Binnaz Abla

Benim tepkilerimide cok etkiliyor fallar iyuzden karar verdim sadece kendi hissettigim gibi davrancam adama artik..anda hep cikiyorsa ne guzel sonuc olmadi derken ne olmadi tamtersi mi oldu sonucta hicbirinin mi dedigi cikmadi
ben mesela son iletişimde kendimi geri çektim arayan o olmasına rağmen ve bunu tamamen gazla yaptım şu an pişmanım ama olan oldu artık. Fallar kesinlikle doğal davranış durumumuzu değiştiriyorlar.

Sekacim Byv dekiler ve falsepeti varsa denediklerin rica ederim.Tellwe bence hepsi tirt ta neyse .

ilk onları yazmıştım canım:) KKya katılana kadar bildiğim tek site binnaz olduğu için orada tecrübem çok daha fazla:)

ben mesela son iletişimde kendimi geri çektim arayan o olmasına rağmen ve bunu tamamen gazla yaptım şu an pişmanım ama olan oldu artık. Fallar kesinlikle doğal davranış durumumuzu değiştiriyorlar.

Inan bunu yazman cok faydali oldu bana cunku bu topicte bilirler ben fal etkisinde kalip adama zit gidiyordum hep sonuc bigun kusuz bigun barisik..falcilar hep olumsuz konusuyorlar "sizin bi sonunuz yok cook uzulcen" seklinde yorum yaparlarsa insan tabbi geri cekiliyor kendisi olamıyor..artik hislerimi yasiyacagim sadece ama bi durum daha var canim..tavsiye dinledinmi hic falcilarin ve uydu mu iliskinize...mesela bana az geri adim at diyolar ama ben adamimi taniyorum ilgiyi seviyo bu adam ondan atsam geri adim belkide iliski bitcek neyapayim tecrube?

yanlış anlamazsan çok fazla kendi ilişkimden burada bahsetmek istemiyorum ama kendini değersiz hissetmediğin sürece daima içinden geleni yap, keskin kararları anlık verme eksilerini artılarını düşün çünkü ben son yaptığım hamleyi tamamen gaza gelerek yaptım ve pişmanım. Kendi içinden geleni yapıp olumsuz sonuç alsan en azından pişmanlık duymazsın.

a'dan z'ye yaptığın sıralama için de ayrıca teşekkür ederim yahu:) gerçekten fal işi bağımlılık yapıyor önceden eskisi dönecek mi diye baktırıyordum hoş daha vadelere var şimdi yeni birisi girdi hayatıma onun için atmaya başladım baştan herkese

Ben hep içimden geleni yaparım pişman olsam bile..

Bende bırakamıyorum ekim ayında çok çok harcadığımı fark edince bi fren yaptım canım..Güvendiğim falcılar artık belli..Ara ara atıyorum kendim katina aldım ona da bakıyorum..En azından pembe yorum duymatansa kendim yorumluyorum çat pat kendimce.....Kahve falı içinse sezgi ve geysu yetiyor şimdilik..

bana baktigi sesli fal uzun, özenliydi tutuda. Benna konusunda sana katiliyorum neden begenildigini anlamiyorum ama enerjisi meselsei iste. Sezginin son baktigi falini okudugumda istemsizce gülümsedim cünkü dedigi bir kac seyi ben adamin agizindan duydum :) Analiz konusunda bir harika.

Kesira sirel bana çok soğuktu burda olumsuz olsada söylüyor dendi..Kadın olumsuzdu ama öyle böyle değil sırf tavsiye vermiş yahu benim sorumu bile cevaplamamış ki..Ki kart aldıktan sonra çok büyük bi detayı atlamış bunun yüzünden büyük bi hata yaptım ben...Asla tavsiye etmiyorum asla..

Nehir ateşoğlu verdiği vadeye daha var ama nokta atışı bişey bildi ki bakalım gerçek olucak mı diye meraktayım:)

Cok dogru diyodun canim..mesela falci soyler tavsiyede verir ama iliskini sen bilirsin o an o tavsiye dogruysa yaparsin ben de artik boyle senin gibi dusunuyorum icimden geldigi gibi ve duruma sartlara gore yani birkac yil sonrasinin ongorusune gore deilde o ana gore yapmak sanirim daha dogru olur.

yani ben bunun bağımlılık aşamasından kurtulmaya çalışıyorum yoksa fal baktırmaktan vazgeçemeyeceğimi anladım artık:)

ben de öyle kahvede geçen hafta sezgiye baktırdım biraz ara verir yine ona giderim diyorum katinada Hüma cidden iyi ona yakın zamanda baktırdım ama bakarken de baktırırken de kart falları enerjimi düşürüyor. Şu dönem geri dönerse asenata baktırırım bir de sanrıım:)

kızlarrr ben geldimmmm sizi çok özledim tontişleerr huhuhuu ben geldimmmm :)

canımm merhabaa :)

o kadın negatif yorum yapmaya yatkın ben baktıralı 2 sene olmuştur belki ama bana özenli gelmişti demek ki artık özenli de değil:)) zaten çok iyi kart yorumcuları var kesiraya sıra gelene kadar

knkiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…