Binnaz Abla

Çok uzun bir vade vermiş. Teşekkürler.
Malesef oyle oldu cunku horoskop atmistim ve ozel biri de yoktu hayatimda o da sanirim ona guvenerek alabilgine yaymis zamani evlencegim kisi tarifi yapmis cocuk sayimi yazmis vsvs ha dogru da olabilir de bu coook gelecek yani o gune cikcagim bile mechul
 

Aslında yakın gelecek çıkması da yeter çünkü cidden çok ileri gelecek saçmalıyor kimler beni kimlerle evlendirdi onları okuyorum geçiyorum ama mesela bazıları diyor ki bu adamla olmayı seçersen böyle olur ya da bu durumda böyle olur diye ihtimaller üzerinden gitmeleri daha iyi geliyor bana kendi irademizin olayları her zaman etkileyeceği bir gerçek
 
BİNNAZ:

Esin Güven: İlk baktırdım dedim ki "oha kadın bilmiş" sonra fark ettim ki bana bildiği şeyler daha önce Hülya Demirle konuştuğum şeyler artı yazım tarzları falan da bire bir aynı. Aynı kişi değiller fakat paslaşıyorlar. Kadında 15 gün vade verme takıntısı var asla değişmiyor:) Hülya Demirden kopya çektiği için kendi fallarım hakkında daha fazla yorum yapamayacağım 2 kez baktırdım.

Eylül Acar: Bu ablanın ruh haline ve senin şans eseri seçtiğin kartlara bakar yorumu. His yok tamamen kart yorumcusu. Ne seçtiğine bakar alacağın yorum.

Fahriye Işıksaçan: Bu piyasada daha yeniyken duygularımla oynayan zalım kadın:)) Telefonda ya da canlı sohbet bakar ki ağzından laf alsın bir de burçlara göre yorum yapar ama eğer öncesinde Firuze Aydına baktırdıysanız bunların hiçbirine gerek kalmaz oradaki falı size satar.

Firuze Aydın: O zamanlar daha toyum tabi katinadan adamın mesleğini memleketini falan bilince saf saf telefonda diyorum ki "inanamıyorum ben böyle fal görmedim" sonra aklıma bu Fahriye geldi gittim 2sine de çapraz sorgu gibi fal attım düştüler. Anladım ki paslaşıyorlar. Binnaz da Firuzenin sayfasında olumsuz yorumumu yayınlamadı yani bu ikisinden uzak durun bence.

Gizem Sitare: Bu kadına yıllar önce rüya yorumlatmıştım geçenlerde yine rüya attım dedi ki tarot at detaylandıralım. Ben de saf saf attım kadının en pahalı falı tarot tabi Şimdi hakkını yemeyeyim fena değildi tespitler ama gelecek şimdiden patladı bile çünkü yeni kişi için çok olumlu konuşmuştu adam ortada yok

Gonca Polat: Yine binnaz canlı sohbetlerinde hayatımın komik diyaloglarından birini yaşadığım bir falcıdır kendisi.
Kadın diyor ki bana sen bunun annesinden çok çekeceksin evleneceğiniz zaman falan filan. Dedim ki iyi de bizim meselemiz bu değil ne evlenmesi? Kem Küm etti ben de kapattım. Seveni çok da sanki insan psikolojisi ve ilişki senaryolarına hakim de oradan yürüyormuş gibi geliyor. Atacaksanız da detaylı soru sormayın. Ben sormadım apıştı kaldı işte.

Hilal Mutlu: Param batıyor, iki pembe fal dinleyeyim kendime geleyim diyorsanız atın. Detay yok ortada bir kere fal yok ama her şey harika olacak:))
 

canım tabi fal enerji meselesi hiç kendini kötü hissetme zaten olur ya da olmaz bunu bilerek atıyoruz hepimiz:)
 
Bir yolun var da bende fal paylaşımı yapıldığını düşünüyorum bana da Fama ve Sema aynı içerikle aynı tip kişiyi tarif ederek aynı detayları verdi.

