benim son zamanlarda anda ve yakın gelecekte en iyi bulduğum falcılar; Sezgi Candan,Hüma Bal
genel olarak da Byv falcı Semayı severdim ama paslaştıklarına emin olunca soğudum Famayı da severdim mesela
bence Kemal Devrim de iyi ama sonuç konusunda kesinlikle pembeci. Şevval Erdal da eh işte diyebilirim.
yakın gelecekte de çıkmadılar ama anda Geysuyu da çok beğenmiştim ama bence Gizem Hatunla aynı kişi yine de iyi falcı.
Eskiden Yeşilçingene de bana çıkardı ama sonra çok fazla tavsiyeye döndü.
Benim de en sevdiklerim yeşil çingene ve geysu oldu onların üzerine de zaten beğenmemiz zor gibi:)
Nehir Ateşoğlu 32,5 olmuş arkadaşlar tebrik ederim bizi
kzılarrrrrrr napıosunuzzzz naberrrYok artık
Ölüm bi bitiştr ve yeninin başlangıcıdır..kimi zaman geçmişten gelen bi iliskiyi gösterir, hastalıklı olanın bitmesi yeninin filizlenmesidir... O kadar farklılasıyor ki yanındaki üstündeki kartlara göre ...kılıc dokuzlusunun ters çıkması iyidr mesela düz çıksa kötüdür... Bunalımdan başarısızlıktan ve bunun etkilerinden çıkışı yavaş yavaş iyileşmeyi gösterirayy tarotu bende hiç sevmiyorum ya sanli tersi çıkıyor birde ne biçim kartlar var ölüm çıktı mesela bana gecen kılıc dokuzlusu cıktı terstı sanırım ama korkunc yanii bilemedim
ya sana bakmış bana niye bakamıyor ya offff
bu arada sevgilim yazmıyor ayrıldıkmı ya gene
Ölüm bi bitiştr ve yeninin başlangıcıdır..kimi zaman geçmişten gelen bi iliskiyi gösterir, hastalıklı olanın bitmesi yeninin filizlenmesidir... O kadar farklılasıyor ki yanındaki üstündeki kartlara göre ...kılıc dokuzlusunun ters çıkması iyidr mesela düz çıksa kötüdür... Bunalımdan başarısızlıktan ve bunun etkilerinden çıkışı yavaş yavaş iyileşmeyi gösterir
Gerçekten bakmış olmasına isterdim bizim enerjimiz baya iyi tuttu hatta beni çözümlemiş yorum yaparken senin bu huyunu biliyorum o yüzden detaylı yazıyorum diyor:)
Ah canım bak yine olumsuz düşüncelere kapılıyorsun :)
slmsöyle de bu garibe de baksın bulusacakmıyız diye
oy bnm bıtanem bınnnazda kıme baktıtrdın knkslm cnm hosgeldin bende senin kafadanım
Beşiktaşta Mi Cafe Hande var ben daha gidemedim ama kardeşime ve 2 arkadaşıma mükemmel baktı hatta duyduğum en iyi fallardı istanbula gidince baktıracağım ilk isim. Melekler Ereni çok beğenmiştim en yakın öngörüde o bulunmuştu ilk öngörüsü tuttu ama gerisi patladı anda çok iyidi. Damlalar Tuğbayı da çok beğendim ama gelecekte patladıtesekkurler..yesilcingene bana bakmıyor cok istedim ama onun bakmasını belki geysu olabilir..normal cafeden kimi onerirsin peki
Yaaa bebeğim hoş geldin valla biz de seni cok özledik allah askına banlanma bi dahacanımm nasılsın seni çok özledimmmm :)
cnm benım bıtanem bal dudaklım kankımm artık banlanmıcam ::::)))Yaaa bebeğim hoş geldin valla biz de seni cok özledik allah askına banlanma bi daha
Aman sakın kuzum ee. Naptın bakalım bizden ayrıyken :))ilyası unuttun. Mucnm benım bıtanem bal dudaklım kankımm artık banlanmıcam ::::)))
knk unuttum ya gereksız tanımazetmez banen ondan işte b....tan hayat napam knkı yanlızımAman sakın kuzum ee. Naptın bakalım bizden ayrıyken :))ilyası unuttun. Mu
Al benden de o kadar ben de vazgectim kuzum o beni kaybettigine üzülsünknk unuttum ya gereksız tanımazetmez banen ondan işte b....tan hayat napam knkı yanlızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?