Binnaz Abla

foto niye yükleyemiyorsun? yardımcı olayım. o zaman yumurtayı niye kırdın boşuna
Vallaha ne bilgisayardan ne telden yüklenmedi.Bende yıldîzname yolladım .Sağol canım benim düşündüğün için.Bakiyim yıldızname sonucu gwlsin yazarım hemen.Yumurtada fotoğraflandığıyla kaldı.

aaa.
2 kere katina yollamıştım ben buda 3ncü göz oldu:) sırf merakımdan.
ben beğenmiştim katinalarını lalecik göz daha detaylı demiş ondan attım bakalım bakıyor şu anda.

Merakla bekliyoruz.

hımm yıldızname kaderindeki o mu, değil mi? buna mı bakıyor acaba? ne gibi sorular istendi?

geldi benim yorumumu kızlaaar.
ben çok sık aralıklarla attığım için yine aynı şeyleri söylemiş bana zaman vermiş falan bakalım çıkar mı ama oha şok oldum demedim.dediğim gibi ben çok sık attım saluya fal ondan muhtemelen.

hımm yıldızname kaderindeki o mu, değil mi? buna mı bakıyor acaba? ne gibi sorular istendi?

Yok canım öyle değil pek,istediğin soruyu sorabiliyosun ama tek bir soru olmak zorunda.Gerekli alanlara doldurduktan sonra anne adı vs.soru kısmında tek soru istiyor.Kaderinizde bundan sonra olacaklardır gibi bişey yazmış bide Madam.Yıldızname gerçekten ciddi bişey bakalım canım yorum gelsin hemen yazıcam.

Keşke sende yıldîzname ataydın falın biraz dîşında çünkü.

tamam bakalım nasılmış yıldıznamesi.

bu arada telvedeki falcılar hep online ama boş çoğu, sanırım herkes madam salu da

Krediyi aldım canım foto yükleywmezsem tarot falan atarım artık.İyi ya memnun kalmana cok sevindim.Madam hep memnun ediyor vallaha.

valla nazardeğmesin ama hakikaten hakkını veriyor canım ,gözfalınıda deneyebilirsin ben biresimden kırpıp sadece gözkısmını gönderdim çok ugraşmalı değil

aslında bende 2 katina bide bugün göz attım diğer fallarındakilerine benzer cümleler amadahadetay ve tarih vardı birde ben hiç işile ilgili sormamıştım onudasordum bugün daha uzundu falı

valla nazardeğmesin ama hakikaten hakkını veriyor canım ,gözfalınıda deneyebilirsin ben biresimden kırpıp sadece gözkısmını gönderdim çok ugraşmalı değil

Yumurtanın fotosu çok uğraştırdı beni bilgisayara attım yüklenmedi bi türlü e telden de olmadı.Yıldîzname yolladım bende cancan sabırsızlıkla bekliyorum.Başka bi gün denerim ama canım gòzü.

tamam bakalım nasılmış yıldıznamesi.

bu arada telvedeki falcılar hep online ama boş çoğu, sanırım herkes madam salu da
Evet evet bide pekbir janjanlı yapmış profil yazılarını falan epeyce dikkat çekiyor.

senin fotonun piksel değeri büyük olabilir. onu küçült birde öyle gönder.

bilemedim ya tüüüh..
neyse artık bi süre saluya atmıcam bi dedikleri olsun yada olmasın zamanı dolsun en azından:)
Tabi canım birazda beklemek gerek,bende bi süre atmam artık Salu ya bugünkü yıldizname simdilik son.

senin fotonun piksel değeri büyük olabilir. onu küçült birde öyle gönder.

İşte öyle şeylerle uğraşamıyorum ben sıkılıyorum.Çok mecbur kalırsam bi dahakine dediğin gibi yaparım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…