Aktif olmasada gönderebilirsiniz..kendisi sabahları bakıyor genelde sıra çabuk geliyor zaten sanırım bakmıcaklarını elediği için hızlı ilerliyorKizlar bende yesilcingeneyi merak ettim ona aticam ama 40 dk once aktifmis kacirmisim
Rica ederim:) evet daha dün bunu söylüyordur iyi falcılara bile çok aralıklı gitmek lazım olaylara hakim oldukları zaman fallar sapıtıyor bu yüzden de ilk falları daha iyi oluyorcok tesekkurler canim..bende hic duyulmayanlara baktirmisim bunu anladim..bide bi falcinin ilk fali tutuyo sanirim onuda anladim..
Kesinlikle katılıyorum canım olaylar cıkmadan ya da degişmeden yeni fal atmamak gerekiyorRica ederim:) evet daha dün bunu söylüyordur iyi falcılara bile çok aralıklı gitmek lazım olaylara hakim oldukları zaman fallar sapıtıyor bu yüzden de ilk falları daha iyi oluyor
Yakın vade dediğiniz 1 aylık süre zarfı mi. Kemal devrim de de tarih tutuyor diye baktırmak istiyorum ama enerjimiz tutmazsa boşa gider, boş fal bakıyor diyorlarCanım ilk fallarında yakın vadeler tutuyordu ama sonradan tutmamaya başladı doğrusu
Valla bana da Kemal tarihleri aşağı yukarı tutturmuştu. :) Nasıl yapıyor artık merak konusu gerçekten.Yakın vade dediğiniz 1 aylık süre zarfı mi. Kemal devrim de de tarih tutuyor diye baktırmak istiyorum ama enerjimiz tutmazsa boşa gider, boş fal bakıyor diyorlar
Kart falı olmasa Asenatı yakalayamayanlara ben yakalayacağım:))
Aslıhanahadicanimsendee baktırmıştı da hem tespitlerş doğru değildi hem de uzun ve boş bakmıştı ama falcıyla enerjimizin tutması ve onun o an ki enerjisş de etkileyebiliyor tabi
Kizlar bende yesilcingeneyi merak ettim ona aticam ama 40 dk once aktifmis kacirmisim
Rica ederim:) evet daha dün bunu söylüyordur iyi falcılara bile çok aralıklı gitmek lazım olaylara hakim oldukları zaman fallar sapıtıyor bu yüzden de ilk falları daha iyi oluyor
Kesinlikle katılıyorum canım olaylar cıkmadan ya da degişmeden yeni fal atmamak gerekiyor
Yakın vade dediğiniz 1 aylık süre zarfı mi. Kemal devrim de de tarih tutuyor diye baktırmak istiyorum ama enerjimiz tutmazsa boşa gider, boş fal bakıyor diyorlar
Kaç kez baktırdın canimValla bana da Kemal tarihleri aşağı yukarı tutturmuştu. :) Nasıl yapıyor artık merak konusu gerçekten.
Ilk tarihte birseyler mi olmasi gerekiyordu. Cidden merak ediyorum bu adamikemal bana 3 tarih verdi farklı olaylar ilk tarih bugun itibariyle doldu, asıl olayı bekliyorum
Ilk tarihte birseyler mi olmasi gerekiyordu. Cidden merak ediyorum bu adami
Fiyatı çok yüksek adamın,evet öyle dedi ama asıl durum degil bahsettiği aralık15 ine kadar demisti ama cok takmıyorum bu olayı diğeri ocakta
1 kere baktırdım o zaman 20 tl falandı, eylül ayında. :) pembeci yaftası yüzünden çok da önemsememiştim açıkçası ama dediği tarihte karşılaştık. devamı gelmedi ama o biraz da benim süreci değiştirmemle alakalı sanırım. anlık kararlar değiştiriyor her şeyi bunu anladım.Kaç kez baktırdın canim
Fiyatı çok yüksek adamın,
Benimde senin gibi karışık kafam, adam tarihleri biliyor tutturuyor fakat sonu çok pembe diyorlar, biliyor ama bilemiyor daKemal devrim in tarihleri herkese mi çıkıyorfalı nasıl peki anda falan
Ben enerjimin tuttuguna inandığim bi falciya 10ay sonra gittim bu aralik iyi mi..
bencede sanirim benim 10ay once gittigim falda hani evlilik goruyodun neden simdi değiştirdn dedimdi sartlar degismis dedi sonra tercih senin dedi iyide kader deismezki tahmin etmis ohalde diyorum
benm istedigim 1 aylik mesela ama falcilar yakin gelecek derken neyi kastediyolar bilmiyorum.yaa banada mesela cok populer falcilarin enerjisi tutmuyo sanirim tutana gitmek lazim.
Valla bana da Kemal tarihleri aşağı yukarı tutturmuştu. :) Nasıl yapıyor artık merak konusu gerçekten.
Tarihler tutuyorsan enteresan ama pembeyse sonu o fiyat etmez sankiBenimde senin gibi karışık kafam, adam tarihleri biliyor tutturuyor fakat sonu çok pembe diyorlar, biliyor ama bilemiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?