Alcanzarcım yıldıznamede erkeğin validesinin adı da gerekiyor mu ?
madam katinada ayrı gözde ayrı yıldıznamede ayrı hüsrana uğrayınca son çare kehribana attım..var mı ondan memnun olan?
kimsenin falı mı tutmaz arkadaş bir insana ya!
yok aynı yorumu yapmış hepsine. katinayı başka hesaptn gönderdim göz falını ayrı. onlara aynı yorumu yaptı farklı günlerde.
bugün gözün hemen ardından yıldıznameyi attım.doğruluyorum dedi yıldıznamede söylediklerimi.
ama söyledikleri ne kadar kendinden emin ve üstüne olumlu olsada gerçek durumla alakalı değil
gerçek durumla alakalı değil diyorsan sen kendini daha iyi biliyorsundur tabi ki,, birşey diyemiyeceğim.
şöyle ki ayrılma nedenimiz farklı. adam sevmiyorum dedi resmen gitti. ama bu seviyor aslında ama baskınlığından kaçmış diyor. ara değiştiğini hissettir diyor.aramanı bekliyor diyor. ben zaten arada arıyorum ama hep istemem oluyor cevap.e biyerden sonra da aranmıyor
internetten yada telefondan bakılan falları tercıh etmıyorum bence gidilip falcıyla yuzyuze olunmalı enerjisini yakalamalı aynı şekilde oda sizin enerjınızı almalı bırebır dıyalog daha iyi ve ankara kızılayda konur 1 sokaktaki turuncu cafenin muhteşem falcıları var istediğiniz herşeyi size verebilecek 1 değil bikaçtane hemde. her pazar izinli günümde bi anlamda kafamı dağıtmak için oraya gidiyorum turuncudaki falcıları ankaradaki arkadaşlara öneririm... hemde ortam okadar sıcakkı bilinen fal burolarına benzemıyor. istediğiniz herşey var internetınden laptopuna yemeklerden kokteyllere kadar .. oraya gıdıpte devrım cengız ve berrıne fal baktırmadan çıkmayın arkadaşlar
Oldu görürsem söylerim.internetten yada telefondan bakılan falları tercıh etmıyorum bence gidilip falcıyla yuzyuze olunmalı enerjisini yakalamalı aynı şekilde oda sizin enerjınızı almalı bırebır dıyalog daha iyi ve ankara kızılayda konur 1 sokaktaki turuncu cafenin muhteşem falcıları var istediğiniz herşeyi size verebilecek 1 değil bikaçtane hemde. her pazar izinli günümde bi anlamda kafamı dağıtmak için oraya gidiyorum turuncudaki falcıları ankaradaki arkadaşlara öneririm... hemde ortam okadar sıcakkı bilinen fal burolarına benzemıyor. istediğiniz herşey var internetınden laptopuna yemeklerden kokteyllere kadar .. oraya gıdıpte devrım cengız ve berrıne fal baktırmadan çıkmayın arkadaşlar
Kizlarrrrr bugun cok isim vardi takip edemedim.
Cikan fal var mi canlar
Benim cephede yok canım.Bugünde bir Madam Salu telaşı yaşandı.Gözüydù,yumurtasıydı derken..Madam'dan beklentilerimiz büyük ,inşallah gelecekte hüsran yaratmaz.
reklam oldugunu mesajin sol altindaki siyah unlemle bildirebiliyorsun canim ben sikayetimi yaptim reklamcilara hic tahammulum yok biliyorsunel ilani varmiydi ondan da dagitsaydiniz
madamsalu herkese mi olumlu konuşuyor acaba ,hiç olumsuz yorumu yok gibi
Benim cephede yok canım.Bugünde bir Madam Salu telaşı yaşandı.Gözüydù,yumurtasıydı derken..Madam'dan beklentilerimiz büyük ,inşallah gelecekte hüsran yaratmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?