Binnaz Abla

hüma bal, asenat ve daha bir sürü isim 2015 yazında öylesine online görüp attığım falcılardı. şimdi saniyerlerle doluyorlar. buradaki yorumlar çok etkiliyor piyasayı.

adı geçenin fiyatı artıyor filan... baktıracaklar bir zahmet her yorumu da okusalar keşke. boşa popüler olanlar da var

hiç aynen hera bakım nasıl kızlar

Belese reklamlarini yapiyoruz resmen bence kk une indirim saglamali site kk yonetiminle iletisime gecip anlasmalilar resmen emek veriyoruz isim veriyoruz su iyi bu kotu neyse yesilcingene ayni gun icinde bakiyor mu taa ilk zamanlar atmistim yeni attim ama sanirim sira cok.

evet en popüleri huma ama pembeci diyemı anlamdım

kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

genelde hızlı dönüş yapanlardan. akşama yapar en geç

Yesilcingene iade etmis daha once baktirmistim ama ben ona enerjimiz o zaman uyustu da simdi mi uyusmadi neyse kaldi mi krediler elimde kim var 20 krediye ?

Atma falcıların kendine faydası olsa bizimle ne işi var kaderi ne fal bozar ne de baska bişi ama bole seylerle ugrasırsan kaderin basına gelene kadar sen sıkıtnı stres yasarsın

yada yasayacagin seyin kalitesini degistirirsin..mesela yine ayni kisiyle evlenirsin ama daha bit huzursuz olurun gibu..boyle bir kissadan hisse vardi o aklima geldi anladiniz siz onu

yada yasayacagin seyin kalitesini degistirirsin..mesela yine ayni kisiyle evlenirsin ama daha bit huzursuz olurun gibu..boyle bir kissadan hisse vardi o aklima geldi anladiniz siz onu
kızlar sizce bana nıye fallar cıkmıyo kızlar cok cnm sıkın nolur bana bişe ysöleyin

Yok suçlu hissetme kendi beğendiğin bir falcı sonuçta ama gerçekten komple burcumun özelliklerini anlatmış bana
keşke benim falımı dinleyebilsen ya aradaki farka çok şaşırdım.. gerçekten iyiyse en azından orta dereceli bakmalıydı sanırım sadece sitede bana iyi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…