Binnaz Abla

cnm sen bana katina bak bnde sana kahve bakım nolur nolur ha:) ama huma bazı şeyleri bildi demi
Evet canım bildi tabii..Katina burdan bakamıyorum özür dilerim kuzum kartlara dokunmak hissetmek gerekiyor ben böyle inanıyorum canım..Ama bi yorumcuya baktır ben sana tekrar yorumlarım bunu yapabilirim tatlım :))

kzıalr ben sonkez selenaya atuyorum ve fal işini bitiriyorum

Naptın kıza? Benzettm derken ? :)

Kart falı olmasa Asenatı yakalayamayanlara ben yakalayacağım:))
Aslıhana hadicanimsendee baktırmıştı da hem tespitlerş doğru değildi hem de uzun ve boş bakmıştı ama falcıyla enerjimizin tutması ve onun o an ki enerjisş de etkileyebiliyor tabi

Ben sabırsız bir insan olduğum için Selenayı beklemeyi hiç göze alamadım ama zaman zaman aklımdan geçmiyor değil bu kadar çok beğenen insan olduğu için:)

Onlar bize keriz diyeceğine şu ruh halindeki insanlara sahtekarlık yapabildikleri için kendilerinden utansınlar bence

Az önce Yağmurun profiline bakarken çevrimiçi görünce atayım dedim ama kartlar hoşuma gitmedi atmadım keşke fal sepetinde de seçtiğimiz kartları göremesek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…