Binnaz Abla

canım benim başın sağolsun…
bence asıl bu yüzden fal baktırmayı bırakmak gerek seni bu kadar etkileyen bi şeye devam etmemek gerek

ben fal diye bi şeyin varlığına kesinlikle inanırım. bu işe bu kadar para saçmamdan da belli oluyodur tabi. öngörülere, hislere inanıyorum bunun sebebi bi yaratıcı mı yoksa evrendeki enerjiler mi bizden kaynaklı bi şeyler mi inan bu konuda neye inanacağıma karar verebilmiş değilim ama bi şeyler olduğuna inanıyorum ve asıl her seferinde gelip "fal diye bi şeye cidden inanıyo musunuz kızlarrr" diyenleri asıl garip buluyorum çünkü etrafımızda örneklerini görüyoruz var böyle şeyler hisler enerjiler, adı ne olursa olsun… fal topiği diyince insanların aklına günde dedikodu yapan komşu teyzeler gelir ama şu konuda avukatından doktoruna, yüksek lisans yapanından yurt dışından çalışanana kadar akademik olarak çok iyi bir sürü insan toplanmışız. çevredeki "ay şaka mısınız cidden onlara mı inanıyosunuz" yargısının aksine boş yere geldiğimizi düşünmüyorum açıkçası. en basitinden benim kendimin gerçekleşeceğine asla ihtimal vermediğim bi durumu aylar öncesinden görüp yaşamışlığım var nasıl inanmayayım?

ama inanırken aradaki ince çizgiyi de kaçırmamak gerek. hiçbir insan dibine kadar her şeyi bilemez. bu falcılar da hisleriyle bakıyorlar evet tutanlar oluyor mu oluyor ama bu kadar. dedikleri şeyler kesin olacak şeyler değil. ortada bir enerji bir his bir öngörü var ama hiç kimse her şeyi o kadar bilecek kadar iyi değil. bu yüzden söylenen hiçbir şeye sonuna kadar inanmamak gerek

ben burda kendi adıma söyleyeyim resmen moralimi düzeltmek için fal atıyorum. azıcık moralim bozulsun suratım düşsün anında fal atasım geliyor, çünkü çoğu zaman güzel sözler söylüyolar. bazen öyle şeyler söylüyolar ki zerre kadar inanmıyorum sana az önce dedim ya sportif yakışıklı zeki birisiyle olacakmışım falan filan… o kadar bariz ki sallamasyon olduğu he dedim geçtim… bu kadar iyilere inanmadığım gibi o kadar kötülere de inanmıyorum. moralimi bozan bi yorumu anında unuttum. olabilir diyorum evet gerçeklik payı vardır ama takmıyorum kafama. varsa da var ne yapayım neden onu düşünüp durayım. o kadar düşünecek dereceye gelirsem atmayı kesinlikle bırakırım

o yüzden sana da fal atmayı kesinlikle bırakmalısın diyorum. aslında hepimiz bıraksak iyi olur yaptığımız iş pek mantıklı bi iş değil, fal işi var tamam ama bu online fallarla basbayağı kazıklanıyoruz. psikolojik olarak da acı çekme sürecimizi uzatıyoruz bence. ama işte içimizde en çok bırakması gerekenlerden birisi sensin naçizane fikrim bu. hislerinin kuvvetli olması ve kötü şeyleri sezip yaşamandan ötürü sanırım daha fazla bağlanıyorsun fallara. kendine çok ciddi zarar veriyosun bu yüzden. fala fazla inanmama evresini çoktan aşmışsın kendi iyiliğin için bırakman gerektiğini düşünüyorum. lütfen beni yanlış anlama

pismanperi canım yazdıklarını okurken bile kendimi motive ettim. Düşünce ile benim okuzumu geri getiren bilir miyim
Teşekkür ederim ama inanın düşüncenin gücü büyüden çok çok etkilidir. Kendinize bir sorun sz gerçekten de sevdiğinizi istiyor musunuz yoksa içinizde bir yerlerde gerçekten bunu istemiyor musunuz bu çok öenmli çünkü eğer gerçekten istemiyor gelse bile terddütleriniz varsa gelse bile bitecektir sorunar devam edecektir. Bunun için hergün sayısızca niyet ederek Ya Vedud EL Camii esmasını okuyabilirsiniz çok etkilidir. Ya Vedud sevgi esmasıdır YA Camii ise mıknatıs etkisi görür biraraya toplayan anlamındadır. Sevdiğinizin sizin için hayırlı olması halinde geri dönmesi niyeti ile okuyun hergün ama sakın sıkılıp bırakmayın. Hayırlı ise kesin dönecektir değilse eğer sizin için hayırlı olanı çekeceksiniz hayatınıza.

anladığım kadarı ile hepimizde öyle ya da böyle bir enerji sıkıntısı var isterseniz toplu halde bir süre okumak ve gelişmeleri görmek üere bir esma zinciri kuralım herkes hem kendine hem de zincire katılanara niyet etsin ve hergün okumamızı yapalım bu şekilde enerjilerimizi yükseltmiş ve rahatlamış oluruz. Sonrasında herkesin fayda göreceğine inandığım için sevgilsini giden terkeden geri dönmesini istyen arkadaşlarla başka bir çalışmaya geçeriz.Toplu yapılması enerjide yüksek oranda arttırarak daha çabuk fayda görmeyi sağlayacaktır.

