Binnaz Abla

Yok suçlu hissetme kendi beğendiğin bir falcı sonuçta ama gerçekten komple burcumun özelliklerini anlatmış bana

3,5 aydır topice uğramıyordum. BDV'ye bakıyordum arada. Etiketlenince yazayım dedim :) 3,5 ayda sadece 2 fal attım. Kendimi mikemmel hissediyorum Baktırdıklarımdan birisi Akrepgöz diğeri ise Derin2013. Derin anda bana en iyilerden. Şakır şakır herşeyi döker. Yakın gelecek çıkıyordu bana ama artık çıkmıyor. Sanırım beklentiyle atmaya başlayınca çıkmıyor fallar. Akrepgöz ilk falında efsane ötesiydi. Hala çıkanlar var. Ancak onun ilk falı okudum ve unuttum. Hiç hoşuma gitmeyen yerleri olduğu için. O okuyup unutmayı seçtiğim fal aynen çıktı. 3,5 aylık süreçte bir kere daha göndereyim dedim o falda ise pespembeydi. Belki gerçekten iyi gördüğü içindir, belki de moral vermek istediği içindir bilemiyorum.

2015 Eylül ayından beri attığım falların haddi hesabı yoktu. Neredeyse 1,5 yıl sonra diyebilirim ki; 3 aylık süreçten sonrasını bilen hiç bir falcı olmamış. Yani yakın gelecek için çıkanlar da bir iki kişiydi zaten.Fal sık sık atınca suyu çıkan bir şeymiş. Maddi manevi yıpratıyormuş. Çok büyük beklentilerle ve çok önemli konular için atan arkadaşlara tavsiyem; atmayın Falcıların dediğinden çok mantığınızla düşünün. Mantığınız bir şeye hayır diyorsa falcının ne dediği önemli olmamalı. Büyük beklentiler olmadan atınca kimseye bir zararı yok. Fal dünyasına 6-7 bin tl rahat bırakmış birisi olarak diyorum yiyin o paraları :)))

Herkese sevgiler

Son düzenleme:
CNM HUMAYA ATTINMIC CIKTMI SANA

ya kızlar bn geldim siz yoksunuz yazsanıza sohbet edek bu ne ya herkes gitmiş huu eeeeeyyyyyyyyyyğ ğalooooo

kızlarrr kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınıs kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bi hera bakım vardı bırı sıkayet etcekti noldu o kadın bnıde avukata vermekle tehsdit ettiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…