Binnaz Abla

Arkadaşlar şimdi eski fallarıma bakarken bişey farkettim ecran kaila diye falım var ki ben o kişiye baktırmadım zannedersem burada falalemdeki samiramıydı hatırlayamadım ama aynıkişi demiştik zannedersem okişi isim değiştirdi.bilginiz olsun
 
Ya bu kadın hani durum analizinde iyi bunu biliyoruz artık,ama insanın ićindekileride,hissettiklerinide çözüyor.Gayet detaylı ve netti yıldıznamesi.Tek bir soru hakkı veriyor ve ben diğer tarot ve katinadan tamamen farklı bir soru yönelttim.Sonuç olarak yıldıznameside beni memnun bıraktı.Asla asla mantık dışı bir yorumu olmadı şimdiye dek.Ben diyorum ki her sıkılan yüreğe bir Madam Salu önerilir.
 
bir fal için hiç bu kadar uğraşmamıştım. her çektiğim fotoda göz kısmım at hırsızı gibi çıktı kızlar ya bir türlü beğenip yollayamadım en son hafif şaşı çıkan birini aman dedim yolladım. amma da sıra varmış..
 

canim neler yazmis ornek verebilirmisin?hani marsin surda venusun surda mi yoksa baska turlumu?
 

canim neler yazmis ornek verebilirmisin?hani marsin surda venusun surda mi yoksa baska turlumu?
 
canim neler yazmis ornek verebilirmisin?hani marsin surda venusun surda mi yoksa baska turlumu?
Canım benim senin o dediğin astrolojide yıldız haritasıdır.Bu yıldızname anne adı alınarak bakılır.Ama haklısın genelde ikisi hep karıştırılır.Hiç öyle gezegenle ilgili bişey yazmıyo zatwn.Dediğim gibi tek bir soru hakkı var.Madam a baktırdığım diğer fallardan bağımsız bir soru sordum.Yine mantığa uyan biçimde, verdiği zamanla olsun,detaylarla sorumun cevabını aldım.
Kişi bilgisi daha net veriyo diyebilirim ve hisleri biraz daha analiz etmiş.Tarih net veriyor,geçmiş bilgisi yine vardı.En çok önemsediğim noktada diğer katina ve tarotu batırmamış bu fal.Çünkü bağımsız soru olduğu için burda farklı bi yorum getirse aslında diğerlerini çökertmiş olacak.Ama analizleri öyle ilerlemişki "evet ben bu üç yorumunda da yazdıklarını(Allah izin verirse)yaşayabilirim diye düşünmekteyim .Çünkü bi yorum diğerini çürütmemiş.Sorduğum sorular Madam a gòre tamamen farklı konuları içerirken tabiki ben üç falda da bağlantılı konular olduğunu biliyorum.Bu yüzden Madam sallamıyo onu bilir onu söylerim.Nasılki kötüyü yazıyosak iyiyide belirtmek gerek.Baktırmak istersen tavsiye ederim yıldıznamesinide canım.
 
ilişkim ne kadar kötü gitsede hatta bitmiş olsa ve beraberlik ihtimali çok azdan da az yok denecek kadar az olsa da hep diyorum ki

geçen sene bu zamanlar bir işim vardı.hiç sevmezdim. hergün küfrederek girer çıkardım.o yorgunlukla adamı kırardım sürekli. onunla görüşmek istemez boyna eve gidip yatmak isterdim. hep şikayet ederdim.ne zaman kurtulucam bu döngüden derdim.
bugün o günleri özler oldum kıziçeler.keşke yorulacağım işim olsa:d keşke dönüp giden adam yine benle buluşmaya can atsa diyorum..

ama bir yanımda diyor ki,bir zaman gelir en kötü günlerim dediğin bu günleri ararsın deme öyle.anneme babama bakıyorum kardeşime bakıyorum.en azından onlarla olduğun zamanın kıymetini bil diyorum kendime.

derdin kıçı kırık bir adamla millete köle olduğun bir iş olsun..
 

astroloji haritasini binnazda yildizname diye yorumlayan sozde falcilar yuzunden bu ikisi karistiriliyor o yuzden bizde hangisi nedir karistiriyoruz cnm herkes ayni sekilde yapiyor saniyoruz
 
astroloji haritasini binnazda yildizname diye yorumlayan sozde falcilar yuzunden bu ikisi karistiriliyor o yuzden bizde hangisi nedir karistiriyoruz cnm herkes ayni sekilde yapiyor saniyoruz
Haklısın cok karıştırılıyor isim itibariylede.Yildız haritasını hiç sevmem ben tamaman bilimsel ve astrolojiye dayalı.Bide sonucu çok yüzeysel çıkıyo ve astrologlar bu iş icin inanılmaz para alıyorlar.
 
bana 2 3 gün önce baktığı katinayı beğenmemiştim.bugünkü göz falında aynılarını söyledi. yıldızname de de söylediklerimi doğruluorum dedi.birliktelik kesin diyor. sen çabalayacaksın diyor.4 ay sonra nişan diyor.
yahu adam sevmiyorum dedi gitti ben bile inanmaya başladım adamın yalan söylediğine.bana seviyor da senin baskılarından kontrolcülüğünden yılmış diyor. 3 falda da aynısını dedi..tuttu muu tutmadı mıı bilemedim tutmadı ama tutsun istemişte olabilirim.
 

bu arada katinayı attığımdan farklı bir hesapla attım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…