Binnaz Abla

Canim ben pismanperi yi kendi adima cok sevdim ve forumda cok yararli bi bilgi akisi oldu belki konu basligi disinda tartistik ama o da gecmis mesajlari tam karistirmamis olabilir ikinizde harika insanlarsiniz yanlis anlasilma olmus guluncek acilar derken bazi acilari gordukten sonra acikli bi gulumsemeyle bunun icin mi uzulduk dedigimiz 'acilar' yasadik bunu kastetmistik dogrusu ve ozeti boyleydi o konusmalarin :)seviyorum sizi iyiki varsiniz

Fal tecrübelerimi yazacağıma dün için söz vermiştim ama bazı koşullardan dolayı bugüne kaldı.
.....

yorumlar için çok teşekkürler. ben bu tür geri bildirimleri çok seviyorum ya! forumun amacı zaten bu.

bu arada sormak istediğim bir kaç şey var seka sana, byv emine', falsepeti venüs ve byv gizemhatun gibi isimlere hiç baktırdın mı? bir de serkan tek de fama-sema grubundan mı acaba? böyle bir şüphe olmuş muydu sende?

denemedim ama elimde falcı da kalmadı en yakın zamanda denerim:) Kahve mi tavsiye edersin hangi falı iyi? Profiline baktım da ilgimi çekti:)
Simdi canim yagmur konusunda en deneyimli benim sanirim hemen yaziyim sana ben ona ilk tarot attim herkesi tarotla deniyorum cunku ilk falimi da yaklasik 7 ay once attim orda cok olagan bi iliskim vardi ve tahmin edwmeyecgim sekilde egrisi dogrusu o cocugun icini dokmustu cok begenmistim ama tekrar atmicaktim cunku biraz aci gercekle yuzlestirdi beni.. sonra ayrildik o cocukla bikac farkli insanla daha gprustum hepsiyle surecin nasil olcagini bana dogruca anlatti yine sabirli olursan olur dedi bana genel olarak sanirim sabirsiz yapimi da hissetti.. en son aylarda sıklastirmistim fallarimi sonra bana mumkunati olmayan bi sekilde iletisim olcak dedi sen adim at dedi ben bu faldan sonrada baya bi bekledim fallarla hareket etmiyodum cunku ..bi an bi firsat gecti elime bi mesaj attim dedigi gibi biz konusmaya basladik bana eskisi gibi olmaz demisti buna sasirmistim o zaman dinlerken ben adim atarsam o kosar diye dusunuyodum ama dedigi gibi oldu biz eski halimize donmedik ama iletisim oldu.suan yine konusmuyoruz gecenlerde atmistim sen sabit kal o donucek dedi bilmiyorum bu sefer nasil olur.ama karsi tarafin dusuncesini coook iyi dokuyor o anlamda bana cok tatmin edici geliyor . Valla bi kere de param yoktu ucuz da degil yani yagmur 50 lira her fali . Kahve attim onda da kendisi kart acmisti.1 kere de horoskopuna baktirdim ama kahve tarot horoskop ayni bakiyor bence sure de hepsinde uzun .. o anlamda ben kahve at derim neden daha ucuz yani ve ayni bakiyor..bide bu ara attugin icin bence kahve at sure olarak da gunduz atarsan gece bakiyor gece atarsan sabaha karsi bakiyor yani bekletmiyor ama soru cevapta bekletiyor.onda hep siteye yaziyorum soruma bakabilir mi diye :) yine de 2 gun icinde tum fali gondermis oluyor .. benim onla enerjim kimseyle olmadigi kadar tuttu.sadece bir kere cikmadi biseyi bana eylul ayi cok guzel gecicek sonrasinda ayrilcaksiniz demisti ben agustosta ayrildim. Ama pisman olmadim yani o cocukla olmayacakti belliydi son zamanlarindan. Boyle canim uzatmis olabilirim kusura bakma lutfen

Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yukarıdaki yorumcuların çoğunu ben de denedim. Özellikle Banu Doğru için çok isabetli bir yorum olmuş. Denemiştim fakat benden o kadar uzak ve tavsiye içeren bir faldı ki. Bu arada fal alemdeki Rezzan Ablayı deneyip öngörüleri tutan oldu mu acaba?

beklenen yorumlar geldi:) M Motherofdragon hiç birinin çıkmamış olmasına üzüldüm.
Aslında yakın gelecek bana daima çıkar iyi falcılarda fakat dediğim gibi sonuç onların dediği gibi olmadı. Şu an bambaşka bir ruh halindeyim üzgün de değilim mutlu da değilim sadece Allahın verdiği iradeyi fallara bağlamamayı öğrendim. Çünkü fallar da benim olaylara reaksiyonlarımı çok değiştirdi.

çok detaylı açıklamışsın çok teşekkür ederim:) cidden ilgimi çekti yağmur son dönemde falı azaltmaya çalışıyorum ama sanırım ilk fırsatta deneyeceğim. İnsanın enerjisinin tuttuğuna inandığı en azından 1 falcı olması çok iyi oluyor:)

Rica ederim canim:))ya bana cok iyi geliyor seka baska falci deniyeyim dedim fama olayini yasadim tamam dedim sonra bir tane varken ona bagli kalayim ama ayni kisiye de cok fazla gondermemeyi en azindan 1.5 ay da bir falan atmayi ogrendim ki bu bile kisa bi sure.. cunku falcinin dengesini de sasiriyorum nesibe de bunu yasamistim onceleri coook iyi bakardi bana son 6 falinda sifir cekti resmen yagmura oyle olmasindan korktugum icin hem masallah cekiyorum hem de arayi acmaya calisiyorum yine de kafam karisirsa ona gidiyorum

S sunshine91 çok uzun diye alıntı yapmak istemedim:)

Canım bu yorumu okur okumaz baktım yağmura ama çevrimdışı. en kısa zamanda deneyeceğim ben de :)

Gece aciyor ya aksam uzerine dogru aciyor ama birakip gidiyor sonra gece gelenlere bakiyor cunku gunduz attigimda da yine ayni saatte bakmisti kizlar ucreti fazla oyuzden siz memnun kalmazsaniz ben kendimi cok kotu hissederim en azindan kahveyle denerseniz daha uygun .ama dilegim de o ki insallah memnun kalirsiniz eger enerjileriniz tutarsa iyi olur cunku uzun dolu bakiyor..ben forumda bikac kisinin de enerjisinin tutmadigini okumustum. Oyuzden ilk fali icin 50 lira gitmesin derim :/ insallah deneyip memnun kalirsiniz ya yoksa kendimi cok hissedicem bosa gitti paraniz diye

Çok cahil kalmışım venüs saati ne demek ki ben akşam ezanı yatsı sonrası okuyorum sadece:))

Çok cahil kalmışım venüs saati ne demek ki ben akşam ezanı yatsı sonrası okuyorum sadece:))
:)))) ben de ilk ogrendigimde sasirmistim internette uygulama var bakarsan atiyorum 16.45 18.05 arasi mars saati bu saatte su islerinizi kolayca yaparsiniz seyahete cikmak icin ise dogru bi saat degildir veya ask anlaminda zorlayici bir saattir bu saatte telefonuzdan uzak durun tarzi seyler yaziyor tabi ben ornek verdim ama gun icinde gezegenlerin etkili oldugu saatleri ayirmislar her gunde bu saatler biraz asagi biraz yukari degisiyor ben sadece ders anlaminda denedim. Algilarimin acik oldugu saatlerle orada yazan bilgiler uymustu bi bakabilirsin canim ilgini cekebilir

BİNNAZ:
Asenat Kılıç: Asenat ilk topikte konuşulmaya başladığında @hadicanimsendee fal atmıştı beğenmemiştik sonra ben attım yine beğenmedim iade aldım sonra baktım o falda ne dediyse bir bir çıkmış. Hemen başka hesaptan tekrar attım 15 dakikalık bir iskambil bakmıştı her kelimesi çıktı. Zaten 13 kez fal baktırmışım. Yalnız uzun bir ara verip döndükten sonra yani yazdan sonra ki falları bana eskisi gibi çıkmıyor. Telefonda bakmaya başladığından beri konsantre olamıyor bence. Deneme fırsatınız olursa bir gün iskambilini tavsiye ederim yine gelirse yine denerim.
Dipnot: Sanıldığı gibi Binnazın ortağı falan değilim, tesadüfen değil uğraştığım için falcı yakalıyorum

