Binnaz Abla

tesekkurler..yesilcingene bana bakmıyor cok istedim ama onun bakmasını belki geysu olabilir..normal cafeden kimi onerirsin peki

ayy tarotu bende hiç sevmiyorum ya sanli tersi çıkıyor birde ne biçim kartlar var ölüm çıktı mesela bana gecen kılıc dokuzlusu cıktı terstı sanırım ama korkunc yanii bilemedim
Ölüm bi bitiştr ve yeninin başlangıcıdır..kimi zaman geçmişten gelen bi iliskiyi gösterir, hastalıklı olanın bitmesi yeninin filizlenmesidir... O kadar farklılasıyor ki yanındaki üstündeki kartlara göre ...kılıc dokuzlusunun ters çıkması iyidr mesela düz çıksa kötüdür... Bunalımdan başarısızlıktan ve bunun etkilerinden çıkışı yavaş yavaş iyileşmeyi gösterir

ya sana bakmış bana niye bakamıyor ya offff
bu arada sevgilim yazmıyor ayrıldıkmı ya gene

Gerçekten bakmış olmasına isterdim bizim enerjimiz baya iyi tuttu hatta beni çözümlemiş yorum yaparken senin bu huyunu biliyorum o yüzden detaylı yazıyorum diyor:)

Ah canım bak yine olumsuz düşüncelere kapılıyorsun :)

şahsen ben o kartı görünce direkt ilişkim sonlancak tüh dedim(ama şuan en iyi evresindeyiz normalde)buna anlam veremedim keske goruntusunu alsaydım sonra çok takıyorum kafama 15gun oldu iyiyiz suan ama ha bitti biticek kartta çıktı diye diye kendimi bitiriverdim sormayın bana..ama hatırladıgım ölüm ustunde ters kupa 5lısı altında ters kılıc dokuzlusu ve onun yanındaki kart imporiteçeydi

söyle de bu garibe de baksın bulusacakmıyız diye

TELLWE
Yesilcingene: Bence bu falcı camiasındaki en dürüst,en iyi niyetli falcılardan. bir fala ortalama 30-35 lira verdiğimiz dönemlerde 9 liraya katina bakıyordu ki şimdi de o ayarda bir falcıya göre çok uygun fiyatları paragöz biri değil. Bana ilk falı çok iyiyidi ki ona da 10 kez falan gittim tavsiyeye döndü falımı değerlendirmeyi bırakıp. Enerji alamıyorum diyorsa bence hiç art niyet aramayın ama baktırabilirseniz mutlaka deneyin derim.
Akrepgöz: önce _Makaron_ un falında çok şaşırmıştım sorusuz bir fala yapılabilecek en mükemmel yorumu yapmıştı çıkmıştı da sonra hadicanimsendee ye inanılmaz ince detaylar bildi. Benim baktırdığım fallarda da çok iyidi ama onların ki kadar detaylı değildi. Kesinlikle boş bir falcı değil denenebilir. Benim bahsettiğim durumlardan sonra ağız değiştiren falcılardan o durum beni biraz itti.
Geysu: KK ya üye olduktan sonra denediğim ilk falcıydı. kez baktırdım anda gerçekten çok iyi, çok nazik biri ama gelecekte çıkmadı. Yine de kahvede aklınızda kimse yoksa deneyin pişman olmazsınız.
Venceremos: BU kadın benim ağzımı açık bırakırdı fal baktığı zamanlarda bir ara verip geldikten sonra performansı düştü zaten artık hiç gelmiyor sanırım ama olur da bir gün tam olarak dönerse bence deneyin hisli bir falcı.
Taraca: Bu falcıdan topikte ilk ben bahsetmiştim beğenmiştim de ama sonra baktım sorudaki ruh halinizden,sorunuzdan yürüyor. Özel fallarından birini 20 dakikada yolladı bence 50 liralık bir fal için özensizdi. Olmazsa olmaz bir falcı değil tavsiye etmem.
Kiraze12: Ester Kira'nın tellwe profiliymiş güzel övgüler duyup onun üzerine bakmıştım. Bu arada saraylıhanımın da kankası kendisi. Bana o kadar alakasız bir yorum yaptı ki çok kötü demek istemiyorum beğenenleri olduğu için ama cidden benimle uzaktan yakından alakası yoktu falın.
Ugga:Bir hışımla gelip geçip yorumlarımıza bile cevap vermediği dönemde baktırmıştım. Kadın kısacık bir fal yollamış anda bir tespit yoktu gelecek odaklıydı iyi diyemem çünkü olumlu konuşmuştu.
Derin2013: Bu kadın artık özelden bakıyor aslında yazmadan edemedim ama. Bende anda inanılmaz iyidi hatta Venceremos olduğundan şüphelendim. Öngörü pek yoktu kendi falımda ne desem yalan olur ama arkadaşıma bakacağı falda gidip sosyal medyadan stalk yapıp öyle fal baktı asla güveneceğim biri değil.
gelecektenhaberler(=sultanfalcı=gaiptensesler=fallarkraliçesi=geleceginsifresii): Bu kadın bu kadar profille benim gözümde bir sahtekar. 2018 e dair bir öngörüde bulundu şimdi ne desem yalan olacak. Tavsiye etmiyorum.
hislerenerji: iskambil falına özel bir ilgim var bu kadın Naiaddd a öyle nokta atışlı öyle güzel bir fal bakmıştı ki hemen arkasından ben attım. Benim falımın anda bile oluru yoktu.
serüven: bu kadına kitap falı baktırdım çok ümitliydim ama şöyle söyleyeyim bana mayıs diye vade verdiği sürede sevgilim aramıştı(geçen sene şubatta baktırmıştım) tespitlerinin de bir alakası yoktu. Seveni çok ama bende olmadı.
ecem23: bu kadınla enerjim asla tutmadı ama arkadaşlarıma iyi fallar baktı kötü falcı diyemem ama şunu diyebilirim ki o popülerleştiği dönemden sonra bence çok özensizleşti. Kısacık fallar gönderiyor,sorulara eskisi gibi dönmüyor ve bildiği hikayelerden yürüyor.
tellwede tüm falcı listesini görmediğim için aklımdan çıkanlar olmuş olabilir,şimdilik bu kadar:)

tesekkurler..yesilcingene bana bakmıyor cok istedim ama onun bakmasını belki geysu olabilir..normal cafeden kimi onerirsin peki
Beşiktaşta Mi Cafe Hande var ben daha gidemedim ama kardeşime ve 2 arkadaşıma mükemmel baktı hatta duyduğum en iyi fallardı istanbula gidince baktıracağım ilk isim. Melekler Ereni çok beğenmiştim en yakın öngörüde o bulunmuştu ilk öngörüsü tuttu ama gerisi patladı anda çok iyidi. Damlalar Tuğbayı da çok beğendim ama gelecekte patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…