- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
Aynen o yüzden 2. seansı da aldım uğramadım.şu davet eden falcılara kıl oluyorum paragözler
Olumsuz konuşmamak için iade ettiğini de duymuştum. Sana nasıl olumsuz soylemisNehir bı bana mı cıkmadı yayeşilçingene cıkanların duyunca üzülüyorum bana olumsuzdu biri bile yokmu ya sonu cıkmadı dıyen???
Konu sahibi değişimini Kazen yapıyor, herkes hem fikirse online olduğunda gerekli düzenlemeyi yapacaktır, artık şu kavga biter umuyorum, yani ben bıktım, üyeler kavgaya devam etmekten bıkmadı, hepsi bir yana insanlar buraya belki falcılar hakkında bir fikir alırım diye giriyor, kavga yazılarını okuyor.
Bir falcı bu kadar büyütülmemeliydi.
Siz karar verin istiyorum zaten, hemfikir olduğunuz bir isim olsun. Kendi aranızda kararlaştırın, bir isim sunun Kazen'e.konu sahibi kavgayı alevlendiren biri olmasa?
Nehir bana kocaman tasli yuzugun olucak dedi hadi yine iyiyim valla tasli tuslu yuzugum olacak mis ahahhahha :)))) valla nehir tatli kiz da cok pembeci gibi geldi.Bu arada Fincanli Neriman bana uzun bacakli biri ile tanisicaksin demisti uzun bacakli biri ile tanistim gercekten iliski konusunda cok hevesli ama ben guvenemiyorum maalesef.
Nehir bı bana mı cıkmadı yayeşilçingene cıkanların duyunca üzülüyorum bana olumsuzdu biri bile yokmu ya sonu cıkmadı dıyen???
konu sahibi kavgayı alevlendiren biri olmasa?
Başka bir hesaptan dene diyeceğim ama topikte bunu deneyende olmuş yine bakmamiş
konu sahibi kavgayı alevlendiren biri olmasa?
ben kendi hesabımdan ilk attığımda bakmıştı sonra o hesabı kapatıp yeni hesap açtım hiçbirine bakmadı enerji uymuyor diye anlamadım yani. yeni aldığım hesabın ismini mi beğenmedi nedir ben aynı ben sonuçta. yeşilçingeneye bir ben uyuzum heralde burda
sen düsünmezmisin?
benim de kendisine bir sempatim yok ama antipatim de yok :) yalnız değilsin. falcı kaprisine hiç gelemem
aynenhem o hem de burda gördüğüm kadarıyla çoğu kişiye çok saygılı davranmış bana baya umursamaz ve lakayıttı iki paragraflık bir fal için o kadar kapris çekemem açıkcası
Ya cok sevindim su konuya cevap yazmana kavga gurultuden cidden merak ettigim seyler arada kayniyor. Simdi ben firuzene oylesine atmistim bi yerde ovuldugunu yerildigini okumamistim bende soyle bir izlenim yaratti sanki ben bosa fal atmisim bana sadece horoskopa gel demis , fal da bakmis tamam ama fal gihi degil 3 5 kehanet sıkıştirmis senin kismetin kapali benden 3 seans horoskop almalisin enerji vericem falan yazmis beni biraz keklemek istiyor gibi geldi.sonucta benim hosuma gitmiyor melisin malisinlar ama belkide kadin iyidir uslubu yanlis anlasiliyodur.bilemedim aklimda kaldi yani. Bi de yazili baktigi icin de hani diyelim horoskopa gittim nasil bisey olabilir ki yaniFiruzen demişken ben ilk kahve falı attım bana ilk seans verdi. İlk yaptım faydasını gördüm. Sonra horoskop a davet etti onu da baktırdım ikinci kısmını verdi bana 2 aydır yapıyorum. Arkadaş çevremde dersler ve ilişki bakımından faydasını gördüm. Ama bana sana 2 seans vereceğim dedi. 2 sini de alınca bir daha uğramadım açıkçası. 3. olarakk horoskopa yine davet ett. Ama gitmedim o zaman verecek miydi bilmiyorum
bende sesli yorum yapan falcidan baskasina atmiycam artik, yine su biryolunvarda bir süpheye düstüm : acaba cem ile aylin ayni kisi veya paslasiyor olabilirlermi ???
Dimi tam adamıkub banlanmasaydı onu yapardık konu sahibi :):):):)
istemsizce güldüm :)
takilma bu kadar herkeze cikan bir falci bulunamadi daha yeryüzünde
Konuyu açan ben değilim? Bana devreden @tolin ben hiçbir zaman ben ne dersem o olur tavrında olmadım ki ben üyelik bana devredilmeden önce de bu kavgalara giriyordu insanlar ki topiği almaya anında üşüşen kişiden kavgaların amacı da kavga çıkar çıkmaz herkesin patır patır topiğe gelmesinin amacı da gayet belli.
Beni banlayıp yazamadığım bir durumda kendi kendinize çeşitli yaptırımlar uygulamanıza da anlam veremedim.
Benden cevap hakkımı aldınız arkamdan devam eden tartışmada ki kişilere aynı yaptırımı uygulamak yerine muhteşem bir çözüm buldunuz tebrikler.
Sezgi hakkında ilk yorum yaptığım tarih belli benden çok önce insanlar gece yarılarında saatler kurup Sezgiyi yakalamaya çalışıyorlardı şu an mesele nedir?Eki Görüntüle 1924345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?