Kimse denememiş galiba kuzu hiç topikte ismi geçmedikızlar binnazda taygun nasıldır
ben baktırcaktım aslında bildirimini de açmıştım ama 50 tlye kesinlikle değmez dediler ben de atmadımkızlar binnazda taygun nasıldır
Büyük harfle yazma kğb banlancan yineKISLARRR NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HUMAY< BAKTIRDINMI CNM YADA BYVDEKİ CEMEben baktırcaktım aslında bildirimini de açmıştım ama 50 tlye kesinlikle değmez dediler ben de atmadım
AA TMM CNMBüyük harfle yazma kğb banlancan yine
Seka ya suan yuzyillik manasizligimi çozdun 2014 de esine ben fal atmistim gecmisle ilgili inanilma bilgi vermisti harfleri yazmisti vsvs şoka girmistim gelecekle ilgili bir tane sey cikmadi tabi ama hala dusunuyodum nasil bildi diye hulya mi ne ona da kahve atmistim demej ondan isimleri almis of ya yoruma da ne guzel bildiniz yazmistim o arkamdan aynen keriz demistirBİNNAZ:
Esin Güven: İlk baktırdım dedim ki "oha kadın bilmiş" sonra fark ettim ki bana bildiği şeyler daha önce Hülya Demirle konuştuğum şeyler artı yazım tarzları falan da bire bir aynı. Aynı kişi değiller fakat paslaşıyorlar. Kadında 15 gün vade verme takıntısı var asla değişmiyor:) Hülya Demirden kopya çektiği için kendi fallarım hakkında daha fazla yorum yapamayacağım 2 kez baktırdım.
Eylül Acar: Bu ablanın ruh haline ve senin şans eseri seçtiğin kartlara bakar yorumu. His yok tamamen kart yorumcusu. Ne seçtiğine bakar alacağın yorum.
Fahriye Işıksaçan: Bu piyasada daha yeniyken duygularımla oynayan zalım kadın:)) Telefonda ya da canlı sohbet bakar ki ağzından laf alsın bir de burçlara göre yorum yapar ama eğer öncesinde Firuze Aydına baktırdıysanız bunların hiçbirine gerek kalmaz oradaki falı size satar.
Firuze Aydın: O zamanlar daha toyum tabi katinadan adamın mesleğini memleketini falan bilince saf saf telefonda diyorum ki "inanamıyorum ben böyle fal görmedim" sonra aklıma bu Fahriye geldi gittim 2sine de çapraz sorgu gibi fal attım düştüler. Anladım ki paslaşıyorlar. Binnaz da Firuzenin sayfasında olumsuz yorumumu yayınlamadı yani bu ikisinden uzak durun bence.
Gizem Sitare: Bu kadına yıllar önce rüya yorumlatmıştım geçenlerde yine rüya attım dedi ki tarot at detaylandıralım. Ben de saf saf attım kadının en pahalı falı tarot tabiŞimdi hakkını yemeyeyim fena değildi tespitler ama gelecek şimdiden patladı bile çünkü yeni kişi için çok olumlu konuşmuştu adam ortada yok
Gonca Polat: Yine binnaz canlı sohbetlerinde hayatımın komik diyaloglarından birini yaşadığım bir falcıdır kendisi.
Kadın diyor ki bana sen bunun annesinden çok çekeceksin evleneceğiniz zaman falan filan. Dedim ki iyi de bizim meselemiz bu değil ne evlenmesi? Kem Küm etti ben de kapattım. Seveni çok da sanki insan psikolojisi ve ilişki senaryolarına hakim de oradan yürüyormuş gibi geliyor. Atacaksanız da detaylı soru sormayın. Ben sormadım apıştı kaldı işte.
Hilal Mutlu: Param batıyor, iki pembe fal dinleyeyim kendime geleyim diyorsanız atın. Detay yok ortada bir kere fal yok ama her şey harika olacak:))
Suan hatirlayamadim canim onceden çok ilgiliydim senin icin google girip sitemi bulmaya calistim ama ucretli bi takim yerler var bulabilirsem aticam benimki ucretsizdiHangi site yada link verebilirmisin bana canım:)
binnazdan kim cıktı sana knkSuan hatirlayamadim canim onceden çok ilgiliydim senin icin google girip sitemi bulmaya calistim ama ucretli bi takim yerler var bulabilirsem aticam benimki ucretsizdi
Binnazdan bana sagolsun hic bisey cikmadi,cebimden param cikti bol bol,bir de bilgenin olumsuzluklari cikti.binnazdan kim cıktı sana knk
byv de ceme baktırdınmı knkBinnazdan bana sagolsun hic bisey cikmadi,cebimden param cikti bol bol,bir de bilgenin olumsuzluklari cikti.
klnkn byvde ceme attınmı bide selenaben yagmur a attım bekliyorumama burda adı gectigi gibi populer oldu 5 kisi var
klnkn byvde ceme attınmı bide selena
aa banada cıkmaz ozaman bnde atmımselena ya cok eskiden attım cıkmadı, cem'e atmadım byv'a güvenmiyorum
hayır da diyemem evette onun verdiği vade de benim kartlarım geldi bi açıp baktım hüma bana diğer kadını söylememiş sezgi söylemiş ben biliyodum zaten diğer kadını ben bi güzel benzettim tabii..Arada bi etkileşim oldu o tarihlerde ama hüma güzel bi yorumcu pembeci işte...Kartlarım geldikten sonra da pek fal işini bıraktım canım çekince ben bakıyorum..Biraz para bulursam bişeyler değişirse özellikle hümayı deneyebilirim tekrardan binnazda katinada tek diyebilirim..Bu arada hoşgeldin uslu dur artık küfür etme çılgınlık yapma tamam mı:))))spring sana huma cıktımı cnm
cnm sen bana katina bak bnde sana kahve bakım nolur nolur ha:) ama huma bazı şeyleri bildi demihayır da diyemem evette onun verdiği vade de benim kartlarım geldi bi açıp baktım hüma bana diğer kadını söylememiş sezgi söylemiş ben biliyodum zaten diğer kadını ben bi güzel benzettim tabii..Arada bi etkileşim oldu o tarihlerde ama hüma güzel bi yorumcu pembeci işte...Kartlarım geldikten sonra da pek fal işini bıraktım canım çekince ben bakıyorum..Biraz para bulursam bişeyler değişirse özellikle hümayı deneyebilirim tekrardan binnazda katinada tek diyebilirim..Bu arada hoşgeldin uslu dur artık küfür etme çılgınlık yapma tamam mı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?