Binnaz Abla

Gerçekten o kadar mutlu oluyorum ki böyle şeyler duyunca çok teşekkür ederim:) umarım falların sadece eğlence aracı olacağı günler görürüz hepimiz

benzer seyler ben de yasadım ama ölüm acısıyla hiç bir şey kıyaslanamaz ,yasadıgın acıların tarifi yok cok üzüldüm gercekten ve aynı zamanda da bana yeniden ümit oldu bu sözler .. cok teşekkür ederim ..

durugörü..Vahyedilen veyahut bilinmesini istediği kadarını falcı demek istemiyorum,hepsini genellemeyeyim bazı kişilerin kalplerine vahyediliyor illa melekle inen bir vahiy olarak düşünmeyelim hissetmek diyelim.

aynen canım evet gelecek yalnızca allahın elindedir ama allah izin verdigi kadarıyla bazı insanların ve cinlerin gelecekten haber alabilecegini söylüyor zaten , burada yasak olan kısım da işte gelcekten haber almaya calısmak ypksa gelcek bilebilir bişi kesinlikle ve ben ( sacma sapan falcılardan bahsetmiyorum )
gercekten bir falcının gelecegi bilebilecgine inanıyorum ya da yıldızname dedigimiz şeyin ölüm tarihine kadar çıakrması gibi yani bilenemeyen seyler degil sadece bilmeye calışmak yasak

"Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" ayetini hatırlatmak isterim:))

merhaba hanimlar, bir falcinin ani ve geçmisi bilmesi sizler için gelecegi de bilecekmis gibi bir kaniya varmaniza neden oluyormu ? ben sunu fark ettim kendim için en azindan, geçmis durumu iyi bilen genelde gelecegi tutturamiyor
bilmiyorum anlatabildimmi ?

tabii ki oluyor , zaten o yüzden anda iyi olanlrı tercih ediyoruz canım ..

ama su var ki anı bilemeyen gelecegi hiç tutturamaz diye düşünüyırum bir de bazen gercekten sadece anı bilmek istiyor insan .

ya vedud ya camii esmasını cektiğiniz belirli bir saat varmı? ben söyle okumustum yatsı dan baslayıp sabah şafak sökene kadar yapmak cok daha makul oluyormus, bir arkadasım sabah namazı sonunda cekiyor bende hep baslamak istiyorum bir türlü nasip olmadı,sayı olarak da anladığım kadarıyla belirli bir sayıya bağlı kalmayıp icinizden geçtiği gibi okuyorsunuz ama bunu süreklilik halinde yapıyorsunuz sanırım?

Eki Görüntüle 1924758
Yeri geliyor bir fala gözümüzü kırpmadan 50 lira mobil ödeme yapıyoruz bugünlük de böyle bir şey yapsak:)
seka süpersin bende sabah kendimce gönderdim,cok haklısın fallara mobil ödemeden o kadar para saçarken iki üc tane yardım mesajı atmak nedir ki

Canım çok iyi fikir. İnsanları fallara baktırmak yerine, yardım derneklerine ve ihtiyaç sahiplerine yönlendirdiğin için teşekkürler. Daha önce ortaya böyle bir fikir atıldığını rastlamamıştım.

Ayni ben...hatta oyle bir radde geliyorki iyiki baska aci olmamis diye o aciya sukrediyorsunuz bu ani cok yasadim ve ayaga oyle kalktim..hatta bazen Allah bu aciyla bas edilmez denilen aciyi veriyo sana onu tadiyorsun ama hicbi his hissetmiyorsun aci seni guclendiriyor ve aglamiyorsun bile cunku yillar yili agladiklarina sayiliyor o acin Rabb tarafindan...ben bunu bu yilnfarkettim hatta sevdigim bi falci var o bile bu aci seni guclendirmis dedi...oyle bian geliyorki ne dusundugunuzu bile unutuyorsunuz acinin kendisinide...rabbim daim aci vercrkse sonunda boyle huzur versin

Gelecegi tutturmak derken mesela canim basit bir mesajlasma konusma ve içeriği ni bilemi net bilemezler hani bu basit bisey cunku merak ediyorum bunu..tamm evlilik boşanma bunlar kaderi seyler ama mesajlasma bulusma felan bunlari net gorenler ve tutan vardir deilmi.yakin gelecek dedigimiz durumu yani..

Peki bu bazı cafelerde var ya dogum tarihi alıyorlar senin ve sevgilinin onlarda yıldızname mı olmus oluyor
cunku adını vermiycem cunku cok severim kendisini bir falcı aldı böyle tarihlerimizi bnm ve huysuz sevgilimin oyle detaylı seyler anlattıkı ama gecmişten ben onu yıldızname oldugunu dusundum..neden dogum tarihi alırlar online da da akrepgoz istedi

Her zaman değil mesela imam vardı bir ara çok meshur o anda super yani eline kim su doker bilmiyorum cok net ama gelcekte bana hepsi fos çıktı hep tersini yasadım işe gircen dedi işten çıktım gibi..ama anda superdiii..birde bir kınuda o ve onun gibi varlıklarla bakan biri anla gelecegi karıstırdı bunuda çıkınca anladım 1 yılsonra yani an da iyi diye gelecek iyi anlamına gelmiyor tecrubeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…