hümaya baktırdım küb 40 defa yazdım sanaHUMAY< BAKTIRDINMI CNM YADA BYVDEKİ CEME
cıktımı cnm kusura bakma aunutmusmhümaya baktırdım küb 40 defa yazdım sana
Evet canım bildi tabii..Katina burdan bakamıyorum özür dilerim kuzum kartlara dokunmak hissetmek gerekiyor ben böyle inanıyorum canım..Ama bi yorumcuya baktır ben sana tekrar yorumlarım bunu yapabilirim tatlım :))cnm sen bana katina bak bnde sana kahve bakım nolur nolur ha:) ama huma bazı şeyleri bildi demi
dediği ufak bi şeyi yaşadım esas konu daha çıkmadı vadesi daha yeni doldu diyebilirimcıktımı cnm kusura bakma aunutmusmbnmde taygundan falım geldi şimdi
ben yagmur a attım bekliyorumama burda adı gectigi gibi populer oldu, 5 kisi var sırada
Ben2kzıalr ben sonkez selenaya atuyorum ve fal işini bitiriyorum
Bence de bitirirsin 11 gundur yok sırada bekliyoruz cunkukzıalr ben sonkez selenaya atuyorum ve fal işini bitiriyorum
kzıalr ben sonkez selenaya atuyorum ve fal işini bitiriyorum
ohaaa 11 gundur bekletıyomu yuhhh neyse vazgectım baktırmıcamBence de bitirirsin 11 gundur yok sırada bekliyoruz cunku
Naptın kıza? Benzettm derken ? :)hayır da diyemem evette onun verdiği vade de benim kartlarım geldi bi açıp baktım hüma bana diğer kadını söylememiş sezgi söylemiş ben biliyodum zaten diğer kadını ben bi güzel benzettim tabii..Arada bi etkileşim oldu o tarihlerde ama hüma güzel bi yorumcu pembeci işte...Kartlarım geldikten sonra da pek fal işini bıraktım canım çekince ben bakıyorum..Biraz para bulursam bişeyler değişirse özellikle hümayı deneyebilirim tekrardan binnazda katinada tek diyebilirim..Bu arada hoşgeldin uslu dur artık küfür etme çılgınlık yapma tamam mı:))))
selam elifciğimmmmmmmmmm :)Naptın kıza? Benzettm derken ? :)
elifciğim sen byvde ceme baktırdınmnıselam elifciğimmmmmmmmmm :)
Canm fal baktrmıyorym ben :) hoşgeldin güzel kızelifciğim sen byvde ceme baktırdınmnı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/43192035/&q=cem&o=relevance&c[node]=41elifciğim sen byvde ceme baktırdınmnı
Kart falı olmasa Asenatı yakalayamayanlara ben yakalayacağım:))Hüma konusu kesinlilkle iyi bi yorumcu hislide ben sevdim onu ama ç
Şu asenatı yakalayamadım gitti be kuzu:)Hüma iyi ama fiyatı çok yüksek bana diğer kadın olayını söylemedi çok üzdü beni artık kartlarım var kendimce açılım yapıyorum kendi elimle kendi enerjimle...Sana Aslıhan Yılmazı tavsiye edebilirim vadeye daha var ama çok güzel bi tarot bakmış bana yılbaşından sonra tekrar gidebilirim :)
Ben sabırsız bir insan olduğum için Selenayı beklemeyi hiç göze alamadım ama zaman zaman aklımdan geçmiyor değil bu kadar çok beğenen insan olduğu için:)M Motherofdragon super özetlenmiş. herkes arada boyle ozetlese negzel olur dmi? telwe deki maceralarını bekliyorum özellikle selenaya baktırdın mı merak icindeyim
bu arada bişey farkettim, elif hanzade ile medyum gizem in sesleri neredeyse aynı. ikisini arka arkaya dinleyince :/ şok oldum. neyse kimseyi zan altında birakmıyım.
Onlar bize keriz diyeceğine şu ruh halindeki insanlara sahtekarlık yapabildikleri için kendilerinden utansınlar benceSeka ya suan yuzyillik manasizligimi çozdun 2014 de esine ben fal atmistim gecmisle ilgili inanilma bilgi vermisti harfleri yazmisti vsvs şoka girmistim gelecekle ilgili bir tane sey cikmadi tabi ama hala dusunuyodum nasil bildi diye hulya mi ne ona da kahve atmistim demej ondan isimleri almis of ya yoruma da ne guzel bildiniz yazmistim o arkamdan aynen keriz demistirpis helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?