Dimi tam adamı
bence deeee , sen de olabilirsin kuzu bu arada :)ben konu sahipliğinemasalkizi- nı önerebilirim bu arada. hepimizden çok deneyimi var hem de kavga alevlendirmiyor, aksine gerilimi azaltacak yorumlar yapıyor :)
evet ya şu firuzen konusuna arkadaşlar bir yoğunlaşabilir miyiz????bu arada firuzen konusu açılmışken profilini özene bezene yazmış ilgi çekiyor da falı yazılı olduğu için bana güven vermedi. ne biliyim o kadar yazan biri seslide iyi anlatır diye düşünüyorum. baktıranların özellikle horospkop için değer miydi?
bence deeee , sen de olabilirsin kuzu bu arada :)
Denemediğim falcı kaldı mı acaba diye düşünüyorum aradaben konu sahipliğinemasalkizi- nı önerebilirim bu arada. hepimizden çok deneyimi var hem de kavga alevlendirmiyor, aksine gerilimi azaltacak yorumlar yapıyor :)
Seka sezgi olamaz. Sezginin az çok görüleri var. Olsun olmasın umrumda değil. Bana ne. Ben 3 defa baktırdım. Ben de tutmadı, olabilir tutmayabilir. Sezgi dediğin de insan sonuçta. Daha baktırmıyorum bitti gitti. Benim kızdığım biri eleştiri yapınca hoop taktik savaşları, adam çağırmacalar, benmerkezcilik, tek bulduğunu çembere almacılık, herşeyi ben bilirimcilik. Anket konusunda da aynı şeyi yaptınız. Biraz ses çıkınca, tepki gelince peki tmm ayrı konu açalıma döndürdünüz. Bundan sonra çatır çutur, pata küte,trink tronk, şlop şlop yapcamkazulet cim
evet ya şu firuzen konusuna arkadaşlar bir yoğunlaşabilir miyiz????
Su an uzun bacaklıma alışma evresindeyim hayır olsun artık ,aylarca gerizekalı eski sevgilimi bekledim de ne oldu onda beyin yoktu bunda hiç değilse uzun bacak var.Ne çıkarda bahtıma artık biten hiç birşeye üzülmüyorum baksanıza hayat kısa bir bombaya bakar herşey onun dışındakilerde dertmi ölümün dışında sevgilim dönmemişmiş varsın dönmesin. Dönerse döner tezgahı yaparız olur biter çok öptüm iyi günler diledim.mucks kızlar.
teşekkürler amaMrsNorris ya da dediğim gibi ben son 2 aydır bu online fala bulaştım, benden çoook daha deneyimli çok üye var burada :)
deneyimli olmak bir kritermi ki? (cahilime verin)
vallahi burda bazen öyle isimler okuyorum ki o kimdi yaaa diyorum gerçektenki bakın 2 ayda o kadar ama o kadar çok fal baktırdım. bir çoğu da çöptü! yaklaşık 10 gündür de böyle değilim, bekleyip görme kısmına geçtim.
burada bilmediğim birçok isimde beni aydınlatanmasalkizi- idi hem ondan hem de yatıştırıcılığı sebebiyle kendisini önermiştim :)
sonra daha cok fal baktirma birdeAma artik su bitmek bilmeyen cekismeler, tarismalar, kavgalar bitmeli cünkü birde Mune gelmeden konu dagilmiyor bile artik. Birsürü kisi yine banlanmis
soruna tersten cevap vermek istiyorumAraya giricem ama Akrepgoz'u beğenenler Geysu'yu da beğenmişler miydi? Enerjiler aynı mı acaba ona göre atmayı düşünüyorum da artık
yok o bir dönem bence. burada herkes yaşıyor sanırım onu :) terapi niyetine baktırıp günü kurtarıyoruz, biraz kendimizi iyileştirince dışardan kendi halimize bakabiliyoruz herhalde :) ki ben üstümde gerçekten çok ağırlık hissediyordum, tuzla kendimi ova ova yıkandım diyorum daha ötesi var mızaten "en"lerimi belirledim, ayda bir iki ayda bir uğrarım onlara artık bundan sonra :)
banlanması gerekip banlanmayanlar da hala yanıt veriyor maalesef. bu konu çok uzadı ve başlık asıl amacından çok saptı. S sunshine91 kaç kere aynı soruyu sormak zorunda kaldı. dertleşmeler vs. bu başlığın "fıtratında" var ama sürekli kavga edilen bir platforma dönüşmesi kötü oluyor.
konu kapansın dedikçe ;
yanlı kavga çıkartan,banlanması gereken deyip deyip kaçıyorsun
devamlı laf sokuyorsun sonra köşene çekilip cici kız oluryorsunlebara
sen yazıyorsun da sana yazma diyen mi var
yada sana katılmadığım şeylerde seni taciz mi ediyorum ?
huzur deyip alttan alta neyin odununu ateşliyorsun? ne yapmaya çalışıyorsun ?
Mune Kazen görmüyor musunuz ne yapmaya çalıştığını mesajlardan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?