Binnaz Abla

benim halam da fal bakardi o da insanlari böyle tarif ederdi. Yok alti üstünden uzun gibi gibi.

Bana murat yeni kişiyi tarif ederken ben bile inanamadım şöyle; ''esmer Geniş omuzlu yönetici biri' ben böyle birini bulsam zaten bulurdum falcılarda atarken biraz şartlara uygun atsalar içim yanmıycak sanki monaco düşeşiyimde taliblere bak biri geniş omuzlu yönetici der öbürü çok iyi bir adam der oooo sanki ben Allahın sevgili kulu

benim yeni sevgilim de sportif, uzun boylu, geniş omuzluymuş ve de zekasıyla beni çok etkileyecekmiş

Nerde bu hangi adres??

benim yeni sevgilim de sportif, uzun boylu, geniş omuzluymuş ve de zekasıyla beni çok etkileyecekmiş

aboaa oda güzelmiş bi kişi mi dedi kızz yeterki çıksın dimi kurtulalım şu elimizdeki mevcut adamlardan zaten onlar adam olsa falcılar yeni kişi uydurup durmazlardı bana birdi şimdi kısmeyimi ikiye çıkarttılar ikincisi ruh eşim olucakmıi birinciside bu geniş omuzlu afet olan olacakmış elimdeki adamda fos çıkcakmış ölme eşegim ölme
ben kartlara bakıyorum hiç benim tipim olmayan adamlar oysaki bunu nerelerinden uyduruyorlar anlamıyorum falcılarda bence kendi zevklerine göre yorum yapıyorlar

Kim bu kadınnnn??nerden yazılıyıı

Kız senin sevgilinle güzel bi ilişkin yok muydu hatta sen fallardan etkilenip olay çıkarmaya kalkıyodun

Kız senin sevgilinle güzel bi ilişkin yok muydu hatta sen fallardan etkilenip olay çıkarmaya kalkıyodun

Uzak ilişki gerginliği adam da çekingen bende kızz zaten hala fallardan etkilenip geri kaçıyorum bu sefer adamdan baksana ya hep başka adam söylüyorlar neymiş çok yakısıklıymış neymiş ruh eşimmiş..bunu napıyım atıyımmı

Ahaha dur bakalım atma daha fal sen de iyi davran sevgiline niye yoruyosun hem adamı hem kendini? O söyledikleri adam çıkarsa da istersen yine onu seçersin canım nolcak

Haklısın ilk falında fal gibi değildi kısaydı ama benim için istihareye yattığını söyledi bilmem doğru mu onun yorumunu da yaptı. Horoskop ta bana okul ve ilişki durumundan baktı. 3. Gelişinde evliliğin ile ilgili detayı verecem dedi. Açıkçası ben o kadar da merak etmiyorum. Ama seansları uzunca vermiş hakkını yemiyim çok anlaşılırdı. Bana seanslar yaradı sana yarar mı bilemiycem. Firuzen i beğenmeyenlerde olunca düşündürüyor açıkçası

Ahaha dur bakalım atma daha fal sen de iyi davran sevgiline niye yoruyosun hem adamı hem kendini? O söyledikleri adam çıkarsa da istersen yine onu seçersin canım nolcak

Kavgaya alistirdi beni adam..Zaten ben sececekmisim oyle diyolar bide ben sanki Monoco Düşesi ovvv

Ya ben 2013 de gordugum bir ruyanin anlamini ancak 2016 da anlayabildim simdi gordugum ruyayi da sanirim ancak zamanla ben anlayabilcem ama is isten gecmis olcak

Ya ben 2013 de gordugum bir ruyanin anlamini ancak 2016 da anlayabildim simdi gordugum ruyayi da sanirim ancak zamanla ben anlayabilcem ama is isten gecmis olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…