Fama tek farkla ex kişi iletişimi olcak dedi. Dediği zaman dilimi geçeli çok oldu. Bi de çocukla her yerden sildik engelledik birbirimizi ortak arkadaşta yok napcak da ulaşcak bende merak ediyorum Ha belki işyerime mektup atar
 
BİNNAZ:

Hülya Demir: Bu kadın bana ilk falında öyle efsaneler verdi ve gelecekte günü gününe verdiği imkansız görünen tarih öyle nokta atışlı tuttu ki her seferinde bu sefer olacak diye 6-7 tane fal attım ama maalesef patladı. İlk falda iyi de sonra mı bozuyor yoksa ilk falı tesadüf müydü onu bilemiyorum ama kötü bir falcı değil ucuzken denenebilir.

Hüma Bal: Sesli bakması isabet oldu bence tam insanın o an ki ruh haline hitap eden bir ses tonu,hitabeti var. Kartları çektiğini duyuyorsunuz. Hümada da Allah var bir 10 tane falan falım vardır. Asla boş bir falcı değil anda hep iyidi ve bana gelecekte harfiyen çıkan falları da oldu. Yakın zamanda baktırdım falın başını dinleyince "klasik Hüma pambe bakmış yine gitti 52.5" demiştim ama sonunda hiç fikri olmayan bir konuda acayip tespitler yapmış ağzım açık kaldı. Katinada en iyi diyebilirim çünkü asla kart yorumcusu değil.

Kemal Devrim: Pembeci olduğu gözümde kesin olan falcılardan ama bana günü gününe çok defa tarih tutturmuştur fakat şöyle bir sorun var o tarihlerden sonra olaylar hiç dediği gibi olmadı. Buna rağmen baktırır mıyım? Evet tarihlerle alakalı bir merakım varsa baktırırım çünkü garip bir şekilde biliyor.

Kesira Sirel: Bence bu kadın işini ciddiye alıyor boş bir falcı da değil de seçtiğiniz kartlara bağlı kalması kötü oluyor çünkü ben online seçilen kartlara enerjimizin geçtiğini düşünmüyorum. Kendi açılım yapsa ara sıra denerim bile ama bence gerek yok şu durumda.

Maya Demir: Bu kadın Binnazda esrarına erişemediğim tek falcı. Bakıyorum ne topikte konuşuluyor ne çevremde popüler ama sistemi açtığı an saniyesinde 5-6 kişi doluyor ve bu benim bildiğim sırf 1 senedir böyle. İlk falında -ııı -şeeyy demesinden hiçbir halt anlamamıştım elimde falcı kalmayınca tekrar denedim yeni birini görmüş de o da çok övmüştü yenisini patladı:) Tespitleri falan çok zayıf bence hiç gerek yok.

Meral Saydam: Yine 2012 ya da 2013 te baktırmıştım sanırım buralarda falcı falan yoktu pek. O an söyledikleri o kadar hoşuma gitmişti ki kelimesi dahi çıkmadı:)

Müge Aydın: Gıcık olduğum direkt evlendiren falcı güruhundan kendisi. Katinası çıkmamasına rağmen buralarda övülünce kahvesini de denedim kesin ayrıldığımız kıyametlerin koptuğu dönemde evlilik falan diyip kafamın tasını attırdı iade aldım iyi ki de almışım hiçbir dediği de çıkmadı.

Nehir Ateşoğlu: Hakkındaki yorumları hayretlerle okuduğum falcılardan biri de kendisidir. Ben bir adam görüyorum da bu eskisi mi? yenisi mi? yoksa bambaşka biri mi sen anla falan diyor,tüm alfabeyi sayıyor, bir öngörüsü de tutmadı ha tutanlar da var keşke bana da tutsa ne güzel ucuz ama ben hiç beğenmiyorum öyle ucu açık fal bakılmaz bence.



 
Hangi site yada link verebilirmisin bana canım:)
 
BİNNAZ:

Özlem Saral: Yaşını başını almış bir teyzemize benziyordu çok sık girmeyen bir tip olunca da online görünce atayım dedim. Tek bir anlık tespiti doğru değil,tamamen kartlara bağlı bir kart anlamı okuyucusu.

Pelin Bilge Özdoğru: Bu kadına fal baktırdığımı hatırladıkça kendimi tokatlamak istiyorum. Telefonda fal bakıp duruma göre yorum yapanlardan. bana dedi ki "senden adım bekliyor" durum böyle böyle asla atmam dedim bu sefer de "sakın bir adım atma kartlar öylr gösteriyor" diyor bana

Sahra Buhari: Bu teyze arkadaki müzikle ruhumu sömürdü ya zaten hiçbir dediği tutmadı bir de saçma sağan konuşup sinirlerimi oynatmıştı. Olumsuz konuştu da o olumsuzluk onun dediği şekilde olmadı yani boşuna enerjimi düşürdü.