Kuzum ne kadar guzel seyler yazmıssın ben de insanların ve herseyin enerjisi oldugunu savunanlardanım ama inan su hayatta o kadar hayal kırıklıgım oldu ki hayatımda iln defa isteklerimden vazgcetim allahıma her gub sukrediyrm ama eskisi gibi odaklanıp enerji yayamytm hayırlı degilmiş diyip gecyrm artık

Sende sagol canim..yoo ne yanlis anlamasi bilakis iyi bile oldu iyiki var burası yoksa kendi dusuncelerimle bogusucaktim daha kotu olurdu...cok haklisin hisleri cikan ve inanan biri olarak baktirmayip gecmiste baktirdiklarimi da aklimdan cikarmam lazim...hatta fark ettimki hem okulum hem isim hem sevdigimle aram buna bulasmadan evvel daha iyiydi...fal bozdu demiyorum ama benim gibi etkilenenler adamin deilde falcinin sozunu esas beyan alanlar baktirmamali cidden bende en son 15gun once baktirdin dahada ummuyorum..sadece cok dua eden biriydim cokda cevrem yok ve alayi erkek buyuzden kimseye acilamayinca barii falciya anlatiyim oldum derdimi...ama baktimki adamin sozune inanmamya basladim baktimki adami nasilsa kaybedecekMisim diye elimde tutmak icin k...ni kaldirmaya basladim o zaman bana zarari oldugunu anlayiverdim baktirmanin...ben simdi artik buraya kafa dagitmak yalniz olmadigimi hissetmek icin geliyorum ve onunla ilgili bilgi almadığım zamanlardaki gibi mutlu oldugum anlari hayal edip bu olumsuz enerji veren kisileri unutmaya calisacagm...
düşünsenize ya adamin anlatmadigi seyleri var bana onu faldan ogreniyorum akisi bozuyorum sen boylesin demekki ona gore davranayim die olmamış seyi one cekiyorum bence benim bu tavrim yuzunden bu kadar sacmaladi falcilarda...
ayrica bi bilgi sizintisinin bir bedelide olabilir riske daha fazla girmemeli...bu tavrimin tek nedeni cok ayrilik yasamamdir mesela isimle okulumdan yakin zamanda oldum bari sevgilimi kaybeymiyim gibi dusuncelerim yuzunden....

kisaca bence burasi faydali birbirimizin farkina variyoruz uyandiyoruz ben bilakis tesekkur ederim...dedigin gibi kendi hislerime guvendigim o eski gunlerime donme zamanim geldi benim...

çok iyi anlıyorum sizi hak da veriyorum ancak bu hayatta 2 kardeş kaybı çok büyük iflas ve 5 sene narsist bir eşle ruh sağlığı bozulmuş ve Allah tarfından sınava tabi tutuldum tutulmaya da devam ediyorum ancak enerjimizi doldurmazsak inancımzıı yitirsek ve boş verirsek hiçbirşey daha iyi olmaz ben bu okumaları kendim yapıyorum zaten ciddi anlamda faydasını da görüyorum sizlere de belki bir nebze faydam olabilir diye yazmak istedim.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim

ben çekiyorum ya vedud ya camii ama kaçar adet çekilir bilmiyorum hergün 1 er tesbih çekiyorum..Onun anne adıyla başlayıp niyet ediyorum..Ayrıca gelmesi ile ilgili tereddütüm hep onun yüzünden ki bu bize bağlı değil karşıdaki kişiye bağlı bence..Karakteri etkiliyor düşüncemizi...

sayısız çekeceksiniz belli bir sayısı yok sayılara takılınca yeterli konsantrasyon oluşmuyor çünkü. Güçlendirmek için arkasına Camii esmasını ekleyin mıknatıs etkisi gösterir. Haklısınız karşı tarafın karakteri bizi belki tereddüte düşürüyor ama siz onu da düzelmiş olarak düşüneceksiniz enerjiyi kasmak yok rahat bırakın niyetlenin okuyun ve sonucun izin hayrınıza olacağına tereddütsüz inanın.

