- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Gerçekten o kadar mutlu oluyorum ki böyle şeyler duyunca çok teşekkür ederim:) umarım falların sadece eğlence aracı olacağı günler görürüz hepimizBunu buraya yazmazsam vicdanım rahat etmeyecek:) bundan 1 ay önce terk edildim ve o kötü ruh haliyle fallara sardım forumu çok fazla okudum ve senin yazdıklarından ciddi tecrüben olduğu için aldığım isimlere baktırdığım çok oldu. Dönmen güzel :)
çok iyi anlıyorum sizi hak da veriyorum ancak bu hayatta 2 kardeş kaybı çok büyük iflas ve 5 sene narsist bir eşle ruh sağlığı bozulmuş ve Allah tarfından sınava tabi tutuldum tutulmaya da devam ediyorum ancak enerjimizi doldurmazsak inancımzıı yitirsek ve boş verirsek hiçbirşey daha iyi olmaz ben bu okumaları kendim yapıyorum zaten ciddi anlamda faydasını da görüyorum sizlere de belki bir nebze faydam olabilir diye yazmak istedim.
esmaların gücüne hep inanırım zaten...sayısız çekmek en iyisi bende öyle düşünüyorum.Teşekkür ederim..[/QUO
bazı rakamların enerjisi varmıs ama bana da sayılı esma allahla pazarlık gibi geliyor
yakın gelecekteki dilekler gerçekleşiyor. Uzun vadede olması için sürekli yapmam gerekiyoranladım ama uzun vadede etkili değil sanki...
durugörü..Vahyedilen veyahut bilinmesini istediği kadarını falcı demek istemiyorum,hepsini genellemeyeyim bazı kişilerin kalplerine vahyediliyor illa melekle inen bir vahiy olarak düşünmeyelim hissetmek diyelim.
"Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" ayetini hatırlatmak isterim:))Ben kaderin bi yerden sonra değişeceğine inanırdım... Hani hep bi yokuş vardı ama arkası cok güzeldi... Bu inancım son 2 senede yıkıldı,,,cok büyük hayalkırıklıkları yasadım, cok üzüldüm dedim ki hep bundan daha fazlası olamaz bu son acım,kesin dedim daha bitti acı yok...Daha da dip acılar yasadım en dibe vurdum...artk donuk bi insan oldum tepkisiz...bu benm kaderim işte..iyi mi kaderim? Değl ... Bana bahşedilen bu ama...nasıl 20 yasındaki kızın kaderi ormanda tecavüz edilip yakılmak ise benmki de bu yani,, acının şiddeti değişiyor..hiç isyanım yok yani...cok da dua ettim cok içtendi; ama ne yazık ki kaderde yoksa istersen 7 gün 24 saat dua et yine olmuyor... Olmaması gerek çünkü...
merhaba hanimlar, bir falcinin ani ve geçmisi bilmesi sizler için gelecegi de bilecekmis gibi bir kaniya varmaniza neden oluyormu ? ben sunu fark ettim kendim için en azindan, geçmis durumu iyi bilen genelde gelecegi tutturamiyor
bilmiyorum anlatabildimmi ?
Ağzına sağlık sekaEki Görüntüle 1924758
Yeri geliyor bir fala gözümüzü kırpmadan 50 lira mobil ödeme yapıyoruz bugünlük de böyle bir şey yapsak:)
ya vedud ya camii esmasını cektiğiniz belirli bir saat varmı? ben söyle okumustum yatsı dan baslayıp sabah şafak sökene kadar yapmak cok daha makul oluyormus, bir arkadasım sabah namazı sonunda cekiyor bende hep baslamak istiyorum bir türlü nasip olmadı,sayı olarak da anladığım kadarıyla belirli bir sayıya bağlı kalmayıp icinizden geçtiği gibi okuyorsunuz ama bunu süreklilik halinde yapıyorsunuz sanırım?Teşekkür ederim ama inanın düşüncenin gücü büyüden çok çok etkilidir. Kendinize bir sorun sz gerçekten de sevdiğinizi istiyor musunuz yoksa içinizde bir yerlerde gerçekten bunu istemiyor musunuz bu çok öenmli çünkü eğer gerçekten istemiyor gelse bile terddütleriniz varsa gelse bile bitecektir sorunar devam edecektir. Bunun için hergün sayısızca niyet ederek Ya Vedud EL Camii esmasını okuyabilirsiniz çok etkilidir. Ya Vedud sevgi esmasıdır YA Camii ise mıknatıs etkisi görür biraraya toplayan anlamındadır. Sevdiğinizin sizin için hayırlı olması halinde geri dönmesi niyeti ile okuyun hergün ama sakın sıkılıp bırakmayın. Hayırlı ise kesin dönecektir değilse eğer sizin için hayırlı olanı çekeceksiniz hayatınıza.
