Binnaz Abla

Ya ben 2013 de gordugum bir ruyanin anlamini ancak 2016 da anlayabildim simdi gordugum ruyayi da sanirim ancak zamanla ben anlayabilcem ama is isten gecmis olcak

Arkadaşlar bu yaşıma kadar online, cafe,medyum,yüzyğze baktırmadığım falcı ve fal çeşidi kalmadı sonuç hepsi hüsran bir kişi hariç zaten o da falcı değildi. Tugceısınsu dan Anılcan a kozmik şifalanmalara aklınıza ne gelirse büyü vefk hariç hepsine girdim. Anladığım tek şey şu istemeyi bilmek. Örnek bir ilişki yaşıyoruz sıkıntı yaşıyoruz ve içimizde onun biteceğine daha kötü olacağına dair bir inanç gelişiyor ve evet artık bu ilişki bitecek çünkğ yaydığınız enerji bu. İatemekten çok inanmak gerekiyor

Mesela Allahım aşk iatiyorum nasıl bir aşk istiyoruz nasıl biri? Uzun mu kısa mı? Sadece aşk yaşayacağımız mı bakın inanın fal dul hepsi hikaye bir hastalık şeytan işi çekip çıkarmaya çalılıyorum kendimi bir sürü negatif enerji yükşüyor bu fallar bize olacak işleri engelliyor isteyin ve inanın nasıl olur diye düşünmeyin olmuş gibi inanın ve o enerjiyi yayın

ben gecenlerde falalemde baktırdım zeynep diye birine cok guzel bakıyor detaylı ve olanlarla alakalı cok isabetli yorumları oldu

canım şu guruba biraz daha yaz da aydınlanalım. Tugce Işınsu yu bende merak ediyordum vefk yaptırmayı denedim ama dolandırıcıydı sanırım.Ben inanmamakta çok iyiyim ya kim gelirse diyorum ki aa bunla olmaz aa bu beni sevmez bu tavrımla gelen 6.adamı da gönderdim ama elimde değil yemin ederim nasıl böyle düşünüyorum anlamıyorum.Şuan aşık oldugum adamı da gönderdim ne dua etsem bilmiyorum

seanslarda özel degilse ne yapıyor canım dua mı veriyor

Ya ben 2013 de gordugum bir ruyanin anlamini ancak 2016 da anlayabildim simdi gordugum ruyayi da sanirim ancak zamanla ben anlayabilcem ama is isten gecmis olcak
şimdi sen yazdn böle aklıma geldi... Yaşadığım rüyalarım da oldu aslında söylenmezmş bölr seyler ... 2012 yılında hoşlandığım bi cocuk vardı tıp fakültesi bitirmşti biraz konuştuk fln ben o zaman toyum kalbimi kırdı bayaa sonunda ... Aramızda fark var o doktormş ben egtm fak.. O zamanlar bi rüya gördüm bulutlu bi yerde üzerimde beyaz bi elbise bu adam oturmuş ona ağlayan bi bebek uzatıyorum.., bu bebek hasta diyorum üzgün bi sekilde o da bana bakıyor ... 2013 te evlendi vs vs....bebeği oldu..., gerisini anlatmym sağlıksız doğdu...Anlatılmaz böyle seyler blmıyorum hata mı ettim... Yaptığınz herseyin söylediğinz her sözün karmasını yasıyorusunuz.... Onu anladım ben....kendini ve zekasını kimseye yakıştrmıyodu... Bi kibir bi ego...büyük konuşmamak lazımmş...