Bade Deniz: gelecekte verdiği tarihler tutmasa da anda fiyatına göre hiç fena değil. kez katina attım ikisinde de anda gerçekten şaşırttı beni. Uygun fiyatlı katina ararsanız deneyebilirsiniz kart yorumcusu değil kesinlikle.

Bahar Özmen: "Binnaz bu falcıları neye göre seçiyor?" dedirten falcılardandır kendisi. Katina yorumlamak adına hiçbir deneyimi ve fikri olduğuna inanmıyorum 5 lirayken baktırmıştım zaten.

Benna Küçüker: Son zamanlarda konuşulmaya başlanınca atmak istedim bakmadı çünkü önceki falını iade almıştım:))
İade aldım çünkü bence Benna hisli biri değil gayet sorudan yürüyor.

Çağan Ariman: Bu abimiz sürekli soru sorarak,ağzından laf alarak yorum yapıyor hiç sevmem böyle falcıları. Yani kendini güçlü görse benden o kadar bilgiyi almadan yorum yapardı ki ilişkimi yorumladı anca bir öngörüsü de yoktu.

Ceren Ezgi: Başta beğenmiştim bu kadının falını ama o kartları eline almadan online kart yorumu yapan falcıların üstünü çiziyorum artık. Tarot bakıyor sadece tık tık mouse sesi geliyor. Bence o paralara çok daha iyi kart yorumcuları var ki öyle sağlam tuttu diyeceğim bir şey de söylemedi,gelecek zaten patlak.

Defne Tanrıkulu: Naiaddd a baktığı kahveyi okuyup çok beğenmiştim ben attım telefonda baktı. Sanki pembeci bir ablamız. Gelecek patladı diyemem tarih gelmedi ama bence patlayacak. Anda tespitler fena değil gibiydi ama burçlardan yürüyor.

Deniz Fidan: Bizlere aynı ses kaydını ve aynı ses kaydının yazı versiyonunu falan gönderdi. İfşa ettik iade ettiler fallarımızı adam falcı falan değil kadın ruhundan anlıyor ve sahtekar

Destan Ada: Sitede kamp kurduğum dönemlerde 5 lirayken baktırmıştım. Bence kesinlikle pembeci bir de kartları google dan falana araştırıyor:))

Ebru İyihuylu: Bu kadının kahve falları alenen patlak olsa da geçmişte tarotta bana bir öngörüsü tuttuğu için birkaç defa daha denedim olmadı ama özensiz de değil sahtekar da değil iyi biri bence.

Efsun Aksoy: 2012 de Binnaz daha sazlıktı falcı falan yoktu o zaman baktırmıştım. Tek kelimesi tutmamış o zaman da baktırdığımı fal sanmışım

Elif Hanzade: Ah Elif abla ya KK ya üye olma sebebim niye ayran içtik ayrı düştük seninle:)) Bence en iyi online tarotçu,ciddi ciddi falcı ama ben 10-12 tane fal atınca artık beni ciddiye almamaya başladı. Hep aynı şeyleri söyledi telefonda sojbete çevirdi işi. İlk kez deneyeceklere tavsiye ederim ama benim gibi yüz göz olmayın:) Başlarda "asla çıkmaz" dediğim öngörülerinin hepsi oldu sonra anlattığım gibi işte.

Elif Işık: Ya bu kadın falcı falan değil bıkmadan anlattığım diyaloğumuzdan bir daha bahsedeyim;
"Elif:esmer bir kadın var
Ben: Hayır sarışındı
Elif: O zaman sen esmersin
Ben: Hayır ben de sarışınım
Elif: Biliyorum sen zaten sarışınsın":)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…