Binnaz Abla

canım bence iliskin varken atma cunku falcılar kafa karıstırıyor, kendin ölc tart en iyisi, en iyi sen tanırsın

bitirmeye calisiyor gibi zaten karsi taraf..yok daha atmadim sadece merak ediyorum ayrilik yok dediler yakin gelecekte dediler bu yakin gelecek nezamani tekab ediyo falda sormayi unutmusum ..

eğer tellwedeki gibiyse falcı başvurusundan sonra bu fallardan yüksek puan almaya bakıyorlar ki falcı kategorisinde görünebilsinler :)
Falcı ismi gibi bir şey görmedim. Sadece yorum yazıyor. Bilemedim nasıl bir sistemleri var. Ama son atıklarım gayet başarılıydı.

Bencede geçmişe sünger çekmek gerek akıl ve ruh sağlığımız için hep önümüze bakmalıyız . Eminim seninde karşına düşüncelerini tersine çevirecek biri çıkcak

iskambil attım ya ilginç geldi adı
ne güzel falının çıkması şuan 2 ay oldu fal baktırmıyorum.bir yılımı fallara verdim.Kimse olumlu fallarımı tutturamadı.çıkan fallar olumsuzlardı hep...Çingeneye fal atmayı çok isterdim şuan zaman beni çok zorluyor.ama tövbeliyim.ne yapacam bilemiyorum.Kış geldi ruh halimi dibe çekti oysaki gayet iyi olmuştum.

Canım benim çok üzüldüm dün yaşadıklarına İnan bana zamanla geçmeyecek hiçbir acı yok çingeneye ilk falımı atmadan önce kendimi suçluyordum benim yüzümden oldu diye halbuki alakası yokmuş gerçekler çat çat söylemişti sonra ne old biliyor musun günden güne üzüntülerim geçti değmeyeceğini anladım. Sen de çok çok güzel bir aşk hak ediyorsun.

21 mi? canım onun isine gelir, neden o kadar cok atıyorsun hem de aynı falcıya? hüma bende de acayip pembeydi,1 yıl once ayrıldıgım kisiyle barıstırdı
Bir yıl boyunca onlarca falcı denedim.hepsi pembeydi hatta pespembe.olmadı olmuyor.Hüma benim arkadaşın ilişkisi vardı aranızda pürüz çıkacak dedi bir yıldır gayet mutlular evlilik yolunda ilerliyorlar bana evlilik var dedi ayrıldık:) valla canım öyle güzel yorumlar yapılıyordu ki gelde baktırma.birde o dönem hepsi kulağa hoş geliyordu

Aaa resmen tersi cikmis ya bi arkadas fallarin tersi cikiyo demisti oylebiseymi acaba

Aaa resmen tersi cikmis ya bi arkadas fallarin tersi cikiyo demisti oylebiseymi acaba
Vallabilemedim.Falların tersi çıksa o zaman kötü yorum alanların şimdi çok mutlu olması gerekirdi.bence günde ortalama 15_20 fal bakan yorumcunun çoğukez salladığınıda düşünüyorum.bakın çoğu falcının giriş sonuç kısmı hep aynı sadece gelişme kısmında oynamalar var.bunu özellikle Binnazdakiler yapıyor

Kızlar size bir şey sormak istiyorum.Belki alakasız olacak fakat bende şu saat olayı acayip tutuyor.12:12 , 13:13 , 14:41 gibi saatlere denk geldiğimde sürekli bir dönem hayatıma birileri girmek istiyor. kısmetsel bir dönem yaşıyorum. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

Falkutusında sema abla dıye bı yorumcuya baktırdım kelebek falı ilk kez duydum 9 tl attım bu fıyatta hasrettız sonuçta:)) gayet net bı yorum olmuş off aman degıl ama tespıtler gayet guzel 9 tl şaka gıbı:))

belki deli oldugumu düsünceksınız ama bu saatleri yakalamanın gizemine inanıyorum

belki deli oldugumu düsünceksınız ama bu saatleri yakalamanın gizemine inanıyorum
ben de ortaokuldayken sürekli görüyodum ve inanıyodum. o zaman sevgilim vardı hatta sevgilim bana çok abartıyosun demişti kendimize özel bi dakika belirlemiştik her ona denk geldiğimde beni düşündüğünü düşünüyodum

artık böyle şeylere inanmıyorum ve ne halde olduğum malum o yüzden neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…