Binnaz Abla

bıtane karı gırmı buraya reklam yaıo demıs kockarılar sizi nacernot cıkardı foyasını zaaaa ay guylkmekten altıma işicem

bıtane karı gırmı buraya reklam yaıo demıs kockarılar sizi nacernot cıkardı foyasını zaaaa ay guylkmekten altıma işicem
Ahahahha aynen ncerot ona bizi bunlarla yıldıramazsın kub varken dedi o degil de kanki banlı olmasaydın seni konu sahibi yapcaktık cok karıstı buralar

Çingene nin verdiği vadeler sana da tuttu mu canim

cok tesekkurler canim..bende hic duyulmayanlara baktirmisim bunu anladim..bide bi falcinin ilk fali tutuyo sanirim onuda anladim..

Merhabalar. Bende uzun zamandır fal baktırıyorum. Genelde burdaki yorumlara istinaden baktırdım. Çok iyi dediğim kimse olmadı. Anda iyi belki bir kaç kişidir. Mesela sezgi anda iyimiş bana ama gelecek hiç çıkmamış. Nesibe yi beğenirdim ama son falı fiyaskoydu. Venüsü beğenirim karşı tarafın düşünşeleri için çok iyi bakar ama 50 Tl fazla bence (gerçi online fal bence en fazla 20 tl olmalı)fama-sema-aylin çok defa attım bunlara her falda başkası bakıyormuş hissine kapıldım bazı şeyler bilselerde güven vermiyorlar. Asenat ı gelecek için beğendim an için sorduğum konuda doğruymuş ama online olmuyor uzun zamandır.bugün fal sepeti yağmur dan bahsetmişsiniz ona da baktırmışım fos tamamen pembecik fallardan. Yeşilçinge çok beğenirim samimi ama sürekli baktırmamak gerek zaten net çıkan bir şeyide yok. Gizem hatun anda çok iyi gelecek çıkmadı. Nehir ateşoğlu gelecek odaklı bakmış bi şey diyemicem. 2 yıl boyunca fos fallar biriktirdim. Anladım ki her şey olacağına varıyor bazı şeyleri çok zorlamamalı en önemlisi kendimiziz bize bi şey olmasın yeter

yaaaa uffff tam aradigim falci beni goremiyor sevgilimin pesinden bukadar kosmadim ya ya asil bana vade tutmasi lazim yokkk oyle biri ya bna niye bakamiyo ya

Banada yaa 2 kere bekletti bekletti ben cektim sonra farkli hesaptan atinca verdigin bilgiler dogrultusunda goru alamiyorum canim yazdı uzun aralarda denemisim ustelik neysezaten hicbiri tutmuyor o eksik kaldi

Ya gercekten mi yagmur hic mi cikmadi? An ayrinti durum tahmini hic mi yoktu

Sizin yazdıklarınızı okuyunca baktırsam mı dedim sonra geçen yıl tam bu zamanlar baktırmışım ona göre ben muhteşem biriyim eskisi bana döncek yalvarcak ama ben yeni bir beyaz atlı ile muhteşem bir birliktelik yaşıcam . Ne gelen ne giden var eskiside bana dönüşü bırak evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…