Hangi konuda baktırıyosunKızlar Geysu yesilcingene müge aydın fama nesibe ılkay kemal devrim serkan tek huma elani soylu selena acikahvem kiraze bunların hepsine baktirdim yaklaşık bir yıldır. Unutmuş olduklarim da vardır daha. Hepsi anda fena değil. Ama geleceğe dair çıkan tek kelime yok. Neden böyle bilmiyorum. Tek kelime yok ınanin ya
o geçen yıl var mıydı bilmiyorum o sitede bir tane daha yagmur vardı. Sesi yaşlıca mı sizin baktırdıgınızın yoksa genc miSizin yazdıklarınızı okuyunca baktırsam mı dedim sonra geçen yıl tam bu zamanlar baktırmışım ona göre ben muhteşem biriyim eskisi bana döncek yalvarcak ama ben yeni bir beyaz atlı ile muhteşem bir birliktelik yaşıcam . Ne gelen ne giden var eskiside bana dönüşü bırak evlendi
geleceği çıktı mı ya da kaç oranı verirsin ona allahtan ucreti az eglencesine atabilirimBaktır baktır mutlaka:)
telwede öyle bir imkan mı var hiç bilmiyordumAktif olmasada gönderebilirsiniz..kendisi sabahları bakıyor genelde sıra çabuk geliyor zaten sanırım bakmıcaklarını elediği için hızlı ilerliyor
yalnız değilsin bende de tutmadı :)kemal bir bana mı tutturamadı şu tarih konusunda :) daha doğrusu ilk tarih meselesi patladı, diğer dedikleri için biraz daha zaman var
Gelecek için benimde aynı şekilde. Hatta anda bile çok nadir bilebiliyorlar. Mesela yakKızlar Geysu yesilcingene müge aydın fama nesibe ılkay kemal devrim serkan tek huma elani soylu selena acikahvem kiraze bunların hepsine baktirdim yaklaşık bir yıldır. Unutmuş olduklarim da vardır daha. Hepsi anda fena değil. Ama geleceğe dair çıkan tek kelime yok. Neden böyle bilmiyorum. Tek kelime yok ınanin ya
sarı saçlı profil olan benim geçen yıl baktırdığımo geçen yıl var mıydı bilmiyorum o sitede bir tane daha yagmur vardı. Sesi yaşlıca mı sizin baktırdıgınızın yoksa genc mi
tabi gönderebiliyorsun online olmasına gerek yok.telwede öyle bir imkan mı var hiç bilmiyordum
Kizlar bende yesilcingeneyi merak ettim ona aticam ama 40 dk once aktifmis kacirmisim
geleceği çıktı mı ya da kaç oranı verirsin ona allahtan ucreti az eglencesine atabilirim
ben tek bir iskambil baktırdım onu da benna küçüker'e baktırmıştım. verdiği vade daha dolmadı ama tatlı bir kadındı :) bir de burda övülünce hislidir herhalde diye düşünüp attım, benim falımda öyle pek güzel nokta atışları vs yoktu ama. yine de denemediysen bi yorumlara bak benceKızlar Nil Güneş iskambili açmıyor yaa sadece katinada online uyuz oldum. Kredi yüklemişler kayda değer uygun ucuz biri olsa atcam ziyan olmasın diye
Kime atayım binnazda? Cidden bu sefer kredi vermişler diye şey ediyorum.
Şöyle söyleyeyim bana iletişim için şu gün derdi cidden de hep olurdu ilk falda ben yüz yüze görüşme olur mu diye sorardım falcılara yok derlerdi ona sormadan martın ilk haftası yüz yüze gmrüşme demiş ciddiye almamıştım bile sonradan baktım bilmiş ama illa da baktır diyemem çünkü pembeci benceYakın vade dediğiniz 1 aylık süre zarfı mi. Kemal devrim de de tarih tutuyor diye baktırmak istiyorum ama enerjimiz tutmazsa boşa gider, boş fal bakıyor diyorlar
Bence gayet iyi bir aralıkBen enerjimin tuttuguna inandığim bi falciya 10ay sonra gittim bu aralik iyi mi..
bencede sanirim benim 10ay once gittigim falda hani evlilik goruyodun neden simdi değiştirdn dedimdi sartlar degismis dedi sonra tercih senin dedi iyide kader deismezki tahmin etmis ohalde diyorum
benm istedigim 1 aylik mesela ama falcilar yakin gelecek derken neyi kastediyolar bilmiyorum.yaa banada mesela cok populer falcilarin enerjisi tutmuyo sanirim tutana gitmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?