Bence gayet iyi bir aralık
Canım sana acizhane bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
Sen cok fazla evham yapmaktan fal baktırmaktan enerji karmasası yasıyorsun bu şekilde beyninin içi surekli soru cevap yapıyı ve kötü enerjileri cekiyorsun uzerine kuzum biraz fala ara ver tefekkür et dua et bak nasıl düzelecek hersey allahımın izniyle
Geçenlerde yeşilçşngeneye fal attım. Soru kısmında da neden her fala bakmıyorsun diye sordum, çok uzun ve detaylı bir cevap vermiş. Bazen gerçekten hissetmiyorum dedi. Parasını almak etik olmaz o şekilde demiş. Ayrıca, olumsuza açığım deseler bile ne kadar kapalı olduklarını ve bunu kaldıramıycaklarını hissediyorum, insanlara bunu yaşatmak istemiyorum demiş. Aklınızdaki sorulara bir nebze cevap olur belki.:)
Fal zaten kesinliği olan birşey değil, hepimizin malumu Merak bizimkisi, alışkanlık, bağımlılık. Her dediği çıktı diyemem ama güzel bakıyor, kendisine de diyorum bunu :) kaldiki o da bana bu adamı sevmiyorum ama bağ kopmamış diyebiliyorya ne kadar insani bir falcı ama karakterine şahsen hayranım işte ben böyle bir falcı bulayım yılda bir kere ona baktırayım bu kadar karıstırmayım ortaıgı istiyorum ya..mesela en sinir bozucu falcı bu adam sana yaramaz cok aradınmı diyip yenisini beyaz atlı prens dunyayı kurtaran adam gosteren falcıdır böyle etik falcı lazım ama nerdee bize çıkmaz
bence davranışlarının doğruluğu ya da yanlışlığı konusunda sürekli şüphe duyma. İçinden geleni yapmak her zaman en güzeli çünkü kötü bir sonuç doğduğunda bile insan diyor ki; "ben tercih ettim demek ki bu olaydan da öğreneceğim bir şeyler varmış" üzülmüyor musun? tabi ki üzülüyorsun ama ben içimden geleni yaptığımdan dolayı en kötü bir durumda bile keşke demedim gerçekten en fazla "elimden geleni yaptım olmadı" dedim sonucuna baktım ve her türlü ilişki ve koşulda sana da böyle davranmanı tavsiye ederim. Şu an mutluysan anı yaşa 1 sonra ki adımı düşünmek hem yanlış kararlar aldırıyor hem de akışı alt üst ediyorİyi güzel sevindim o zaman iyiki gitmiştim
ama evlilik bence kaderi bir nokta ona anca ennnnnn iyi bile olsa tahmın yorum gucu katar,bana evlikik gorunmuyo dedi ama suan ililkimiz iyiben seninde tavsiyeni paylaştıgın gibi ilişkinin o anki şartlarına göre davranıyorum o evlilik gormediği için adamı terslememe gerek yok artık dogru davranıs bu deilmi sekacm
Ya gecenlerde bi arkadas yazmisti sevgilim olsa girmem diye onu soyle degistireyim duzgun giden bi iliskim olsa gercekten fal baktirmam yani onu yasamak varken niye fal baktirayim kardes sohbet muhabbete gel ama nolur fal atmakuzu çok saol iyiki burası var valla yoksa kactane fal atcaktım heama atmıyorum 15gundur şükür
Yok ben ustume alinmadim zaten ölumlu acilari gordukten sonra obur acilara gulduk dedik.. olumlu acilara gulduk degil*ben sizin yazdiginiza da cevap vermedim zaten.ayrica sizden cok guzel bilgi aldim mesajlastik benim sorunum yok . Ben obur arkadasa yazdiginiz seyi aciklamak istedim. Kendinizi 3.kisi gibi de gormeyin lutfen obur arkadasla sizden daha az konusmusumdur hatta hic ozel mesajimiz yok bile:)Öncelikle amacımın size laf sokuşturmak olmadığını söylemek istiyorum kaldı ki sizi hiç tanımıyorum haddim de değil. Her insan bir takım sıkıntılar yaşar ben evet sizin önceki konularınızı okumadım ancak siz benim yazdığımı okuyarak bu cevabı vermiştiniz bu sebeple içinde ölümün var olduğu bir acıya gülüp geçilemiyor malesef size verdiğim cevapta bunu vurgulamak içindi. Yine söylüyorum amacım sizi yermek,laf sokmak değildi.
