ya bişey dicem ben ilk anlamadım sonra siz hemen farkedip yazmışssınız altına sonra tekrar okudum üyelik tarihine falan baktım helal size
Belli bir zamanı yok yeterki inanarak okuyun sayısızca ve istikrarlı şekilde en az 1 ayya vedud ya camii esmasını cektiğiniz belirli bir saat varmı? ben söyle okumustum yatsı dan baslayıp sabah şafak sökene kadar yapmak cok daha makul oluyormus, bir arkadasım sabah namazı sonunda cekiyor bende hep baslamak istiyorum bir türlü nasip olmadı,sayı olarak da anladığım kadarıyla belirli bir sayıya bağlı kalmayıp icinizden geçtiği gibi okuyorsunuz ama bunu süreklilik halinde yapıyorsunuz sanırım?
Acıya gülen bir arkadaş dilerim siz gülünecek acılar yaşamazsınız bizim gibiHepimiz de cok acı cekmişiz :)
Ben yardımcı olayım size özelden yazabilirsinizKızlar şu rüya yorumlanan uygulama neydi? Konuşulmuştu ama kim konuştu ve uygulama adı neydi bulamadım yardımcı olur musunuz?
Ya Vedud Ya Cami musteri yani jupiter saatinde okunur , ozellikle persembe gunu jupiter saati ile basladigindan o gun jupiter saatinde okumak daha etkilidir . Okuma sayisi 1000 dir.ya vedud ya camii esmasını cektiğiniz belirli bir saat varmı? ben söyle okumustum yatsı dan baslayıp sabah şafak sökene kadar yapmak cok daha makul oluyormus, bir arkadasım sabah namazı sonunda cekiyor bende hep baslamak istiyorum bir türlü nasip olmadı,sayı olarak da anladığım kadarıyla belirli bir sayıya bağlı kalmayıp icinizden geçtiği gibi okuyorsunuz ama bunu süreklilik halinde yapıyorsunuz sanırım?
Madem siz günlere ve sayılara önem veriyorsunuz o halde nacizane kadınlar için okuma venüs saatinde yapılması daha uygundur ayrıca gezegenlerin açık ve kapalı günlerine dikkat edilmelidir. Başlangıçlar açık günlerde yapılırsa daha hızlı sonuç verir bunu arama motoruna gezegenlerin açık ve kapalı saatleri yazarak arama yapabilirsiniz. Açık günlerde de gezegen saatlerine bakmanız gerekmektedir. Venüs saatini yakalayamazsanız Satürn ve Mars saati dışındaki saatlerde başlayabilirsiniz. Vedud esmasının okuma sayısı 270 Camii esmasının ki ise 157 dir. Bu sayılar en az okunması gereken sayılar olmakla birlikte çokça okunmasında fayda vardır.Ya Vedud Ya Cami musteri yani jupiter saatinde okunur , ozellikle persembe gunu jupiter saati ile basladigindan o gun jupiter saatinde okumak daha etkilidir . Okuma sayisi 1000 dir.
Ben her tür esma ve dua terkibinin belirli yontemlere uyuldugunda daha etkili olacagina inanan biriyim ,tabi siz yine istediginiz saat ve sayida okuyabilirsiniz sonucta her saat Allah'ındır.
açık kapalı günleri hicri takvim üzerinden yapıldığını biliyorum açık kapalı saatleri duymamıştım ancak internette hergune özel şuan hangi saatte olduğumuzu belirten bir program var onu kullanıyordum.açık kapalı gunleri de parayla satan bir blog vardı.isim vermeyeyim belki bilen biliyodur.yargılamak istemem sonuçta kadının emeği bir kere bende satın aldım hatta fazladan 1.5 ay daha verdi ancak ben okadar saat saat okuyamadım yani o yüzden deneyimimi paylaşamıcam.Madem siz günlere ve sayılara önem veriyorsunuz o halde nacizane kadınlar için okuma venüs saatinde yapılması daha uygundur ayrıca gezegenlerin açık ve kapalı günlerine dikkat edilmelidir. Başlangıçlar açık günlerde yapılırsa daha hızlı sonuç verir bunu arama motoruna gezegenlerin açık ve kapalı saatleri yazarak arama yapabilirsiniz. Açık günlerde de gezegen saatlerine bakmanız gerekmektedir. Venüs saatini yakalayamazsanız Satürn ve Mars saati dışındaki saatlerde başlayabilirsiniz. Vedud esmasının okuma sayısı 270 Camii esmasının ki ise 157 dir. Bu sayılar en az okunması gereken sayılar olmakla birlikte çokça okunmasında fayda vardır.
