Binnaz Abla

Kızlar Geysu yesilcingene müge aydın fama nesibe ılkay kemal devrim serkan tek huma elani soylu selena acikahvem kiraze bunların hepsine baktirdim yaklaşık bir yıldır. Unutmuş olduklarim da vardır daha. Hepsi anda fena değil. Ama geleceğe dair çıkan tek kelime yok. Neden böyle bilmiyorum. Tek kelime yok ınanin ya

Kızlarrrrr tekrar yazıyorum Kemal devrime bir kaç defa fal baktırdım hatta çok da idda etti 3 kere tarih verdi bana tarihleri çıkmadı, falına kötü diyemem ama kesinlikle tarihi çıkıyor diye birşey yok

Hangi konuda baktırıyosun

o geçen yıl var mıydı bilmiyorum o sitede bir tane daha yagmur vardı. Sesi yaşlıca mı sizin baktırdıgınızın yoksa genc mi

Gelecek için benimde aynı şekilde. Hatta anda bile çok nadir bilebiliyorlar. Mesela yak
o geçen yıl var mıydı bilmiyorum o sitede bir tane daha yagmur vardı. Sesi yaşlıca mı sizin baktırdıgınızın yoksa genc mi
sarı saçlı profil olan benim geçen yıl baktırdığım

Kızlar Nil Güneş iskambili açmıyor yaa sadece katinada online uyuz oldum. Kredi yüklemişler kayda değer uygun ucuz biri olsa atcam ziyan olmasın diye

Kime atayım binnazda? Cidden bu sefer kredi vermişler diye şey ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen is bazen aşk genel olarak gelecekle ilgili ışte. Anda da merak ettiğim bir şey yok,zaten yaşıyorsun ışte. Ne bileyim ufacık bir şey yok. Bir yola çıkacaksın deyipte çıktığım bile yok.

geleceği çıktı mı ya da kaç oranı verirsin ona allahtan ucreti az eglencesine atabilirim

Geleceği çıktı diyebileceğim henüz kimse yok o konuda yanlış yönlendirmek istemem asla seni çünkü vadelere var ama şöyle söyleyebilirim iki kişi için bir de işimle alakalı fal attım ona gerçekten çok özenlidir bana mesela bi kızdan bahsetti gerçekten buldum kızı:) eski sevgilim için iç açıcı şeyler söylemedi ama yenisi için çok güzel konuştu bi de şunu sevdim kesin bu böyle olacak demiyor bunu seçersen olacaklar bunlar diyor mesela aklında birisi mi var ya da bir durum mu var gerçekten eğrisi doğrusuyla söyler yani bana öyle yapıyor :)

ben tek bir iskambil baktırdım onu da benna küçüker'e baktırmıştım. verdiği vade daha dolmadı ama tatlı bir kadındı :) bir de burda övülünce hislidir herhalde diye düşünüp attım, benim falımda öyle pek güzel nokta atışları vs yoktu ama. yine de denemediysen bi yorumlara bak bence

Yakın vade dediğiniz 1 aylık süre zarfı mi. Kemal devrim de de tarih tutuyor diye baktırmak istiyorum ama enerjimiz tutmazsa boşa gider, boş fal bakıyor diyorlar
Şöyle söyleyeyim bana iletişim için şu gün derdi cidden de hep olurdu ilk falda ben yüz yüze görüşme olur mu diye sorardım falcılara yok derlerdi ona sormadan martın ilk haftası yüz yüze gmrüşme demiş ciddiye almamıştım bile sonradan baktım bilmiş ama illa da baktır diyemem çünkü pembeci bence

Bence gayet iyi bir aralık

Geçenlerde yeşilçşngeneye fal attım. Soru kısmında da neden her fala bakmıyorsun diye sordum, çok uzun ve detaylı bir cevap vermiş. Bazen gerçekten hissetmiyorum dedi. Parasını almak etik olmaz o şekilde demiş. Ayrıca, olumsuza açığım deseler bile ne kadar kapalı olduklarını ve bunu kaldıramıycaklarını hissediyorum, insanlara bunu yaşatmak istemiyorum demiş. Aklınızdaki sorulara bir nebze cevap olur belki.:)

Bu arada betelgeuse08 yani Bilhassam topik dışında konuşmadığım halde en çok sempati duyduğum insanlardan biridir. İnanılmaz naif ve cana yakın bir insan. Ben Haleple alakalı paylaşım yapmadan önce kendisi güzel bir tavsiyede bulunmuş benim gözümden kaçmış görüp ondan esinlenseydim zaten seve seve etiketlerdim:) bu konuda yine çok sevdiğim biri uyardı beni belki kendisi de söyler.
Ben kızılaya mobil ödemeyle bağışta bulununca aklıma direkt fal ödemeleri geldi o yüzden burada paylaştım,sonuçta ikimizin de niyeti güzel bir yere ulaşmak o yüzden yanlış anlama asla olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…