Binnaz Abla

Hahaha olur olur aklındaki gözleri yolla.Eminim madam beyincik falı bakıp o gözleri bulur,gòrür ve yine bakar.

Daha atmadim, tarota mi girsem o zaman Ben tarot sevmiyorum ama katina insaniyim :2:

Hayirli kismetim sehir disindaymis, bakalim gelince gorsem mi?
Cherry'm ne oldu gelmedimi falın,mutlaka yaz memnun kaldınmı bu kez?İlkinde seni tatmin etmemişti çünkü..

Hahaha olur olur aklındaki gözleri yolla.Eminim madam beyincik falı bakıp o gözleri bulur,gòrür ve yine bakar.

biz bu fallarla dalga geçip geçip duruyoz, beyincik bilmem ne, ama falsızda yapamıyoz. hep onların yüzünden şu halimize bak

biz bu fallarla dalga geçip geçip duruyoz, beyincik bilmem ne, ama falsızda yapamıyoz. hep onların yüzünden şu halimize bak
E öyle zaten kudurmuş durumdayîz baksana selinax.Kıl falı deseler hepimiz baktırıcak haldeyiz.Yok ama tatlı tatlı takılıyorum Madam,a ama benim son günlerde zirvemdeki isimdir kendisi.Reiki 'nin hakkını yemiyim birde..Bu arada Madam yeni falları açılış sebebiyle %50indirimliymiş.Yumurta baktırsakmı kız?Lale 1973 le cuma diye durduk bugün ,yarına kalsın mı bilemedim.Kafayı yedim galiba..

ben sözümü tutatmadım canım ya gözfalı attım aslında yumurta falı göndercektim amaevde şeffaf bardak yok cam bardağa olmuyormuş
şuan falı bekliyorum

Canım o zaman bende yumurtayı deniyim ya.

yumurtamı? birde yumurta mı çıktı? uuu.. zam olmadan baktırsam mı, :44: kaç kere baktırdın sen?

yumurtamı? birde yumurta mı çıktı? uuu.. zam olmadan baktırsam mı, :44: kaç kere baktırdın sen?
Bu üçüncü olacak saluya ama foto yükleyemiyorum,belki yine tarot atarım.Yumurtayıda kırmıştım ya.

ayın 2sinde rezzan ablama fal yolladım bütün hissettiklerimi bildi yine :)) şu an fal baktırmak istiyorum ama kime ne baktırsam bilemedim madam salu övülüyor sanırım şu sıralar ?

dene canım odaha iyiymiş duvarında öyle yazıyor hazır bu fiyatlardayken gönderelim yakındır artması seffaf bardak ama unutma

göz falına bittimmmm deneyin derim arkadaşlar
Krediyi aldım canım foto yükleywmezsem tarot falan atarım artık.İyi ya memnun kalmana cok sevindim.Madam hep memnun ediyor vallaha.

Bakinca soyler misin sekerim, begendin mi diye?

Ben katina gonderdim , sorularinin cevaplari kartlarda yok diyip iade etmis

aaa.
2 kere katina yollamıştım ben buda 3ncü göz oldu:) sırf merakımdan.
ben beğenmiştim katinalarını lalecik göz daha detaylı demiş ondan attım bakalım bakıyor şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…