Binnaz Abla

kızlar 2 ayı geçkindir fal baktırıyorum, bir sürü kişiye baktırdım, 2 kez baktırdığım kişiler bile oldu. hüma oğlanın bana mesaj atacağını, saçma sapan bir bahaneyle atılmış bir mesaj olduğunu, biraz nabzımı ölçmek isteyeceğini vs söyleyip vade vermişti. verdiği vade içerisinde böyle bir mesaj aldım, baktırdığım onca fal içinde çıkan tek kısım bu. aslında hüma o vadeyi barışma için de vermişti ama öyle bir şey olmadı, 2. adım gelecek demişti; o mesajı alalı 10 gün oldu ama sonrasında gık sesi bile duymadım. neredeyse bütün fallarım aralık ayı. çıkacaklar mı çıkmayacaklar mı çok yakında göreceğiz ama bu da burda dursun. ya onca fal içinden çıkan tek şey tek bir mesaj olursa diye fena korkuyorum

kuzum benim o bile çıkmadı daha

kuzum benim o bile çıkmadı daha
sonuca varmayacaktıysa eğer böyle ufak şeyler de olmasın bence
10 gündür ay mesaj attı ay ay diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
devamını getirmeyecekse bana tek bir mesaj atmaya hakkı yok bence

black_pearl88 mi?
ben de onun hakkında güzel yorumlar okudum. ucuz zaten diye aklımı çelmedi değil

Evet canım o. Sırf kredim var diye atmıştım ucuzdu ha bugün ha yarın atarım derken vip+ olmuş fiyat artmış hatta duvarında fiyat neden arttı tarzı yorumlar vardı :))))

Aslında girmeyecektim siteye çıkış yapmıştım, bu yazdığını gösterdi arkadaşım, sırf sana cevap vermek için geldim.

Özellikle bugün sinirlerim o kadar gergindi ki, sana anlatamam. Bu yazdıkların içime su serpti. O kadar mutlu oldum ki, inan çok ihtiyacım vardı.

hani derler ya hakkımda ne düşünüyorsan allah sana on katını versin diye, vallahi beni çok mutlu ettin, inşallah allah bu düşündüğün güzelliklerin kat ve kat fazlasını verir sana çok teşekkür ederim

ben buna katilmiyorum mesela bana Derin hicbir falinda evlilikten bahsetmedi. Sezgi, Nehir ve Asenata, Selanada öyle.
Yoksa ona bakarsan beni falcilar 2012, 2013,2014,2015 yilalrinda evlendirmisti

haha bana da hiç öyle çıkmadı kime gitsem zort diye evlilikten bahsediyor..hatta diyorlarki 'sen bu adamla niye konusuyon evlenmiycekki senle' diyorlar ''sizin sonunuz yok hep aynı kartlar çıkıyo hayatım niye konusuyon bu adamla'' diyolar sanki sadece evlilik için konuşuyoruz ne kadar yobaz bazı falcılar..

Emin olmasam yazmam ama tabii her ruyanızı yazmayın çok bariz çok net gördüklerinizi yazın.Şahsen ben tam bir yıldır üyeyim 5-6 rüya yazdım hepsi çok iyiydi yorumları zaten o anı sana söylüyor.Sana bir nevi psikolojij rehber yapıyor.Ben akrep burcu ve farklı şeyle yaşamış biriyim öngörüm uzak gelecekte olsa çıkar 6.hissim kuvvetlidir şahsen bu kadının rüya yorumuna güveniyorum benim güvenim tam.Ben rüyalarından korkan biriyim ama insana rehber oluyorlar.Bende birşeyler var bende anlamadım ama rehberim yok işte...

Aynen bana da çıktı..Faldan daha iyi hemde kadın içini alıyor okuyor valla ilginç..eğitimle ilgili falcıların aksine bişey soyledi o dediği çıktı egitim hayatım bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…