Binnaz Abla

Az önce Yağmurun profiline bakarken çevrimiçi görünce atayım dedim ama kartlar hoşuma gitmedi atmadım keşke fal sepetinde de seçtiğimiz kartları göremesek:)
Ben bunu 3 4 kere yaptim canim.d.D yagmurun kartlara cok takildigini sanmiyorum kotu attigimda guzel ,guzel attigini dusundugumde olumsuz yorum yaptigi oldu .D

Olabilir tabii asenatı okadar merak ediyorum onunlada hiç enerjim tutmayabilir mesela...
sen nasıl denk geliyosun asenata maili filan var mı onunda)

Olabilir tabii asenatı okadar merak ediyorum onunlada hiç enerjim tutmayabilir mesela...
sen nasıl denk geliyosun asenata maili filan var mı onunda)
Açıkçası bu saatten sonra olsa da kimseye vermem ama gerçekten uğraşıp yakalıyorum. Mesela yazın 1 ay yakalayamadım hem de sık sık girmeye başlamıştı hatta sinirimden ağladım bir kez. Kendi kendime işaretler falan buluyordum 20.20 14.41 gibi saatlerde giriyor diye ve inan profiline o kadar çok bakıyordum ki mesela elinde falı varsa onu takip ediyordum fal sayısı sıfıra düştüğü anda sayfasını yenilemeye başlıyordum. Son yakalamam daha da tuhaftı ama uyuyordum uyandım baktım bildirim gelmiş fal almış bile o anda uygulamadan değil de internet sayfasını yenilemeye başlıyorum nasılsa telefondan bakıyor diye o falı biter bitmez "fal baktır" çıkıyor atıyorum. Bu taktik de her zaman işlemiyor ama mesela kurban bayramında yine aynısı oldu inan 1 saat yeniledim ama aldığı fala bile bakmadı:)

o zaman yakalamayi hak ediyorsun acikcasi bende cok sasiriyordum senin yakalamana ama bende bir kac kere yakalama firsati buldum ama sadece bir kere baktirdim.

o zaman yakalamayi hak ediyorsun acikcasi bende cok sasiriyordum senin yakalamana ama bende bir kac kere yakalama firsati buldum ama sadece bir kere baktirdim.
İnan mücadele ediyorum yani yakalamak için o 1 ay yakalayamadığımda trafikteydim online oldu sağa çekip uğraştım:))

seka canım senin anda çok iyi yakın gelecekte çok çok iyi dediğin falcılar kimler.bana yakın gelecek lazım baktrmıycam desem de gecmise yonelik bakalım kimlerinki çıkcak merak ediyorum.özellikle tellwe yi bekliyorum senden.buarada gecmişte veya şimdi cafe falcısıda sayabilirsen bana çok çok iyi olucak yakın gelecekte gözün kapalı en iyi dediğin falcılar kimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…