- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
ben mesela son iletişimde kendimi geri çektim arayan o olmasına rağmen ve bunu tamamen gazla yaptım şu an pişmanım ama olan oldu artık. Fallar kesinlikle doğal davranış durumumuzu değiştiriyorlar.Benim tepkilerimide cok etkiliyor fallar iyuzden karar verdim sadece kendi hissettigim gibi davrancam adama artik..anda hep cikiyorsa ne guzel sonuc olmadi derken ne olmadi tamtersi mi oldu sonucta hicbirinin mi dedigi cikmadi
Fal tecrübelerimi yazacağıma dün için söz vermiştim ama bazı koşullardan dolayı bugüne kaldı.
FALALEM:
Gizem Hatun: Geysu olduğuna neredeyse eminim diyebilirim ama aynı kişiyse de değilse anda iyi falcılardan. Gelecekte ucundan kuyusundan bile çıkmadı onun ön gördüğü 2 ay sürecinde biz 10 kere ayrılıp barıştık.
Banu Doğru: Fal tarihimdeki en dandik fallardan biri. Anda bile tek kelime tutturamadı o kadar alakasızdı ki başkalarına da sallayıp tutturuyor bence. Arkadaşlarınız aranızı bozuyor falan demiş ortak arkadaşımız yok:)
FAL SEPETİ:
Dennis: yine baktırdığım en berbat fallardan biriydi, olumsuz kasmıştı anda bile doğru değildi o anda gelecekte de çıkmamıştı zaten.
İzmirli Katina: Bu abla seçtiğiniz kartların katina kitabındaki anlamları tek tek yorumluyor size, fal adına bir şey bildiğini sanmıyorum. Bana sevgiline macun yedir falan demiş
Hale Yıldırım: Bence anda iyi sayılabilecek bir falcı ama @_Makaron_ a süper bir fal bakmışken benimki daha yüzyseldi. Gelecekte patladı.
BİRYOLUNVAR:
Fama: 1 i astroloji olmak üzere 10 tane falan fal baktırmışımdır(gerisi kahve) anda kimsenin göremediği şeyler görür. Astrolojisine para vermeyin hiçbir özelliği yok. Gelecekte genellikle çıkmadı 1 falı hariç o da tastamam çıkmıştı.
Falcı Sema: Müdavimi olduğum falcılardandır ama o da gelecekte sadece 1 kez çıktı. Zaten Fama ve Semaya baksan şu an nişanlıydım yazarken bile gülüyorum:)) Anda iyi bence ona da rahat 7-8 kez baktırmışımdır. Katinası da kahvesi de fena değil.
**** BYV de aynı kişi ya da paslaşıyorlar yorumları tamamen doğru bire bir deneyimledim. Son yaşadığım olaya 1-2 hafta kala Fama da Sema da olumluydu ne bende ne onda başkasını görmemişlerdi. Olaylardan sonra Famaya detay verdim olumsuza döndü eskisiyle alakalı. Semaya detay vermeden baktırdım Famaya soruda söylediklerimi aynen bana söylemiş. Semayı az çok tanıdım boş falcı değildir ama o kadar detay hiç hiç vermez kesin paslaşıyorlar.
Saraylıhanım: Bu kızcağıza özelden baktırdım aslında iyi bir insana benziyor ama kötü bir falcı. Gelecekten beklentim yok ama anda tuttursaydın bari. Sevgilimle sorunlarım, benim hayatıma dair ne varsa asla tutturamadı. 17 dakikalık falan bir hikaye yollamıştı zaten yarısını dinleyemedim bile.
Falcı Aylin: Anda ehh gelecekte tamamen patlak yani bu da sempatik bir ablamız da falı beni asla tatmin etmiyor. Kahvede de katinada da denedim. Anda bile sürekli Bilmiş mi ki? oluyorum.
Serkan Tek: Hayatımda gördüğüm en kaprisli online falcı. 3-4 kez baktırdım ahım şahım bildiği bir şey yok. Hanımefendi Beyefendi kelimeleriyle dolu kısacık fal. Artı adama dersin ki geçen falda tam tersini söylemiştiniz tutar yorumda azarlar seni falan, fiyatını da artırdı hiç gerek yok.
