Binnaz Abla

ben cevap yazmistim aslinda ben ayline ve ceme baktirmistim silmisim tam hatirlamiyorum ama yazim tarzlari farkliydi. Cemin yazis tarzi zaten bir degisikti ama her ikisininde dedikleri ucundan cikmadi bana enerjilerini sevmedim. BYV sitesinde zaten bircok falcinin paylasim yaptigini bircok kez konusuldu burada bu ikisi yapiyormu bilmem

canım bizim enerjilerimiz cok benziyor seninle biliyorsun .. bu süreçte cıkan falların oldu mu hiç hümadan sezgiden

İki gün girmedik topik uçuşa geçmiş Bu arada Aralık geçiyor ne gelen var ne giden Yeri burası değil ama arada tellwe falcılarının da yeri geçiyor pearl diye bi hatun var o da Sezgi, Geysu, Nehir paralelinde bi fal baktı bana. Ay vallahi çıldırıciiiim yaaa

Ilgileniyorlar mi canim ya kim bilir kac bin kisi vardir donus yapiyorlar mi:)

canım diyelim sabah erken yazdın öğlen 12-1 gibi yorumlayıp dönüyo. benim yorumladığı şekilde çıkan rüyalarım oldu.

bende uyeyim o siteye ilgileniyorlar sana diyimki canim valla faldan daha etkili sonuclar veriyor benim ruyalarima yaptigi yorumlar cikmisti ama benm ruyalarim zaten cikar..bna fal gibi terapi gibi gelmisti o site..

kadın değişik biri sanki senin hayatını bilir gibi yorumluyor ilgginç bana da çıktı. hemde bedava:)

MrsNorris canim görmemisim cevabini . ha demek yazim tarzlari degisik (ben ayline hep sesli baktirdim) bana bir falinda cem çok çok ince bir detay verdi o detayida ayline ben söylemistim bu yüzden içime kurt düstü .
zaten biryolunvarda sema serkan ve fama üçlüsünden bende süpheliyim

Bu nasıl bir tabirmiş yaa
"Uzun bacaklı biri"!

yeni bir falcı ismi duyunca ben

canım birşey sroucam ben mailimi vermiştim üye olmuştum zaten ancak mailime yorumlandıgına dair bilgi gelmedi nasıl öğrenicem yorumlandıgını ustunden 1 gün geçti sanırım bakmışlardır çok hızlılarmış:)

yok ben yazili baktirmistim ayline yazi tarzi olarak kesinlikle ayni degiller ama paylasim yapiyor olabilirler

Nehir benim esas oğlanı da senden biraz uzun biri diye tarif etti ama adam benden nerdeyse 30 cm uzun acaba gördüğü başka biri mi kızlar ya karıştırmış olabilir mi hüf
Bence bir falcının dediğine bu kadar takılma, madem birisiyle birliktesin ve sıkıntı yoksa enerjini bozma

black_pearl88 mi?
ben de onun hakkında güzel yorumlar okudum. ucuz zaten diye aklımı çelmedi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…