Cingene'nin ilk 2 falı bana zamanları ile çıktı. Sonrası tavsiye ye döndü. İşin aslı ilk tavsiyesini dinleseydim çok şey başka olabilirdi. Gel gelelim ki ben dinlemedim.iade mi etti yoksa falı çıkmadı mı çıkmadıysa neresi çıkmadıne guzel soruyorum:)
Saka maka falci kalmadi be incesazim
o famalarin meryemlerin selenalarin ortaya ciktigi zamanlar her hafta biri unlenirdi ucuzdu da atar bi fal denerdik, simdi bir fal 30 40 atamiyorsun da habire.
Keşke tüm falcılar bunu yapabilse.ben Hümaya 21 kez gitmiş biriyim her defasında bakım yaptı.kızım bir dur sakinleş ara ver bir kaç ay sonra gel vs diyemedi.yazık diyorum sadece.söyledikleride zaten bir yılı şubatta dolacak olmadı.Ki ben hep en olumsuzu söyle diye diye öldüm öldüm dirildim.ne mümkün bizi evlendirdi üstüne çoçuk yaptırdı. Yeşilçingeneyi burdan tebrik ediyorum.Çingenenin herkese bakmama konusunda açıklaması. Soru soran arkadaşın özeli olabileceğini düşündüğüm kısmı kırptım herkes faydalanır böylece. :)
aynen canım ya abarttılar iyice, biz de hata uslanmıyoruz
ne falı baktırdın?Arkadaslar cingeneden falim gelmis oncelikle cok tesekkur ederim kim tavsiye ettiyse size cumlesini aynen aktariyorum.Bu kisi sizinle duygularini netlestirememis evet hoslanma vb ilgisi olmus ancak kafasinda gelgitler yasamis demis ki bu kendisinden dun duydugumun ayni seyiydi baslarda iyiydi ama sevemedim demisti.. onundeki zamanda da baska bi iliski olucak demis o kismini allah bilir tabi zaten dun cok iyi bir karar almistim bundan sonra onceligimi kendime kendi sagligima vericem diye oyuzden merak edenleriniz icin yaziyim.Ben cok begendim arkadasi ilk falim oldugu icin gelecegiyle ilgili yorum yapamam ama karsi tarafin dusuncesini bende kelimesi kelimesine ozetlemis.Birde benim haberdar olmadigim bir durumdan bahsetmis baska bir kiza da ayni ilgisi var diye.Bunu bilmiyorum ben bilmem de suan icin mumkun degil eger ilerde iliskisi olursa duyulursa ancak ogrenebilcegim bisey.Insallah o gunu de yasamam zaten suan onu baskasyla gorebilecek kadar guclu degilim.
Evet canim ama soru kisminda bazi yerleede nokta atisi yapmis benim ex in kisiligi hakkinda birde hayatinda biri var ama gecici demis onuda biliyorum onuda bilmis yani cok fos bulmadim ama turkcesi bozuk evet.
Çingenenin herkese bakmama konusunda açıklaması. Soru soran arkadaşın özeli olabileceğini düşündüğüm kısmı kırptım herkes faydalanır böylece. :)
Robot değilBu falkutusu uygulamasındaki ücretsiz fal kısmında gelen yorumlar robot değil mi kızlar. Bir ikidir normal falcılardan bile daha iyi yorum yapıyorda merak ettim
Öyleyse tey tey teyRobot değil
o konuda çok iyiler ücretsiz fal bölümünde cidden iyi...bana nokta atışlı bilmişlikleri var oranın:))Bu falkutusu uygulamasındaki ücretsiz fal kısmında gelen yorumlar robot değil mi kızlar. Bir ikidir normal falcılardan bile daha iyi yorum yapıyorda merak ettim
Aynen bana da nokta atışı yapılmış. Şok etti fal benio konuda çok iyiler ücretsiz fal bölümünde cidden iyi...bana nokta atışlı bilmişlikleri var oranın:))
Öyleyse tey tey teygerçekten çok şaşırttı beni son attıklarım . Kriz geldikçe ordayım artık
o konuda çok iyiler ücretsiz fal bölümünde cidden iyi...bana nokta atışlı bilmişlikleri var oranın:))
Keşke tüm falcılar bunu yapabilse.ben Hümaya 21 kez gitmiş biriyim her defasında bakım yaptı.kızım bir dur sakinleş ara ver bir kaç ay sonra gel vs diyemedi.yazık diyorum sadece.söyledikleride zaten bir yılı şubatta dolacak olmadı.Ki ben hep en olumsuzu söyle diye diye öldüm öldüm dirildim.ne mümkün bizi evlendirdi üstüne çoçuk yaptırdı. Yeşilçingeneyi burdan tebrik ediyorum.
kizlar "yakin gelecek" ten kasit 1ay mi 3aymi gecen ayki fallari dinliyorum da hep suanda yakin gelecekte sıkıntı yok yazmislar ama ben hissiyat olarak coj tedirginimayrilik yakin gibi Allah korusun
hep oyazdi bugun benmi yazsam ama onun yazmasi gereken bir durum var aslinda..cevap bekledigim bi durum
kizlar haftaya depresyondayim
bana hiç tavsiye falan vermemiş ha sadece cevapta dönsede kabul etmeyin hayırsız falan demiş senin için..bilemicem dönme durumu falan yok yani sevmeyen biri neden dönsün.Sanırım israrla olmaz demek için yazmış banaCingene'nin ilk 2 falı bana zamanları ile çıktı. Sonrası tavsiye ye döndü. İşin aslı ilk tavsiyesini dinleseydim çok şey başka olabilirdi. Gel gelelim ki ben dinlemedim.
iskambil attım ya ilginç geldi adıne falı baktırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?