Canim benyaa önce bi oku en basta ben yazdm buraya yasadgm acıları kader vs S sunshine91 @pythia konuştuk .... Gülünecek acılar da yasadık Merak etme... Şimdi gülüyorum ben buna Niye üzüldüm dye... Hemen bi laf sokuşturmaya griyo mllet...
Fal tecrübelerimi yazacağıma dün için söz vermiştim ama bazı koşullardan dolayı bugüne kaldı.
.....
ya ben son zamanlarda azalttım o da artık soracak bir durumum kalmadığından ama bu sene ilk zamanlar ayda 10 fal attım aylarcaSenin ortalama kaç ki:))
Simdi canim yagmur konusunda en deneyimli benim sanirim hemen yaziyim sanadenemedim ama elimde falcı da kalmadı en yakın zamanda denerim:) Kahve mi tavsiye edersin hangi falı iyi? Profiline baktım da ilgimi çekti:)
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yukarıdaki yorumcuların çoğunu ben de denedim. Özellikle Banu Doğru için çok isabetli bir yorum olmuş. Denemiştim fakat benden o kadar uzak ve tavsiye içeren bir faldı ki. Bu arada fal alemdeki Rezzan Ablayı deneyip öngörüleri tutan oldu mu acaba?Fal tecrübelerimi yazacağıma dün için söz vermiştim ama bazı koşullardan dolayı bugüne kaldı.
FALALEM:
Gizem Hatun: Geysu olduğuna neredeyse eminim diyebilirim ama aynı kişiyse de değilse anda iyi falcılardan. Gelecekte ucundan kuyusundan bile çıkmadı onun ön gördüğü 2 ay sürecinde biz 10 kere ayrılıp barıştık.
Banu Doğru: Fal tarihimdeki en dandik fallardan biri. Anda bile tek kelime tutturamadı o kadar alakasızdı ki başkalarına da sallayıp tutturuyor bence. Arkadaşlarınız aranızı bozuyor falan demiş ortak arkadaşımız yok:)
FAL SEPETİ:
Dennis: yine baktırdığım en berbat fallardan biriydi, olumsuz kasmıştı anda bile doğru değildi o anda gelecekte de çıkmamıştı zaten.
İzmirli Katina: Bu abla seçtiğiniz kartların katina kitabındaki anlamları tek tek yorumluyor size, fal adına bir şey bildiğini sanmıyorum. Bana sevgiline macun yedir falan demiş
Hale Yıldırım: Bence anda iyi sayılabilecek bir falcı ama @_Makaron_ a süper bir fal bakmışken benimki daha yüzyseldi. Gelecekte patladı.
BİRYOLUNVAR:
Fama: 1 i astroloji olmak üzere 10 tane falan fal baktırmışımdır(gerisi kahve) anda kimsenin göremediği şeyler görür. Astrolojisine para vermeyin hiçbir özelliği yok. Gelecekte genellikle çıkmadı 1 falı hariç o da tastamam çıkmıştı.
Falcı Sema: Müdavimi olduğum falcılardandır ama o da gelecekte sadece 1 kez çıktı. Zaten Fama ve Semaya baksan şu an nişanlıydım yazarken bile gülüyorum:)) Anda iyi bence ona da rahat 7-8 kez baktırmışımdır. Katinası da kahvesi de fena değil.
**** BYV de aynı kişi ya da paslaşıyorlar yorumları tamamen doğru bire bir deneyimledim. Son yaşadığım olaya 1-2 hafta kala Fama da Sema da olumluydu ne bende ne onda başkasını görmemişlerdi. Olaylardan sonra Famaya detay verdim olumsuza döndü eskisiyle alakalı. Semaya detay vermeden baktırdım Famaya soruda söylediklerimi aynen bana söylemiş. Semayı az çok tanıdım boş falcı değildir ama o kadar detay hiç hiç vermez kesin paslaşıyorlar.
