Binnaz Abla

Canım onu hiç bilmiyorum da anne adı olmadan kesinlikle olmaz

Canım onu hiç bilmiyorum da anne adı olmadan kesinlikle olmaz

Anne adını vermiştim ama sadece benimkini..beni şoke etmişti konusma detayını bile nasıl bilebilir bir falcı şöyleki bin tane konudan bahsediyoruz değilmi karsı tarafla konusurken ama o falcı alıyor birini cımbızla çekiyor ben şok içerisinde kalıyorum ve geleceği de çıkar diye hem umıt le hem korku besliyorum hemde anlık duruma gore davranıyorum artık akıllandım çünkü
ama cook enterasn deilmi ya ekrandan bizi izlemiş gibi oturup konustuklarımızı sıradan varlıkla bakmayan yada yıldızname bilmeyen bir falcı bilebilir mi siz rastladınız mı kızlar ben cok meraklandım benim cümlemide onun cümlesinide yediğimiz içtigimiz yeri nasıl bilebilirkiii!

Yakın gelecek denen konularda bana tutan fal da falcı da çoktur aslında ama böyle bir sonuçla karşılaşınca o detaylar önemini kaybediyor:)

Yakın gelecek denen konularda bana tutan fal da falcı da çoktur aslında ama böyle bir sonuçla karşılaşınca o detaylar önemini kaybediyor:)

Ya dogrudur haklısın cnm senin son yazdıklarını okudum cidden faydalı oldu mesela o anki sarta odaklanın demişsin adam geldiyse sana adım attıysa sen geri çekiliyorsan olumsuz falı çıkartmış oluyorsun yani dimi..senin dediin uzere konusmak gerekirse o sonucla karsılasmamak için o anki ilişki nin durumuna gore hareket edilmeli anladıgım kadarıyla herhalde..banada yakın gelecek lazım işte çünkü bir durum var aramızda yakın gelecek şart

Kızlar şu rüya yorumlanan uygulama neydi? Konuşulmuştu ama kim konuştu ve uygulama adı neydi bulamadım yardımcı olur musunuz?

Kızlar şu rüya yorumlanan uygulama neydi? Konuşulmuştu ama kim konuştu ve uygulama adı neydi bulamadım yardımcı olur musunuz?
hurriyet kahin i tavsiye etmişlerdi arkadaşlar ruya yorumlama için ayrıca birde birrüyagordum.com u tavsiye etmişti bir arkadaş daha hurriyete uye oldum ben ancak yorumlanmadı sanırıım bildirim gelmedi öbür siteyi begendim ancak uygulamadım.Çünkü aynı rüyayı çok fazla kişiye yorumlatamazdım zaten bir de yorumlama için bizzat forumdan bir arkadaşımız yardımcı oldu sagolsun

kızlar bir sorum var, sizce 1 ay içinde ne kadar fal baktırılmalı veya maddi limit ne olmalı? bu soruya kişisel olarak değişir demeyin lütfen, ortalama bir sayı veya bütçe belirlesek ne kadar olmalı?

kızlar var mı aranızda kahve falından anlayan, bakmak isteyen?

Teşekkür ederim canım. Rüyadan anlayan bir arkadaş varsa benim rüyamında yorumlasa ne güzel olur. Kırk yılın başı gördüm :)

demek ki neymiş, aynı site içerisinde belli bir sayıdan fazla kişiye fal baktırmamamız gerekiyormuş. kimbilir daha kimler kimlerin yan hesabı çıkacak

tavsıye uzerıne ıkı gun once tarot cafeye gıttım 50 lı yaslarda gul ablaya fal baktırdım. Ben burda ne yazsam bos bızzat gıdıp fal baktırmanız lazım gercekten bu kadarını beklemıyordum (.....)telefonunu ıznıyle paylastım

Son düzenleyen: Moderatör:
birazdan Mune gelir, hoşça kal gül abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…