Binnaz Abla

kuzu yeslcingeneye attım kanki ama bana hep iade etti aretı paramda yok off
Hadi, çingene benim ilk fallarımdan di katina atmistim ilk, 2 ay sonra da kahve attım, hümaya da attım ama ben humayi pek beğenmedim, cok beğeneni var, falda sonu inanılmaz masalsı aşka bağladı

Hadi, çingene benim ilk fallarımdan di katina atmistim ilk, 2 ay sonra da kahve attım, hümaya da attım ama ben humayi pek beğenmedim, cok beğeneni var, falda sonu inanılmaz masalsı aşka bağladı
hiçmi nokta atsısı yapamdı

nesoş sen humaya attınmı cıktımı sanaa
Huma bana falda annesi hasta yok soyle yok böyle dedi tamam karakterini falan düzgün anlatmış ama annesi hasta falan değil turp gibi. Sonu çıkarsa zaten gelir yazarım humayi beğenmemiştim ama çıktı söyledikleri diye. Daha vakti var

ya ben asenatı hiç beğenmemiş olsam da hümayı cidden beğeniyorum ama reklam olayına katılıyorum, kadını yakalamak artık işkence resmen sayfa başında ösym sayfası yeniler gibi yeniliyorum baktıracaksam. fiyatı 50 falan olması da hiç fark etmedi hala aynı. benim asıl sinir olduğum altındaki yorumlarda hüma her hafta geliyorum, hümaya 10 günde bir gelmezsem içim rahat etmez vs diye konuşanlar. lütfen cidden kayda değer bir olayınız yoksa gidip de asıl ihtiyacı olanları meşgul etmeyin ya 3 gün kovaladığımı biliyorum peşinde. bu sadece hüma değil her falcı için geçerli. 10 gün sonra gidilen falda ne değişecek ki adam evlilik mi düşünecek ya da bir anda nefret mi ediyor olacak, tekrara giriyorlar zaten bir yerden sonra

dediklerini doğrulayabildin mi canım? ve sonu cıktımı yuzde kaç puan verirsin?
Benim fal maceram kk ya üye olmama aynı canım, yani henüz yeniyim, ama burda kimi önerilerse hepsine batırdım. Çingene ye de 2 kez fal attım bu süre içinde, nokta atışları var, bir konudan bahsetti onu öğrenemedim yani doğruluk payı var mı bilmiyorum.onun dışında guzel

küb seni dolandırmadı mı kadın? burada yine dolandırılan biri çıktı onun tarafından. telefonda bakanlar başlığında da konuşulmuş hatta kadının hiçbir şey bilemediği
AAA HİÇ BİLEMEMİŞMİ KANKAA BNDENDE 300 LİRA ALDI BUTUN MORALİMŞİŞİİ BOZDU FEYSTDEN Bİ ARKDAŞADA CIKMAMIS O KIZA HIC BİŞEY BİLEMEMİŞMİ KNKAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…