Saraylıhanım: Bu kızcağıza özelden baktırdım aslında iyi bir insana benziyor ama kötü bir falcı. Gelecekten beklentim yok ama anda tuttursaydın bari. Sevgilimle sorunlarım, benim hayatıma dair ne varsa asla tutturamadı. 17 dakikalık falan bir hikaye yollamıştı zaten yarısını dinleyemedim bile.
Falcı Aylin: Anda ehh gelecekte tamamen patlak yani bu da sempatik bir ablamız da falı beni asla tatmin etmiyor. Kahvede de katinada da denedim. Anda bile sürekli Bilmiş mi ki? oluyorum.
Serkan Tek: Hayatımda gördüğüm en kaprisli online falcı. 3-4 kez baktırdım ahım şahım bildiği bir şey yok. Hanımefendi Beyefendi kelimeleriyle dolu kısacık fal. Artı adama dersin ki geçen falda tam tersini söylemiştiniz tutar yorumda azarlar seni falan, fiyatını da artırdı hiç gerek yok.
Gökay: Bir ara buralarda "Gökay geri dönmüş" gibi muhabbetler olunca gaza gelip atmıştım. Anda,geçmişte tek kelime bile tutturamayanlardan.
Binnaz ve Tellwe listem oldukça kabarık hemen geliyorum:)
Ben bir kere baktirdim cok memnun kalmadim cok uzun gelecek bakti 5 yila cikarsa yazarimMerhabalar fal sepetinde medyum gizeme baktıran ve öngörülerini yaşayan var mı acaba?
Aslında yakın gelecek bana daima çıkar iyi falcılarda fakat dediğim gibi sonuç onların dediği gibi olmadı. Şu an bambaşka bir ruh halindeyim üzgün de değilim mutlu da değilim sadece Allahın verdiği iradeyi fallara bağlamamayı öğrendim. Çünkü fallar da benim olaylara reaksiyonlarımı çok değiştirdi.beklenen yorumlar geldi:) M Motherofdragon hiç birinin çıkmamış olmasına üzüldüm.
çok detaylı açıklamışsın çok teşekkür ederim:) cidden ilgimi çekti yağmur son dönemde falı azaltmaya çalışıyorum ama sanırım ilk fırsatta deneyeceğim. İnsanın enerjisinin tuttuğuna inandığı en azından 1 falcı olması çok iyi oluyor:)Simdi canim yagmur konusunda en deneyimli benim sanirim hemen yaziyim sanaben ona ilk tarot attim herkesi tarotla deniyorum cunku ilk falimi da yaklasik 7 ay once attim orda cok olagan bi iliskim vardi ve tahmin edwmeyecgim sekilde egrisi dogrusu o cocugun icini dokmustu cok begenmistim ama tekrar atmicaktim cunku biraz aci gercekle yuzlestirdi beni.. sonra ayrildik o cocukla bikac farkli insanla daha gprustum hepsiyle surecin nasil olcagini bana dogruca anlatti yine sabirli olursan olur dedi bana genel olarak sanirim sabirsiz yapimi da hissetti.. en son aylarda sıklastirmistim fallarimi sonra bana mumkunati olmayan bi sekilde iletisim olcak dedi sen adim at dedi ben bu faldan sonrada baya bi bekledim fallarla hareket etmiyodum cunku ..bi an bi firsat gecti elime bi mesaj attim dedigi gibi biz konusmaya basladik bana eskisi gibi olmaz demisti buna sasirmistim o zaman dinlerken ben adim atarsam o kosar diye dusunuyodum ama dedigi gibi oldu biz eski halimize donmedik ama iletisim oldu.suan yine konusmuyoruz gecenlerde atmistim sen sabit kal o donucek dedi bilmiyorum bu sefer nasil olur.ama karsi tarafin dusuncesini coook iyi dokuyor o anlamda bana cok tatmin edici geliyor . Valla bi kere de param yoktu ucuz da degil yani yagmur 50 lira her fali . Kahve attim onda da kendisi kart acmisti.1 kere de horoskopuna baktirdim ama kahve tarot horoskop ayni bakiyor bence sure de hepsinde uzun .. o anlamda ben kahve at derim neden daha ucuz yani ve ayni bakiyor..bide bu ara attugin icin bence kahve at sure olarak da gunduz atarsan gece bakiyor gece atarsan sabaha karsi bakiyor yani bekletmiyor ama soru cevapta bekletiyor.onda hep siteye yaziyorum soruma bakabilir mi diye :) yine de 2 gun icinde tum fali gondermis oluyor .. benim onla enerjim kimseyle olmadigi kadar tuttu.sadece bir kere cikmadi biseyi bana eylul ayi cok guzel gecicek sonrasinda ayrilcaksiniz demisti ben agustosta ayrildim. Ama pisman olmadim yani o cocukla olmayacakti belliydi son zamanlarindan. Boyle canim uzatmis olabilirim kusura bakma lutfen
Rica ederim canim:))ya bana cok iyi geliyor seka baska falci deniyeyim dedim fama olayini yasadim tamam dedim sonra bir tane varken ona bagli kalayim ama ayni kisiye de cok fazla gondermemeyi en azindan 1.5 ay da bir falan atmayi ogrendim ki bu bile kisa bi sure.. cunku falcinin dengesini de sasiriyorum nesibe de bunu yasamistim onceleri coook iyi bakardi bana son 6 falinda sifir cekti resmen yagmura oyle olmasindan korktugum icin hem masallah cekiyorum hem de arayi acmaya calisiyorum yine de kafam karisirsa ona gidiyorumçok detaylı açıklamışsın çok teşekkür ederim:) cidden ilgimi çekti yağmur son dönemde falı azaltmaya çalışıyorum ama sanırım ilk fırsatta deneyeceğim. İnsanın enerjisinin tuttuğuna inandığı en azından 1 falcı olması çok iyi oluyor:)
S sunshine91 çok uzun diye alıntı yapmak istemedim:)
Canım bu yorumu okur okumaz baktım yağmura ama çevrimdışı. en kısa zamanda deneyeceğim ben de :)
ahhh ahhhh birleşmedi o kalpler ....:)
Çok cahil kalmışım venüs saati ne demek ki ben akşam ezanı yatsı sonrası okuyorum sadece:))Madem siz günlere ve sayılara önem veriyorsunuz o halde nacizane kadınlar için okuma venüs saatinde yapılması daha uygundur ayrıca gezegenlerin açık ve kapalı günlerine dikkat edilmelidir. Başlangıçlar açık günlerde yapılırsa daha hızlı sonuç verir bunu arama motoruna gezegenlerin açık ve kapalı saatleri yazarak arama yapabilirsiniz. Açık günlerde de gezegen saatlerine bakmanız gerekmektedir. Venüs saatini yakalayamazsanız Satürn ve Mars saati dışındaki saatlerde başlayabilirsiniz. Vedud esmasının okuma sayısı 270 Camii esmasının ki ise 157 dir. Bu sayılar en az okunması gereken sayılar olmakla birlikte çokça okunmasında fayda vardır.
Çok uzun bir vade vermiş. Teşekkürler.Ben bir kere baktirdim cok memnun kalmadim cok uzun gelecek bakti 5 yila cikarsa yazarim
:)))) ben de ilk ogrendigimde sasirmistim internette uygulama var bakarsan atiyorum 16.45 18.05 arasi mars saati bu saatte su islerinizi kolayca yaparsiniz seyahete cikmak icin ise dogru bi saat degildir veya ask anlaminda zorlayici bir saattir bu saatte telefonuzdan uzak durun tarzi seyler yaziyor tabi ben ornek verdim ama gun icinde gezegenlerin etkili oldugu saatleri ayirmislar her gunde bu saatler biraz asagi biraz yukari degisiyor ben sadece ders anlaminda denedim. Algilarimin acik oldugu saatlerle orada yazan bilgiler uymustu bi bakabilirsin canim ilgini cekebilirÇok cahil kalmışım venüs saati ne demek ki ben akşam ezanı yatsı sonrası okuyorum sadece:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?