Selin İmer: "sevdiğinle bir teknede ilerliyorsunuz sanki o tekne alabora olmuş el yordamıyla birbirinizi arıyorsunuz" derken -Jaackk diye bağıracaktım. Yani beğeneni çok fazla demek ki boş değil fakat bana tespitler de öngörüler de tutmadı. O anlatım tarzı da beni cidden çok fazla sıktı.

Selma Aydın: Pembeler Kraliçesi:)) tespit yapmaz hiç toğun ağzına girmez güzel güzel pembe hikayeler yazar dili de iyi bence oradan götürüyor olayı yoksa falcı falan değil.

Seray Öz: Bu kız eski sevgilinizin arkasından sallayan komşunun evde kalmış kızı bence. "Köpppekk gibi geleceekk" demişti nabza göre şerbet verip iyi falcı takılanlardan. Tesptiler de uyduruktu zaten.

Serkan Arslan: Ya abicim sen o fiyata nasıl fal bakıyorsun? diyecektim denmiyor tabi. Tamamen pembeci, hiçbir tespiti doğru değil, telefonda bakanlara zaten gıcığım bu abi komple sohbet ediyor.

Şevval Erdal: Cılkını çıkarmak adlı çalışmalarımdan biri de Şevvaldir mesela. Eskiden beri çok giderim ona kadın ciddi falcı ve özenli. Bana ve çevreme öngörüleri de tutar ama olaya vakıf oldu mu başlıyor kafasına göre yorum yapmaya. Son falını iade aldım gıcık oldum tekrar da gitmem. Yani bana da başka biri varsa geleli 2 hafta olmadı o zaman niye söylemedin? ben söyledikten sonra senaryo değiştirdi.
 
Sezgi Candan: Yaklaşık 20 fal baktırdım Herkese tutmayabilir ama bana ara sıra patladığı olsa da onun anda ince ince verdiği detaylar yeter ki gelecekte de tıkır tıkır çıkar bana öngörüleri. Herkes eskisiyle pembe senaryo çizerken tamam Sezgi de o an sonunu bu kadar kötü görmedi ama hem o tarafta ki kızı hem benim karşıma çıkacak yeni kişiyi hem de benim bu yeni kişiyle olmayacağımı da bildi ki ben yenisinden bahsedince diğer falcılar hep birden ağız değiştirip yeni kişiyi beyaz atlı prensim falan ilan etmişti.
Başkasına hiç çıkmaz, anda bile tutmaz orasını bilemem ama bizim enerjimiz inanılmaz tutuyor.

Tuana Akın: Geçenlerde bu kadının 50 liraya yükseldiğini görünce taşikardi geçirdim. Benim falımda burçtan yürümek dışında tek bir tespit yoktu gelecek için de 7 ay falan vermiş yani nesi 50 lira

Tuğba Akkkaya: 5 lirayken deneyip "Bizimla değilsın" demiştim. Aşırı sorudan yürüyor ki ben fal baktığını,hissiyat kattığını falan da hiç sanmıyorum nedense.

Yağmur Tekin: Bir 4 yıldızı kalbime kalbime saplanan binnaz yorumcusu da bu Yağmur. Öyle kafasından kısacık bir ilişki senaryosu uydurur, sorsan herkese kanı ısınmıştır, herkese melek kartı çeksindir. Böyle aşırı cevindirik,sevecen takılan tiplere gıcığım zaten. 50 liraya fal bakıyorsan ciddiye al yani.

Zeren Yıldız: Bu teyze de tutup duru görü falan yazıyor duvarına ne görüsü ya. Daha yeni tanışmışım adamla gelinlik giydirdi bana. Zaten Binnazda sürekli online olan falcılardan bir hayır beklemeyin bence.

