Binnaz Abla

Lütfen çıkan fal haberlerini ve falcılarını bize bildir tecrübelisin ve bizim buna ihtiyacımız var kimseye bişey ispatlamana lüzum yok bu topik hepimizin çünkü..senin tecrübelerine ihtiyacımız var canım.iyi geceler hoşgeldin diyorum sana:))

Çok tatlısın Spring:) çok teşekkür ederim gerçekten bundan sonra amacın dışına çıkmayacağım dönüşüm fal tecrübeleri aktarımı konusunda muhteşem olacak:))

Öncelikle sadece şunu söyleyeyim; iyi falcılar anı,karşı tarafın duygu ve düşünce durumunu ciddi ciddi biliyorlar bazen de geleceği tutturuyorlar ama geleceği sadece Allah bilir ve o karar verir.
Falcılar kuantum prensibini de doğrulayan şekilde o an olabilecek ihtimallerden sadece birini söylüyorlar o da tutuyor ya da tutmuyor. Bana çizilen en son tabloyu hiçbir falcı tutturamadı maalesef ama bunu bile bile hala fal baktırmak isteyebiliyorum ki eminim siz de istiyorsunuz:)
Buna dayanarak anda,karşı taraf konusunda ve az buçuk da tarihlerde kimler iyi hepsini yazacağım ama sizden ricam onların çizdiği sona aldanmayın. Fama ve Sema 1 hafta önce beni evlendirirken 1 hafta sonra yeni kişiyle yürü dediler size o kadar söylüyorum:)

Sezgi konusunda ısrarıma gelecek olursak; son durumda istisnasız tüm falcılar eski erkek arkadaşımla mutlu bir son çizerken sezgi onun etrafındaki kızı ismine cismine kadar tarif etti o an pek ciddiye almamıştım ama kız aynen çıktı. Benim için yeni birini yine tipine harfine kadar söyledi ki adam daha ortada yokken. Bununla tanışacaksın ama olmayacak dedi. Tanıştık her şey iyi giderken yine baktırdım iyi gidiyoruz dedim.(bu arada falda bu çocuk için "sen bunu tanıyorsun galiba ama tanımama ihtimalin olabilir" dedi bunda bile yanılmadı çünkü çocuk sadece merhabam olan gerçek anlamda tanımadığım biriydi) Sen iyi desen de benim fikrim değişmeyecek görmüyorum bu çocukla sonunu dedi nitekim o da olmadı.
Asenat,Şevval,Kemal,Fama,Sema ve hatta Akrepgöze bir anda küsme sebebim de; yenisini duyunca hepsi eskisiyle senaryoyu rafa kaldırıp yenisini melaike gibi anlattılar fakat adam ortada yok:) yani bir falcıya ne kadar sık gittiğinize de dikkat edin. Olaylara vakıf olurlarsa bu kez de akıl yürütüyorlar. Mesela bende yeni birini duyar duymaz çivi çiviyi söker mantığıyla saldırdılar ama sonuç öyle olmadı hem de çok kısa sürede sonuçlandı.

Yanlış hatırlamıyorsam kemal in iletişim tarihleri sana tutuyordu

haksızlık gibi ya kader bu kadar çabuk değişebilir mi..bilmiyorum çok kararsız kaldım sizin aynı kişiyle fikirlerinizde değişme oldumu?

haksızlık gibi ya kader bu kadar çabuk değişebilir mi..bilmiyorum çok kararsız kaldım sizin aynı kişiyle fikirlerinizde değişme oldumu?
Fikirlerimde değişme konusunda çok karışığım ama kader kavramıyla alakalı sanırım fikirlerim değişmiş durumda. Yani bazı şartlarda kader olduğuna inancınız ne olursa olsun süremeyebiliyor ve o noktada var olan şartlara adapte olmak akla yatkın geliyor yoksa yıldırım aşkına tutulduğum için istemedim tabi ki yeni kişiyi:)

Geleceği ancak Allah bilir,
Fakat bu falcilar hiç tanimadigimiz gelecekte tanisacagimiz kişiyi nasıl tarif ediyorlar

Fakat bu falcilar hiç tanimadigimiz gelecekte tanisacagimiz kişiyi nasıl tarif ediyorlar
durugörü..Vahyedilen veyahut bilinmesini istediği kadarını falcı demek istemiyorum,hepsini genellemeyeyim bazı kişilerin kalplerine vahyediliyor illa melekle inen bir vahiy olarak düşünmeyelim hissetmek diyelim.

Bunu buraya yazmazsam vicdanım rahat etmeyecek:) bundan 1 ay önce terk edildim ve o kötü ruh haliyle fallara sardım forumu çok fazla okudum ve senin yazdıklarından ciddi tecrüben olduğu için aldığım isimlere baktırdığım çok oldu. Dönmen güzel :)

O da şöyle bence tamamen kelebek etkisi gibi frekanslarla alakalı. Mesela bu çocuk beni beğeniyormuş zaten sosyal medyadan eklemişti zaten o frekansı yaymış evrene ben önüne set çekmedikten sonra başka bir engel kalmıyor zaten ama "bu senin kaderin" olayına ben de kafayı takmıyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…