bence davranışlarının doğruluğu ya da yanlışlığı konusunda sürekli şüphe duyma. İçinden geleni yapmak her zaman en güzeli çünkü kötü bir sonuç doğduğunda bile insan diyor ki; "ben tercih ettim demek ki bu olaydan da öğreneceğim bir şeyler varmış" üzülmüyor musun? tabi ki üzülüyorsun ama ben içimden geleni yaptığımdan dolayı en kötü bir durumda bile keşke demedim gerçekten en fazla "elimden geleni yaptım olmadı" dedim sonucuna baktım ve her türlü ilişki ve koşulda sana da böyle davranmanı tavsiye ederim. Şu an mutluysan anı yaşa 1 sonra ki adımı düşünmek hem yanlış kararlar aldırıyor hem de akışı alt üst ediyor
Ya gecenlerde bi arkadas yazmisti sevgilim olsa girmem diye onu soyle degistireyim duzgun giden bi iliskim olsa gercekten fal baktirmam yani onu yasamak varken niye fal baktirayim kardes sohbet muhabbete gel ama nolur fal atma
Atma falcıların kendine faydası olsa bizimle ne işi var kaderi ne fal bozar ne de baska bişi ama bole seylerle ugrasırsan kaderin basına gelene kadar sen sıkıtnı stres yasarsınkuzu çok saol iyiki burası var valla yoksa kactane fal atcaktım heama atmıyorum 15gundur şükür
kuzu byvdeki ceme baktırdınmıkızlar tellwe bilgehatun 2015 temmuz ağustos aylarından baktırdığım fallarda geleceği resmen her türlü ayrıntısı ile bilmiş. biz o zaman evlilik konuşuyorduk. aileleri tanıştırmayı konuşuyorduk. ortada hiç ayrılık yoktu. ve ben unutup gitmişim o falları. sabah işe geldim ve okudum ağlamaktan kendimi alamadım.
umarım byv deki de aynı kişidir.
yok canım cem'e hiç baktırmadımkuzu byvdeki ceme baktırdınmı
humaya baktırdnmı cnmyok canım cem'e hiç baktırmadım
kuzum, hümaya da aynı ay baktırmışım. yani 2015 yazında, o zamanlar her şey o kadar yolundaydı ki ben gelinlik modellerine bakıyordum hatta.humaya baktırdnmı cnm
hiç çıkmadımı humanın dediğiiii bitane bilekuzum, hümaya da aynı ay baktırmışım. yani 2015 yazında, o zamanlar her şey o kadar yolundaydı ki ben gelinlik modellerine bakıyordum hatta.
hüma bana olumlu konuşmuştu, sadece karşı tarafın ailesinden birinin sağlık sorunu yaşayacağını o nedenle 1 ay kadar içine kapanacağını ama sonucun olumlu olacağını, ailesiyle tanışacağımı söylemişti. açıkcası o zaman o fal çok mantıklıydı ama hiç öyle olaylar olmadı. bir daha da baktırmadım.
yok güzelim, inan çıkmadı. kişiliklerimizi anlatmış, o kısımlar tamam ama gelecekle ilgili çizdiği tablo ve olayların teki bile olmadı . yeniden denemek istedim ama hep dolu ve saatlerini yakalayamıyorumhiç çıkmadımı humanın dediğiiii bitane bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?