Çingene nin fallarım çıkıyor mu, neden bu kadar baktırmak istiyorsunuz.
Ilgileniyorlar mi canim ya kim bilir kac bin kisi vardir donus yapiyorlar mi:)
Ya canim ben ruyalarima cok guvenirim ama anlarim yani az cok gercekten icime sinen bir ruyam var anlamini cok merak ettigim. Oyuzden yazmak istedim donerler diyosaniz size guvenip yazicam.insallah dogru yorumlarlar.Haberci ruya gordugumde inanilmaz bir nimet geliyor bana kesin net dogru bilgi ve helal yoldan zaten oburleri kesin degil.bende uyeyim o siteye ilgileniyorlar sana diyimki canim valla faldan daha etkili sonuclar veriyor benim ruyalarima yaptigi yorumlar cikmisti ama benm ruyalarim zaten cikar..bna fal gibi terapi gibi gelmisti o site..
Yakin gelecekte cok iyi dediler forumdan arastirdim kadariyla yakin gelecekte cogu kisiye cikmis..bana yakin gelecek lazim bana evlilik ten bahsetmelerini istemiyorum falcilarin biliyorsun tum falcilar evlilige takintili..ben adam la evlenemiycegimi anladim yoksa bitane bile falci evlilik goremiyorrrrr yakin gelecekte iyiymis ama goru alamiyooooo benden offff
Ya canim ben ruyalarima cok guvenirim ama anlarim yani az cok gercekten icime sinen bir ruyam var anlamini cok merak ettigim. Oyuzden yazmak istedim donerler diyosaniz size guvenip yazicam.insallah dogru yorumlarlar.Haberci ruya gordugumde inanilmaz bir nimet geliyor bana kesin net dogru bilgi ve helal yoldan zaten oburleri kesin degil.
ben buna katilmiyorum mesela bana Derin hicbir falinda evlilikten bahsetmedi. Sezgi, Nehir ve Asenata, Selanada öyle.
Yoksa ona bakarsan beni falcilar 2012, 2013,2014,2015 yilalrinda evlendirmisti
Çingene zaten cer çöp herkesi söylüyorİyidir o kısa ve özdür. Benimkinin şimdi takıldığı kızın ismindeki harfleri bilmişti daha benim kızdan haberim yokken.
bana ad hanzade haricinde kimse evlilik diyip sallamadı ama hüma bu adamla evlilik yolun acık dedi e cıkan kart alyanstı açılış kartı ne desin yani :) sezgi de ciddi beraberlik oalcak dedi .
Bu topikte kavgalar fazla uzadı, konuyu açan görünmek konunun yegane sahibi benim, ben ne dersem o olur demek değildir.
Kazen topikte seka falcı sezgi kavgaları durulmuyor, rica etsem bu konunun müdavimlerinin belirleyeceği bir isim konu sahibi olarak belirlensin ve kavgaya son nokta konulsun.
Evet hanımlar, var mı bu topiği devralırım diyen biri?
Başka bir hesaptan dene diyeceğim ama topikte bunu deneyende olmuş yine bakmamişKizlar ben de yesilcingene'ye fal baktirmak istiyorum ama goru alamiyorum diyor. Boyle diyip de sonradan falina baktiran oldu mu? Yani zamanla degisen bir sey mi bu
yok cnm sormuyorum hiç ama şunu soyliyim adam gibi falcılar görmeden soylemiyorlar ben gecen sene de baktırdım kaç tane falcıya bu adamla mümkün degil evlilik demişlerdi ki adam bana asıktı ( sözde ) :)evlilik varmi diye hic sordugumda yok hani eminim cogumuz sormuyoruzdur da. Bu evlilik yolun acik lafini bana Hüma, cingene ve geysuda dedi o yüzden onlari saymadim.
Konu sahibi değişimini Kazen yapıyor, herkes hem fikirse online olduğunda gerekli düzenlemeyi yapacaktır, artık şu kavga biter umuyorum, yani ben bıktım, üyeler kavgaya devam etmekten bıkmadı, hepsi bir yana insanlar buraya belki falcılar hakkında bir fikir alırım diye giriyor, kavga yazılarını okuyor.ben olurum
Bu topikte kavgalar fazla uzadı, konuyu açan görünmek konunun yegane sahibi benim, ben ne dersem o olur demek değildir.
Kazen topikte seka falcı sezgi kavgaları durulmuyor, rica etsem bu konunun müdavimlerinin belirleyeceği bir isim konu sahibi olarak belirlensin ve kavgaya son nokta konulsun.
Evet hanımlar, var mı bu topiği devralırım diyen biri?
Firuzen demişken ben ilk kahve falı attım bana ilk seans verdi. İlk yaptım faydasını gördüm. Sonra horoskop a davet etti onu da baktırdım ikinci kısmını verdi bana 2 aydır yapıyorum. Arkadaş çevremde dersler ve ilişki bakımından faydasını gördüm. Ama bana sana 2 seans vereceğim dedi. 2 sini de alınca bir daha uğramadım açıkçası. 3. olarakk horoskopa yine davet ett. Ama gitmedim o zaman verecek miydi bilmiyorumeski fallarıma bakıyorum da ilkkez baktırdıgım için ne derece guvenilir bilmiyorum Falsepeti Firuzen hiç baktıran yorum yapabilecek olan var mı? falından çok 3 seans enerji terapisi mi ne ona davet etmiş beni deneyen varmı?
şu davet eden falcılara kıl oluyorum paragözlerFiruzen demişken ben ilk kahve falı attım bana ilk seans verdi. İlk yaptım faydasını gördüm. Sonra horoskop a davet etti onu da baktırdım ikinci kısmını verdi bana 2 aydır yapıyorum. Arkadaş çevremde dersler ve ilişki bakımından faydasını gördüm. Ama bana sana 2 seans vereceğim dedi. 2 sini de alınca bir daha uğramadım açıkçası. 3. olarakk horoskopa yine davet ett. Ama gitmedim o zaman verecek miydi bilmiyorum
yok cnm sormuyorum hiç ama şunu soyliyim adam gibi falcılar görmeden soylemiyorlar ben gecen sene de baktırdım kaç tane falcıya bu adamla mümkün degil evlilik demişlerdi ki adam bana asıktı ( sözde ) :)
Başka bir hesaptan dene diyeceğim ama topikte bunu deneyende olmuş yine bakmamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?