Emin olmasam yazmam ama tabii her ruyanızı yazmayın çok bariz çok net gördüklerinizi yazın.Şahsen ben tam bir yıldır üyeyim 5-6 rüya yazdım hepsi çok iyiydi yorumları zaten o anı sana söylüyor.Sana bir nevi psikolojij rehber yapıyor.Ben akrep burcu ve farklı şeyle yaşamış biriyim öngörüm uzak gelecekte olsa çıkar 6.hissim kuvvetlidir şahsen bu kadının rüya yorumuna güveniyorum benim güvenim tam.Ben rüyalarından korkan biriyim ama insana rehber oluyorlar.Bende birşeyler var bende anlamadım ama rehberim yok işte...
keşke bari serüvene ataydınOfff ya selena gitti diye fali cekip falci ayten diye birine attim uzak durun arkadaslar resmen copy faldi herkes duysun özel hicbirsey yoktu falda isimle hitap bile yoktu gitti 35 tl
canım şu guruba biraz daha yaz da aydınlanalım. Tugce Işınsu yu bende merak ediyordum vefk yaptırmayı denedim ama dolandırıcıydı sanırım.Ben inanmamakta çok iyiyim ya kim gelirse diyorum ki aa bunla olmaz aa bu beni sevmez bu tavrımla gelen 6.adamı da gönderdim ama elimde değil yemin ederim nasıl böyle düşünüyorum anlamıyorum.Şuan aşık oldugum adamı da gönderdim ne dua etsem bilmiyorumArkadaşlar bu yaşıma kadar online, cafe,medyum,yüzyğze baktırmadığım falcı ve fal çeşidi kalmadı sonuç hepsi hüsran bir kişi hariç zaten o da falcı değildi. Tugceısınsu dan Anılcan a kozmik şifalanmalara aklınıza ne gelirse büyü vefk hariç hepsine girdim. Anladığım tek şey şu istemeyi bilmek. Örnek bir ilişki yaşıyoruz sıkıntı yaşıyoruz ve içimizde onun biteceğine daha kötü olacağına dair bir inanç gelişiyor ve evet artık bu ilişki bitecek çünkğ yaydığınız enerji bu. İatemekten çok inanmak gerekiyor
seanslarda özel degilse ne yapıyor canım dua mı veriyorHaklısın ilk falında fal gibi değildi kısaydı ama benim için istihareye yattığını söyledi bilmem doğru mu onun yorumunu da yaptı. Horoskop ta bana okul ve ilişki durumundan baktı. 3. Gelişinde evliliğin ile ilgili detayı verecem dedi. Açıkçası ben o kadar da merak etmiyorum. Ama seansları uzunca vermiş hakkını yemiyim çok anlaşılırdı. Bana seanslar yaradı sana yarar mı bilemiycem. Firuzen i beğenmeyenlerde olunca düşündürüyor açıkçası
şimdi sen yazdn böle aklıma geldi... Yaşadığım rüyalarım da oldu aslında söylenmezmş bölr seyler ... 2012 yılında hoşlandığım bi cocuk vardı tıp fakültesi bitirmşti biraz konuştuk fln ben o zaman toyum kalbimi kırdı bayaa sonunda ... Aramızda fark var o doktormş ben egtm fak.. O zamanlar bi rüya gördüm bulutlu bi yerde üzerimde beyaz bi elbise bu adam oturmuş ona ağlayan bi bebek uzatıyorum.., bu bebek hasta diyorum üzgün bi sekilde o da bana bakıyor ... 2013 te evlendi vs vs....bebeği oldu..., gerisini anlatmym sağlıksız doğdu...Anlatılmaz böyle seyler blmıyorum hata mı ettim... Yaptığınz herseyin söylediğinz her sözün karmasını yasıyorusunuz.... Onu anladım ben....kendini ve zekasını kimseye yakıştrmıyodu... Bi kibir bi ego...büyük konuşmamak lazımmş...Ya ben 2013 de gordugum bir ruyanin anlamini ancak 2016 da anlayabildim simdi gordugum ruyayi da sanirim ancak zamanla ben anlayabilcem ama is isten gecmis olcak
Ya ben 2013 de gordugum bir ruyanin anlamini ancak 2016 da anlayabildim simdi gordugum ruyayi da sanirim ancak zamanla ben anlayabilcem ama is isten gecmis olcak