Tesekkurler bilgiler icinMadem siz günlere ve sayılara önem veriyorsunuz o halde nacizane kadınlar için okuma venüs saatinde yapılması daha uygundur ayrıca gezegenlerin açık ve kapalı günlerine dikkat edilmelidir. Başlangıçlar açık günlerde yapılırsa daha hızlı sonuç verir bunu arama motoruna gezegenlerin açık ve kapalı saatleri yazarak arama yapabilirsiniz. Açık günlerde de gezegen saatlerine bakmanız gerekmektedir. Venüs saatini yakalayamazsanız Satürn ve Mars saati dışındaki saatlerde başlayabilirsiniz. Vedud esmasının okuma sayısı 270 Camii esmasının ki ise 157 dir. Bu sayılar en az okunması gereken sayılar olmakla birlikte çokça okunmasında fayda vardır.
Evet acik kapali gun olayini pek ayarlayamadim, bir de ya camii 114 ya vedud 400 diye biliniyor sayi olarak genellikle boyle uyguladim tek basina okudugum zamanMadem siz günlere ve sayılara önem veriyorsunuz o halde nacizane kadınlar için okuma venüs saatinde yapılması daha uygundur ayrıca gezegenlerin açık ve kapalı günlerine dikkat edilmelidir. Başlangıçlar açık günlerde yapılırsa daha hızlı sonuç verir bunu arama motoruna gezegenlerin açık ve kapalı saatleri yazarak arama yapabilirsiniz. Açık günlerde de gezegen saatlerine bakmanız gerekmektedir. Venüs saatini yakalayamazsanız Satürn ve Mars saati dışındaki saatlerde başlayabilirsiniz. Vedud esmasının okuma sayısı 270 Camii esmasının ki ise 157 dir. Bu sayılar en az okunması gereken sayılar olmakla birlikte çokça okunmasında fayda vardır.
Açıkçası bu rakamların ebced değerlerinden ortaya çıktığını öğrendiğimden beri ben 400+114 toplam 514 tane okuyorum. 2 esma okunursa toplamı kadar yapılması gerekiyormuş. "Esmaların Gizli Hazinesi"nde okudumTesekkurler bilgiler icin
Evet acik kapali gun olayini pek ayarlayamadim, bir de ya camii 114 ya vedud 400 diye biliniyor sayi olarak genellikle boyle uyguladim tek basina okudugum zaman
ben fark etmiştim aslında amayok ben değildimncarenot fark etmişti :) burda o kadar üye olup ilk günü hemen ve alenen numara filan verip reklam yapan var ki artık pek kül yutmuyor özellikle forumun eskileri :))))
Sevgili Forum Arkadaşlarım,
Bir fal tutkunu olarak falların/falcıların boş boş boş çıkması, o falcı ile şu falcı aynı kişi mi, paslaşıyorlar mı, sakız falı daha bile iyi, baştan savmış sallamış yorumlarından bezdiğimden epeydir fal baktırmıyorum. Burada sevdiğim arkadaşlarım olduğundan, artık eskisi gibi (eski nickim: bilhassa) aktif yazmasam da, burayı takip ediyorum.
Bugün bazı forumdaşların, umutsuzluktan bahsettiğini okuyunca aklıma geldi. Boşa çıkan umutlarınız yerine birilerine, mesela maddi durumu yeterli olmayan, okumak isteyen kız çocuklarına yardım etmek ister misiniz?
Hiç bir derneği önermiycem. Dilediğiniz, güvendiğiniz bir derneği, isterseniz, tercih etmek size kalmış.
Çokkk sevgiler
Günaydin arkadaslar,
okuyunca çok merak ettim topic dışınada cikmak istemiyorum cok ama ya vedud ya cami okuyanlara sorum; faydasini nasil gördünüz ve ne kadar surdu? Isteyenler özelden de yazabilir :)
yaa önce bi oku en basta ben yazdm buraya yasadgm acıları kader vs S sunshine91 @pythia konuştuk .... Gülünecek acılar da yasadık Merak etme... Şimdi gülüyorum ben buna Niye üzüldüm dye... Hemen bi laf sokuşturmaya griyo mllet...Acıya gülen bir arkadaş dilerim siz gülünecek acılar yaşamazsınız bizim gibi
ahhh ahhhh birleşmedi o kalpler ....:)bu konu ile alakalı nasıl bir şey den bahsedildi bilmem..
ama
ALLAH a güzel isimleri ile dua etmek, zikir etmek, tan ve seher vaktinde doğru şeyi doğru isimleriyle istemenin ; duaya tecelli açısından önemli olduğu söylenir.
VEDUD (KALPLERİ BİRLEŞTİREN ) / CAMİİ ( BİRLEŞTİREN , BİR ARADA TUTAN, AYNI YERDE TOPLAYAN)
manalarında zikir edilir.
bunun la alakalı Hızır Dokunsun Dualarına diye bir kitap okumuştum.
Dua da esmanın önemi ile alakalı bir süreci anlatıyordu.
