Binnaz Abla

Nehir bana kocaman tasli yuzugun olucak dedi hadi yine iyiyim valla tasli tuslu yuzugum olacak mis ahahhahha :)))) valla nehir tatli kiz da cok pembeci gibi geldi.Bu arada Fincanli Neriman bana uzun bacakli biri ile tanisicaksin demisti uzun bacakli biri ile tanistim gercekten iliski konusunda cok hevesli ama ben guvenemiyorum maalesef.

konu sahibi kavgayı alevlendiren biri olmasa?

istemsizce güldüm :)

Nehir bı bana mı cıkmadı ya yeşilçingene cıkanların duyunca üzülüyorum bana olumsuzdu biri bile yokmu ya sonu cıkmadı dıyen???

takilma bu kadar herkeze cikan bir falci bulunamadi daha yeryüzünde

Başka bir hesaptan dene diyeceğim ama topikte bunu deneyende olmuş yine bakmamiş

ben kendi hesabımdan ilk attığımda bakmıştı sonra o hesabı kapatıp yeni hesap açtım hiçbirine bakmadı enerji uymuyor diye anlamadım yani. yeni aldığım hesabın ismini mi beğenmedi nedir ben aynı ben sonuçta. yeşilçingeneye bir ben uyuzum heralde burda

benim de kendisine bir sempatim yok ama antipatim de yok :) yalnız değilsin. falcı kaprisine hiç gelemem

sen düsünmezmisin?

çok teşekkür ederim ama ben son 2 aydır bu online fal işine bulaştım, burda forumda çok daha deneyimli olanlar var :)

bu arada firuzen konusu açılmışken profilini özene bezene yazmış ilgi çekiyor da falı yazılı olduğu için bana güven vermedi. ne biliyim o kadar yazan biri seslide iyi anlatır diye düşünüyorum. baktıranların özellikle horospkop için değer miydi?

bende sesli yorum yapan falcidan baskasina atmiycam artik, yine su biryolunvarda bir süpheye düstüm : acaba cem ile aylin ayni kisi veya paslasiyor olabilirlermi ???

Ya cok sevindim su konuya cevap yazmana kavga gurultuden cidden merak ettigim seyler arada kayniyor. Simdi ben firuzene oylesine atmistim bi yerde ovuldugunu yerildigini okumamistim bende soyle bir izlenim yaratti sanki ben bosa fal atmisim bana sadece horoskopa gel demis , fal da bakmis tamam ama fal gihi degil 3 5 kehanet sıkıştirmis senin kismetin kapali benden 3 seans horoskop almalisin enerji vericem falan yazmis beni biraz keklemek istiyor gibi geldi.sonucta benim hosuma gitmiyor melisin malisinlar ama belkide kadin iyidir uslubu yanlis anlasiliyodur.bilemedim aklimda kaldi yani. Bi de yazili baktigi icin de hani diyelim horoskopa gittim nasil bisey olabilir ki yani

Kub son geldiginde 24 saat dayanamadim agizini bir bayan icin biraz "bozuk" ama samimi biri en azindan

istemsizce güldüm :)

takilma bu kadar herkeze cikan bir falci bulunamadi daha yeryüzünde

Su an uzun bacaklıma alışma evresindeyim hayır olsun artık ,aylarca gerizekalı eski sevgilimi bekledim de ne oldu onda beyin yoktu bunda hiç değilse uzun bacak var.Ne çıkarda bahtıma artık biten hiç birşeye üzülmüyorum baksanıza hayat kısa bir bombaya bakar herşey onun dışındakilerde dertmi ölümün dışında sevgilim dönmemişmiş varsın dönmesin. Dönerse döner tezgahı yaparız olur biter çok öptüm iyi günler diledim.mucks kızlar.

yani çok özürdilerim ama bu konu artık kabak tadı verdi
HAKSIZLIĞIN OLDUĞU YERDE SUSMAK HAKSIZLIK EDENİN YANINDA OLMAKTIR
daha evvelde aynı olaylar oldu, eski mesajlar okunabilir.
susup susup kavga çıktığında topic benim elime geçsin diye yazıyorum diyelim ki
site yönetimi mi elime geçiyor? ne oluyor ? :) ben 2008 den beri buraya üyeyim.
hayatımda bu kadar BEN MERKEZCİ bir insan görmedim.
kendine gelince herşeyi mübah görüp ama başkası yaptığında fişlemek için elinden gelen çabayı gösteren bir zihniyet.
bence iyi okuyun.. tek tek gidin eski mesajlara ve görün..herkesi..
başlıkta yazan bir isim.. herkesin ki yazabilir sorun yok.
böyle birşey olsa da olmasa da hiç problem değil.
burada çete haline dönüşen her kim aynı sorunu çıkartır haklar/helallikler/yağlamalar durumuna geçerse tepkimi ne olursa olsun aynı şekilde koyacağım.
iki laf edememekten bilgi akışı kirliliğinden de bıktım.
İnşallah hepimiz amacı dahilinde kullanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…