Binnaz Abla

KISLARRR NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Seka ya suan yuzyillik manasizligimi çozdun 2014 de esine ben fal atmistim gecmisle ilgili inanilma bilgi vermisti harfleri yazmisti vsvs şoka girmistim gelecekle ilgili bir tane sey cikmadi tabi ama hala dusunuyodum nasil bildi diye hulya mi ne ona da kahve atmistim demej ondan isimleri almis of ya yoruma da ne guzel bildiniz yazmistim o arkamdan aynen keriz demistir pis helal etmiyorum.

spring sana huma cıktımı cnm
hayır da diyemem evette onun verdiği vade de benim kartlarım geldi bi açıp baktım hüma bana diğer kadını söylememiş sezgi söylemiş ben biliyodum zaten diğer kadını ben bi güzel benzettim tabii..Arada bi etkileşim oldu o tarihlerde ama hüma güzel bi yorumcu pembeci işte...Kartlarım geldikten sonra da pek fal işini bıraktım canım çekince ben bakıyorum..Biraz para bulursam bişeyler değişirse özellikle hümayı deneyebilirim tekrardan binnazda katinada tek diyebilirim..Bu arada hoşgeldin uslu dur artık küfür etme çılgınlık yapma tamam mı:))))

cnm sen bana katina bak bnde sana kahve bakım nolur nolur ha:) ama huma bazı şeyleri bildi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…