nbr cnm slmBen maneviyata yöneliyorum kızlarTesbihata falan başlayayım Aralık ayında da bi cacık olduğu yok
kızlar sizce bana nıye fallar cıkmıyo kızlar cok cnm sıkın nolur bana bişe ysöleyin
aynen küfür etmemk için zor tutuyom pitya kendimi ama benn yenı birinden hoşlanıyorum lilşillibana da cikmiyo kub yalniz deilsin
kotuleri cikar çıka çıka..
saçmalama knki o vurmadan sen vur golü bu ay geçmişten geleckeler ayı kankaaasanirim terk ediliyorum..
heran terk mesaji gelebilir
haftaya burda mesaj yagmurunda gorurseniz beni sasirmayin kizlar
Ben bir kadın için okunuyorsa Venüs, erkek için okunuyorsa Jüpiter saatinde okunmalı diye hatırlıyorum... Yanlış mıyım ?Madem siz günlere ve sayılara önem veriyorsunuz o halde nacizane kadınlar için okuma venüs saatinde yapılması daha uygundur ayrıca gezegenlerin açık ve kapalı günlerine dikkat edilmelidir. Başlangıçlar açık günlerde yapılırsa daha hızlı sonuç verir bunu arama motoruna gezegenlerin açık ve kapalı saatleri yazarak arama yapabilirsiniz. Açık günlerde de gezegen saatlerine bakmanız gerekmektedir. Venüs saatini yakalayamazsanız Satürn ve Mars saati dışındaki saatlerde başlayabilirsiniz. Vedud esmasının okuma sayısı 270 Camii esmasının ki ise 157 dir. Bu sayılar en az okunması gereken sayılar olmakla birlikte çokça okunmasında fayda vardır.
NCARENOT SLM CNM ÖZLEDİM SENİBen bir kadın için okunuyorsa Venüs, erkek için okunuyorsa Jüpiter saatinde okunmalı diye hatırlıyorum... Yanlış mıyım ?
Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen büyük harf yazmayınız.AAA HİÇ BİLEMEMİŞMİ KANKAA BNDENDE 300 LİRA ALDI BUTUN MORALİMŞİŞİİ BOZDU FEYSTDEN Bİ ARKDAŞADA CIKMAMIS O KIZA HIC BİŞEY BİLEMEMİŞMİ KNKAAAA
Çok fazla beklentiye girmemek gerekiyor sanırım, olacağı varsa da olmuyorBen maneviyata yöneliyorum kızlarTesbihata falan başlayayım Aralık ayında da bi cacık olduğu yok
Geçenlerde bir arkadas bahsetmişti ismini hatırlamıyorum suan. Sanırım artık fal bakmiyormus yani telwe de çevrimiçi olmuyormus, keşke tekrar gelse geçmişte baya bilmiş demistiKızlar Venüs Amber ile ilgili düşünceleriniz nedir? Eski mesajlarda bayağı övülmüş de, çok nadir giriyor ama sanırım?
Selam... Nasılsın ? Büyük harfle yazma canım...NCARENOT SLM CNM ÖZLEDİM SENİ
hüma bal, asenat ve daha bir sürü isim 2015 yazında öylesine online görüp attığım falcılardı. şimdi saniyerlerle doluyorlar. buradaki yorumlar çok etkiliyor piyasayı.
adı geçenin fiyatı artıyor filan... baktıracaklar bir zahmet her yorumu da okusalar keşke. boşa popüler olanlar da var
Ben cok severim.gıdısat dedıgı gıbı olur genelde tarıhı cıkmazKızlar Venüs Amber ile ilgili düşünceleriniz nedir? Eski mesajlarda bayağı övülmüş de, çok nadir giriyor ama sanırım?
Geçenlerde bir arkadas bahsetmişti ismini hatırlamıyorum suan. Sanırım artık fal bakmiyormus yani telwe de çevrimiçi olmuyormus, keşke tekrar gelse geçmişte baya bilmiş demisti
Ben cok severim.gıdısat dedıgı gıbı olur genelde tarıhı cıkmaz
Ne atıyorsun peki kahve mi daha iyi katina mı? Çok nadir mi giriyor bayağı az fal bakmış. Yakalamak mümkansız mı bu durumda=)[/QUO
Facede sayfası var venüs dıye zaten fal profülüyle resmi aynı..orada yazıyo 2 gun once ama cok az gırer ben kahve atıyıorum tarotta attım ıkısınde de ıyı hatta bı kere tarot attım ama kahve yuklenırken doluyo sayısı dıye faceden kahviniizide atın dedı baktı sagolsun.özel bi dostlugum yok herkese o donem o jestı yapmış..para odaklı aslaaa degıl ..pat pat her dedıgı cıktı dıyemem ama aslaaa boşl bı yorumcu degılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?