Dua elbette edeceğiz ama enerji denen birşey var. İnsanlar eşyalar dünya herşey enerjiden ibaret düşünce şekli değişmezse sürekli benzer olaylar yaşanacak. Diyelim dua ediyorsun Allahım gelsin geri dönsün içinden de gelmeyeceğine inanıyorsun evet gelmeyecek çünkü tüm yolları o enerji ile tıkıyoruz. Ben bu şekilde çok mucizeler yaşadım hayatımda ama ne zaman fallar endişe kaygı olumsuz düşünceye girdim hiçbir mucizeyi yaşayamadım dualarım kabul edilmiyor gibi geldi. İnanacaksın önce istediğini olacağına tereddütsüz inanacaksın beyin olumsuza yönlendirecek başka şeyler düşümeceksin ama ne olursa olsun inanacaksın. Tugceısınsu yun dolandırıcı olduğunu sanmıyorum ama ona danışanlar herşeyin olacağına o kadar inanıyorlar ki bu inanç iatediğine uşaştırıyor kalıcı ya da geçici olay bu motivasyoncanım şu guruba biraz daha yaz da aydınlanalım. Tugce Işınsu yu bende merak ediyordum vefk yaptırmayı denedim ama dolandırıcıydı sanırım.Ben inanmamakta çok iyiyim ya kim gelirse diyorum ki aa bunla olmaz aa bu beni sevmez bu tavrımla gelen 6.adamı da gönderdim ama elimde değil yemin ederim nasıl böyle düşünüyorum anlamıyorum.Şuan aşık oldugum adamı da gönderdim ne dua etsem bilmiyorum
şimdi sen yazdn böle aklıma geldi... Yaşadığım rüyalarım da oldu aslında söylenmezmş bölr seyler ... 2012 yılında hoşlandığım bi cocuk vardı tıp fakültesi bitirmşti biraz konuştuk fln ben o zaman toyum kalbimi kırdı bayaa sonunda ... Aramızda fark var o doktormş ben egtm fak.. O zamanlar bi rüya gördüm bulutlu bi yerde üzerimde beyaz bi elbise bu adam oturmuş ona ağlayan bi bebek uzatıyorum.., bu bebek hasta diyorum üzgün bi sekilde o da bana bakıyor ... 2013 te evlendi vs vs....bebeği oldu..., gerisini anlatmym sağlıksız doğdu...Anlatılmaz böyle seyler blmıyorum hata mı ettim... Yaptığınz herseyin söylediğinz her sözün karmasını yasıyorusunuz.... Onu anladım ben....kendini ve zekasını kimseye yakıştrmıyodu... Bi kibir bi ego...büyük konuşmamak lazımmş...
ya tüylerim diken diken oldu.sen ah etmedin ama Allah seni üzmesini yanına bırakmadı..Ya çok iyi anladım biliyo musun şuan tekrar kötü yönlerimle sınanmadan benim kendimi terbiye etmem lazım yoksa başıma daha büyük felaketler gelicekşimdi sen yazdn böle aklıma geldi... Yaşadığım rüyalarım da oldu aslında söylenmezmş bölr seyler ... 2012 yılında hoşlandığım bi cocuk vardı tıp fakültesi bitirmşti biraz konuştuk fln ben o zaman toyum kalbimi kırdı bayaa sonunda ... Aramızda fark var o doktormş ben egtm fak.. O zamanlar bi rüya gördüm bulutlu bi yerde üzerimde beyaz bi elbise bu adam oturmuş ona ağlayan bi bebek uzatıyorum.., bu bebek hasta diyorum üzgün bi sekilde o da bana bakıyor ... 2013 te evlendi vs vs....bebeği oldu..., gerisini anlatmym sağlıksız doğdu...Anlatılmaz böyle seyler blmıyorum hata mı ettim... Yaptığınz herseyin söylediğinz her sözün karmasını yasıyorusunuz.... Onu anladım ben....kendini ve zekasını kimseye yakıştrmıyodu... Bi kibir bi ego...büyük konuşmamak lazımmş...
Arkadaşlar bu yaşıma kadar online, cafe,medyum,yüzyğze baktırmadığım falcı ve fal çeşidi kalmadı sonuç hepsi hüsran bir kişi hariç zaten o da falcı değildi. Tugceısınsu dan Anılcan a kozmik şifalanmalara aklınıza ne gelirse büyü vefk hariç hepsine girdim. Anladığım tek şey şu istemeyi bilmek. Örnek bir ilişki yaşıyoruz sıkıntı yaşıyoruz ve içimizde onun biteceğine daha kötü olacağına dair bir inanç gelişiyor ve evet artık bu ilişki bitecek çünkğ yaydığınız enerji bu. İatemekten çok inanmak gerekiyor
geysu uzakta görünüyor ama?Kızlar Geysu kahve mu tarot mu
çektigmz acılar da aslında birilerini üzdüğümüz için... Ben ah etmedim asla.. Ama bi adam bei neden küçük gördü diye cok üzüldüm... O zaman rüyaya hiç anlam veremedim... Bebek gördüm ondan haber alıcam vs dedim...:/ kimseye anlatmadım ama rüya imgeli bilinçaltı vs değildi onu anlamıştım..şimdi de anlıyorum hangi rüyam bilinçaltı hangisi haberci.. Rüya falan yorumlatmayın kimseye dogruyu o biliyor...yaşayacaklarımızı vs vs.. S sunshine91ya tüylerim diken diken oldu.sen ah etmedin ama Allah seni üzmesini yanına bırakmadı..Ya çok iyi anladım biliyo musun şuan tekrar kötü yönlerimle sınanmadan benim kendimi terbiye etmem lazım yoksa başıma daha büyük felaketler gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?