Binnaz Abla

evet ya şu firuzen konusuna arkadaşlar bir yoğunlaşabilir miyiz????

Anket konusunda mevzu uzamasın yok yere gerginlik olmasın diye çözüm odaklı hareket edip yeni konu açtık. Bu durumu kötü bir şeymiş gibi lanse etmeniz çok değişik gerçekten.

evet ya şu firuzen konusuna arkadaşlar bir yoğunlaşabilir miyiz????

beni başka falına yönlendirene güvenmem açıkçası, paragözlerden gerçekten hoşlanmıyorum.

tümay cennete iskambil atmıştım, çok da güzel yorumlamıştı. soruma cevabında bu sorunun yanıtı iskambilde çıkmaz ama ben bu soruya kendi katina destemle yanıt vereceğim demişti. böyle diyen bana güven veriyor. başka falına davet edene güvenemem :/

haha ay güldürdün beni. Hayat bazen aniden saniye farkiyla bitebiliyor degisebiliyor. Istegramdan kanser hastasi bir kizi takip ediyorum kisa zamandir o günden beri üzüldügümüz seylerin ne kadar sacma sapan oldugunu fark ediyorum. Saglik yoksa hicbirsey yok

Akrepgöz bence hisli bi abla arkadaşlar, yani bana öyle spesifik bir şey bilmişti ki ben bile bilmiyordum o arada. Sonradan ablanın dediği gibi olduğunu görmüştüm.

Ancak benim 1 sayfa dolusu soruma (onu da genelde 2.soruyu katiyen sallamadığı için baştan toparlamıştım hepsini) 1 cümle yanıtlaması hoşuma gitmemişti. Bazılarında da faldan uzun yorum yapmış ama sorularda.

Yine de yıldız vermeden soru yanıtlamıyorum demesi ve başka fallara yönlendirmesi hoş değil.

deneyimli olmak bir kritermi ki? (cahilime verin)

vallahi burda bazen öyle isimler okuyorum ki o kimdi yaaa diyorum gerçekten ki bakın 2 ayda o kadar ama o kadar çok fal baktırdım. bir çoğu da çöptü! yaklaşık 10 gündür de böyle değilim, bekleyip görme kısmına geçtim.

burada bilmediğim birçok isimde beni aydınlatan masalkizi- idi hem ondan hem de yatıştırıcılığı sebebiyle kendisini önermiştim :)

sonra daha cok fal baktirma birde Ama artik su bitmek bilmeyen cekismeler, tarismalar, kavgalar bitmeli cünkü birde Mune gelmeden konu dagilmiyor bile artik. Birsürü kisi yine banlanmis

sonra daha cok fal baktirma birde Ama artik su bitmek bilmeyen cekismeler, tarismalar, kavgalar bitmeli cünkü birde Mune gelmeden konu dagilmiyor bile artik. Birsürü kisi yine banlanmis

yok o bir dönem bence. burada herkes yaşıyor sanırım onu :) terapi niyetine baktırıp günü kurtarıyoruz, biraz kendimizi iyileştirince dışardan kendi halimize bakabiliyoruz herhalde :) ki ben üstümde gerçekten çok ağırlık hissediyordum, tuzla kendimi ova ova yıkandım diyorum daha ötesi var mı zaten "en"lerimi belirledim, ayda bir iki ayda bir uğrarım onlara artık bundan sonra :)

banlanması gerekip banlanmayanlar da hala yanıt veriyor maalesef. bu konu çok uzadı ve başlık asıl amacından çok saptı. S sunshine91 kaç kere aynı soruyu sormak zorunda kaldı. dertleşmeler vs. bu başlığın "fıtratında" var ama sürekli kavga edilen bir platforma dönüşmesi kötü oluyor.

benim mesaj arada kaynadi herhalde, hanimlar acaba aranizda aylin ve ceme baktiran varmi ? ve ayni kisi veya paslastiklarina dair bir süphe beslemem yersizmi sizce ? (üuuuuuuuf cem bana az çok bilen bir falci ondan da sogursam elimde falci kalmayacak )

Araya giricem ama Akrepgoz'u beğenenler Geysu'yu da beğenmişler miydi? Enerjiler aynı mı acaba ona göre atmayı düşünüyorum da artık
soruna tersten cevap vermek istiyorum
ben geysuyu beğendim ama akrepgözü hiiiiiç beğenmedim. fal namına tek cümlesi yoktu bana. yıldızımı yükseltmiş, kısmetimi açmış 10 dk boyunca bunu anlattı

konu kapansın dedikçe ;
yanlı kavga çıkartan,banlanması gereken deyip deyip kaçıyorsun
devamlı laf sokuyorsun sonra köşene çekilip cici kız oluryorsun lebara
sen yazıyorsun da sana yazma diyen mi var
yada sana katılmadığım şeylerde seni taciz mi ediyorum ?
huzur deyip alttan alta neyin odununu ateşliyorsun? ne yapmaya çalışıyorsun ?
Mune Kazen görmüyor musunuz ne yapmaya çalıştığını mesajlardan ?

hayır kaçtığım yok, bunu doğrudan Mune yi alıntılayarak söyledim zaten. bu kavganın sonucunda birçok kişi banlandı; fakat, siz konu kapandıkça uzattınız. uzatan her kişi de ban yedi. bahsettiğim huzursuzluk da zaten buydu. kullandığınız üslup ise kavgayı ateşlendiriyor. ben düşüncelerimi açıkça ve saygı çerçevesi içerisinde dile getiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…