Ooo ben gibi düşünenler varmış sevindim.bir iki kız arkadaşıma söylediğimde bön bön bakmışlardı:)))bende içimde inanır oldum ve hep yaşadım.busıralarda fazlaca denk geliyorum.Aynen böyle oluyor bende de
22.22 i görcekmiyiz bakalımben de ortaokuldayken sürekli görüyodum ve inanıyodum. o zaman sevgilim vardı hatta sevgilim bana çok abartıyosun demişti kendimize özel bi dakika belirlemiştik her ona denk geldiğimde beni düşündüğünü düşünüyodum
artık böyle şeylere inanmıyorum ve ne halde olduğum malumo yüzden neden olmasın?
Aynen böyle oluyor bende de
ben 12 saatlik zaman dilimini kullanıyorum 10.10 olarak görürsem sayılıyo mu yoksa illa ayar yapıp 22.22yi mi görmeliyim?22.22 i görcekmiyiz bakalım
Ya bi kitap vardı rakamlarla ilgili ondan buna benzer bir şeyler yazıyordu ama unuttum ya googleden bi bakın bunların gizemi vardı yabende de aşiri denk geliyor öyle böyle değil sarjim bile dakika ile ayni cikiyor sarjim 34 kalmis atiyorum dakikada 34. Taksiyle sirkete geciyorum 24; 24 tutuyor. Asansor bekliyorum iki asansorde 11 katta 11 11 yaziyor. Kasaya gidiyorum 9 lira 9ama ne demek oluyor??? Bunu anlayamadim hala yeni biride girmiyor hayatima
Ama öyle birşey ki gerçekten bilinçsizce denk geliyor insan.her pc yi açtığımda tel baktığımda vs...22.22 i görcekmiyiz bakalım
Bende de öyle metrobus ekranında falan görüyorumAma öyle birşey ki gerçekten bilinçsizce denk geliyor insan.her pc yi açtığımda tel baktığımda vs...
O halde biri seni düşünüyordur canım.Düşünce güzümüzü kullanırsak düşünmeyen adamı bile düşündürürüzbende de aşiri denk geliyor öyle böyle değil sarjim bile dakika ile ayni cikiyor sarjim 34 kalmis atiyorum dakikada 34. Taksiyle sirkete geciyorum 24; 24 tutuyor. Asansor bekliyorum iki asansorde 11 katta 11 11 yaziyor. Kasaya gidiyorum 9 lira 9ama ne demek oluyor??? Bunu anlayamadim hala yeni biride girmiyor hayatima
Ki öyle kuzuuuuu ben ona da inanıyorum düşünce gücüyle bi insanın beynine girilir çok rahatO halde biri seni düşünüyordur canım.Düşünce güzümüzü kullanırsak düşünmeyen adamı bile düşündürürüz
O zaman neymiş ben tüm beyin nöronlarımı evrene salıyorum.haydin rastgeleKi öyle kuzuuuuu ben ona da inanıyorum düşünce gücüyle bi insanın beynine girilir çok rahat
Bende de takıntı var bu konuda. İstemsiz denk geldiğimde gerçekten sihiri olduğuna inanıyorumAma öyle birşey ki gerçekten bilinçsizce denk geliyor insan.her pc yi açtığımda tel baktığımda vs...
Kızlar bu erkekler bize kurban olsun.bakın zamanın bile nasıl kıymetini biliyoruzBende de takıntı var bu konuda. İstemsiz denk geldiğimde gerçekten sihiri olduğuna inanıyorum
ben bu fal olayına fal kutusuyla başladım canım..iyi falcıları var..Melek üstün efsunlu neşe eraslan sema abla iyidir beril pahalı ama çok ayrıntılıdır...ben seviyorum oranın uygun fallarını...Falkutusında sema abla dıye bı yorumcuya baktırdım kelebek falı ilk kez duydum 9 tl attım bu fıyatta hasrettız sonuçta:)) gayet net bı yorum olmuş off aman degıl ama tespıtler gayet guzel 9 tl şaka gıbı:))
Cevabı bekliyoruzinanmayin su saatlere demin mesaj attim hala bekliyorum ya
Bende inanıyorum çift saatlere gerçekten :))Niye deli olalım..belki deli oldugumu düsünceksınız ama bu saatleri yakalamanın gizemine inanıyorum
Aynen çekirdek aldım yanıma çok heyecanlı.İyi habrlerin olaCevabı bekliyoruz
kesinlikle katılıyorum olur mu ki acaba??Bence üye olmayan okuyamasın yönetime danışsak bı formulu varmıdır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?