Binnaz Abla

22.22 i görcekmiyiz bakalım

Aynen böyle oluyor bende de

bende de aşiri denk geliyor öyle böyle değil sarjim bile dakika ile ayni cikiyor sarjim 34 kalmis atiyorum dakikada 34. Taksiyle sirkete geciyorum 24; 24 tutuyor. Asansor bekliyorum iki asansorde 11 katta 11 11 yaziyor. Kasaya gidiyorum 9 lira 9 ama ne demek oluyor??? Bunu anlayamadim hala yeni biride girmiyor hayatima

Ya bi kitap vardı rakamlarla ilgili ondan buna benzer bir şeyler yazıyordu ama unuttum ya googleden bi bakın bunların gizemi vardı ya

O halde biri seni düşünüyordur canım.Düşünce güzümüzü kullanırsak düşünmeyen adamı bile düşündürürüz

ben bu fal olayına fal kutusuyla başladım canım..iyi falcıları var..Melek üstün efsunlu neşe eraslan sema abla iyidir beril pahalı ama çok ayrıntılıdır...ben seviyorum oranın uygun fallarını...

Kızlar bazen burayı whatsapp grubu gibi kullanıyoruz neyimiz var neyimiz yok yazıyoruz. oysa ki googleye kadinlar kulubu yazan herkes burayı okuyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…