Gökay: Bir ara buralarda "Gökay geri dönmüş" gibi muhabbetler olunca gaza gelip atmıştım. Anda,geçmişte tek kelime bile tutturamayanlardan.
Binnaz ve Tellwe listem oldukça kabarık hemen geliyorum:)
Sekacim Byv dekiler ve falsepeti varsa denediklerin rica ederim.Tellwe bence hepsi tirt ta neyse .
ben mesela son iletişimde kendimi geri çektim arayan o olmasına rağmen ve bunu tamamen gazla yaptım şu an pişmanım ama olan oldu artık. Fallar kesinlikle doğal davranış durumumuzu değiştiriyorlar.
yanlış anlamazsan çok fazla kendi ilişkimden burada bahsetmek istemiyorum ama kendini değersiz hissetmediğin sürece daima içinden geleni yap, keskin kararları anlık verme eksilerini artılarını düşün çünkü ben son yaptığım hamleyi tamamen gaza gelerek yaptım ve pişmanım. Kendi içinden geleni yapıp olumsuz sonuç alsan en azından pişmanlık duymazsın.Inan bunu yazman cok faydali oldu bana cunku bu topicte bilirler ben fal etkisinde kalip adama zit gidiyordum hep sonuc bigun kusuz bigun barisik..falcilar hep olumsuz konusuyorlar "sizin bi sonunuz yok cook uzulcen" seklinde yorum yaparlarsa insan tabbi geri cekiliyor kendisi olamıyor..artik hislerimi yasiyacagim sadece ama bi durum daha var canim..tavsiye dinledinmi hic falcilarin ve uydu mu iliskinize...mesela bana az geri adim at diyolar ama ben adamimi taniyorum ilgiyi seviyo bu adam ondan atsam geri adim belkide iliski bitcek neyapayim tecrube?
yanlış anlamazsan çok fazla kendi ilişkimden burada bahsetmek istemiyorum ama kendini değersiz hissetmediğin sürece daima içinden geleni yap, keskin kararları anlık verme eksilerini artılarını düşün çünkü ben son yaptığım hamleyi tamamen gaza gelerek yaptım ve pişmanım. Kendi içinden geleni yapıp olumsuz sonuç alsan en azından pişmanlık duymazsın.
Ben hep içimden geleni yaparım pişman olsam bile..yanlış anlamazsan çok fazla kendi ilişkimden burada bahsetmek istemiyorum ama kendini değersiz hissetmediğin sürece daima içinden geleni yap, keskin kararları anlık verme eksilerini artılarını düşün çünkü ben son yaptığım hamleyi tamamen gaza gelerek yaptım ve pişmanım. Kendi içinden geleni yapıp olumsuz sonuç alsan en azından pişmanlık duymazsın.
Ben hep içimden geleni yaparım pişman olsam bile..
Bende bırakamıyorum ekim ayında çok çok harcadığımı fark edince bi fren yaptım canım..Güvendiğim falcılar artık belli..Ara ara atıyorum kendim katina aldım ona da bakıyorum..En azından pembe yorum duymatansa kendim yorumluyorum çat pat kendimce.....Kahve falı içinse sezgi ve geysu yetiyor şimdilik..Şu an kafa bulamacı falan yaşıyorum tellweyi de yarın yazarım:)
ben de keşke bu kadar çok baktırmasaydım beğendiğim falcıya en az 10 kere gittim,sürekli kimi gördüysem denedim. Falı tamamen bırakmayı isterdim ama sanırım yapamayacağım:)
Evet kesinlikle yaşasın boğa burcuyasasin boga burcu
aslında 2012 den beri ama bu liste tam olarak son 1 senede kabardı yoksa eskiden 1 fal atardım 1 sene daha aklıma gelmezdi belki baktırmak. Hümayı ciddi ciddi beğeniyorum ama sonuç konusunda hepimiz aynı fikirdeyiz işte:)
Kesira sirel bana çok soğuktu burda olumsuz olsada söylüyor dendi..Kadın olumsuzdu ama öyle böyle değil sırf tavsiye vermiş yahu benim sorumu bile cevaplamamış ki..Ki kart aldıktan sonra çok büyük bi detayı atlamış bunun yüzünden büyük bi hata yaptım ben...Asla tavsiye etmiyorum asla..BİNNAZ:
Hülya Demir: Bu kadın bana ilk falında öyle efsaneler verdi ve gelecekte günü gününe verdiği imkansız görünen tarih öyle nokta atışlı tuttu ki her seferinde bu sefer olacak diye 6-7 tane fal attım ama maalesef patladı. İlk falda iyi de sonra mı bozuyor yoksa ilk falı tesadüf müydü onu bilemiyorum ama kötü bir falcı değil ucuzken denenebilir.
