Binnaz Abla

Bence gayet iyi bir aralık

İyi güzel sevindim o zaman iyiki gitmiştim
ama evlilik bence kaderi bir nokta ona anca ennnnnn iyi bile olsa tahmın yorum gucu katar,bana evlikik gorunmuyo dedi ama suan ililkimiz iyi ben seninde tavsiyeni paylaştıgın gibi ilişkinin o anki şartlarına göre davranıyorum o evlilik gormediği için adamı terslememe gerek yok artık dogru davranıs bu deilmi sekacm

kuzu çok saol iyiki burası var valla yoksa kactane fal atcaktım he ama atmıyorum 15gundur şükür

ya ne kadar insani bir falcı ama karakterine şahsen hayranım işte ben böyle bir falcı bulayım yılda bir kere ona baktırayım bu kadar karıstırmayım ortaıgı istiyorum ya..mesela en sinir bozucu falcı bu adam sana yaramaz cok aradınmı diyip yenisini beyaz atlı prens dunyayı kurtaran adam gosteren falcıdır böyle etik falcı lazım ama nerdee bize çıkmaz

Fal zaten kesinliği olan birşey değil, hepimizin malumu Merak bizimkisi, alışkanlık, bağımlılık. Her dediği çıktı diyemem ama güzel bakıyor, kendisine de diyorum bunu :) kaldiki o da bana bu adamı sevmiyorum ama bağ kopmamış diyebiliyor

bence davranışlarının doğruluğu ya da yanlışlığı konusunda sürekli şüphe duyma. İçinden geleni yapmak her zaman en güzeli çünkü kötü bir sonuç doğduğunda bile insan diyor ki; "ben tercih ettim demek ki bu olaydan da öğreneceğim bir şeyler varmış" üzülmüyor musun? tabi ki üzülüyorsun ama ben içimden geleni yaptığımdan dolayı en kötü bir durumda bile keşke demedim gerçekten en fazla "elimden geleni yaptım olmadı" dedim sonucuna baktım ve her türlü ilişki ve koşulda sana da böyle davranmanı tavsiye ederim. Şu an mutluysan anı yaşa 1 sonra ki adımı düşünmek hem yanlış kararlar aldırıyor hem de akışı alt üst ediyor

kuzu çok saol iyiki burası var valla yoksa kactane fal atcaktım he ama atmıyorum 15gundur şükür
Ya gecenlerde bi arkadas yazmisti sevgilim olsa girmem diye onu soyle degistireyim duzgun giden bi iliskim olsa gercekten fal baktirmam yani onu yasamak varken niye fal baktirayim kardes sohbet muhabbete gel ama nolur fal atma

Yok ben ustume alinmadim zaten ölumlu acilari gordukten sonra obur acilara gulduk dedik.. olumlu acilara gulduk degil*ben sizin yazdiginiza da cevap vermedim zaten.ayrica sizden cok guzel bilgi aldim mesajlastik benim sorunum yok . Ben obur arkadasa yazdiginiz seyi aciklamak istedim. Kendinizi 3.kisi gibi de gormeyin lutfen obur arkadasla sizden daha az konusmusumdur hatta hic ozel mesajimiz yok bile:)

Kesinlikle katılıyorum canım bende artık bunun farkında vardım.O ana ve karşımdakine odaklanacagım.Gittiğim falları da çok sorgulamıyorum o anki depresifliğimin üstesinden o şekilde geldim o da kaderimdeymiş şeklinde yorumluyorum artık bencede çok üstünde durmycam artık iyi varsınız kızlar

Ya gecenlerde bi arkadas yazmisti sevgilim olsa girmem diye onu soyle degistireyim duzgun giden bi iliskim olsa gercekten fal baktirmam yani onu yasamak varken niye fal baktirayim kardes sohbet muhabbete gel ama nolur fal atma

Aynen dogru duzgun rayına oturmus bir ilişkim olmadıgından giriyorum valla bende napıyım yada bir bakıyorum işte benim gittiklerimden çıkan varmı die..

Kendimi suclu hissettim kizlar ya bilmiyorum cidden çok sasiriyorum bana cok cok iyi bakiyor hatta isteyen olursa paylasayim fallarimi size niye oyle oldu ya 3 kiside memnun kalmadi iade isteyin bari ya fs yonetimden(((( hakkinizi helal edin lutfen

Atma falcıların kendine faydası olsa bizimle ne işi var kaderi ne fal bozar ne de baska bişi ama bole seylerle ugrasırsan kaderin basına gelene kadar sen sıkıtnı stres yasarsın

kızlar tellwe bilgehatun 2015 temmuz ağustos aylarından baktırdığım fallarda geleceği resmen her türlü ayrıntısı ile bilmiş. biz o zaman evlilik konuşuyorduk. aileleri tanıştırmayı konuşuyorduk. ortada hiç ayrılık yoktu. ve ben unutup gitmişim o falları. sabah işe geldim ve okudum ağlamaktan kendimi alamadım.

umarım byv deki de aynı kişidir.

kuzu byvdeki ceme baktırdınmı

humaya baktırdnmı cnm
kuzum, hümaya da aynı ay baktırmışım. yani 2015 yazında, o zamanlar her şey o kadar yolundaydı ki ben gelinlik modellerine bakıyordum hatta.

hüma bana olumlu konuşmuştu, sadece karşı tarafın ailesinden birinin sağlık sorunu yaşayacağını o nedenle 1 ay kadar içine kapanacağını ama sonucun olumlu olacağını, ailesiyle tanışacağımı söylemişti. açıkcası o zaman o fal çok mantıklıydı ama hiç öyle olaylar olmadı. bir daha da baktırmadım.

hiç çıkmadımı humanın dediğiiii bitane bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…