Aa sende benim gibisin..bu ne demek ben 14 yaşında bir rüya görmüştüm 2016da çıktı şok olmuştum.
birde içim yanarak söylüyorum birinin vefatını birkaç gun once gormustum gerçekten korkutucu oluyor zaten ondan sonra rüyalara sardım

Dua elbette edeceğiz ama enerji denen birşey var. İnsanlar eşyalar dünya herşey enerjiden ibaret düşünce şekli değişmezse sürekli benzer olaylar yaşanacak. Diyelim dua ediyorsun Allahım gelsin geri dönsün içinden de gelmeyeceğine inanıyorsun evet gelmeyecek çünkü tüm yolları o enerji ile tıkıyoruz. Ben bu şekilde çok mucizeler yaşadım hayatımda ama ne zaman fallar endişe kaygı olumsuz düşünceye girdim hiçbir mucizeyi yaşayamadım dualarım kabul edilmiyor gibi geldi. İnanacaksın önce istediğini olacağına tereddütsüz inanacaksın beyin olumsuza yönlendirecek başka şeyler düşümeceksin ama ne olursa olsun inanacaksın. Tugceısınsu yun dolandırıcı olduğunu sanmıyorum ama ona danışanlar herşeyin olacağına o kadar inanıyorlar ki bu inanç iatediğine uşaştırıyor kalıcı ya da geçici olay bu motivasyon

bu arada imla hatam olmuş yanlış olmasın tugce ısınsuya vefk yaptırmadım,başka birilerine yaptırdım cumlede anlatım bozuklugu olmuş

Canım sen yazınca bende suankı sevdiğimle ilgili buna benzer birşey gördüm ve gittiğm bir falcıda böyle böyle bir durumu olabilir bu adamın sordunmu ona deyince ben rüyamın çıkmasına şok oldum ve korku içindeyim neden böyle hisler beni buluyor anlamıyorum çok acı çektiğim içinmi sınav mı anlayamadım onun için o adamla ve egitimimle ilgili ruyalarıma ayrıca dikkat ediyorum hatta yazıyorum bir tane daha gordum onunla ilk konusmamızda ki rüyam ama kimseye anlatmadım çok güzeldi ondan sonrakilerse hep kötüydü...sen birine mi anlattın o adamla bir ilişki yaşadın mı ..
ya rüyaların bize mesajını mı anlamamazı gerekli Rabbim onun için mi gösteriyor acep...
bu arada ben sadece rüya değil uyku ve uyanıklılık arasında da bu adamla ilgili bir iki şey gördüm biri çıktı ben ne yapacağım hiç yardım eden yok
ben bu adamı buyuzden takıyorum işte herşey çıkıyor

ya tüylerim diken diken oldu.sen ah etmedin ama Allah seni üzmesini yanına bırakmadı..Ya çok iyi anladım biliyo musun şuan tekrar kötü yönlerimle sınanmadan benim kendimi terbiye etmem lazım yoksa başıma daha büyük felaketler gelicek

Canım işte bende bunu diyip duruyorum fallar yüzünden olmıycak demeleri yüzünden bana hep olumsuz enerji bindi evlenceksiniz diyorlardı hatta bu adam ortada yokken bir teyze bana fal acmıstı o gördüydü bunu ama ondan sonra kimse baktırdımsa yani adam bana acıldıktan sonra kimse evlilik göremedi ve ben çok üzülüyorum bu duruma ilişkimi zedeliyor bu durumbenim oysa dua etmiştim zaten kafama gore biri..
inanırmısın hem fala gittim diye hemde artık inanmadıgım için olmıycagına dua edemiyorum gelsin diye..

Tugce isinsunun bu olumlamalarini yapıp sonuç alanlar var soyledici şeyler çok mantıksız değil ama inanmak ve uygulamak gerekiyor galiba sonucu gormek için.

çektigmz acılar da aslında birilerini üzdüğümüz için... Ben ah etmedim asla.. Ama bi adam bei neden küçük gördü diye cok üzüldüm... O zaman rüyaya hiç anlam veremedim... Bebek gördüm ondan haber alıcam vs dedim...:/ kimseye anlatmadım ama rüya imgeli bilinçaltı vs değildi onu anlamıştım..şimdi de anlıyorum hangi rüyam bilinçaltı hangisi haberci.. Rüya falan yorumlatmayın kimseye dogruyu o biliyor...yaşayacaklarımızı vs vs.. S sunshine91 Dasdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…