple cim sana ne kadar tesekkur etsem az... Sayende super otesi bir falci kesfettik :))

salu yeni gözdemiz:))
ah bide çıksa dedikleri ama anı biliyor baya iyi anla yetiniriz en kötü:)

salu yeni gözdemiz:))
ah bide çıksa dedikleri ama anı biliyor baya iyi anla yetiniriz en kötü:)
Anı,geçmişi ve detayları on numara.Geleceği tutturursa zaten...Geleceği bilen falcı başımın tâcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…