valide kötü müydü ya benim bi dönem fallarımda sürekli çıkardı bende annesiyle iyi anlaşıcam sanırım diye düşünürdüm.katina kartlarının anlamlarını güzel yazan bir sitede bilmiyorum kendi kafama göre takılıyordumAslında iyi yorumcu zaten takılmaz da işte insan ters kalif,valideyi de göre göre atamıyor:))
Evet ben de tellweden isim rica ediyorum kızlar
Haklısın mail konusunda bişey diyemem herkes kendi uğraşıp yakalasın:)Ben umudu kestim zaten asenattan hiç girmiyor ki..Şevval erdal konusunda fikrini hiç anlamadım sekacım ben 2 fal baktırdım çok güzel yorumluyo sonunda hep karışıklık var:))Açıkçası bu saatten sonra olsa da kimseye vermem ama gerçekten uğraşıp yakalıyorum. Mesela yazın 1 ay yakalayamadım hem de sık sık girmeye başlamıştı hatta sinirimden ağladım bir kez. Kendi kendime işaretler falan buluyordum 20.20 14.41 gibi saatlerde giriyor diye ve inan profiline o kadar çok bakıyordum ki mesela elinde falı varsa onu takip ediyordum fal sayısı sıfıra düştüğü anda sayfasını yenilemeye başlıyordum. Son yakalamam daha da tuhaftı ama uyuyordum uyandım baktım bildirim gelmiş fal almış bile o anda uygulamadan değil de internet sayfasını yenilemeye başlıyorum nasılsa telefondan bakıyor diye o falı biter bitmez "fal baktır" çıkıyor atıyorum. Bu taktik de her zaman işlemiyor ama mesela kurban bayramında yine aynısı oldu inan 1 saat yeniledim ama aldığı fala bile bakmadı:)
ne baktiracaksin?
o bir süredir 32,5 oluyor tekrar 20ye düşüyor sonra tekrar 32,5 sonra yine 20Nehir Ateşoğlu 32,5 olmuş arkadaşlar tebrik ederim bizi
Sanırım hiç fark etmez:) tarotu hiç sevmiyorum sadece mümkün olduğu kadar baktırmıyorum
Sanırım hiç fark etmez:) tarotu hiç sevmiyorum sadece mümkün olduğu kadar baktırmıyorum
black_pearl88 fena degilmis
Öncelikle amacımın size laf sokuşturmak olmadığını söylemek istiyorum kaldı ki sizi hiç tanımıyorum haddim de değil. Her insan bir takım sıkıntılar yaşar ben evet sizin önceki konularınızı okumadım ancak siz benim yazdığımı okuyarak bu cevabı vermiştiniz bu sebeple içinde ölümün var olduğu bir acıya gülüp geçilemiyor malesef size verdiğim cevapta bunu vurgulamak içindi. Yine söylüyorum amacım sizi yermek,laf sokmak değildi.yaa önce bi oku en basta ben yazdm buraya yasadgm acıları kader vs S sunshine91Dasdar konuştuk .... Gülünecek acılar da yasadık Merak etme... Şimdi gülüyorum ben buna Niye üzüldüm dye... Hemen bi laf sokuşturmaya griyo mllet...
ayy tarotu bende hiç sevmiyorum ya sanli tersi çıkıyor birde ne biçim kartlar var ölüm çıktı mesela bana gecen kılıc dokuzlusu cıktı terstı sanırım ama korkunc yanii bilemedim
Ona baktırdım ben.yeşil çingene, serüven, eveline, fallar kraliçesi, geysu, akrepgöz, medyumhiper,pearl bunlara baktırdım
@seka canım senin anda çok iyi yakın gelecekte çok çok iyi dediğin falcılar kimler.bana yakın gelecek lazım baktrmıycam desem de gecmise yonelik bakalım kimlerinki çıkcak merak ediyorum.özellikle tellwe yi bekliyorum senden.buarada gecmişte veya şimdi cafe falcısıda sayabilirsen bana çok çok iyi olucak yakın gelecekte gözün kapalı en iyi dediğin falcılar kimler?
Tellweyi sona bırakmıştım şimdi yazarım canım:)M Motherofdragon telwe ye baktırmadim mi hiç, onlardan da bahsetsene biraz
katina kartlarının direkt anlamları estanbul.com diye bir sitede var oradan bakabilirsin. Valide katinanın en negatif kartı diyebilirim tabi yanında açılan kartlar da çok önemlivalide kötü müydü ya benim bi dönem fallarımda sürekli çıkardı bende annesiyle iyi anlaşıcam sanırım diye düşünürdüm.katina kartlarının anlamlarını güzel yazan bir sitede bilmiyorum kendi kafama göre takılıyordum
zaten benim en begendiklerim orada cingene ve geysu aklima baska biri gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?