Malesef oyle oldu cunku horoskop atmistim ve ozel biri de yoktu hayatimda o da sanirim ona guvenerek alabilgine yaymis zamani evlencegim kisi tarifi yapmis cocuk sayimi yazmis vsvs ha dogru da olabilir de bu coook gelecek yani o gune cikcagim bile mechulÇok uzun bir vade vermiş. Teşekkürler.
Aslında yakın gelecek bana daima çıkar iyi falcılarda fakat dediğim gibi sonuç onların dediği gibi olmadı. Şu an bambaşka bir ruh halindeyim üzgün de değilim mutlu da değilim sadece Allahın verdiği iradeyi fallara bağlamamayı öğrendim. Çünkü fallar da benim olaylara reaksiyonlarımı çok değiştirdi.
Gece aciyor ya aksam uzerine dogru aciyor ama birakip gidiyor sonra gece gelenlere bakiyor cunku gunduz attigimda da yine ayni saatte bakmisti kizlar ucreti fazla oyuzden siz memnun kalmazsaniz ben kendimi cok kotu hissederim en azindan kahveyle denerseniz daha uygun .ama dilegim de o ki insallah memnun kalirsiniz eger enerjileriniz tutarsa iyi olur cunku uzun dolu bakiyor..ben forumda bikac kisinin de enerjisinin tutmadigini okumustum. Oyuzden ilk fali icin 50 lira gitmesin derim :/ insallah deneyip memnun kalirsiniz ya yoksa kendimi cok hissedicem bosa gitti paraniz diye
Hangi site yada link verebilirmisin bana canım:):)))) ben de ilk ogrendigimde sasirmistim internette uygulama var bakarsan atiyorum 16.45 18.05 arasi mars saati bu saatte su islerinizi kolayca yaparsiniz seyahete cikmak icin ise dogru bi saat degildir veya ask anlaminda zorlayici bir saattir bu saatte telefonuzdan uzak durun tarzi seyler yaziyor tabi ben ornek verdim ama gun icinde gezegenlerin etkili oldugu saatleri ayirmislar her gunde bu saatler biraz asagi biraz yukari degisiyor ben sadece ders anlaminda denedim. Algilarimin acik oldugu saatlerle orada yazan bilgiler uymustu bi bakabilirsin canim ilgini cekebilir
Kizlar binnaz abla'daki Ada Balci'ya baktiran var mi?
Malesef oyle oldu cunku horoskop atmistim ve ozel biri de yoktu hayatimda o da sanirim ona guvenerek alabilgine yaymis zamani evlencegim kisi tarifi yapmis cocuk sayimi yazmis vsvs ha dogru da olabilir de bu coook gelecek yani o gune cikcagim bile mechul
yaa önce bi oku en basta ben yazdm buraya yasadgm acıları kader vs S sunshine91Dasdar konuştuk .... Gülünecek acılar da yasadık Merak etme... Şimdi gülüyorum ben buna Niye üzüldüm dye... Hemen bi laf sokuşturmaya griyo mllet...
Aslında yakın gelecek bana daima çıkar iyi falcılarda fakat dediğim gibi sonuç onların dediği gibi olmadı. Şu an bambaşka bir ruh halindeyim üzgün de değilim mutlu da değilim sadece Allahın verdiği iradeyi fallara bağlamamayı öğrendim. Çünkü fallar da benim olaylara reaksiyonlarımı çok değiştirdi.
Çok çok teşekkürler henüz çıkan falım patlayan falım yok...olursa yazarım..Çünkü sizin kadar fal atmadım..yavaş yavaş sindire sindire:))Sezgi Candan: Yaklaşık 20 fal baktırdımHerkese tutmayabilir ama bana ara sıra patladığı olsa da onun anda ince ince verdiği detaylar yeter ki gelecekte de tıkır tıkır çıkar bana öngörüleri. Herkes eskisiyle pembe senaryo çizerken tamam Sezgi de o an sonunu bu kadar kötü görmedi ama hem o tarafta ki kızı hem benim karşıma çıkacak yeni kişiyi hem de benim bu yeni kişiyle olmayacağımı da bildi ki ben yenisinden bahsedince diğer falcılar hep birden ağız değiştirip yeni kişiyi beyaz atlı prensim falan ilan etmişti.
Başkasına hiç çıkmaz, anda bile tutmaz orasını bilemem ama bizim enerjimiz inanılmaz tutuyor.
Tuana Akın: Geçenlerde bu kadının 50 liraya yükseldiğini görünce taşikardi geçirdim. Benim falımda burçtan yürümek dışında tek bir tespit yoktu gelecek için de 7 ay falan vermiş yani nesi 50 lira
Tuğba Akkkaya: 5 lirayken deneyip "Bizimla değilsın" demiştim. Aşırı sorudan yürüyor ki ben fal baktığını,hissiyat kattığını falan da hiç sanmıyorum nedense.
Yağmur Tekin: Bir 4 yıldızı kalbime kalbime saplanan binnaz yorumcusu da bu Yağmur. Öyle kafasından kısacık bir ilişki senaryosu uydurur, sorsan herkese kanı ısınmıştır, herkese melek kartı çeksindir. Böyle aşırı cevindirik,sevecen takılan tiplere gıcığım zaten. 50 liraya fal bakıyorsan ciddiye al yani.