Hüma Bal: Sesli bakması isabet oldu bence tam insanın o an ki ruh haline hitap eden bir ses tonu,hitabeti var. Kartları çektiğini duyuyorsunuz. Hümada da Allah var bir 10 tane falan falım vardır. Asla boş bir falcı değil anda hep iyidi ve bana gelecekte harfiyen çıkan falları da oldu. Yakın zamanda baktırdım falın başını dinleyince "klasik Hüma pambe bakmış yine gitti 52.5" demiştim ama sonunda hiç fikri olmayan bir konuda acayip tespitler yapmış ağzım açık kaldı. Katinada en iyi diyebilirim çünkü asla kart yorumcusu değil.
Kemal Devrim: Pembeci olduğu gözümde kesin olan falcılardan ama bana günü gününe çok defa tarih tutturmuştur fakat şöyle bir sorun var o tarihlerden sonra olaylar hiç dediği gibi olmadı. Buna rağmen baktırır mıyım? Evet tarihlerle alakalı bir merakım varsa baktırırım çünkü garip bir şekilde biliyor.
Kesira Sirel: Bence bu kadın işini ciddiye alıyor boş bir falcı da değil de seçtiğiniz kartlara bağlı kalması kötü oluyor çünkü ben online seçilen kartlara enerjimizin geçtiğini düşünmüyorum. Kendi açılım yapsa ara sıra denerim bile ama bence gerek yok şu durumda.
Maya Demir: Bu kadın Binnazda esrarına erişemediğim tek falcı. Bakıyorum ne topikte konuşuluyor ne çevremde popüler ama sistemi açtığı an saniyesinde 5-6 kişi doluyor ve bu benim bildiğim sırf 1 senedir böyle. İlk falında -ııı -şeeyy demesinden hiçbir halt anlamamıştım elimde falcı kalmayınca tekrar denedim yeni birini görmüş de o da çok övmüştü yenisini patladı:) Tespitleri falan çok zayıf bence hiç gerek yok.
Meral Saydam: Yine 2012 ya da 2013 te baktırmıştım sanırım buralarda falcı falan yoktu pek. O an söyledikleri o kadar hoşuma gitmişti ki kelimesi dahi çıkmadı:)
Müge Aydın: Gıcık olduğum direkt evlendiren falcı güruhundan kendisi. Katinası çıkmamasına rağmen buralarda övülünce kahvesini de denedim kesin ayrıldığımız kıyametlerin koptuğu dönemde evlilik falan diyip kafamın tasını attırdı iade aldım iyi ki de almışım hiçbir dediği de çıkmadı.
Nehir Ateşoğlu: Hakkındaki yorumları hayretlerle okuduğum falcılardan biri de kendisidir. Ben bir adam görüyorum da bu eskisi mi? yenisi mi? yoksa bambaşka biri mi sen anla falan diyor,tüm alfabeyi sayıyor, bir öngörüsü de tutmadı ha tutanlar da var keşke bana da tutsa ne güzel ucuz ama ben hiç beğenmiyorum öyle ucu açık fal bakılmaz bence.
