- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Bende vazgeçtim yaşasın kızlarAl benden de o kadar ben de vazgectim kuzum o beni kaybettigine üzülsün
evet knk sen cokguzel bı kızsınAl benden de o kadar ben de vazgectim kuzum o beni kaybettigine üzülsün
Bende vazgeçtim yaşasın kızlar
Sen de oylesin kuzucumüevet knk sen cokguzel bı kızsın
oyy b nm cnmmmSen de oylesin kuzucumü
oy bnm bıtanem bınnnazda kıme baktıtrdın knk
Ahahahha aynen ncerot ona bizi bunlarla yıldıramazsın kub varken dedi o degil de kanki banlı olmasaydın seni konu sahibi yapcaktık cok karıstı buralarbıtane karı gırmı buraya reklam yaıo demıs kockarılar sizi nacernot cıkardı foyasını zaaaa ay guylkmekten altıma işicem
Çingene nin verdiği vadeler sana da tuttu mu canimTELLWE
Yesilcingene: Bence bu falcı camiasındaki en dürüst,en iyi niyetli falcılardan. bir fala ortalama 30-35 lira verdiğimiz dönemlerde 9 liraya katina bakıyordu ki şimdi de o ayarda bir falcıya göre çok uygun fiyatları paragöz biri değil. Bana ilk falı çok iyiyidi ki ona da 10 kez falan gittim tavsiyeye döndü falımı değerlendirmeyi bırakıp. Enerji alamıyorum diyorsa bence hiç art niyet aramayın ama baktırabilirseniz mutlaka deneyin derim.
Akrepgöz: önce @_Makaron_ un falında çok şaşırmıştım sorusuz bir fala yapılabilecek en mükemmel yorumu yapmıştı çıkmıştı da sonra @hadicanimsendee ye inanılmaz ince detaylar bildi. Benim baktırdığım fallarda da çok iyidi ama onların ki kadar detaylı değildi. Kesinlikle boş bir falcı değil denenebilir. Benim bahsettiğim durumlardan sonra ağız değiştiren falcılardan o durum beni biraz itti.
Geysu: KK ya üye olduktan sonra denediğim ilk falcıydı. kez baktırdım anda gerçekten çok iyi, çok nazik biri ama gelecekte çıkmadı. Yine de kahvede aklınızda kimse yoksa deneyin pişman olmazsınız.
Venceremos: BU kadın benim ağzımı açık bırakırdı fal baktığı zamanlarda bir ara verip geldikten sonra performansı düştü zaten artık hiç gelmiyor sanırım ama olur da bir gün tam olarak dönerse bence deneyin hisli bir falcı.
Taraca: Bu falcıdan topikte ilk ben bahsetmiştim beğenmiştim de ama sonra baktım sorudaki ruh halinizden,sorunuzdan yürüyor. Özel fallarından birini 20 dakikada yolladı bence 50 liralık bir fal için özensizdi. Olmazsa olmaz bir falcı değil tavsiye etmem.
Kiraze12: Ester Kira'nın tellwe profiliymiş güzel övgüler duyup onun üzerine bakmıştım. Bu arada saraylıhanımın da kankası kendisi. Bana o kadar alakasız bir yorum yaptı ki çok kötü demek istemiyorum beğenenleri olduğu için ama cidden benimle uzaktan yakından alakası yoktu falın.
Ugga:Bir hışımla gelip geçip yorumlarımıza bile cevap vermediği dönemde baktırmıştım. Kadın kısacık bir fal yollamış anda bir tespit yoktu gelecek odaklıydı iyi diyemem çünkü olumlu konuşmuştu.
Derin2013: Bu kadın artık özelden bakıyor aslında yazmadan edemedim ama. Bende anda inanılmaz iyidi hatta Venceremos olduğundan şüphelendim. Öngörü pek yoktu kendi falımda ne desem yalan olur ama arkadaşıma bakacağı falda gidip sosyal medyadan stalk yapıp öyle fal baktı asla güveneceğim biri değil.
gelecektenhaberler(=sultanfalcı=gaiptensesler=fallarkraliçesi=geleceginsifresii): Bu kadın bu kadar profille benim gözümde bir sahtekar. 2018 e dair bir öngörüde bulundu şimdi ne desem yalan olacak. Tavsiye etmiyorum.
hislerenerji: iskambil falına özel bir ilgim var bu kadın @Naiaddd a öyle nokta atışlı öyle güzel bir fal bakmıştı ki hemen arkasından ben attım. Benim falımın anda bile oluru yoktu.
serüven: bu kadına kitap falı baktırdım çok ümitliydim ama şöyle söyleyeyim bana mayıs diye vade verdiği sürede sevgilim aramıştı(geçen sene şubatta baktırmıştım) tespitlerinin de bir alakası yoktu. Seveni çok ama bende olmadı.