Ama birisi size ALLAH ın adı ile yada herhangi bir sure ile 'büyü' minvalinde birşey diyorsa ;
fal bakarken yada geleceğe dair öngörülerinden bunu kullanıyorsa o insanlardan uzak durun derim.
ALLAH ın hiç bir kelamı yoktur ki ; insan eli ile gayba kucak açsın.
Bu sizin inancınızı da üzer.
Ama belirli esmalar vardır ki zikrettiğinizde çare gelmemesi olmaz.
Esma da önemli olan sabır ve zikir ile doğru dua edebilmek.
Fal sepeti yagmuru hic denemedin mi seka ya ben ondan cok memnun kalmistim ama sanirim forumda sadece baktiran benim onaFal tecrübelerimi yazacağıma dün için söz vermiştim ama bazı koşullardan dolayı bugüne kaldı.
FALALEM:
Gizem Hatun: Geysu olduğuna neredeyse eminim diyebilirim ama aynı kişiyse de değilse anda iyi falcılardan. Gelecekte ucundan kuyusundan bile çıkmadı onun ön gördüğü 2 ay sürecinde biz 10 kere ayrılıp barıştık.
Banu Doğru: Fal tarihimdeki en dandik fallardan biri. Anda bile tek kelime tutturamadı o kadar alakasızdı ki başkalarına da sallayıp tutturuyor bence. Arkadaşlarınız aranızı bozuyor falan demiş ortak arkadaşımız yok:)
FAL SEPETİ:
Dennis: yine baktırdığım en berbat fallardan biriydi, olumsuz kasmıştı anda bile doğru değildi o anda gelecekte de çıkmamıştı zaten.
İzmirli Katina: Bu abla seçtiğiniz kartların katina kitabındaki anlamları tek tek yorumluyor size, fal adına bir şey bildiğini sanmıyorum. Bana sevgiline macun yedir falan demiş
Hale Yıldırım: Bence anda iyi sayılabilecek bir falcı ama @_Makaron_ a süper bir fal bakmışken benimki daha yüzyseldi. Gelecekte patladı.
BİRYOLUNVAR:
Fama: 1 i astroloji olmak üzere 10 tane falan fal baktırmışımdır(gerisi kahve) anda kimsenin göremediği şeyler görür. Astrolojisine para vermeyin hiçbir özelliği yok. Gelecekte genellikle çıkmadı 1 falı hariç o da tastamam çıkmıştı.
Falcı Sema: Müdavimi olduğum falcılardandır ama o da gelecekte sadece 1 kez çıktı. Zaten Fama ve Semaya baksan şu an nişanlıydım yazarken bile gülüyorum:)) Anda iyi bence ona da rahat 7-8 kez baktırmışımdır. Katinası da kahvesi de fena değil.
**** BYV de aynı kişi ya da paslaşıyorlar yorumları tamamen doğru bire bir deneyimledim. Son yaşadığım olaya 1-2 hafta kala Fama da Sema da olumluydu ne bende ne onda başkasını görmemişlerdi. Olaylardan sonra Famaya detay verdim olumsuza döndü eskisiyle alakalı. Semaya detay vermeden baktırdım Famaya soruda söylediklerimi aynen bana söylemiş. Semayı az çok tanıdım boş falcı değildir ama o kadar detay hiç hiç vermez kesin paslaşıyorlar.
Saraylıhanım: Bu kızcağıza özelden baktırdım aslında iyi bir insana benziyor ama kötü bir falcı. Gelecekten beklentim yok ama anda tuttursaydın bari. Sevgilimle sorunlarım, benim hayatıma dair ne varsa asla tutturamadı. 17 dakikalık falan bir hikaye yollamıştı zaten yarısını dinleyemedim bile.
Falcı Aylin: Anda ehh gelecekte tamamen patlak yani bu da sempatik bir ablamız da falı beni asla tatmin etmiyor. Kahvede de katinada da denedim. Anda bile sürekli Bilmiş mi ki? oluyorum.
Serkan Tek: Hayatımda gördüğüm en kaprisli online falcı. 3-4 kez baktırdım ahım şahım bildiği bir şey yok. Hanımefendi Beyefendi kelimeleriyle dolu kısacık fal. Artı adama dersin ki geçen falda tam tersini söylemiştiniz tutar yorumda azarlar seni falan, fiyatını da artırdı hiç gerek yok.
Gökay: Bir ara buralarda "Gökay geri dönmüş" gibi muhabbetler olunca gaza gelip atmıştım. Anda,geçmişte tek kelime bile tutturamayanlardan.
Binnaz ve Tellwe listem oldukça kabarık hemen geliyorum:)
denemedim ama elimde falcı da kalmadı en yakın zamanda denerim:) Kahve mi tavsiye edersin hangi falı iyi? Profiline baktım da ilgimi çekti:)Fal sepeti yagmuru hic denemedin mi seka ya ben ondan cok memnun kalmistim ama sanirim forumda sadece baktiran benim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?