r fal baktırıyorum, bir sürü kişiye baktırdım, 2 kez baktırdığım kişiler bile oldu. hüma oğlanın bana mesaj atacağını, saçma sapan bir bahaneyle atılmış bir mesaj olduğunu, biraz nabzımı ölçmek isteyeceğini vs söyleyip vade vermişti. verdiği vade içerisinde böyle bir mesaj aldım, baktırdığım onca fal içinde çıkan tek kısım bu. aslında hüma o vadeyi barışma için de vermişti ama öyle bir şey olmadı, 2. adım gelecek demişti; o mesajı alalı 10 gün oldu ama sonrasında gık sesi bile duymadım. neredeyse bütün fallarım aralık ayı. çıkacaklar mı çıkmayacaklar mı çok yakında göreceğiz ama bu da burda dursun. ya onca fal içinden çıkan tek şeyin tek bir mesaj olursa diye fe
Zaten Nermin ablada yaşı başı belli bir kadın eskisi için bu adamı at çöp bu korkak dengesiz dediki hakketen öyle.
sonuca varmayacaktıysa eğer böyle ufak şeyler de olmasın bencekuzum benim o bile çıkmadı daha
Bana o kisinin söyledigi bir sey çıkmıştıblack_pearl88 mi?
ben de onun hakkında güzel yorumlar okudum. ucuz zaten diye aklımı çelmedi değil
black_pearl88 mi?
ben de onun hakkında güzel yorumlar okudum. ucuz zaten diye aklımı çelmedi değil
Turnayı gözunden vurmuşun kankiNorveçli biriyle tanıştım kızlar sanırım hiç bi falcı bunu tahmin edemezdi ahaha
Al beni oraya diycem allllTurnayı gözunden vurmuşun kanki
Yakışıklımı eniştemiz turklerden hayır yok zatenAl beni oraya diycem allll
Viking gibi adam ya maşallah nazarlar değmesinYakışıklımı eniştemiz turklerden hayır yok zaten
Aslında girmeyecektim siteye çıkış yapmıştım, bu yazdığını gösterdi arkadaşım, sırf sana cevap vermek için geldim.Kyrenia, bunu yazmayacaktım çünkü ne bileyim böyle hisler söylenince olmuyor gibi düşündüğümden belki ama ben nedense senin acayip güzel bir aşk yaşayacağını düşünürüm hepyani böyle kendin bile kendine şaşıracaksın gibi geliyor bana, bir gün gelip öyle şeyler yazacaksın gibi içime doğuyor.
öyle bir şey olursa yaz buraya kız, ben buralarda olmasam bile. bir yerlerden okuyor olurum
Bu nasıl bir tabirmiş yaa
"Uzun bacaklı biri"!
Ayy bu adamla birlikte olursan tum falcılar çöpeViking gibi adam ya maşallah nazarlar değmesin
ben buna katilmiyorum mesela bana Derin hicbir falinda evlilikten bahsetmedi. Sezgi, Nehir ve Asenata, Selanada öyle.
Yoksa ona bakarsan beni falcilar 2012, 2013,2014,2015 yilalrinda evlendirmisti
Ya canim ben ruyalarima cok guvenirim ama anlarim yani az cok gercekten icime sinen bir ruyam var anlamini cok merak ettigim. Oyuzden yazmak istedim donerler diyosaniz size guvenip yazicam.insallah dogru yorumlarlar.Haberci ruya gordugumde inanilmaz bir nimet geliyor bana kesin net dogru bilgi ve helal yoldan zaten oburleri kesin degil.
canım diyelim sabah erken yazdın öğlen 12-1 gibi yorumlayıp dönüyo. benim yorumladığı şekilde çıkan rüyalarım oldu.
kadın değişik biri sanki senin hayatını bilir gibi yorumluyor ilgginç bana da çıktı. hemde bedava:)
Neresi kızlar bu rüya yorumlayan bana da lazım iyi biriAynen bana da çıktı..Faldan daha iyi hemde kadın içini alıyor okuyor valla ilginç..eğitimle ilgili falcıların aksine bişey soyledi o dediği çıktı egitim hayatım bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?