ecem23: bu kadınla enerjim asla tutmadı ama arkadaşlarıma iyi fallar baktı kötü falcı diyemem ama şunu diyebilirim ki o popülerleştiği dönemden sonra bence çok özensizleşti. Kısacık fallar gönderiyor,sorulara eskisi gibi dönmüyor ve bildiği hikayelerden yürüyor.
tellwede tüm falcı listesini görmediğim için aklımdan çıkanlar olmuş olabilir,şimdilik bu kadar:)
Beşiktaşta Mi Cafe Hande var ben daha gidemedim ama kardeşime ve 2 arkadaşıma mükemmel baktı hatta duyduğum en iyi fallardı istanbula gidince baktıracağım ilk isim. Melekler Ereni çok beğenmiştim en yakın öngörüde o bulunmuştu ilk öngörüsü tuttu ama gerisi patladı anda çok iyidi. Damlalar Tuğbayı da çok beğendim ama gelecekte patladı
Çingene nin verdiği vadeler sana da tuttu mu canim
yaaaa uffff tam aradigim falci beni goremiyor sevgilimin pesinden bukadar kosmadim ya ya asil bana vade tutmasi lazim yokkk oyle biri ya bna niye bakamiyo ya
Geceleri 3 ksii sirada oluyodu 2 kisi bizden gitmis sanirimhaha ya hep böyle oluyor vallahi
Ya gercekten mi yagmur hic mi cikmadi? An ayrinti durum tahmini hic mi yoktuMerhabalar. Bende uzun zamandır fal baktırıyorum. Genelde burdaki yorumlara istinaden baktırdım. Çok iyi dediğim kimse olmadı. Anda iyi belki bir kaç kişidir. Mesela sezgi anda iyimiş bana ama gelecek hiç çıkmamış. Nesibe yi beğenirdim ama son falı fiyaskoydu. Venüsü beğenirim karşı tarafın düşünşeleri için çok iyi bakar ama 50 Tl fazla bence (gerçi online fal bence en fazla 20 tl olmalı)fama-sema-aylin çok defa attım bunlara her falda başkası bakıyormuş hissine kapıldım bazı şeyler bilselerde güven vermiyorlar. Asenat ı gelecek için beğendim an için sorduğum konuda doğruymuş ama online olmuyor uzun zamandır.bugün fal sepeti yağmur dan bahsetmişsiniz ona da baktırmışım fos tamamen pembecik fallardan. Yeşilçinge çok beğenirim samimi ama sürekli baktırmamak gerek zaten net çıkan bir şeyide yok. Gizem hatun anda çok iyi gelecek çıkmadı. Nehir ateşoğlu gelecek odaklı bakmış bi şey diyemicem. 2 yıl boyunca fos fallar biriktirdim. Anladım ki her şey olacağına varıyor bazı şeyleri çok zorlamamalı en önemlisi kendimiziz bize bi şey olmasın yeter
Ya gercekten mi yagmur hic mi cikmadi? An ayrinti durum tahmini hic mi yoktuMerhabalar. Bende uzun zamandır fal baktırıyorum. Genelde burdaki yorumlara istinaden baktırdım. Çok iyi dediğim kimse olmadı. Anda iyi belki bir kaç kişidir. Mesela sezgi anda iyimiş bana ama gelecek hiç çıkmamış. Nesibe yi beğenirdim ama son falı fiyaskoydu. Venüsü beğenirim karşı tarafın düşünşeleri için çok iyi bakar ama 50 Tl fazla bence (gerçi online fal bence en fazla 20 tl olmalı)fama-sema-aylin çok defa attım bunlara her falda başkası bakıyormuş hissine kapıldım bazı şeyler bilselerde güven vermiyorlar. Asenat ı gelecek için beğendim an için sorduğum konuda doğruymuş ama online olmuyor uzun zamandır.bugün fal sepeti yağmur dan bahsetmişsiniz ona da baktırmışım fos tamamen pembecik fallardan. Yeşilçinge çok beğenirim samimi ama sürekli baktırmamak gerek zaten net çıkan bir şeyide yok. Gizem hatun anda çok iyi gelecek çıkmadı. Nehir ateşoğlu gelecek odaklı bakmış bi şey diyemicem. 2 yıl boyunca fos fallar biriktirdim. Anladım ki her şey olacağına varıyor bazı şeyleri çok zorlamamalı en önemlisi kendimiziz bize bi şey olmasın yeter
Hadi insallahkzıalr ben sonkez selenaya atuyorum ve fal işini bitiriyorum
Sizin yazdıklarınızı okuyunca baktırsam mı dedim sonra geçen yıl tam bu zamanlar baktırmışım ona göre ben muhteşem biriyim eskisi bana döncek yalvarcak ama ben yeni bir beyaz atlı ile muhteşem bir birliktelik yaşıcam . Ne gelen ne giden var eskiside bana dönüşü bırak evlendiYa gercekten mi yagmur hic mi cikmadi? An ayrinti durum tahmini hic mi yoktu
Canım ilk fallarında yakın vadeler tutuyordu ama sonradan tutmamaya başladı doğrusuÇingene nin verdiği vadeler sana da tuttu mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?