Zeren Yıldız: Bu teyze de tutup duru görü falan yazıyor duvarına ne görüsü ya. Daha yeni tanışmışım adamla gelinlik giydirdi bana. Zaten Binnazda sürekli online olan falcılardan bir hayır beklemeyin bence.
Zeynep Aksu: Yani bu Zeynep Abladan çok ümitliydim nedense ama telefonda konuşup duruma göre yorum yaptı,verdiği tarih zaten çıkmadı. Zaten bence telefonda fal bakanlardan da çok hayır beklemeyin hadi alternatif sunarsa neyse de (asenat hariç) sadece telefonda fal bakanlar bence ağızdan laf almak için öyle bakıyor.
Şimdi üzerime saldırmayın yine Asenata sık baktıranlar niye asenat hariç dediğimi biliyorlar; çünkü asenat artık yoğunluktan giremediğini bu yüzden baktığında da telefonda baktığını söylüyor.
Şu an kafa bulamacı falan yaşıyorum tellweyi de yarın yazarım:)
Sezgi Candan: Yaklaşık 20 fal baktırdımHerkese tutmayabilir ama bana ara sıra patladığı olsa da onun anda ince ince verdiği detaylar yeter ki gelecekte de tıkır tıkır çıkar bana öngörüleri. Herkes eskisiyle pembe senaryo çizerken tamam Sezgi de o an sonunu bu kadar kötü görmedi ama hem o tarafta ki kızı hem benim karşıma çıkacak yeni kişiyi hem de benim bu yeni kişiyle olmayacağımı da bildi ki ben yenisinden bahsedince diğer falcılar hep birden ağız değiştirip yeni kişiyi beyaz atlı prensim falan ilan etmişti.
Başkasına hiç çıkmaz, anda bile tutmaz orasını bilemem ama bizim enerjimiz inanılmaz tutuyor.
Tuana Akın: Geçenlerde bu kadının 50 liraya yükseldiğini görünce taşikardi geçirdim. Benim falımda burçtan yürümek dışında tek bir tespit yoktu gelecek için de 7 ay falan vermiş yani nesi 50 lira
Tuğba Akkkaya: 5 lirayken deneyip "Bizimla değilsın" demiştim. Aşırı sorudan yürüyor ki ben fal baktığını,hissiyat kattığını falan da hiç sanmıyorum nedense.
Yağmur Tekin: Bir 4 yıldızı kalbime kalbime saplanan binnaz yorumcusu da bu Yağmur. Öyle kafasından kısacık bir ilişki senaryosu uydurur, sorsan herkese kanı ısınmıştır, herkese melek kartı çeksindir. Böyle aşırı cevindirik,sevecen takılan tiplere gıcığım zaten. 50 liraya fal bakıyorsan ciddiye al yani.
Zeren Yıldız: Bu teyze de tutup duru görü falan yazıyor duvarına ne görüsü ya. Daha yeni tanışmışım adamla gelinlik giydirdi bana. Zaten Binnazda sürekli online olan falcılardan bir hayır beklemeyin bence.
Zeynep Aksu: Yani bu Zeynep Abladan çok ümitliydim nedense ama telefonda konuşup duruma göre yorum yaptı,verdiği tarih zaten çıkmadı. Zaten bence telefonda fal bakanlardan da çok hayır beklemeyin hadi alternatif sunarsa neyse de (asenat hariç) sadece telefonda fal bakanlar bence ağızdan laf almak için öyle bakıyor.
Şimdi üzerime saldırmayın yine Asenata sık baktıranlar niye asenat hariç dediğimi biliyorlar; çünkü asenat artık yoğunluktan giremediğini bu yüzden baktığında da telefonda baktığını söylüyor.
Şu an kafa bulamacı falan yaşıyorum tellweyi de yarın yazarım:)
ben de keşke bu kadar çok baktırmasaydım beğendiğim falcıya en az 10 kere gittim,sürekli kimi gördüysem denedim. Falı tamamen bırakmayı isterdim ama sanırım yapamayacağım:)Çok çok teşekkürler henüz çıkan falım patlayan falım yok...olursa yazarım..Çünkü sizin kadar fal atmadım..yavaş yavaş sindire sindire:))
aslında 2012 den beri ama bu liste tam olarak son 1 senede kabardı yoksa eskiden 1 fal atardım 1 sene daha aklıma gelmezdi belki baktırmak. Hümayı ciddi ciddi beğeniyorum ama sonuç konusunda hepimiz aynı fikirdeyiz işte:)M Motherofdragon öncelikle tesekürler tek tek yazmissin :) Bu arada kac yildir online fal baktiriyorsun? Bir coguna baktirmadim hatta en fazla 3tür. Kac gündür acaba Hülya Demiri denesem mi diye düsünmüstüm ama yorumundan sonra vazgectim. Hüma keske sonuclari pembeye baglamasa cünkü ben kendisini yakin gelecekte ciddi anlamda basarili buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?