canımm nasılsın seni çok özledimmmm :)Canım onu hiç bilmiyorum da anne adı olmadan kesinlikle olmaz
yok kanki artık kufur yok ahaha uzaktan takıp ettişm sizi çok eğelenecuh cok kankaı sana sorum byvdeki medyum cemi biliyonmu iğrencc konusmus bana berbat bi faldıkub bari bu sefer 24 saat den fazla dayanabil
yok kanki artık kufur yok ahaha uzaktan takıp ettişm sizi çok eğelenecuh cok kankaı sana sorum byvdeki medyum cemi biliyonmu iğrencc konusmus bana berbat bi faldı
Allahımm foruma renk geldikzılar slm sizi uzaktan takip ettim hep bi kadın demiş ya kocakarılar diye zuahhahahaD kızlar bu byvdeki cem nasıldır depresyona soktuı bni nasıl çıkıyomuı nolur cvp plilisssss
kuzu ilyası salla ya tanımaz etmez beni gerek yok ounuttum onu su eskisi için attım huma gene dokturdu ma bilemicem cem cok olumsuzdu cemı bılıyomsunzAllahımm foruma renk geldi
Olumsuz mu konuşmuş canikooo
Sen hümaya attın mı ilyas için
Kuzu byvdekilere güvenmiyorumkuzu ilyası salla ya tanımaz etmez beni gerek yok ounuttum onu su eskisi için attım huma gene dokturdu ma bilemicem cem cok olumsuzdu cemı bılıyomsunz
neden cnm hiç baktırdnmı neden guvenmıyosunKuzu byvdekilere güvenmiyorum
Elif işine geldiği gibi baktığından beni 10. falda artık sallaması gayet normal:))M Motherofdragon emeğine sağlık sekaa.
Elif Hanzede canı nasıl isterse öyle yorumluyor mesela bana baktığı fal cok iyidi kendi kartlarıyla açmıstı benim açılımım yanlıştı hislerini söyleyip hic demediğim şeyleri bildi fakat arkadaşıma 2 cümle söylemiş abartmıyorum 15 kez tekrarlamıştı
Nehir bana da aynen öyleydi sana şimdi birini söylücem eskisi mi yenisi mi ben bilmem artık falan demişti ne yani bu para veriyoruz sonucta
Şevval iyi ama tam yorumlamıyor bi bunları yaşa sonra tekrar değerlendiririzbakarım demişti bana
Sezgiyi kişisel olarak severm ama gel gelelim bana geçen sene ağustosta baktığı fal hiç çıkmamıştı ki şoklar içinde okumuştum falı belki ikinci falı cıkar gelir yazarım buraya inş :)))
Mayanın hayranları çok yüksek ama topikte kimse konusmuyor şaşıyorum. falından hiçbir şey anlamadım bir şeyler cok güzsl bir şeyler düzene girmeli bir şeyler diyip diyip durdu alakasız cümleler 20 kez dinledim anlmak için ama yakın gelecek çıktı, bana da yeni birini gördü övdü baya demekki herkese görüyor o kişiyi :)))
Paslaşıyolar diyolar burda bide çok olumsuzlar içimi karartıyolar sevemiyorumneden cnm hiç baktırdnmı neden guvenmıyosun
Şu asenatı yakalayamadım gitti be kuzu:)Hüma iyi ama fiyatı çok yüksek bana diğer kadın olayını söylemedi çok üzdü beni artık kartlarım var kendimce açılım yapıyorum kendi elimle kendi enerjimle...Sana Aslıhan Yılmazı tavsiye edebilirim vadeye daha var ama çok güzel bi tarot bakmış bana yılbaşından sonra tekrar gidebilirim :)ben de öyle kahvede geçen hafta sezgiye baktırdım biraz ara verir yine ona giderim diyorum katinada Hüma cidden iyi ona yakın zamanda baktırdım ama bakarken de baktırırken de kart falları enerjimi düşürüyor. Şu dönem geri dönerse asenata baktırırım bir de sanrıım:)
kzızlar byvvdeki cem nbasıl cıktımı butun moralimin içine etti çok sinirliyim
ay demekki bilememiş süper dedikleri çıktımı peki bana olumsuzdu sanki bana kin besliyo gibiydi kufur etmicem ama tutcam kendimicanım bana pembeydi açıkçası ama şu da var ilk ayrılığınız değil demişti halbuki ilk ayrılığımızdı bizim :)
o kadın negatif yorum yapmaya yatkın ben baktıralı 2 sene olmuştur belki ama bana özenli gelmişti demek ki artık özenli de değil:)) zaten çok iyi kart yorumcuları var kesiraya sıra gelene kadar
Okadın kesira tam bi oğlak burcu ben bilirim ben tavsiye ederim sana ne benim hayatımdan yahu ben zaten dik kafalının önde gideniyim..Olumsuz konuş tamam ama soruma cevap ver kartları bile doğru düzgün yorumlayamamıştı iade aldım bende..Saçma:)o kadın negatif yorum yapmaya yatkın ben baktıralı 2 sene olmuştur belki ama bana özenli gelmişti demek ki artık özenli de değil:)) zaten çok iyi kart yorumcuları var kesiraya sıra gelene kadar
Sigara gibi azalt canım ben öyle yaptım...artık çoğunu tanıyor biliyorum..kendimde bakıyorum.ehhh yeter gari:)))yani ben bunun bağımlılık aşamasından kurtulmaya çalışıyorum yoksa fal baktırmaktan vazgeçemeyeceğimi anladım artık:)
spring sana huma cıktımı cnmSigara gibi azalt canım ben öyle yaptım...artık çoğunu tanıyor biliyorum..kendimde bakıyorum.ehhh yeter gari:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?