Nehir ateşoğlu verdiği vadeye daha var ama nokta atışı bişey bildi ki bakalım gerçek olucak mı diye meraktayım:)Kesira sirel bana çok soğuktu burda olumsuz olsada söylüyor dendi..Kadın olumsuzdu ama öyle böyle değil sırf tavsiye vermiş yahu benim sorumu bile cevaplamamış ki..Ki kart aldıktan sonra çok büyük bi detayı atlamış bunun yüzünden büyük bi hata yaptım ben...Asla tavsiye etmiyorum asla..
yanlış anlamazsan çok fazla kendi ilişkimden burada bahsetmek istemiyorum ama kendini değersiz hissetmediğin sürece daima içinden geleni yap, keskin kararları anlık verme eksilerini artılarını düşün çünkü ben son yaptığım hamleyi tamamen gaza gelerek yaptım ve pişmanım. Kendi içinden geleni yapıp olumsuz sonuç alsan en azından pişmanlık duymazsın.
yani ben bunun bağımlılık aşamasından kurtulmaya çalışıyorum yoksa fal baktırmaktan vazgeçemeyeceğimi anladım artık:)a'dan z'ye yaptığın sıralama için de ayrıca teşekkür ederim yahu:) gerçekten fal işi bağımlılık yapıyor önceden eskisi dönecek mi diye baktırıyordum hoş daha vadelere var şimdi yeni birisi girdi hayatıma onun için atmaya başladım baştan herkese
ben de öyle kahvede geçen hafta sezgiye baktırdım biraz ara verir yine ona giderim diyorum katinada Hüma cidden iyi ona yakın zamanda baktırdım ama bakarken de baktırırken de kart falları enerjimi düşürüyor. Şu dönem geri dönerse asenata baktırırım bir de sanrıım:)Bende bırakamıyorum ekim ayında çok çok harcadığımı fark edince bi fren yaptım canım..Güvendiğim falcılar artık belli..Ara ara atıyorum kendim katina aldım ona da bakıyorum..En azından pembe yorum duymatansa kendim yorumluyorum çat pat kendimce.....Kahve falı içinse sezgi ve geysu yetiyor şimdilik..
canımm merhabaa :)Bende bırakamıyorum ekim ayında çok çok harcadığımı fark edince bi fren yaptım canım..Güvendiğim falcılar artık belli..Ara ara atıyorum kendim katina aldım ona da bakıyorum..En azından pembe yorum duymatansa kendim yorumluyorum çat pat kendimce.....Kahve falı içinse sezgi ve geysu yetiyor şimdilik..
o kadın negatif yorum yapmaya yatkın ben baktıralı 2 sene olmuştur belki ama bana özenli gelmişti demek ki artık özenli de değil:)) zaten çok iyi kart yorumcuları var kesiraya sıra gelene kadarKesira sirel bana çok soğuktu burda olumsuz olsada söylüyor dendi..Kadın olumsuzdu ama öyle böyle değil sırf tavsiye vermiş yahu benim sorumu bile cevaplamamış ki..Ki kart aldıktan sonra çok büyük bi detayı atlamış bunun yüzünden büyük bi hata yaptım ben...Asla tavsiye etmiyorum asla..
knkiiiiiiM Motherofdragon emeğine sağlık sekaa.
Elif Hanzede canı nasıl isterse öyle yorumluyor mesela bana baktığı fal cok iyidi kendi kartlarıyla açmıstı benim açılımım yanlıştı hislerini söyleyip hic demediğim şeyleri bildi fakat arkadaşıma 2 cümle söylemiş abartmıyorum 15 kez tekrarlamıştı
Nehir bana da aynen öyleydi sana şimdi birini söylücem eskisi mi yenisi mi ben bilmem artık falan demişti ne yani bu para veriyoruz sonucta
Şevval iyi ama tam yorumlamıyor bi bunları yaşa sonra tekrar değerlendiririzbakarım demişti bana
Sezgiyi kişisel olarak severm ama gel gelelim bana geçen sene ağustosta baktığı fal hiç çıkmamıştı ki şoklar içinde okumuştum falı belki ikinci falı cıkar gelir yazarım buraya inş :)))
Mayanın hayranları çok yüksek ama topikte kimse konusmuyor şaşıyorum. falından hiçbir şey anlamadım bir şeyler cok güzsl bir şeyler düzene girmeli bir şeyler diyip diyip durdu alakasız cümleler 20 kez dinledim anlmak için ama yakın gelecek çıktı, bana da yeni birini gördü övdü baya demekki herkese görüyor o kişiyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?