Zeynep Aksu: Yani bu Zeynep Abladan çok ümitliydim nedense ama telefonda konuşup duruma göre yorum yaptı,verdiği tarih zaten çıkmadı. Zaten bence telefonda fal bakanlardan da çok hayır beklemeyin hadi alternatif sunarsa neyse de (asenat hariç) sadece telefonda fal bakanlar bence ağızdan laf almak için öyle bakıyor.
Şimdi üzerime saldırmayın yine Asenata sık baktıranlar niye asenat hariç dediğimi biliyorlar; çünkü asenat artık yoğunluktan giremediğini bu yüzden baktığında da telefonda baktığını söylüyor.
Şu an kafa bulamacı falan yaşıyorum tellweyi de yarın yazarım:)
 

yagmur'u hic online göremedim sitede baska onerecegin biri var mı?
 
M Motherofdragon öncelikle tesekürler tek tek yazmissin :) Bu arada kac yildir online fal baktiriyorsun? Bir coguna baktirmadim hatta en fazla 3tür. Kac gündür acaba Hülya Demiri denesem mi diye düsünmüstüm ama yorumundan sonra vazgectim. Hüma keske sonuclari pembeye baglamasa cünkü ben kendisini yakin gelecekte ciddi anlamda basarili buluyorum
 

Ayni sey insan bazen guluyor cunku acilar ustuste geliyor ben anladim elifsude yi. her aci ayni tepkide gelmiyor insan kitleniyor tas kesiliyor yoksa ozu ayni kaliyor ..ben vefattan sonra tas kesildim mesela guldun guldurdum insanlari..zira sevgilimin buyuk bu acisi var o da ondan sonra bana tas kesildi gibi....acilar ve tepkiler degisiyorrr
S sunshine91 pismanperi @Elifsude1453
 
M Motherofdragon emeğine sağlık sekaa.
Elif Hanzede canı nasıl isterse öyle yorumluyor mesela bana baktığı fal cok iyidi kendi kartlarıyla açmıstı benim açılımım yanlıştı hislerini söyleyip hic demediğim şeyleri bildi fakat arkadaşıma 2 cümle söylemiş abartmıyorum 15 kez tekrarlamıştı
Nehir bana da aynen öyleydi sana şimdi birini söylücem eskisi mi yenisi mi ben bilmem artık falan demişti ne yani bu para veriyoruz sonucta
Şevval iyi ama tam yorumlamıyor bi bunları yaşa sonra tekrar değerlendiririzbakarım demişti bana
Sezgiyi kişisel olarak severm ama gel gelelim bana geçen sene ağustosta baktığı fal hiç çıkmamıştı ki şoklar içinde okumuştum falı belki ikinci falı cıkar gelir yazarım buraya inş :)))
Mayanın hayranları çok yüksek ama topikte kimse konusmuyor şaşıyorum. falından hiçbir şey anlamadım bir şeyler cok güzsl bir şeyler düzene girmeli bir şeyler diyip diyip durdu alakasız cümleler 20 kez dinledim anlmak için ama yakın gelecek çıktı, bana da yeni birini gördü övdü baya demekki herkese görüyor o kişiyi :)))
 

Benim tepkilerimide cok etkiliyor fallar iyuzden karar verdim sadece kendi hissettigim gibi davrancam adama artik..anda hep cikiyorsa ne guzel sonuc olmadi derken ne olmadi tamtersi mi oldu sonucta hicbirinin mi dedigi cikmadi
 
Çok çok teşekkürler henüz çıkan falım patlayan falım yok...olursa yazarım..Çünkü sizin kadar fal atmadım..yavaş yavaş sindire sindire:))
 



Sekacim Byv dekiler ve falsepeti varsa denediklerin rica ederim.Tellwe bence hepsi tirt ta neyse .
 
Şu an kafa bulamacı falan yaşıyorum tellweyi de yarın yazarım:)
Çok çok teşekkürler henüz çıkan falım patlayan falım yok...olursa yazarım..Çünkü sizin kadar fal atmadım..yavaş yavaş sindire sindire:))
ben de keşke bu kadar çok baktırmasaydım beğendiğim falcıya en az 10 kere gittim,sürekli kimi gördüysem denedim. Falı tamamen bırakmayı isterdim ama sanırım yapamayacağım:)
 
aslında 2012 den beri ama bu liste tam olarak son 1 senede kabardı yoksa eskiden 1 fal atardım 1 sene daha aklıma gelmezdi belki baktırmak. Hümayı ciddi ciddi beğeniyorum ama sonuç konusunda hepimiz aynı fikirdeyiz işte:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…