- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Saydım döktüm bi güzel içim rahatladı ohhh olsun:)))Naptın kıza? Benzettm derken ? :)
Valla ben bekliyorum cunku degistirecek falci bulamiyorum selena 3 gun surerdi ama hic boyle uzamamisti bu yıl 2. Gidisi herhaldeohaaa 11 gundur bekletıyomu yuhhh neyse vazgectım baktırmıcam
Nasıl peki selenaValla ben bekliyorum cunku degistirecek falci bulamiyorum selena 3 gun surerdi ama hic boyle uzamamisti bu yıl 2. Gidisi herhalde
öyle deme ben canım sıkılınca ordan kendime kart açıyorumAz önce Yağmurun profiline bakarken çevrimiçi görünce atayım dedim ama kartlar hoşuma gitmedi atmadım keşke fal sepetinde de seçtiğimiz kartları göremesek:)
Is ask cıkmadi sadece biriyle tartisacagimi bildi nasil uste cikacagini falan.kadın ciddi geliyo bilmiyorum bana cıkan falcı olmadı henuzNasıl peki selena
Ben bunu 3 4 kere yaptim canim.d.D yagmurun kartlara cok takildigini sanmiyorum kotu attigimda guzel ,guzel attigini dusundugumde olumsuz yorum yaptigi oldu .DAz önce Yağmurun profiline bakarken çevrimiçi görünce atayım dedim ama kartlar hoşuma gitmedi atmadım keşke fal sepetinde de seçtiğimiz kartları göremesek:)
Yok mal3sef byv a yemin ettim ya baktirmamaya.byv de ceme baktırdınmı knk
Sesli güldüm hiç böyle düşünmemiştim :))öyle deme ben canım sıkılınca ordan kendime kart açıyorum
Olabilir tabii asenatı okadar merak ediyorum onunlada hiç enerjim tutmayabilir mesela...Kart falı olmasa Asenatı yakalayamayanlara ben yakalayacağım:))
Aslıhana @hadicanimsendee baktırmıştı da hem tespitlerş doğru değildi hem de uzun ve boş bakmıştı ama falcıyla enerjimizin tutması ve onun o an ki enerjisş de etkileyebiliyor tabi
Aslında iyi yorumcu zaten takılmaz da işte insan ters kalif,valideyi de göre göre atamıyor:))Ben bunu 3 4 kere yaptim canim.d.D yagmurun kartlara cok takildigini sanmiyorum kotu attigimda guzel ,guzel attigini dusundugumde olumsuz yorum yaptigi oldu .D
Açıkçası bu saatten sonra olsa da kimseye vermem ama gerçekten uğraşıp yakalıyorum. Mesela yazın 1 ay yakalayamadım hem de sık sık girmeye başlamıştı hatta sinirimden ağladım bir kez. Kendi kendime işaretler falan buluyordum 20.20 14.41 gibi saatlerde giriyor diye ve inan profiline o kadar çok bakıyordum ki mesela elinde falı varsa onu takip ediyordum fal sayısı sıfıra düştüğü anda sayfasını yenilemeye başlıyordum. Son yakalamam daha da tuhaftı ama uyuyordum uyandım baktım bildirim gelmiş fal almış bile o anda uygulamadan değil de internet sayfasını yenilemeye başlıyorum nasılsa telefondan bakıyor diye o falı biter bitmez "fal baktır" çıkıyor atıyorum. Bu taktik de her zaman işlemiyor ama mesela kurban bayramında yine aynısı oldu inan 1 saat yeniledim ama aldığı fala bile bakmadı:)Olabilir tabii asenatı okadar merak ediyorum onunlada hiç enerjim tutmayabilir mesela...
sen nasıl denk geliyosun asenata maili filan var mı onunda)
Açıkçası bu saatten sonra olsa da kimseye vermem ama gerçekten uğraşıp yakalıyorum. Mesela yazın 1 ay yakalayamadım hem de sık sık girmeye başlamıştı hatta sinirimden ağladım bir kez. Kendi kendime işaretler falan buluyordum 20.20 14.41 gibi saatlerde giriyor diye ve inan profiline o kadar çok bakıyordum ki mesela elinde falı varsa onu takip ediyordum fal sayısı sıfıra düştüğü anda sayfasını yenilemeye başlıyordum. Son yakalamam daha da tuhaftı ama uyuyordum uyandım baktım bildirim gelmiş fal almış bile o anda uygulamadan değil de internet sayfasını yenilemeye başlıyorum nasılsa telefondan bakıyor diye o falı biter bitmez "fal baktır" çıkıyor atıyorum. Bu taktik de her zaman işlemiyor ama mesela kurban bayramında yine aynısı oldu inan 1 saat yeniledim ama aldığı fala bile bakmadı:)
tatlım hangi yagmur acabağ?Az önce Yağmurun profiline bakarken çevrimiçi görünce atayım dedim ama kartlar hoşuma gitmedi atmadım keşke fal sepetinde de seçtiğimiz kartları göremesek:)
İnan mücadele ediyorum yani yakalamak için o 1 ay yakalayamadığımda trafikteydim online oldu sağa çekip uğraştım:))o zaman yakalamayi hak ediyorsun acikcasi bende cok sasiriyordum senin yakalamana ama bende bir kac kere yakalama firsati buldum ama sadece bir kere baktirdim.
Fal sepeti canım ben de baktırmadım ama S sunshine91 çok memnun bir de sağlam bir arkadaştan daha duydum:)tatlım hangi yagmur acabağ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?