Binnaz Abla

iade mi etti yoksa falı çıkmadı mı çıkmadıysa neresi çıkmadı ne guzel soruyorum:)
Cingene'nin ilk 2 falı bana zamanları ile çıktı. Sonrası tavsiye ye döndü. İşin aslı ilk tavsiyesini dinleseydim çok şey başka olabilirdi. Gel gelelim ki ben dinlemedim.

Çingenenin herkese bakmama konusunda açıklaması. Soru soran arkadaşın özeli olabileceğini düşündüğüm kısmı kırptım herkes faydalanır böylece. :)
Keşke tüm falcılar bunu yapabilse.ben Hümaya 21 kez gitmiş biriyim her defasında bakım yaptı.kızım bir dur sakinleş ara ver bir kaç ay sonra gel vs diyemedi.yazık diyorum sadece.söyledikleride zaten bir yılı şubatta dolacak olmadı.Ki ben hep en olumsuzu söyle diye diye öldüm öldüm dirildim.ne mümkün bizi evlendirdi üstüne çoçuk yaptırdı. Yeşilçingeneyi burdan tebrik ediyorum.

aynen canım ya abarttılar iyice, biz de hata uslanmıyoruz

Ben uslandimdi aslinda, 3 aya yaklasti. Bugun bi atayim dedim istedigim kisiyi yakalayamadim, yine atamamis oldum. Anlik geliyorlar bana da sabah baya gelmislerdi de artik gittiler, bi dahaki ataga kadar idare ederim artik

Bu falkutusu uygulamasındaki ücretsiz fal kısmında gelen yorumlar robot değil mi kızlar. Bir ikidir normal falcılardan bile daha iyi yorum yapıyorda merak ettim

ne falı baktırdın?

Evet canim ama soru kisminda bazi yerleede nokta atisi yapmis benim ex in kisiligi hakkinda birde hayatinda biri var ama gecici demis onuda biliyorum onuda bilmis yani cok fos bulmadim ama turkcesi bozuk evet.

banada falda hicbisey yoktu geçmiş ve an disinda ama soru kismini dokturmus resmen sen ne sordun sorudanmi yola cikti

Çingenenin herkese bakmama konusunda açıklaması. Soru soran arkadaşın özeli olabileceğini düşündüğüm kısmı kırptım herkes faydalanır böylece. :)

Bana bakmasını cok istiyorum cunku sevgilimin iyi mi kotu mu olduguba karar veremedim birlikte karar verelim istiyorum cingeneylr..cingene ben hazirim sen hazir misin?

seka nın yazdıgı yagmur yorumuna katılıyorum. yeni baktırdım bende berbattı. aynı kelimeleri döndür döndürsöylemis. ortada fal yok açıklama da yok. ben beğenmedim. zaten cok kısa bir zaman fln verdi yani..olcak gibi degil. akrepgöze debaktırdım konuya başka yerden girmiş. eh fena değildi ama tatmin etmedi zaten..yeşilçingene falımı iade etmiş. üstünde durmadım açıkcası.

kizlar "yakin gelecek" ten kasit 1ay mi 3aymi gecen ayki fallari dinliyorum da hep suanda yakin gelecekte sıkıntı yok yazmislar ama ben hissiyat olarak coj tedirginimayrilik yakin gibi Allah korusun
hep oyazdi bugun benmi yazsam ama onun yazmasi gereken bir durum var aslinda..cevap bekledigim bi durum
kizlar haftaya depresyondayim

Öyleyse tey tey tey gerçekten çok şaşırttı beni son attıklarım . Kriz geldikçe ordayım artık

o konuda çok iyiler ücretsiz fal bölümünde cidden iyi...bana nokta atışlı bilmişlikleri var oranın:))

eğer tellwedeki gibiyse falcı başvurusundan sonra bu fallardan yüksek puan almaya bakıyorlar ki falcı kategorisinde görünebilsinler :)

21 mi? canım onun isine gelir, neden o kadar cok atıyorsun hem de aynı falcıya? hüma bende de acayip pembeydi,1 yıl once ayrıldıgım kisiyle barıstırdı

canım bence iliskin varken atma cunku falcılar kafa karıstırıyor, kendin ölc tart en iyisi, en iyi sen tanırsın

Cingene'nin ilk 2 falı bana zamanları ile çıktı. Sonrası tavsiye ye döndü. İşin aslı ilk tavsiyesini dinleseydim çok şey başka olabilirdi. Gel gelelim ki ben dinlemedim.
bana hiç tavsiye falan vermemiş ha sadece cevapta dönsede kabul etmeyin hayırsız falan demiş senin için..bilemicem dönme durumu falan yok yani sevmeyen biri neden dönsün.Sanırım israrla olmaz demek için yazmış bana

Ben yeşil çingene ye baktırdım ve istediğim şeyleri duymadı.fal baştan sona olumsuz başladı belki çıkar tabi söyledikleri ama ben sonuç olarak memnun kalmadım sanki daha çok detay bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…