Hoşgeldin Kub, sende cingeneyi denesene hep hümaya fal atıyorsun sanirimslm nestle
kuzu yeslcingeneye attım kanki ama bana hep iade etti aretı paramda yok offHoşgeldin Kub, sende cingeneyi denesene hep hümaya fal atıyorsun sanirim
nesoş sen humaya attınmı cıktımı sanaakuzu yeslcingeneye attım kanki ama bana hep iade etti aretı paramda yok off
Hadi, çingene benim ilk fallarımdan di katina atmistim ilk, 2 ay sonra da kahve attım, hümaya da attım ama ben humayi pek beğenmedim, cok beğeneni var, falda sonu inanılmaz masalsı aşka bağladıkuzu yeslcingeneye attım kanki ama bana hep iade etti aretı paramda yok off
hiçmi nokta atsısı yapamdıHadi, çingene benim ilk fallarımdan di katina atmistim ilk, 2 ay sonra da kahve attım, hümaya da attım ama ben humayi pek beğenmedim, cok beğeneni var, falda sonu inanılmaz masalsı aşka bağladı
Huma bana falda annesi hasta yok soyle yok böyle dedi tamam karakterini falan düzgün anlatmış ama annesi hasta falan değil turp gibi. Sonu çıkarsa zaten gelir yazarım humayi beğenmemiştim ama çıktı söyledikleri diye. Daha vakti varnesoş sen humaya attınmı cıktımı sanaa
ya çok merak ettim :)))) genel baktırsam olurmu ya bide çok bilgi veriyomusunuz kızlar ayrıntı vereyımmı yoksa olurmu onla desem yeterli miFark etmez çingene için çünkü kart yada kahve bahane diyor adam.
iade edince paran harcanmıyor değilmikuzu yeslcingeneye attım kanki ama bana hep iade etti aretı paramda yok off
Ben sadece görüşme varmı diyorum , zaten adam başlıyor eğer araya girmiş cer çöp kız bile varsa söylüyorya çok merak ettim :)))) genel baktırsam olurmu ya bide çok bilgi veriyomusunuz kızlar ayrıntı vereyımmı yoksa olurmu onla desem yeterli mi
dediklerini doğrulayabildin mi canım? ve sonu cıktımı yuzde kaç puan verirsin?Ben sadece görüşme varmı diyorum , zaten adam başlıyor eğer araya girmiş cer çöp kız bile varsa söylüyor
hüma bal, asenat ve daha bir sürü isim 2015 yazında öylesine online görüp attığım falcılardı. şimdi saniyerlerle doluyorlar. buradaki yorumlar çok etkiliyor piyasayı.
adı geçenin fiyatı artıyor filan... baktıracaklar bir zahmet her yorumu da okusalar keşke. boşa popüler olanlar da var
Benim fal maceram kk ya üye olmama aynı canım, yani henüz yeniyim, ama burda kimi önerilerse hepsine batırdım. Çingene ye de 2 kez fal attım bu süre içinde, nokta atışları var, bir konudan bahsetti onu öğrenemedim yani doğruluk payı var mı bilmiyorum.onun dışında guzeldediklerini doğrulayabildin mi canım? ve sonu cıktımı yuzde kaç puan verirsin?
hiç aynen hera bakım nasıl kızlar
AAA HİÇ BİLEMEMİŞMİ KANKAA BNDENDE 300 LİRA ALDI BUTUN MORALİMŞİŞİİ BOZDU FEYSTDEN Bİ ARKDAŞADA CIKMAMIS O KIZA HIC BİŞEY BİLEMEMİŞMİ KNKAAAAküb seni dolandırmadı mı kadın? burada yine dolandırılan biri çıktı onun tarafından. telefonda bakanlar başlığında da konuşulmuş hatta kadının hiçbir şey bilemediği
AAA HİÇ BİLEMEMİŞMİ KANKAA BNDENDE 300 LİRA ALDI BUTUN MORALİMŞİŞİİ BOZDU FEYSTDEN Bİ ARKDAŞADA CIKMAMIS O KIZA HIC BİŞEY BİLEMEMİŞMİ KNKAAAA
bide dedi seni avuykata vericem başka kımlere yaptı i...k kızlar cvpppKIZLARRRRR BNIDE DOLANDIRDIII
bide dedi seni avuykata vericem başka kımlere yaptı i...k kızlar cvppp
tmm knk baktım bu karının feysı kapanmıs bnmde moralimi ne bıcım bozmustusana yolladığım linkte hepsi yazıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?