- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Yok suçlu hissetme kendi beğendiğin bir falcı sonuçta ama gerçekten komple burcumun özelliklerini anlatmış banaKendimi suclu hissettim kizlar ya bilmiyorum cidden çok sasiriyorum bana cok cok iyi bakiyor hatta isteyen olursa paylasayim fallarimi size niye oyle oldu ya 3 kiside memnun kalmadi iade isteyin bari ya fs yonetimden(((( hakkinizi helal edin lutfen
CNM HUMAYA ATTINMIC CIKTMI SANA3,5 aydır topice uğramıyordum. BDV'ye bakıyordum arada. Etiketlenince yazayım dedim :) 3,5 ayda sadece 2 fal attım. Kendimi mikemmel hissediyorumBaktırdıklarımdan birisi Akrepgöz diğeri ise Derin2013. Derin anda bana en iyilerden. Şakır şakır herşeyi döker. Yakın gelecek çıkıyordu bana ama artık çıkmıyor. Sanırım beklentiyle atmaya başlayınca çıkmıyor fallar. Akrepgöz ilk falında efsane ötesiydi. Hala çıkanlar var. Ancak onun ilk falı okudum ve unuttum. Hiç hoşuma gitmeyen yerleri olduğu için. O okuyup unutmayı seçtiğim fal aynen çıktı. 3,5 aylık süreçte bir kere daha göndereyim dedim o falda ise pespembeydi. Belki gerçekten iyi gördüğü içindir, belki de moral vermek istediği içindir bilemiyorum.
2015 Eylül ayından beri attığım falların haddi hesabı yoktu. Neredeyse 1,5 yıl sonra diyebilirim ki; 3 aylık süreçten sonrasını bilen hiç bir falcı olmamış. Yani yakın gelecek için çıkanlar da bir iki kişiydi zaten.Fal sık sık atınca suyu çıkan bir şeymiş. Maddi manevi yıpratıyormuş. Çok büyük beklentilerle ve çok önemli konular için atan arkadaşlara tavsiyem; atmayınFalcılarından dediğinden çok mantığınızla düşünün. Mantığınız bir şeye hayır diyorsa falcının ne dediği önemli olmamalı. Büyük beklentiler olmadan atınca kimseye bir zararı yok. Fal dünyasına 6-7 bin tl rahat bırakmış birisi olarak diyorum yiyin o paraları :)))
Herkese sevgiler
sen baktırdfnmı kankı nasılşhüma bal: 30 saniyede dolan falcı
sen baktırdfnmı kankı nasılş
sena kimler cıktı kurdfeleyakalabilmek ne mümkün :) girmesiyle dolması bir oluyor vallahi.
sena kimler cıktı kurdfele
yok mkcanım ben henüz beklemedeyim yabi dolsun ya da dedikleri olsun sayfalarca yazacaklarım olacak :) senin var mı çıkan?
Kübracım hoş geldin :) özlettin, sen yine azcık dikkat et hemen gitme, özlüyoruzya kızlar bn geldim siz yoksunuz yazsanıza sohbet edek bu ne ya herkes gitmiş huu eeeeeyyyyyyyyyyğ ğalooooo
saol bitanem nasılsın cemi takıyom hala knkKübracım hoş geldin :) özlettin, sen yine azcık dikkat et hemen gitme, özlüyoruz
Humayi nasil yakaliyorsunuz yahu 2 saniyede mesgule geciyor kadin isik hizindan hizli valla :)))Ne zaman fal atasım yok hümayı yakalıyorum ciddi sinir yaptı bu durum))))
SPRİNG SANA NERMİN ABLA CIKTIMIHumayi nasil yakaliyorsunuz yahu 2 saniyede mesgule geciyor kadin isik hizindan hizli valla :)))
ben ona 2 kere baktırdım, son baktırışımda öylesine sayfasına girmiştim bi baktım çevrimiçiHumayi nasil yakaliyorsunuz yahu 2 saniyede mesgule geciyor kadin isik hizindan hizli valla :)))
ben ona 2 kere baktırdım, son baktırışımda öylesine sayfasına girmiştim bi baktım çevrimiçibu bir işaret diyerek attım ben de sana cıkmıs duyduguma göre knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?