seka süpersin bende sabah kendimce gönderdim,cok haklısın fallara mobil ödemeden o kadar para saçarken iki üc tane yardım mesajı atmak nedir kiEki Görüntüle 1924758
Yeri geliyor bir fala gözümüzü kırpmadan 50 lira mobil ödeme yapıyoruz bugünlük de böyle bir şey yapsak:)
Canım çok iyi fikir. İnsanları fallara baktırmak yerine, yardım derneklerine ve ihtiyaç sahiplerine yönlendirdiğin için teşekkürler. Daha önce ortaya böyle bir fikir atıldığını rastlamamıştım.Sevgili Forum Arkadaşlarım,
Bir fal tutkunu olarak falların/falcıların boş boş boş çıkması, o falcı ile şu falcı aynı kişi mi, paslaşıyorlar mı, sakız falı daha bile iyi, baştan savmış sallamış yorumlarından bezdiğimden epeydir fal baktırmıyorum. Burada sevdiğim arkadaşlarım olduğundan, artık eskisi gibi (eski nickim: bilhassa) aktif yazmasam da, burayı takip ediyorum.
Bugün bazı forumdaşların, umutsuzluktan bahsettiğini okuyunca aklıma geldi. Boşa çıkan umutlarınız yerine birilerine, mesela maddi durumu yeterli olmayan, okumak isteyen kız çocuklarına yardım etmek ister misiniz?
Hiç bir derneği önermiycem. Dilediğiniz, güvendiğiniz bir derneği, isterseniz, tercih etmek size kalmış.
Çokkk sevgiler
Kader boyutunu elbette görmezden gelemeyiz. Yine de şartlar ne olursa olsun inancı yitirmemek gerekiyor acı diye yaşadığımız şeylerin hayrımıza olup olmadığını bilemiyoruz. Belki de acıya bizler fazlaca anlam yükleyerek daha da içinden çıkılmaz bir hale getiriyoruz amacım asla sizi eleştirmek yargılamak suçlamak değil. İnanın ölmek istediğim zamanlarım olmadı intihar etmeye niyetlendiğim artık bitti dediğim ama gördüm ki mücadele etmek gerekiyor. Siz zaten bu kadar acı yeter diyerek acı enerjisini kendinize çekmişsiniz ve artık eminim ki korkar hale gelmişsinizdir birşeylerin olacağından anlatmaya çalıştığım şey düşünce şeklini değiştirebilmek bunun dışında kaderde ölmek varsa elbette öleceğiz ama sadece kadere de teslim edemeyiz herşeyi
Öncelikle sadece şunu söyleyeyim; iyi falcılar anı,karşı tarafın duygu ve düşünce durumunu ciddi ciddi biliyorlar bazen de geleceği tutturuyorlar ama geleceği sadece Allah bilir ve o karar verir.
Falcılar kuantum prensibini de doğrulayan şekilde o an olabilecek ihtimallerden sadece birini söylüyorlar o da tutuyor ya da tutmuyor. Bana çizilen en son tabloyu hiçbir falcı tutturamadı maalesef ama bunu bile bile hala fal baktırmak isteyebiliyorum ki eminim siz de istiyorsunuz:)
Buna dayanarak anda,karşı taraf konusunda ve az buçuk da tarihlerde kimler iyi hepsini yazacağım ama sizden ricam onların çizdiği sona aldanmayın. Fama ve Sema 1 hafta önce beni evlendirirken 1 hafta sonra yeni kişiyle yürü dediler size o kadar söylüyorum:)
aynen canım evet gelecek yalnızca allahın elindedir ama allah izin verdigi kadarıyla bazı insanların ve cinlerin gelecekten haber alabilecegini söylüyor zaten , burada yasak olan kısım da işte gelcekten haber almaya calısmak ypksa gelcek bilebilir bişi kesinlikle ve ben ( sacma sapan falcılardan bahsetmiyorum )
gercekten bir falcının gelecegi bilebilecgine inanıyorum ya da yıldızname dedigimiz şeyin ölüm tarihine kadar çıakrması gibi yani bilenemeyen seyler degil sadece bilmeye calışmak yasak
merhaba hanimlar, bir falcinin ani ve geçmisi bilmesi sizler için gelecegi de bilecekmis gibi bir kaniya varmaniza neden oluyormu ? ben sunu fark ettim kendim için en azindan, geçmis durumu iyi bilen genelde gelecegi tutturamiyor
bilmiyorum anlatabildimmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?