Binnaz Abla

cok tesekkurler canim..bende hic duyulmayanlara baktirmisim bunu anladim..bide bi falcinin ilk fali tutuyo sanirim onuda anladim..
Rica ederim:) evet daha dün bunu söylüyordur iyi falcılara bile çok aralıklı gitmek lazım olaylara hakim oldukları zaman fallar sapıtıyor bu yüzden de ilk falları daha iyi oluyor

Canım ilk fallarında yakın vadeler tutuyordu ama sonradan tutmamaya başladı doğrusu
Yakın vade dediğiniz 1 aylık süre zarfı mi. Kemal devrim de de tarih tutuyor diye baktırmak istiyorum ama enerjimiz tutmazsa boşa gider, boş fal bakıyor diyorlar

Yakın vade dediğiniz 1 aylık süre zarfı mi. Kemal devrim de de tarih tutuyor diye baktırmak istiyorum ama enerjimiz tutmazsa boşa gider, boş fal bakıyor diyorlar
Valla bana da Kemal tarihleri aşağı yukarı tutturmuştu. :) Nasıl yapıyor artık merak konusu gerçekten.

Ay Aslıhan benim açımdan alabildiğine tırttı. O zaman iletişimdeydik ekime kadar iletişim YoK Dedi, sosyal medya hesaplarından takip ediyo seni ama ekli değilsiniz dedi yoo hem iletişimdeydik hem ekliydik. 15 dakika laf salatası yapmıştı, destekli sallasa bari.

Rica ederim:) evet daha dün bunu söylüyordur iyi falcılara bile çok aralıklı gitmek lazım olaylara hakim oldukları zaman fallar sapıtıyor bu yüzden de ilk falları daha iyi oluyor

Ben enerjimin tuttuguna inandığim bi falciya 10ay sonra gittim bu aralik iyi mi..

Kesinlikle katılıyorum canım olaylar cıkmadan ya da degişmeden yeni fal atmamak gerekiyor

bencede sanirim benim 10ay once gittigim falda hani evlilik goruyodun neden simdi değiştirdn dedimdi sartlar degismis dedi sonra tercih senin dedi iyide kader deismezki tahmin etmis ohalde diyorum

benm istedigim 1 aylik mesela ama falcilar yakin gelecek derken neyi kastediyolar bilmiyorum.yaa banada mesela cok populer falcilarin enerjisi tutmuyo sanirim tutana gitmek lazim.

Kaç kez baktırdın canim
1 kere baktırdım o zaman 20 tl falandı, eylül ayında. :) pembeci yaftası yüzünden çok da önemsememiştim açıkçası ama dediği tarihte karşılaştık. devamı gelmedi ama o biraz da benim süreci değiştirmemle alakalı sanırım. anlık kararlar değiştiriyor her şeyi bunu anladım.

Canım sana acizhane bir tavsiyede bulunmak istiyorum..

Sen cok fazla evham yapmaktan fal baktırmaktan enerji karmasası yasıyorsun bu şekilde beyninin içi surekli soru cevap yapıyı ve kötü enerjileri cekiyorsun uzerine kuzum biraz fala ara ver tefekkür et dua et bak nasıl düzelecek hersey allahımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…