Ben kaderin bi yerden sonra değişeceğine inanırdım... Hani hep bi yokuş vardı ama arkası cok güzeldi... Bu inancım son 2 senede yıkıldı,,,cok büyük hayalkırıklıkları yasadım, cok üzüldüm dedim ki hep bundan daha fazlası olamaz bu son acım,kesin dedim daha bitti acı yok...Daha da dip acılar yasadım en dibe vurdum...artk donuk bi insan oldum tepkisiz...bu benm kaderim işte..iyi mi kaderim? Değl ... Bana bahşedilen bu ama...nasıl 20 yasındaki kızın kaderi ormanda tecavüz edilip yakılmak ise benmki de bu yani,, acının şiddeti değişiyor..hiç isyanım yok yani...cok da dua ettim cok içtendi; ama ne yazık ki kaderde yoksa istersen 7 gün 24 saat dua et yine olmuyor... Olmaması gerek çünkü...

Ben buraya ithamlarını artırarak devam ettiren birçok insana cevaplarımla gelecektim fakat bunların hiçbirine inanıyorum ki gerek yok.
Topiğe üye olduğum günden beri sürekli favori falcı listemi güncellerim, bu işe ciddi para ve mesai döktüm. "İyi ki" demiyorum ama pişman da değilim olması gerekiyormuş.
Yine üyeliğimin en başından beri her zaman aktif oldum belli bir kaos ortamında ya da bana dayatıldığı gibi sadece konu sezgi olunca ortaya çıkmadım. Bilen bilir, Elif Hanzade,Kemal Devrim,yesilcingene,fama,sema,asenat,sezgi,şevval erdal,hülya demir daha aklıma gelmeyen bir çok falcı zaman zaman favorilerimi oluşturmuştur ki bundan sonra da topik mesaimi total fal tecrübelerimi sayılarıyla yorumlayarak geçireceğim.
Sezgiyle aklınıza gelebilecek her şeyimi paylaştım yeri geldi binnaz yönetiminin görebildiği facebook sayfasına ekran alıntılarımı bile gönderdim o da sağolsun hep destek oldu. Bu durum beni ona duygusal olarak bağladı doğru fakat sadece sezgiden bahsettiğim,insanlara dayatmada bulunduğum doğru değil ki ben 30 martta sezgiye ilk falımı attığımda da topikten öğrenmiştim ismini o döneme kadar da insanlar sürekli yakalamaya çalışıyorlardı.
Kendi özelimi incitmeden neden son olarak favorimin sezgi olarak kaldığını da size açıklamaya çalışacağım bence zaten amacı "bağcı dövmek değil üzüm yemek" olanlar beni anlayacaklar ki anlamayan da tekrar tekrar rica ediyorum benim için "göz ardı et" seçeneğini kullansınlar.
Sosyal hayatıma pozitif şekilde adapte olmaya çalışırken ne kendi enerjim düşsün ne de buradaki insanların ağzının tadı bozulsun istemiyorum.
SON OLARAK; ismimin baş harfi Ş soyadımın baş harfi K. Kuzenim bana ŞeeeKaaa diye seslenir hep ben de noktasız harf kullanmak için bu nicki seçmiş bulundum. Sezgi Candan değilim,faldan para kazanan biri değilim,zaman zaman fal yüzünden telefon faturalarını ödeyemeyen buna rağmen fal krizleri falan tutabilen biriyim.
Bu açıklamaya rağmen bana inanmayan,rahatsız olan varsa göz ardı etsin bu konu da rica ederim artık burada bitsin. Çünkü sezgi ya da başkası ben çıkan fallarımı,beğendiğim falcıları yazmaya devam edeceğim.

Kader boyutunu elbette görmezden gelemeyiz. Yine de şartlar ne olursa olsun inancı yitirmemek gerekiyor acı diye yaşadığımız şeylerin hayrımıza olup olmadığını bilemiyoruz. Belki de acıya bizler fazlaca anlam yükleyerek daha da içinden çıkılmaz bir hale getiriyoruz amacım asla sizi eleştirmek yargılamak suçlamak değil. İnanın ölmek istediğim zamanlarım olmadı intihar etmeye niyetlendiğim artık bitti dediğim ama gördüm ki mücadele etmek gerekiyor. Siz zaten bu kadar acı yeter diyerek acı enerjisini kendinize çekmişsiniz ve artık eminim ki korkar hale gelmişsinizdir birşeylerin olacağından anlatmaya çalıştığım şey düşünce şeklini değiştirebilmek bunun dışında kaderde ölmek varsa elbette öleceğiz ama sadece kadere de teslim edemeyiz herşeyi

esmaların gücüne hep inanırım zaten...sayısız çekmek en iyisi bende öyle düşünüyorum.Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…