Binnaz Abla

kzılar slm sizi uzaktan takip ettim hep bi kadın demiş ya kocakarılar diye zuahhahaha D kızlar bu byvdeki cem nasıldır depresyona soktuı bni nasıl çıkıyomuı nolur cvp plilisssss

yok kanki artık kufur yok ahaha uzaktan takıp ettişm sizi çok eğelenecuh cok kankaı sana sorum byvdeki medyum cemi biliyonmu iğrencc konusmus bana berbat bi faldı

ben baktirmistim ona beya oldu zaten falini anlamak güctü cikmisligida yok

kzılar slm sizi uzaktan takip ettim hep bi kadın demiş ya kocakarılar diye zuahhahaha D kızlar bu byvdeki cem nasıldır depresyona soktuı bni nasıl çıkıyomuı nolur cvp plilisssss
Allahımm foruma renk geldi
Olumsuz mu konuşmuş canikooo
Sen hümaya attın mı ilyas için

kzızlar byvvdeki cem nbasıl cıktımı butun moralimin içine etti çok sinirliyim

Elif işine geldiği gibi baktığından beni 10. falda artık sallaması gayet normal:))

Hüma konusu kesinlilkle iyi bi yorumcu hislide ben sevdim onu ama ç
Şu asenatı yakalayamadım gitti be kuzu:)Hüma iyi ama fiyatı çok yüksek bana diğer kadın olayını söylemedi çok üzdü beni artık kartlarım var kendimce açılım yapıyorum kendi elimle kendi enerjimle...Sana Aslıhan Yılmazı tavsiye edebilirim vadeye daha var ama çok güzel bi tarot bakmış bana yılbaşından sonra tekrar gidebilirim :)

ı
o kadın negatif yorum yapmaya yatkın ben baktıralı 2 sene olmuştur belki ama bana özenli gelmişti demek ki artık özenli de değil:)) zaten çok iyi kart yorumcuları var kesiraya sıra gelene kadar
o kadın negatif yorum yapmaya yatkın ben baktıralı 2 sene olmuştur belki ama bana özenli gelmişti demek ki artık özenli de değil:)) zaten çok iyi kart yorumcuları var kesiraya sıra gelene kadar
Okadın kesira tam bi oğlak burcu ben bilirim ben tavsiye ederim sana ne benim hayatımdan yahu ben zaten dik kafalının önde gideniyim..Olumsuz konuş tamam ama soruma cevap ver kartları bile doğru düzgün yorumlayamamıştı iade aldım bende..Saçma:)

M Motherofdragon super özetlenmiş. herkes arada boyle ozetlese negzel olur dmi? telwe deki maceralarını bekliyorum özellikle selenaya baktırdın mı merak icindeyim

bu arada bişey farkettim, elif hanzade ile medyum gizem in sesleri neredeyse aynı. ikisini arka arkaya dinleyince :/ şok oldum. neyse kimseyi zan altında birakmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…