canım bence iliskin varken atma cunku falcılar kafa karıstırıyor, kendin ölc tart en iyisi, en iyi sen tanırsın
Falcı ismi gibi bir şey görmedim. Sadece yorum yazıyor. Bilemedim nasıl bir sistemleri vareğer tellwedeki gibiyse falcı başvurusundan sonra bu fallardan yüksek puan almaya bakıyorlar ki falcı kategorisinde görünebilsinler :)
Bencede geçmişe sünger çekmek gerek akıl ve ruh sağlığımız için hep önümüze bakmalıyız . Eminim seninde karşına düşüncelerini tersine çevirecek biri çıkcakbana hiç tavsiye falan vermemiş ha sadece cevapta dönsede kabul etmeyin hayırsız falan demiş senin için..bilemicem dönme durumu falan yok yani sevmeyen biri neden dönsün.Sanırım israrla olmaz demek için yazmış bana
ne güzel falının çıkması şuan 2 ay oldu fal baktırmıyorum.bir yılımı fallara verdim.Kimse olumlu fallarımı tutturamadı.çıkan fallar olumsuzlardı hep...Çingeneye fal atmayı çok isterdim şuan zaman beni çok zorluyor.ama tövbeliyim.ne yapacam bilemiyorum.Kış geldi ruh halimi dibe çekti oysaki gayet iyi olmuştum.iskambil attım ya ilginç geldi adı
bende şok olmuştum ücretliler bu kadar iyi değilken bedava falda bu kadar iyi olmaları:)fala inanma falsızda kalma kriz gelirse oraya atarım bende...Aynen bana da nokta atışı yapılmış. Şok etti fal beni
yok falcı ismi yok ücretsiz fallarda tellwe gibi değil yani..Falcı ismi gibi bir şey görmedim. Sadece yorum yazıyor. Bilemedim nasıl bir sistemleri var. Ama son atıklarım gayet başarılıydı.
yok yok öyle değil falcı ismi filan yazmıyo fal kutusunda..ücretsiz fal sadece..eğer tellwedeki gibiyse falcı başvurusundan sonra bu fallardan yüksek puan almaya bakıyorlar ki falcı kategorisinde görünebilsinler :)
Arkadaslar cingeneden falim gelmis oncelikle cok tesekkur ederim kim tavsiye ettiyse size cumlesini aynen aktariyorum.Bu kisi sizinle duygularini netlestirememis evet hoslanma vb ilgisi olmus ancak kafasinda gelgitler yasamis demis ki bu kendisinden dun duydugumun ayni seyiydi baslarda iyiydi ama sevemedim demisti.. onundeki zamanda da baska bi iliski olucak demis o kismini allah bilir tabi zaten dun cok iyi bir karar almistim bundan sonra onceligimi kendime kendi sagligima vericem diye oyuzden merak edenleriniz icin yaziyim.Ben cok begendim arkadasi ilk falim oldugu icin gelecegiyle ilgili yorum yapamam ama karsi tarafin dusuncesini bende kelimesi kelimesine ozetlemis.Birde benim haberdar olmadigim bir durumdan bahsetmis baska bir kiza da ayni ilgisi var diye.Bunu bilmiyorum ben bilmem de suan icin mumkun degil eger ilerde iliskisi olursa duyulursa ancak ogrenebilcegim bisey.Insallah o gunu de yasamam zaten suan onu baskasyla gorebilecek kadar guclu degilim.
Bir yıl boyunca onlarca falcı denedim.hepsi pembeydi hatta pespembe.olmadı olmuyor.Hüma benim arkadaşın ilişkisi vardı aranızda pürüz çıkacak dedi bir yıldır gayet mutlular evlilik yolunda ilerliyorlar bana evlilik var dedi ayrıldık:) valla canım öyle güzel yorumlar yapılıyordu ki gelde baktırma.birde o dönem hepsi kulağa hoş geliyordu21 mi? canım onun isine gelir, neden o kadar cok atıyorsun hem de aynı falcıya? hüma bende de acayip pembeydi,1 yıl once ayrıldıgım kisiyle barıstırdı
Bir yıl boyunca onlarca falcı denedim.hepsi pembeydi hatta pespembe.olmadı olmuyor.Hüma benim arkadaşın ilişkisi vardı aranızda pürüz çıkacak dedi bir yıldır gayet mutlular evlilik yolunda ilerliyorlar bana evlilik var dedi ayrıldık:) valla canım öyle güzel yorumlar yapılıyordu ki gelde baktırma.birde o dönem hepsi kulağa hoş geliyordu
Vallabilemedim.Falların tersi çıksa o zaman kötü yorum alanların şimdi çok mutlu olması gerekirdi.bence günde ortalama 15_20 fal bakan yorumcunun çoğukez salladığınıda düşünüyorum.bakın çoğu falcının giriş sonuç kısmı hep aynı sadece gelişme kısmında oynamalar var.bunu özellikle Binnazdakiler yapıyorAaa resmen tersi cikmis ya bi arkadas fallarin tersi cikiyo demisti oylebiseymi acaba
belki deli oldugumu düsünceksınız ama bu saatleri yakalamanın gizemine inanıyorumKızlar size bir şey sormak istiyorum.Belki alakasız olacak fakat bende şu saat olayı acayip tutuyor.12:12 , 13:13 , 14:41 gibi saatlere denk geldiğimde sürekli bir dönem hayatıma birileri girmek istiyor. kısmetsel bir dönem yaşıyorum. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı?
belki deli oldugumu düsünceksınız ama bu saatleri yakalamanın gizemine inanıyorum
nasıl bir gizem:) aydınlatabilirmisin?belki deli oldugumu düsünceksınız ama bu saatleri yakalamanın gizemine inanıyorum
Valla bende yıllardır hiç şaşmadı.bir iki felan değil çokça denk geldiğimde mutlaka birileri çıkıyor etrafımda dolanan...kizlarrrr isabet oldu demin 21 21 e denk geldim..bu nedemek oesnada mesaj atiyimmi kotu mu olur iyi mi diye düşünüyordum
Aynen böyle oluyor bende deValla bende yıllardır hiç şaşmadı.bir iki felan değil çokça denk geldiğimde mutlaka birileri çıkıyor etrafımda dolanan...
Valla bende yıllardır hiç şaşmadı.bir iki felan değil çokça denk geldiğimde mutlaka birileri çıkıyor etrafımda dolanan...
ben de ortaokuldayken sürekli görüyodum ve inanıyodum. o zaman sevgilim vardı hatta sevgilim bana çok abartıyosun demişti kendimize özel bi dakika belirlemiştik her ona denk geldiğimde beni düşündüğünü düşünüyodumbelki deli oldugumu düsünceksınız ama bu saatleri yakalamanın gizemine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?