Canım onu hiç bilmiyorum da anne adı olmadan kesinlikle olmazPeki bu bazı cafelerde var ya dogum tarihi alıyorlar senin ve sevgilinin onlarda yıldızname mı olmus oluyor
cunku adını vermiycem cunku cok severim kendisini bir falcı aldı böyle tarihlerimizi bnm ve huysuz sevgilimin oyle detaylı seyler anlattıkı ama gecmişten ben onu yıldızname oldugunu dusundum..neden dogum tarihi alırlar online da da akrepgoz istedi
Canım onu hiç bilmiyorum da anne adı olmadan kesinlikle olmaz
Yakın gelecek denen konularda bana tutan fal da falcı da çoktur aslında ama böyle bir sonuçla karşılaşınca o detaylar önemini kaybediyor:)Gelecegi tutturmak derken mesela canim basit bir mesajlasma konusma ve içeriği ni bilemi net bilemezler hani bu basit bisey cunku merak ediyorum bunu..tamm evlilik boşanma bunlar kaderi seyler ama mesajlasma bulusma felan bunlari net gorenler ve tutan vardir deilmi.yakin gelecek dedigimiz durumu yani..
Yakın gelecek denen konularda bana tutan fal da falcı da çoktur aslında ama böyle bir sonuçla karşılaşınca o detaylar önemini kaybediyor:)
hurriyet kahin i tavsiye etmişlerdi arkadaşlar ruya yorumlama için ayrıca birde birrüyagordum.com u tavsiye etmişti bir arkadaş daha hurriyete uye oldum ben ancak yorumlanmadı sanırıım bildirim gelmedi öbür siteyi begendim ancak uygulamadım.Çünkü aynı rüyayı çok fazla kişiye yorumlatamazdım zaten bir de yorumlama için bizzat forumdan bir arkadaşımız yardımcı oldu sagolsunKızlar şu rüya yorumlanan uygulama neydi? Konuşulmuştu ama kim konuştu ve uygulama adı neydi bulamadım yardımcı olur musunuz?
Seka teşekkür ederiz,paylaştığın için...Eki Görüntüle 1924758
Yeri geliyor bir fala gözümüzü kırpmadan 50 lira mobil ödeme yapıyoruz bugünlük de böyle bir şey yapsak:)
hurriyet kahin i tavsiye etmişlerdi arkadaşlar ruya yorumlama için ayrıca birde birrüyagordum.com u tavsiye etmişti bir arkadaş daha hurriyete uye oldum ben ancak yorumlanmadı sanırıım bildirim gelmedi öbür siteyi begendim ancak uygulamadım.Çünkü aynı rüyayı çok fazla kişiye yorumlatamazdım zaten bir de yorumlama için bizzat forumdan bir arkadaşımız yardımcı oldu sagolsun
kızlar bir sorum var, sizce 1 ay içinde ne kadar fal baktırılmalı veya maddi limit ne olmalı? bu soruya kişisel olarak değişir demeyin lütfen, ortalama bir sayı veya bütçe belirlesek ne kadar olmalı?
demek ki neymiş, aynı site içerisinde belli bir sayıdan fazla kişiye fal baktırmamamız gerekiyormuş. kimbilir daha kimler kimlerin yan hesabı çıkacak
birazdantavsıye uzerıne ıkı gun once tarot cafeye gıttım 50 lı yaslarda gul ablaya fal baktırdım. Ben burda ne yazsam bos bızzat gıdıp fal baktırmanız lazım gercekten bu kadarını beklemıyordum (....) telefonunu ıznıyle paylastım
tavsıye uzerıne ıkı gun once tarot cafeye gıttım 50 lı yaslarda gul ablaya fal baktırdım. Ben burda ne yazsam bos bızzat gıdıp fal baktırmanız lazım gercekten bu kadarını beklemıyordum (.....)telefonunu ıznıyle paylastım
bu fal ortalamasına gelebilmeyi diliyorumBence ayda max. 2
bu fal ortalamasına gelebilmeyi diliyorum
off yaa offf
Tatlım ben yorumluyorum ama çok profesyonel degilimTeşekkür ederim canım. Rüyadan anlayan bir arkadaş varsa benim rüyamında yorumlasa ne güzel olur. Kırk yılın başı gördüm :)
ahahhaha şu gül abla ya çok güldüm ya
ya bişey dicem ben ilk anlamadım sonra siz hemen farkedip yazmışssınız altına sonra tekrar okudum üyelik tarihine falan baktım helal sizebir de birkaç kere denenmişcanım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?