evet çok zorlar, reiki bana su gurubundan birini görüyorum dedi, taygunda akrep biri çıkacak dedi. ıyyy kış kış. istemiyorum zor adam kolayından yokmu bunların.
bu arada ben göz falı gönderimicem sanırım , ama gözleri aklımda olmaz mı
Cherry'm ne oldu gelmedimi falın,mutlaka yaz memnun kaldınmı bu kez?İlkinde seni tatmin etmemişti çünkü..Daha atmadim, tarota mi girsem o zamanBen tarot sevmiyorum ama katina insaniyim :2:
Hayirli kismetim sehir disindaymis, bakalim gelince gorsem mi?
Hahaha olur olur aklındaki gözleri yolla.Eminim madam beyincik falı bakıp o gözleri bulur,gòrür ve yine bakar.
E öyle zaten kudurmuş durumdayîz baksana selinax.Kıl falı deseler hepimiz baktırıcak haldeyiz.Yok ama tatlı tatlı takılıyorum Madam,a ama benim son günlerde zirvemdeki isimdir kendisi.Reiki 'nin hakkını yemiyim birde..Bu arada Madam yeni falları açılış sebebiyle %50indirimliymiş.Yumurta baktırsakmı kız?Lale 1973 le cuma diye durduk bugün ,yarına kalsın mı bilemedim.Kafayı yedim galiba..biz bu fallarla dalga geçip geçip duruyoz, beyincik bilmem ne, ama falsızda yapamıyoz. hep onların yüzünden şu halimize bak
Anı,geçmişi ve detayları on numara.Geleceği tutturursa zaten...Geleceği bilen falcı başımın tâcı.
ben sözümü tutatmadım canım ya gözfalı attım aslında yumurta falı göndercektim amaevde şeffaf bardak yok cam bardağa olmuyormuş
şuan falı bekliyorum
E öyle zaten kudurmuş durumdayîz baksana selinax.Kıl falı deseler hepimiz baktırıcak haldeyiz.Yok ama tatlı tatlı takılıyorum Madam,a ama benim son günlerde zirvemdeki isimdir kendisi.Reiki 'nin hakkını yemiyim birde..Bu arada Madam yeni falları açılış sebebiyle %50indirimliymiş.Yumurta baktırsakmı kız?Lale 1973 le cuma diye durduk bugün ,yarına kalsın mı bilemedim.Kafayı yedim galiba..
Canım o zaman bende yumurtayı deniyim ya.
Canım o zaman bende yumurtayı deniyim ya.
göz falına bittimmmm deneyin derim arkadaşlar
yaa gerçekten miii?
ben dün katina yollamıştım ama gözü çok merak ediyorum
Bu üçüncü olacak saluya ama foto yükleyemiyorum,belki yine tarot atarım.Yumurtayıda kırmıştım ya.yumurtamı? birde yumurta mı çıktı? uuu.. zam olmadan baktırsam mı, :44: kaç kere baktırdın sen?
dene canım odaha iyiymiş duvarında öyle yazıyor hazır bu fiyatlardayken gönderelim yakındır artması seffaf bardak ama unutma
Krediyi aldım canım foto yükleywmezsem tarot falan atarım artık.İyi ya memnun kalmana cok sevindim.Madam hep memnun ediyor vallaha.göz falına bittimmmm deneyin derim arkadaşlar
katinaya benziyor ama daha detaylı ,ve gelecek ile ilgili bilgi daha fazla ,gönder derim ben
Bu üçüncü olacak saluya ama foto yükleyemiyorum,belki yine tarot atarım.Yumurtayıda kırmıştım ya.
göz falıda attım madama baktırmadığım fal kalmayacak:)))
Bakinca soyler misin sekerim, begendin mi diye?
Ben katina gonderdim , sorularinin cevaplari kartlarda yok diyip iade etmis
Bakinca soyler misin sekerim, begendin mi diye?
Ben katina gonderdim , sorularinin cevaplari kartlarda yok diyip iade etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?