Binnaz Abla

Aslında iyi yorumcu zaten takılmaz da işte insan ters kalif,valideyi de göre göre atamıyor:))
valide kötü müydü ya benim bi dönem fallarımda sürekli çıkardı bende annesiyle iyi anlaşıcam sanırım diye düşünürdüm.katina kartlarının anlamlarını güzel yazan bir sitede bilmiyorum kendi kafama göre takılıyordum

Haklısın mail konusunda bişey diyemem herkes kendi uğraşıp yakalasın:)Ben umudu kestim zaten asenattan hiç girmiyor ki..Şevval erdal konusunda fikrini hiç anlamadım sekacım ben 2 fal baktırdım çok güzel yorumluyo sonunda hep karışıklık var:))

şevval erdal benim aldığım eeeen pembe fallardandı hem de eski sevgilimle barıştırmamasına rağmen. eskisiyle barışmıyoruz ama yeni yıla kadar hayatımın aşkı olan evleneceğim adamla tanışıyorum, kuş gibi hafifliyorum, büyük bir aşk yaşıyorum…

Sanırım hiç fark etmez:) tarotu hiç sevmiyorum sadece mümkün olduğu kadar baktırmıyorum

ayy tarotu bende hiç sevmiyorum ya sanli tersi çıkıyor birde ne biçim kartlar var ölüm çıktı mesela bana gecen kılıc dokuzlusu cıktı terstı sanırım ama korkunc yanii bilemedim

Fal sepetinde rast gele kart cekiyin katinafa dedim.hepsi ters bir daha deneyim.dedim yine cogu ters.Ne terso insanim:))).Fal sepetini en son nesibede birakmistim sonra medyum gizeme atmisim o da eski sevgilimle baristirmis amaaylar olmus atali patlamis o siteden uzun zamandan beri kimseyi denemiyorum.en cok binnaz ve byv ye attim.

Öncelikle amacımın size laf sokuşturmak olmadığını söylemek istiyorum kaldı ki sizi hiç tanımıyorum haddim de değil. Her insan bir takım sıkıntılar yaşar ben evet sizin önceki konularınızı okumadım ancak siz benim yazdığımı okuyarak bu cevabı vermiştiniz bu sebeple içinde ölümün var olduğu bir acıya gülüp geçilemiyor malesef size verdiğim cevapta bunu vurgulamak içindi. Yine söylüyorum amacım sizi yermek,laf sokmak değildi.

ayy tarotu bende hiç sevmiyorum ya sanli tersi çıkıyor birde ne biçim kartlar var ölüm çıktı mesela bana gecen kılıc dokuzlusu cıktı terstı sanırım ama korkunc yanii bilemedim

Kesinlikle tarottan hiç enerji alamıyorum soğuk geliyor halbuki katina öyle mi :) evde hiç kullanmadığım destem bile var ama şu ara kahveye sardım ya daha çok soru sorabiliyorum

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Selena'ya bir kere baktırmıştım ama üstümde çok fazla ağırlık olmuştu. Dediği şeyler de kötü değildi ama benim ruh halimi çok düşürmüştü. Onun dışında çok fazla dert yandım sabırla cevap verdi. Iyı bir insan ama içinizden gelmiyorsa, '' herkes iyi diyor'' diyip atmayın derim.

benim son zamanlarda anda ve yakın gelecekte en iyi bulduğum falcılar; Sezgi Candan,Hüma Bal
genel olarak da Byv falcı Semayı severdim ama paslaştıklarına emin olunca soğudum Famayı da severdim mesela
bence Kemal Devrim de iyi ama sonuç konusunda kesinlikle pembeci. Şevval Erdal da eh işte diyebilirim.
yakın gelecekte de çıkmadılar ama anda Geysuyu da çok beğenmiştim ama bence Gizem Hatunla aynı kişi yine de iyi falcı.
Eskiden Yeşilçingene de bana çıkardı ama sonra çok fazla tavsiyeye döndü.

katina kartlarının direkt anlamları estanbul.com diye bir sitede var oradan bakabilirsin. Valide katinanın en negatif kartı diyebilirim tabi yanında açılan kartlar da çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…