Binnaz Abla

Şöyle söyleyeyim bir olumlamadan bahsediyorlar yumurtayı suya kırıyorsun olumlama yapıyorsun yatağının başına koyuyorsun sabah eğer sarısı pişmiş gibi yukarı çıkmışsa dileğin olacak. Hiçkimse, hiçbir inanç sistemi beni buna inandıramaz çok saçma yumurtaya öı kaldık ama dediğim gibi insanlar inanıyor olacağına. Zaten esas olan inanmak deneyin ve görün birşeyi isteyin ve inanın terddütsüz görün o olacak

ananemin vefatını 7 yıl boyunca gördüm ölmeden bir yıl once vade istedim ruyamda 7 ay daha muhlet verildi dendi unuttum tabi o rüyayı ölmeden 1 gece önce de onu durakta indirip yola devam ettik...ertesi gunu kalp hastası oldugunu bile bilmediğimiz ananem kalp krizinden vefat etti..Yalnız başka yakınlarımında ani ölümlerini almama ragmen gerçekten aramda özel bir bağ olanlarla böyle olaylar yaşıyorum.Geçmiş rüya oldugu için anlatmakta sorun olmaz dedim

Bende bebekli bir rüya görmüştüm 1 yıl oluyor.Şuan bir ilişkimiz var ve ben korkuyorum ben onla evlilik istediğimden bunu bilinaltına yordum ama bazı falcılar cocuk mocuk bir durum var çözemedim felan deyince epey korktum bilmiyorum hislerime mi guveneyim ona olan sevgimemi yasadıklarımıza mı neye napıyım..sonra rüya çıktı demeyeyim sakınnnn

Evliydim o kadar fal baktırıyordum ki hep olumsuz söylüyorlardı ve ben inanıyordum artık boşanacağıma o kadar emindim ki hatta bana süre vermişlerdi ilişkinin ömrü 5 sene diye ben bildiğin o süreyi bekledim hergün gerçi boşanmak için çok geçerli sebebplerim de vardı ama düşüncelerim hep olumsuzdu ve gerçwkten öyle oldu. İşe girdim ikinci gün dedim ki ya ay sonu işten çıkarılırsam ve bunu hergün iatemsizce düşündüm inandım ve ay sonu işten çıkarıldım hiçbir gerekçe gösterilmeden

ya ama benim inanma problemim var anlık şeylere inanabiliyorum ama uzun sure inanmayı sağlayamıyorum mesela çok küçük yaşlarda kabul ettiğim bir şey var benim hiç eşim olmayacak gerçektende hiç düzgün ilişkim olmadı benim 15 yıllık bir inanç bu değiştiremiyorum aşık da olsam onun bana aşık da olduğunu bilsem bir şekilde bu düşünce beni ele geçirmiş ve ilişkilerim çok kısa sürede bitiyor..

Rüya yorumu yapabiliyorum anlatın isterseniz yorumlamaya çalışayım rüyaşar önemlidir kaderi etkiler bilinçaltı rüyalaraı olduğu gibi sahih eüyalarda görebilir insanlar bu anlamda falcışar anlatmayın

canım Allah rahmet eylesin bende biricik kardesimin vefatını gormüştüm...ruyamdan oncede hissetmiş sonra ruyamda gormustum..
benimkide gecmiş ve beni tanımıyorsunuz burada onun icin anlatayım dedim ben çok zorluk yaşıyorum herkes beni evhamlı buluyor ama nasıl olmayayım rüyalar çıkıyor hisler çıkıyor ote yandan falda baktırıyorum aklıma gelen basıma geliyor insanları sadece onlarla olan diyologuma gore değil his ve ruyalarıma gorede degerlendiriyorum bu nedenle ilişkilerim zor oluyor inan seni çok iyi anlıyorum benim iyi giden işlerim bu yüzden sarsaklanıyor...
diyoruk mı çünkü; 'ya öngördüğüm gerçek olursa engellemek için napabilirim'' demekten kendimi alamıyorum

şuan benim olumsuzlamalarımı anlattınız ççook büyük bir enerjıyle bişey düşünüyoruz bu olumsuzda olsa resmen büyük bir enerjiyle gerçekleştirebiliyoruz doğrusunu kullansak dünya cennet olur sanırım.ama nasıl kullanmayı başarıcaz?

özelden yazsam yorumlarmısınız?

İşte dediğime geldik bu bilinçaltınızın size oyunu siz artık bugünden sonra bunu değiştirmeye çalışmalısınız yoksa bu enerji size aynı şeyleri tekrarlatacak. Bu düşüncenize belki yakından tanıdıpınız birinin olumsuz evliliği sebep oldu belki yaşadığınjz ilişkiledeki olumsuzluk belki kendinizi istenmeyen olarak gördüğünüz için şimdi bunların hepsinin üstünü çizin öncelikle sesli bir şekilde nasıl bir insan sizi mutlu eder nasıl bir evlilik istersiniz bunu düşünün ve hayal edin kendinizi gelinlikle düşünün düğününüzü kınanıI organize edin kendinizi o anı galar gibi düşünün ve hissedin inanın buna bakın görün kısa sürede bilinçaltınızın o kötü etkiai geçecek iaterseniz burdan bergün yazın bana mıtive olmak için ama inanın

canım emin ol son dedğin şeyle bende nasıl başedeceğimi bilmiyorum.ve çok teşekkür ederim ikimizinde başı sağolsun

Ben bunu yapmaya başladım şimdiden içim inanın rahatlamaya başladı inanıyoeum artık motivasyonumu kaybettiğim zamanlar oluyor ama o zaman da güzel şeyler düşünüyorum dha önce yaşadığım. Bugün dolunay var arınma için mükemmel bir zaman değerlendirebilirsiniz hayatınıza girmiş sizi üzmüş kırmış agfedemediğiniz insanları düşünüm ve onları adfedin yüklerinizden kurtulun sonra yeni bir ilişki ve evlilik niyeti ile odaklanın ve inanın kim olacak nasıl olacak diye düşünmeyin sadece size geleceğine inanjn terddüt etmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…